|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Rozeznanie
|
hello dziewczyny !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1083 | ||
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() A co będzie dzisiaj? Podobno jeszcze cieplej ![]() Bardzo fajnie wyglądają ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1084 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ile dni czekałaś ?? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak go tylko znalazłam wiedziałam, że będzie mój ![]() ![]() ![]() ![]() robił furorę na weselu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
Ładne
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Witam ![]() Próbuję się przestawić na nowy rytm pracy...i jakoś mi nie idzie ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym muszę znaleźć jakiegoś grajka, który przygra podczas błogosławieństwa, bo znajomy Cygan wtedy nie może... ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Wtajemniczenie
|
Tak, to na naturalnych pazurkach po prostu namalowany french.
![]() |
![]() |
#1087 |
Zadomowienie
|
Agatka paznokietki ładnie wykonane ale ten wzorek jakoś na ślub mi nie pasuje zbyt powszechny, i mam wrazenie że linie sa chyba krzywe
![]() Natlem nie przepadam za takimi albumami moze lepiej do empiku sie przejśc i wybrac coś widząc co się wybiera Madziares długa szczególowa relacja, czekamy za zdjęciami waszej warszawy Edytowane przez diablica071086 Czas edycji: 2011-08-24 o 08:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
hej!
![]() madziares ![]() u mnie dziś od rana pada deszcz i burza ![]() ![]() ![]() byłam wczoraj tak rozkojarzona, że zapomniałam wziąć z domu pieniędzy na suknię i umowy jej kupna ![]() ![]() ![]() a w poniedziałek mojej mamie ukradziono z torebki kopertę, gdzie było 500zł ![]() ![]()
![]() |
#1090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kurde, szkoda mamy, co za gnojki ![]() Aaaaa przegapiłam 100dniówkę! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 | ||||||
Zakorzenienie
|
ja się śmieję, że my teraz to już na LEGALU
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() piękna relacja ![]() i ![]() ![]() było też pytanie o długość welonu.... ja miałam długi welon, który przy klękaniu równał się z trenem sukni (jak na zdjęciu), ale nie wiem dokładnie ile miał metrów ![]() poza tym welon miałam tylko do kościoła, potem na weselu zmieniłam na taki grzebyk z woalką.... poza tym odebrałam już wszystkie dokumenty (paszport, dowód i prawo jazdy) i mamy film z wesela... jest piękny!!!! ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po tym teledysku, który nam pokazałaś to ja wierzę, że film jest cudo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję!! ![]() a dla Was ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
hej Kochane !
Mąż w pracy więc ja może w końcu stworzę ślubną relację ![]() ostatnie dni były mega nerwowe.. wszystkim zarówno mnie, wtedy jeszcze narzeczonemu i Rodzicom puszczały już nerwy, ale jakos się trzymaliśmy. w piątek byłam jeszcze na próbnej fryzurce, wieczorem myknęliśmy do spowiedzi i pojechaliśmy na salę. Lało straszliwie, ale cieszyłam się, że na drugi dzień będzie mniejszy stres przy puszczaniu lampionów ![]() poustawialiśmy dekoracje, winietki, menu, numerki, założono pokrowce ze złotymi kokardami, zrobiliśmy próbę tańca i prezentacja i do domciu - były już okolice 23. mieliśmy małe spięcie w drodze poworotnej, więc wróciłam wkurzona i zmęczona. Ostatnie ustalenia z zespołem, mycie głowy, kąpiele - do łóżka dotarłam po 1 i ... nie mogłam zasnąć oczywiście ![]() ![]() o 11 przyszła zaprzyjaźniona fryzjerka i mój dom pomalutku zaczął się przemieniac w salon urody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Dojechaliśmy troszkę za wcześnie, wiec Rodzice zaczęli szukac już miejsc do parkowania pod Katedra a my ze świadkami pojechaliśmy jeszcze do miasta. Stanęlismy pod lubelskim Zamkiem, świadkowa kupiła nam po butelce wody i śmiechom nie było końca. a turyści robili Nam zdjęcia :P po kilkunastu minutach podjechaliśmy pod Katedrę. było już sporo ludzi. Zapomniałam wspomnieć, ze pogodę mieliśmy idealną ! piękne słońce i 23 stopnie - chyba lepiej być nie mogło. Wysiedliśmy z samochodu i dało się słyszec zachwyt i słowa uznania pod naszym adresem. były przywitania, zdjecia, króciutkie rozmowy. Niesamowite uczucie. około 17;45 podszedł do Nas Kościelny, ze za chwilke zaprasza Pana Młodego pod Ołtarz a mnie z Tatem zebymsy stanęli w wejściu. Widziałam w oczach swojego Taty strach, ale też dumę. Zamknęły się drzwi do Kościoła, zabrzmialy organy i ruszyliśmy... Pod Ołtarzem Tata przekazał mnie mojemu Maćkowi, kazał mnie szanować i dbać o mnie jako jego największy skarb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po dłuuuugich życzeniach goście ruszyli na salę autobusem a my pomalutku samochodem. Rodzice jak tradycja nakazuje przywitali Nas chlebem i solą, roztrzaskaliśmy kieliszki i fru na salę. Pierwszy toast, pierwsze sto lat i siadamy do stołów. Weselisko się rozpoczęło. jedzonko był bardzo smaczne, 2 danie ku naszemu zaskoczeniu podało Nam 4 kelnerów jednocześnie ze smiesznym okrzykiem muzyką itp ![]() ![]() ![]() ![]() zatańczyliśmy wspólnie do cudownych rodziców mam - goscie zrobili wokół Nas 2 kółka ![]() około 23;30 puścilismy lampiony do nieba. To dopiero było zaskoczenie dla Gości. wszyscy byli chętni i lampiony sprawnie szybowały w niebo... niesamowity widok ![]() o 24 tradycyjne oczepiny. zabawa gdzie 5 par facetów tańczy różne tańce towarzyskie rozkładała ze śmiechu na łopatki. Przebijanie balonów przez nas ukazało moją przewagę nad Mężem w przyszłości - będe przejmowac jego wypłatę i rządzić pilotem :P przy zbieraniu na wóżek kolejnka do mnie wciąż nie malała ![]() potem było wspólne krojenie i jedzenie tortu i znów tańce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po pożegnaniu gości, odjeździe ostatniego autobusu udaliśmy sie do swojego apartamentu - z jacuzzi ![]() Rano spotkaliśmy się ze świadkami przy śniadanku, rozliczyliśmy się z jedzonka i pojechaliśmy do naszego mieszkanka oglądać prezenty itp. TEN dzień był nawet lepszy niż się spodziewalam i zazdroszczę tym, które mają go jeszcze przed sobą ! chlońce każdą chwilę, bo jest piękna i niepowtarzalna. nie załuję żadnej minuty spędzonej na przygotowaniach ani żadnej złotówki. to był naprawdę magiczny moment ! Edytowane przez margolka1986 Czas edycji: 2011-08-24 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 | |
Zakorzenienie
|
miałabym taki piękny urlop
![]() Cytat:
![]() ![]() uwielbiam filmy z wesel ![]() cześć ![]() zrobiłam dziś depilację ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 | ||
Zakorzenienie
|
Dziś wydaje mi się że jest chłodniej, a my mamy sesje
![]() Nie wiem, pojechałam w poniedziałek i już były. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
dlaczego moje dziecko jest opalone a my z A bledziuchy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1101 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na plener to super, jak chłodniej, nie umordujesz się tak.
![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
cześć lasencje
![]()
![]() |
#1103 |
Zadomowienie
|
Czesc
Dziewczynki dzisiaj mam 80 ddś ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- ![]()
![]() |
#1104 |
Rozeznanie
|
heloł
![]() tak myślę i myślę o tym @ podczas ślubu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1106 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i super, ze filmik sie podoba ![]() Cytat:
![]() I zgodze sie zToba, ze na tak wspanialy dzien, nie szkoda ani zlotowki. Chociaz jeszcze kilka dni przed slubem mialam watpliwosci, czy warto bylo to po slubie nie mialam juz zadnych. Bylo warto ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
Moja relacja
![]() Zaczne od tego, ze ostatni tydzien przed slubem to byl koszmar. Bieganie, zalatwianie – wszystko na szybko, ehh odechciewalo mi sie calego slubu ![]() Do tego pogoda-caly tydzien padal deszcz, bylo chlodno i prognozy na piatek nie obiecywaly zadnych zmian. Naprawde chcialo mi sie plakac od tego wszystkiego. Wogole nie czulam, ze zbliza sie dzien slubu….. ![]() Piatek 12.08.2011. Obudzilam sie o 6 rano-patrze za okno…pada. Nastroj depresyjny, zero radosci… Pojechalam do fryzjerki i tam tez nie szlo za ciekawie. Wlosy nie chcialy sie krecic (choc nigdy nie bylo z tym problemu), minela ponad godzina a ja dalej nie uczesana-fryzjerka w kolko wpinala I wyciagala wsuwki, ciagnac mnie przy tym niemilosiernie. W koncu po 2 godzinach udalo sie stworzyc fryzurke, z ktorej bylam bardzo zadowolona. ![]() Nastepnie makijaz. W koncu sie zrelaksowalam (pewnie tez dlatego, ze przestalo padac). Makijaz byl przepiekny. Zakochalam sie w swoim odbiciu hehe. Doklejone kepki, szarosci na powiekach, pieknie wymodelowana twarz ![]() Dojechalam do domu jakos kolo 13, a tam sloneczko sie przebija, cieplutko…. Klatka pieknie ustrojona przez moja siostre wywolala ale radosci ![]() Zdazylam zjesc …pol pieroga ![]() Ubieranie poszlo raz dwa I zaraz przyjechala kamerzystka z fotografem. Porobili fotki, nakrecili jakies scenki I czekalismy na TZ z rodzicami. Wogole nie czulam stresu, bylam radosna I zrelaksowana. Przyjechal TZ, na jego widok poczulam motyle w brzuchu!!! A bylam pewna, ze juz nigy tego stanu nie poczuje. Wygladal niesamowicie. Moj bukiecik, choc niedopracowany I odrazu wypadl z niego kwiatuszek, byl sliczny. Blogoslawienstwo rodzicow - bardzo wzruszajace. Mamusi drzal glos, a ja juz mialam gule w gardle. Rozladowalam atmosphere mowiac ‘mamus, ani sie waz plakac’ ![]() Po blogoslawienstwie, uslyszelismy akordeon na dworze…. Pora wychodzic. Na zewnatrz ludzi co niemiara, znajomi, rodzina…wspaniale. Mielismy kilka bram, ale I tak do kosciola dojechalismy duzo za wczesnie. Porobilismy zdjecia z rodzicami, witalismy sie z goscmi. Co I rusz, to jakas mucha, to robak, nawet konik polny wlazily mi pomiedzy warstwy tiulu I trzeba bylo je wyciagac ![]() Najlepszy moment byl, kiedy juz stanelismy w drzwiach kosciola, a ja czuje jak cos chodzi mi po tylku!!!!! Nie bylo juz jak, zeby sprawdzic co to takiego, wiec w drodze do oltarza zajeta bylam mysleniem, oby tylko nie byla to osa I nie uzadlila mnie jak usiade ![]() Ksiadz pieknie prowadzil msze, czesto uzywal naszych imion…. No I nadeszla w koncu ta chwila, skladania przysiegi malzenskiej. Pierwszy mowil TZ, patrzac mi w oczy…I wtedy wlasnie ogarnela mnie fala wzruszenia I szczescia…. Lzy naplynely mi do oczu, scisnelo mnie w gardle…. Ksiadz podstawia mi mikrofon, a ja nie moge slowa wydusic ![]() Przelknelam sline I jakos poszlo. Ale widac na filmie, jak sie umeczylam hehe. Pozniej juz wszystko pieknie I gladko…hmm no moze poza obraczka mojego meza, ktora nie chciala wejsc I wkrecalam ja I wkrecalam ![]() Tata pozniej smial sie, ze dokrecilam mu srubke. Wyjscie z kosciola, a tam niespodzianka…wszyscy goscie mieli w rekach po kwiatku, ustawili sie wzdluz chodnika po obu stronach, robiac nad nami brame kwiatowa. Na koncu tego cudownego korytarza, wystrzelily tuby kwiatowe…. ![]() Droga na sale (70km) to jedyna wpadka. Na poczatku wszystko szlo dobrze, az do pierwszego skrzyzowania, gdzie kazdy pojechal w inna strone ![]() Po dojechaniu na miejsce okazalo sie, ze tesciom zepsul sie samochod po drodze (akurat nie jechali za nami), wiec bylo z tym troche zamieszania. Musielismy czekac, az sholuja samochod na parking, dowioza rodzicow na miejsce…. Goscie czekali pod sala, nie wiedzielismy za bardzo jak to zorganizowac. Dobrze chociaz, ze nie padal deszcz. W koncu udalo sie zrobic powitanie Mlodej Pary, gdzie oboje z mezem zlapalismy najpierw za kieliszki, smiesznie to wyglada na filmie ![]() Pierwszy taniec wyszedl nam tak sobie- maz spiety, sztywny; obroty nie wychodzily jak trzeba…ale wiecie co? Wogole sie tym nie przejelam. Kazdy drobiazg, wpadka itp, nie mialy najmniejszego znaczenia. Bylam szczesliwa I to liczylo sie najbardziej. No I pozniej juz zabawa weselna. Zespol muzyczny gral rewelacyjnie. Wszyscy bawili sie znakomicie. Najwieksza furore zrobila piosenka ‘Tu twoje radio hello’. Na oczepinach mielismy test zgodnosci, I tylko na 2 pytania mielismy rozne odpowiedzi. Welon I musznik zlapala para, ktora brala slub tydzien po nas. Nic nie bylo planowane, wiec wyszlo super. Zbieranie na wozek to meczaca zabawa, zwlaszcza ze grupa gosci miala 100 jednodolarowek, wiec zbieraniu nie bylo konca. Moj kochany maz spisal sie znakomicie, bo choc nie lubi tanczyc I generalnie nie przepada za zabawa to bawil sie cala noc. Jedzenie wygladalo wspaniale, I wszyscy mowili ze jest przepyszne. Mysmy nie zjedli ani grama… Byla mnostwo 'sto lat' i za kazdym razem, kiedy nalozylam sobie blyszczyk ![]() ![]() Ogolnie, wszystko bylo wspaniale. Piekniejszego slubu I wesela nie moglabym sobie wymarzyc ![]()
![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
tzn.. to ja się pytałam czy ona jest na przyspieszenie? czy jak to działa?
![]()
![]() |
#1110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.