Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36! - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-24, 07:18   #1081
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!

karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 08:07   #1082
mariaantonowna
Rozeznanie

hello dziewczyny !
mariaantonowna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 08:18   #1083
izabla
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny
Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Jest mega gorąco

Ale przeżyłam
A co będzie dzisiaj? Podobno jeszcze cieplej

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
To się chwalę
Bardzo fajnie wyglądają

Cytat:
Napisane przez natlem Pokaż wiadomość
witam Was nie narzekac ze cicho... teraz przynajmniej caly watek jestem na biezaco chociaz malo co sie udzielam, ale podczytuje
, dziewczyny co dajecie na podziekowania dla rodzicow (widzialam fotoramki) co myslicie o takich albumach http://allegro.pl/ekskluzywne-podzie...html?source=oo ??

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

mnie się podobają
Szczerze powiedziawszy, to mi się średnio podoba takie coś. Trochę kiczowate. Może lepszym pomysłem jest elegancki album z kilkunastoma stronami, w który można wkleić zdjęcia i ewentualnie wydrukowane teksty podziękowań.

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
jestemWitam wszystkich
piszę od tżcika, bo na razie mieszkamy u niego...zaraz nadrobię i spróbuję relację napisać[COLOR="Silver"]
za relację i czekam na resztę
Stary 2011-08-24, 08:25   #1084
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
Hej Jenny Żonko!!!!

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Jenny super wszystko wyglądało Moje gratulacje i wszystkiego co najlepsze raz jeszcze
dzięki

Cytat:
Napisane przez kasiunialusia Pokaż wiadomość
piękne

gratuluje

Cytat:
Zamówiłam właśnie szafkę dla TŻta na ciuchy i bedzie do odbioru prawdopodobnie w piątek

Cytat:
Odebrała też akty małżeństwa w urzedzie
ile dni czekałaś ??

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Jenny gratulacje!!

Cytat:
Napisane przez wielbicielka_stokrotek Pokaż wiadomość
bardzo ładnie. takim autkiem jechaliście do ślubu?? kościół wyglądał przepięknie gratuluję pomysłów
, tylko we 2 - prowadził całą drogę Mąż

Cytat:
Laski jakie fajne telefoniki macie i co byście polecały?
Muszę sobie coś kupić a nie potrafię się zdecydowac
oboje mamy htc wildfire

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość

Dobrze widzę, że auto to stary fiat 500? Jeśli mnie oczy nie mylą, to
dobrze - mieliśmy starego fiata 500
jak go tylko znalazłam wiedziałam, że będzie mój
robił furorę na weselu

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 08:40   #1085
morenica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
To się chwalę
Ładne a to na naturalnych paznokciach masz? pytam bo się na tym nie znam i ja bym chciała sobie zrobić na swoich frencha a nie robić tipsy czy żelowe...

Cytat:
Dziewczyny napisałam dalszą część relacji...opisując co było dalej do przysięgi i mi się wszystko skasowało...wkurzyłam się i idę spać:-(
Mąż się wkurza, że tak długo siedzę, zamiast iść spać...to uciekam i w wolnej chwili napiszę co było dalej.
Bądźcie cierpliwe
Dobranoc...buziaczki
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość

Witam
Próbuję się przestawić na nowy rytm pracy...i jakoś mi nie idzie przychodzę o 18 do domu, zmęczona, głowa boli na szczęśćie TZ wcześniej wraca i teraz to On robi mi obiadki ale na dzisiaj nie mam pojęcia bladego co zrobić
Poza tym muszę znaleźć jakiegoś grajka, który przygra podczas błogosławieństwa, bo znajomy Cygan wtedy nie może... A w pracy jak to w pracy, uczę się, poznaję ludzi czuję się tak jakoś nie bardzo na początek, bo nie znam ludzi, ludzie mnie nie znają, nikt nie mówi dzień dobry do widzenia...ale kwestia czasu. Podpisałam umowę, do końca września narazie i to jakaś umowa o pracę tymczasową. Nie jestem zadowolona, ale i niech to będzie na początek. Zarobię dosłownie grosze bo to jeszcze na 0,5 etatu...ale i niech te grosze będą. i przynajmniej mam jakieś motywacje... ale boję się, że nie dam sobie rady

Miłego dnia
morenica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 08:42   #1086
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Ładne a to na naturalnych paznokciach masz? pytam bo się na tym nie znam i ja bym chciała sobie zrobić na swoich frencha a nie robić tipsy czy żelowe...
Tak, to na naturalnych pazurkach po prostu namalowany french.

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 08:46   #1087
diablica071086
Zadomowienie

Agatka paznokietki ładnie wykonane ale ten wzorek jakoś na ślub mi nie pasuje zbyt powszechny, i mam wrazenie że linie sa chyba krzywe , doczytałam że masz naturalnie tak długie i ładne paznokcie zazdroszczę, ja bez żelków mam krótka płytke i niezbyt elegancka

Natlem nie przepadam za takimi albumami moze lepiej do empiku sie przejśc i wybrac coś widząc co się wybiera

Madziares długa szczególowa relacja, czekamy za zdjęciami waszej warszawy

Edytowane przez diablica071086
Czas edycji: 2011-08-24 o 08:53
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 09:07   #1088
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cześć

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 09:15   #1089
carolyna86
Zakorzenienie

hej!
madziares za relację i udane wesele

u mnie dziś od rana pada deszcz i burza a ja się boję i z chęcią bym do szafy weszła

byłam wczoraj tak rozkojarzona, że zapomniałam wziąć z domu pieniędzy na suknię i umowy jej kupna a miałam wczoraj wszystko uregulować.. na szczęście panie w salonie nie robiły żadnego problemu i przełożyłyśmy nasze spotkanie na dziś, więc dziś idę na ostatnią przymiarkę i suknia będzie gotowa do odbioru, ale umówiłam się z nimi że odbiorę w następnym tygodniu

a w poniedziałek mojej mamie ukradziono z torebki kopertę, gdzie było 500zł i jedynie domyśla kiedy i gdzie

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 09:21   #1090
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
byłam wczoraj tak rozkojarzona, że zapomniałam wziąć z domu pieniędzy na suknię i umowy jej kupna a miałam wczoraj wszystko uregulować.. na szczęście panie w salonie nie robiły żadnego problemu i przełożyłyśmy nasze spotkanie na dziś, więc dziś idę na ostatnią przymiarkę i suknia będzie gotowa do odbioru, ale umówiłam się z nimi że odbiorę w następnym tygodniu

a w poniedziałek mojej mamie ukradziono z torebki kopertę, gdzie było 500zł i jedynie domyśla kiedy i gdzie
fajnie, że nie robił problemu

kurde, szkoda mamy, co za gnojki

Aaaaa przegapiłam 100dniówkę! dziś mamy 102 dni po ślubie

Stary 2011-08-24, 09:24   #1091
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Po bożemu
ja się śmieję, że my teraz to już na LEGALU

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Dopiero wczoraj napisała do mnie laska od nauki tańca- Ona może tylko w weekendy bo jest przyjezdna, a my z weekendów możemy tylko w tą i przyszłą niedzielę... A że tańczyć nie umiemy, to chyba dwa spotkania to za mało... I ciśnienie się podnosi...

Panikuję?!?
nie stresuj się!!! na pewno dacie radę

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn które miały suknie z gorsetami bez ramiączek w stylu księżniczki: dałyście radę wytrzymać do końca?
jak się okazała w dwa dni po odbiorze sukni jeszcze troszkę stres mnie zjadł i lekko mi opadała.... jak teraz oglądam na filmie to widać, że tył troszkę się włóczy po ziemii, ale nic a ni mi to nie przeszkadzało... czasem czułam jak szalejące dzieci wokół mnie przydeptywały suknię, ale to chyba normalne w każdym razie ja do swojej sukni miałam ramiączka i tylko na pierwszy taniec je dopięłam, bo mieliśmy taki układ, że obawiałam się, że mi coś wyskoczy ale później wytrzymałam w niej do końca wesela

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Witam się już jako mężatka!
Dziękuję Wam za piękne życzenia
wszystko pięknie u Was wyglądało!!!!

Cytat:
Napisane przez lipus89 Pokaż wiadomość
oglądam właśnie zdjęcia z panieńskiego, ale żadne chyba sie nie nadaje na opublikowanie ... jeszcze ktoś zgłosiłby nadużycie że za wulgarne i erotyczne :P
a ja chcę takie wulgarne fotki

Cytat:
Napisane przez wielbicielka_stokrotek Pokaż wiadomość

nie było mnie tyle czasu, bo jak pamiętacie mój M. złamał rękę i niestety okazało się że po nastawieniu kości się przesunęły i trzeba je nastawić operacyjnie. a więc wizyta u ortopedy (prywatnie , bo na NFZ dopiero na grudzień) i jutro operacja.
dlatego proszę o usprawiedliwienie nieobecności.
biedaczek...

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Puk, puk. Mozna??? Juz chyba zapomnialyscie, ze byla tu kiedys jakas gwiazdeczka

Tydzien przed slubem, tak jak i po nie mialam na nic czasu. Nawet na jedzenie Schudlam i suknia sie obnizyla, trzeba bylo ja podcinac
Postaram sie stworzyc jakas relacje i obiecuje tez fotki..... wkrotce
cześć gwiazdeczko!!!! przyjmij jeszcze ode mnie najserdeczniejsze życzenia szczęścia nie było mnie w dzie Twojego ślubu na wątku, a potem też długo nie zaglądałam na wątek i zapomniałam napisać w odpowiednim czasie miłości dla Was

Cytat:
Tak NIE ŻAŁUJĘ ANI ZŁOTÓWKI NA WESELE.
Co więcej...zapłaciłabym kolejne pieniądze dla tych chwil.
To było coś wspaniałego
mam dokładnie to samo zdanie

piękna relacja

i za wieczory panieńskie

było też pytanie o długość welonu.... ja miałam długi welon, który przy klękaniu równał się z trenem sukni (jak na zdjęciu), ale nie wiem dokładnie ile miał metrów

poza tym welon miałam tylko do kościoła, potem na weselu zmieniłam na taki grzebyk z woalką....

poza tym odebrałam już wszystkie dokumenty (paszport, dowód i prawo jazdy) i mamy film z wesela... jest piękny!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 283887_2119874008457_1594009490_2124953_5618884_n.jpg (67,6 KB, 112 załadowań)
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 09:29   #1092
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
poza tym odebrałam już wszystkie dokumenty (paszport, dowód i prawo jazdy) i mamy film z wesela... jest piękny!!!!

po tym teledysku, który nam pokazałaś to ja wierzę, że film jest cudo

Stary 2011-08-24, 09:33   #1093
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:

dziękuję!!

a dla Was za 102 dni
Stary 2011-08-24, 09:37   #1094
mariaantonowna
Rozeznanie

Cytat:

jaki teledysk ?
mariaantonowna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 09:41   #1095
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariaantonowna Pokaż wiadomość
jaki teledysk ?
wysłałam priv
Stary 2011-08-24, 09:48   #1096
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:

dziękuję!!

a dla Was za 102 dni
Dziękujemy

Stary 2011-08-24, 10:34   #1097
margolka1986
Zakorzenienie

hej Kochane !

Mąż w pracy więc ja może w końcu stworzę ślubną relację
ostatnie dni były mega nerwowe.. wszystkim zarówno mnie, wtedy jeszcze narzeczonemu i Rodzicom puszczały już nerwy, ale jakos się trzymaliśmy. w piątek byłam jeszcze na próbnej fryzurce, wieczorem myknęliśmy do spowiedzi i pojechaliśmy na salę. Lało straszliwie, ale cieszyłam się, że na drugi dzień będzie mniejszy stres przy puszczaniu lampionów
poustawialiśmy dekoracje, winietki, menu, numerki, założono pokrowce ze złotymi kokardami, zrobiliśmy próbę tańca i prezentacja i do domciu - były już okolice 23. mieliśmy małe spięcie w drodze poworotnej, więc wróciłam wkurzona i zmęczona. Ostatnie ustalenia z zespołem, mycie głowy, kąpiele - do łóżka dotarłam po 1 i ... nie mogłam zasnąć oczywiście sesja smsowa ze świadkową pozwoliła mi się troszkę uspokoić i zasnąć... choć przyznam szczerze ze sen był niespokojny i dość krótki. Obudziłam się po 7 ( dla mnie to szooook). przed 9 przyjechał Ukochany i pojechaliśmy do mojej Mamy Chrzestnej na cmentarz. Pomodliliśmy się poprosiliśmy o błogosławienstwo i do domku. u Mnie wszyscy się rozjechali i zostałam sama... dopadł mnie tak okropny stres - było mi niedobrze i ogólnie czułam się niekomfortowo. pomyślałam sobie " jeśli tak ma wyglądać najpiękniejszy dzień w życiu to jest przereklamowany i najlepiej go przełóżmy" :P po 10 świadek przywiózł mą podpore czyt. świadkową - chociaz przyjechała z Londynu 2 dni przed ślubem pomogla mi we wszytskim więcej niz ktokolwiek. Lepszej świadkowej nie mogłam sobie wymarzyć! przeprowadziła akcje reanimacyjna - kazała mi sie napic, wepchnęla we mnie jakieś ciastko, przetłumaczyla kilka rzeczy i ... było ciut lepiej
o 11 przyszła zaprzyjaźniona fryzjerka i mój dom pomalutku zaczął się przemieniac w salon urody uczesała świadkową, potem mnie po 13 wpadła jak burze moja makijażystka i wyczarowała kolejno na twarzach Mamy, świadkowej i mojej po prostu cuda -a przy okazji wszystkich rozśmieszała kolo 14 dołączyla do Nas kolejna super kobieta - Pani fotograf Iwonka wyobraźcie sobie minę mojego Taty jak wchodzi do własnego domu a tam 6 kobitek rozprawiajacych o życiu, śmiejacych sie, malujacyach i kręcących wszędzie Iwonka - cudo nie kobieta - dogadywałymsy sie idealnie po 15;30 przyszła pora na ubieranie - odświezam sie latam po domu a tu domofon... kamerzysta juz przyjechał a ja w pończochach i bieliźnie .. to świadkowa przejęła kamerzystę w wejściu zamknęła go w moim pokoju i kazała czekać a ja Mama, świadkowa i Iwonka - w salonie pracowałyśmy nade mną o 16 byłam już gotowa i pozwoliłyśmy zrobić Panu kilka ujęć nie wspomnę o tym, że z tak długimi paznokciami nie mogłam przez dobre 5 minut założyć kolczyków 16;10 przyjechał Pan Młody z Rodzicami i moi Dziadkowie... te łzy szczęścia w ich oczach sprawiły ze stres zaczął sie rozpływac- wtedy tak naprawdę poczułam co się dzieje. mój M. zaniemówił na mój widok dał mi buzi, kwiatki - bukiet pachniał zniewalająco- frezje i równie pieknie wyladał - agapanty i frezja to boskie połączenie., przypięłam mu butonierkę, rodzice łamiącymi się glosami nas pobłogoslawili i wyszliśmy z domu .

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Dojechaliśmy troszkę za wcześnie, wiec Rodzice zaczęli szukac już miejsc do parkowania pod Katedra a my ze świadkami pojechaliśmy jeszcze do miasta. Stanęlismy pod lubelskim Zamkiem, świadkowa kupiła nam po butelce wody i śmiechom nie było końca. a turyści robili Nam zdjęcia :P po kilkunastu minutach podjechaliśmy pod Katedrę. było już sporo ludzi. Zapomniałam wspomnieć, ze pogodę mieliśmy idealną ! piękne słońce i 23 stopnie - chyba lepiej być nie mogło. Wysiedliśmy z samochodu i dało się słyszec zachwyt i słowa uznania pod naszym adresem. były przywitania, zdjecia, króciutkie rozmowy. Niesamowite uczucie. około 17;45 podszedł do Nas Kościelny, ze za chwilke zaprasza Pana Młodego pod Ołtarz a mnie z Tatem zebymsy stanęli w wejściu. Widziałam w oczach swojego Taty strach, ale też dumę. Zamknęły się drzwi do Kościoła, zabrzmialy organy i ruszyliśmy... Pod Ołtarzem Tata przekazał mnie mojemu Maćkowi, kazał mnie szanować i dbać o mnie jako jego największy skarb podeszlismy do siedzen i rozpoczęła się ceremonia. Prosiliśmy 3 znajomych księży o jej poprowadzenie niestety jak na złość żadne z nich nie mógł w tym terminie być z Nami. Jednak mamy chody na Górze, bo ksiądz, który Nam się trafił był niesamowity. Miał tak ujmujący i szczery uśmiech i z taką łatwością i ciepłem odprawiał mszę i głosił kazanie, że wszyscy goście byli pewnie, że się znamy. Usmiech podobno nie schodził Nam z twarzy. Przysięgę mówiliśmy patrząc sobie w oczy, bez pośpiechu głośnym głosem. Po nałożeniu obrączek i powrocie na miejsca zagrały wspólnie organy, skrzypce i zaczęła śpiewać kobieta ( pomyslałam, że to jakaś pomyłka bo przeciez niczego takiego nie zamawialiśmy... a po ślubie okazało się, ze to kobieta b ędąca naszym gościom zrobiła Nam prezent niespodzianke i zaśpiewała) aż mieliśmy ciary na plecach. Wszytsko było takie magiczne - i to słońce przedzierające sie przez okna w kościele i uśmiechy kamerzysty, fotografki, księdza - istnieliśmy tam tylko my. po zakończeniu mszy poszliśmy pomodlić się pod obraz ( przeciągnęłam pana młodego na swoja stronę :P) znów zabrzmiały skrzypce a potem mendelson. Ruszliśmy środkiem Koscioła dumni i szczęśliwi. Zyczeń nie było końca - na ślubie było ponad 200 osób Pudełko robiło furorę. Dużo osób życzyło nam zebysmy zawsze byli tak usmiechnieci i zadowoleni jak tego dnia O dziwo dostalismy tylko 2 bukiety i 2 bukiety z totkiem - jednak coraz wiecej ludzi czyta ze zrozumieniem zaproszenia :P
Po dłuuuugich życzeniach goście ruszyli na salę autobusem a my pomalutku samochodem.
Rodzice jak tradycja nakazuje przywitali Nas chlebem i solą, roztrzaskaliśmy kieliszki i fru na salę. Pierwszy toast, pierwsze sto lat i siadamy do stołów. Weselisko się rozpoczęło.

jedzonko był bardzo smaczne, 2 danie ku naszemu zaskoczeniu podało Nam 4 kelnerów jednocześnie ze smiesznym okrzykiem muzyką itp Po deserze poszłam z Mama i świadkowa troszke podpiac suknie zebysmy sie przy pierwszy tańcu nie przewrócili. był maly stres ale Nasz mało układowy walc wyszedl bez zastrzeżen a potem zaczęly się tańce hulanki swawole. Zespół był super, zastosowali się do wszytskich naszych sugestii stad nasze wesele nie było az takie typowe tylko raz była gorzka wódka, było malutko disco polo, a i tak ludzie bawili się super. Po 22 wyświetliliśmy prezentacje, ależ były brawa przy moich zdjęciach z dzieciństwa. Rodzice nie kryli łez, dostali potem oscary, dyplomy ukończenia studiów rodzicielskich oraz zaproszenie na romantyczną kolację we dwoje ja tez się połakałam słysząć podziękowania Mamy...
zatańczyliśmy wspólnie do cudownych rodziców mam - goscie zrobili wokół Nas 2 kółka
około 23;30 puścilismy lampiony do nieba. To dopiero było zaskoczenie dla Gości. wszyscy byli chętni i lampiony sprawnie szybowały w niebo... niesamowity widok
o 24 tradycyjne oczepiny. zabawa gdzie 5 par facetów tańczy różne tańce towarzyskie rozkładała ze śmiechu na łopatki. Przebijanie balonów przez nas ukazało moją przewagę nad Mężem w przyszłości - będe przejmowac jego wypłatę i rządzić pilotem :P przy zbieraniu na wóżek kolejnka do mnie wciąż nie malała
potem było wspólne krojenie i jedzenie tortu i znów tańce około 3 członek zespołu który jest tez na co dzień djem włączył sie do akcji i był ponad godzinny blok wybranych przez nas piosenek. była rihanna, metallica młodzi szaleli do po 4 pożegnaniom nie było końca. wszyscy dostali ciastkowe gościńce na wynos co by rano przy kawce powspominac nocne harce i zabawy. Usłyszeliśmy mnóstwo pozytywnych słów pod adresem wesela. nikt się nie upił, zostało mnóstwo jedzenia, a był i stól wiejski i rybny i owocowa wyspa i barman i fontanna czekoladowa Dzieciaki były zachwycone - sama robiłam menu które Wa m tu pokazywałam - z 15 na stołach zostały 4 :P ludzie zabierali na pamiatke i winietki i menu. moja ciocia która uczy w szkole gastronomicznej wzięła je żeby pokazać uczniom jak wygląda profesjonalne menu - szokkk
Po pożegnaniu gości, odjeździe ostatniego autobusu udaliśmy sie do swojego apartamentu - z jacuzzi i celebrawaliśmy noc poślubną.
Rano spotkaliśmy się ze świadkami przy śniadanku, rozliczyliśmy się z jedzonka i pojechaliśmy do naszego mieszkanka oglądać prezenty itp.

TEN dzień był nawet lepszy niż się spodziewalam i zazdroszczę tym, które mają go jeszcze przed sobą ! chlońce każdą chwilę, bo jest piękna i niepowtarzalna. nie załuję żadnej minuty spędzonej na przygotowaniach ani żadnej złotówki. to był naprawdę magiczny moment !

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa

Edytowane przez margolka1986
Czas edycji: 2011-08-24 o 11:05
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 10:37   #1098
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izabla Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

miałabym taki piękny urlop
Cytat:
wrzuć na YT
uwielbiam filmy z wesel

cześć
zrobiłam dziś depilację
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 10:56   #1099
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Napisane przez izabla Pokaż wiadomość
Dziś wydaje mi się że jest chłodniej, a my mamy sesje
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
ile dni czekałaś ??
Nie wiem, pojechałam w poniedziałek i już były.
Cytat:
Aaaaa przegapiłam 100dniówkę! dziś mamy 102 dni po ślubie

Cytat:
było też pytanie o długość welonu.... ja miałam długi welon, który przy klękaniu równał się z trenem sukni (jak na zdjęciu), ale nie wiem dokładnie ile miał metrów

poza tym welon miałam tylko do kościoła, potem na weselu zmieniłam na taki grzebyk z woalką....

Piękne zdjęcie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
hej Kochane !

a nie mówiłam, że bedzie pięknie
Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
zrobiłam dziś depilację

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 10:58   #1100
sweetieSS
Zakorzenienie

dlaczego moje dziecko jest opalone a my z A bledziuchy po kim on tą cerę ma
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 11:14   #1101
izabla
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Witam
Próbuję się przestawić na nowy rytm pracy...i jakoś mi nie idzie przychodzę o 18 do domu, zmęczona, głowa boli na szczęśćie TZ wcześniej wraca i teraz to On robi mi obiadki ale na dzisiaj nie mam pojęcia bladego co zrobić
Poza tym muszę znaleźć jakiegoś grajka, który przygra podczas błogosławieństwa, bo znajomy Cygan wtedy nie może... A w pracy jak to w pracy, uczę się, poznaję ludzi czuję się tak jakoś nie bardzo na początek, bo nie znam ludzi, ludzie mnie nie znają, nikt nie mówi dzień dobry do widzenia...ale kwestia czasu. Podpisałam umowę, do końca września narazie i to jakaś umowa o pracę tymczasową. Nie jestem zadowolona, ale i niech to będzie na początek. Zarobię dosłownie grosze bo to jeszcze na 0,5 etatu...ale i niech te grosze będą. i przynajmniej mam jakieś motywacje... ale boję się, że nie dam sobie rady

Miłego dnia
Czemu takie czarne myśli? Dlaczego miałabyś nie dać sobie rady.

Cytat:
hej Kochane !

za relację

Cytat:
Dziś wydaje mi się że jest chłodniej, a my mamy sesje

Nie wiem, pojechałam w poniedziałek i już były.

A u mnie smażalnia
Na plener to super, jak chłodniej, nie umordujesz się tak.
Stary 2011-08-24, 11:20   #1102
kaska87
Zakorzenienie

cześć lasencje

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 11:31   #1103
Mediona
Zadomowienie

Czesc
Dziewczynki dzisiaj mam 80 ddś

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

niech ten czas szybciej leci
19.09.2015 Mała Mi.
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/21309
Mediona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 11:31   #1104
lipus89
Rozeznanie

heloł
tak myślę i myślę o tym @ podczas ślubu ... oczytałam się jakiś pierdół w necie i idę kupić dzisiaj wit.C może chociaż podświadomie zadziała

lipus89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 11:32   #1105
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
heloł
tak myślę i myślę o tym @ podczas ślubu ... oczytałam się jakiś pierdół w necie i idę kupić dzisiaj wit.C może chociaż podświadomie zadziała
na przyspieszenie

Stary 2011-08-24, 11:34   #1106
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:

To przykre... nienawidze zlodzieji

Cytat:
cześć gwiazdeczko!!!! przyjmij jeszcze ode mnie najserdeczniejsze życzenia szczęścia nie było mnie w dzie Twojego ślubu na wątku, a potem też długo nie zaglądałam na wątek i zapomniałam napisać w odpowiednim czasie miłości dla Was

i mamy film z wesela... jest piękny!!!!
Dziekuje Ci kochana
No i super, ze filmik sie podoba

Cytat:
hej Kochane !

Margolka, piekna relacja

I zgodze sie zToba, ze na tak wspanialy dzien, nie szkoda ani zlotowki. Chociaz jeszcze kilka dni przed slubem mialam watpliwosci, czy warto bylo to po slubie nie mialam juz zadnych. Bylo warto
Stary 2011-08-24, 11:36   #1107
lipus89
Rozeznanie

Cytat:
na przyspieszenie
a skąd wiesz że na przyśpieszenie ?

lipus89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 11:42   #1108
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Moja relacja
Zaczne od tego, ze ostatni tydzien przed slubem to byl koszmar. Bieganie, zalatwianie – wszystko na szybko, ehh odechciewalo mi sie calego slubu.
Do tego pogoda-caly tydzien padal deszcz, bylo chlodno i prognozy na piatek nie obiecywaly zadnych zmian. Naprawde chcialo mi sie plakac od tego wszystkiego. Wogole nie czulam, ze zbliza sie dzien slubu…..
Piatek 12.08.2011.
Obudzilam sie o 6 rano-patrze za okno…pada.
Nastroj depresyjny, zero radosci…
Pojechalam do fryzjerki i tam tez nie szlo za ciekawie. Wlosy nie chcialy sie krecic (choc nigdy nie bylo z tym problemu), minela ponad godzina a ja dalej nie uczesana-fryzjerka w kolko wpinala I wyciagala wsuwki, ciagnac mnie przy tym niemilosiernie. W koncu po 2 godzinach udalo sie stworzyc fryzurke, z ktorej bylam bardzo zadowolona.
Nastepnie makijaz. W koncu sie zrelaksowalam (pewnie tez dlatego, ze przestalo padac). Makijaz byl przepiekny. Zakochalam sie w swoim odbiciu hehe. Doklejone kepki, szarosci na powiekach, pieknie wymodelowana twarz …. Cudownie.
Dojechalam do domu jakos kolo 13, a tam sloneczko sie przebija, cieplutko…. Klatka pieknie ustrojona przez moja siostre wywolala ale radosci. Nareszcie poczulam, ze to juz, ze to TEN dzien!!!
Zdazylam zjesc …pol pieroga… nie moglam nic w siebie wmusic.
Ubieranie poszlo raz dwa I zaraz przyjechala kamerzystka z fotografem. Porobili fotki, nakrecili jakies scenki I czekalismy na TZ z rodzicami.
Wogole nie czulam stresu, bylam radosna I zrelaksowana.
Przyjechal TZ, na jego widok poczulam motyle w brzuchu!!! A bylam pewna, ze juz nigy tego stanu nie poczuje. Wygladal niesamowicie. Moj bukiecik, choc niedopracowany I odrazu wypadl z niego kwiatuszek, byl sliczny.
Blogoslawienstwo rodzicow - bardzo wzruszajace. Mamusi drzal glos, a ja juz mialam gule w gardle. Rozladowalam atmosphere mowiac ‘mamus, ani sie waz plakac’. Wszyscy sie rozesmieli.
Po blogoslawienstwie, uslyszelismy akordeon na dworze…. Pora wychodzic. Na zewnatrz ludzi co niemiara, znajomi, rodzina…wspaniale. Mielismy kilka bram, ale I tak do kosciola dojechalismy duzo za wczesnie. Porobilismy zdjecia z rodzicami, witalismy sie z goscmi.
Co I rusz, to jakas mucha, to robak, nawet konik polny wlazily mi pomiedzy warstwy tiulu I trzeba bylo je wyciagac.
Najlepszy moment byl, kiedy juz stanelismy w drzwiach kosciola, a ja czuje jak cos chodzi mi po tylku!!!!! Nie bylo juz jak, zeby sprawdzic co to takiego, wiec w drodze do oltarza zajeta bylam mysleniem, oby tylko nie byla to osa I nie uzadlila mnie jak usiade. Na szczescie nic takiego sie nie stalo.
Ksiadz pieknie prowadzil msze, czesto uzywal naszych imion….
No I nadeszla w koncu ta chwila, skladania przysiegi malzenskiej.
Pierwszy mowil TZ, patrzac mi w oczy…I wtedy wlasnie ogarnela mnie fala wzruszenia I szczescia…. Lzy naplynely mi do oczu, scisnelo mnie w gardle….
Ksiadz podstawia mi mikrofon, a ja nie moge slowa wydusic…..
Przelknelam sline I jakos poszlo. Ale widac na filmie, jak sie umeczylam hehe.
Pozniej juz wszystko pieknie I gladko…hmm no moze poza obraczka mojego meza, ktora nie chciala wejsc I wkrecalam ja I wkrecalam….
Tata pozniej smial sie, ze dokrecilam mu srubke.
Wyjscie z kosciola, a tam niespodzianka…wszyscy goscie mieli w rekach po kwiatku, ustawili sie wzdluz chodnika po obu stronach, robiac nad nami brame kwiatowa. Na koncu tego cudownego korytarza, wystrzelily tuby kwiatowe…. Wygladalo to bajkowo.
Droga na sale (70km) to jedyna wpadka. Na poczatku wszystko szlo dobrze, az do pierwszego skrzyzowania, gdzie kazdy pojechal w inna strone. Polowa gosci za nami, polowa po swojemu….. deszcz lal niemilosiernie-nie bylo widac swiata przez szyby. Ale dekoracje na przyssawkach spisaly sie znakomicie. Droga zajela nam przeszlo godzine, I z nudow wypilismy szampana, ktorego dostalismy na ktorejs bramie…bylo wesolo.
Po dojechaniu na miejsce okazalo sie, ze tesciom zepsul sie samochod po drodze (akurat nie jechali za nami), wiec bylo z tym troche zamieszania. Musielismy czekac, az sholuja samochod na parking, dowioza rodzicow na miejsce…. Goscie czekali pod sala, nie wiedzielismy za bardzo jak to zorganizowac. Dobrze chociaz, ze nie padal deszcz.
W koncu udalo sie zrobic powitanie Mlodej Pary, gdzie oboje z mezem zlapalismy najpierw za kieliszki, smiesznie to wyglada na filmie.
Pierwszy taniec wyszedl nam tak sobie- maz spiety, sztywny; obroty nie wychodzily jak trzeba…ale wiecie co? Wogole sie tym nie przejelam. Kazdy drobiazg, wpadka itp, nie mialy najmniejszego znaczenia. Bylam szczesliwa I to liczylo sie najbardziej.
No I pozniej juz zabawa weselna.
Zespol muzyczny gral rewelacyjnie. Wszyscy bawili sie znakomicie. Najwieksza furore zrobila piosenka ‘Tu twoje radio hello’.
Na oczepinach mielismy test zgodnosci, I tylko na 2 pytania mielismy rozne odpowiedzi. Welon I musznik zlapala para, ktora brala slub tydzien po nas. Nic nie bylo planowane, wiec wyszlo super. Zbieranie na wozek to meczaca zabawa, zwlaszcza ze grupa gosci miala 100 jednodolarowek, wiec zbieraniu nie bylo konca.
Moj kochany maz spisal sie znakomicie, bo choc nie lubi tanczyc I generalnie nie przepada za zabawa to bawil sie cala noc.
Jedzenie wygladalo wspaniale, I wszyscy mowili ze jest przepyszne. Mysmy nie zjedli ani grama…
Byla mnostwo 'sto lat' i za kazdym razem, kiedy nalozylam sobie blyszczyk spiewano 'gorzka wodka' - calowaniu nie bylo konca
Ogolnie, wszystko bylo wspaniale. Piekniejszego slubu I wesela nie moglabym sobie wymarzyc.
Stary 2011-08-24, 11:49   #1109
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
a skąd wiesz że na przyśpieszenie ?
tzn.. to ja się pytałam czy ona jest na przyspieszenie? czy jak to działa?

Stary 2011-08-24, 12:09   #1110
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
heloł
Ja będę miała okres w dniu ślubu Co prawda biorę tabletki i mogłabym sobie posterować okresem, ale nigdy tego nie robiłam i nie chcę się bawić w przekładania. Jakoś to przeżyję, chociaz pewnie cały czas będę sprawdzać, czy nie mam poplamionej sukienki

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości