![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
kochana, jak będziesz udostępniać to w tej rubryce napisz, by klikać na zdjęcie i lajkować dopiero
Bo ludzie często lajkują pod udostępnieniem, a to się nie liczy w ogóle mam już ponad 200 głosów!
![]() |
![]() |
#1082 | ||
Wtajemniczenie
|
ufff z leksza nadrobiłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ------------------------------- jaką macie pogodę??? ja mam słoneczko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
Witamy się, dziś konczymy 6 tygodni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() niby z przepuklina mozna zyc, ale to - dla nas - siedzenie na odbezpieczonym granacie... kazdy placz konkubent interpretuje jako uwiezniecie.... ![]() ![]() sloneczna! ![]()
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2013-05-29 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1085 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i wiesz od 14 - czyli do 14 robilas dzieci ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ale serio serio sa podobni do siebie ![]() Cytat:
i jak tu dogodzic kobiecie ![]() ![]() ![]() no to witamy sie - udalo nam sie pospac (czyt Mi sie udalo) do 9.30 - bo jak sie obudzilam Mlody juz prowadzil rozmowy z reka swoja w buzi, kolo mamusi na lozeczku ![]() niby slonce ale wiatre wieje - eh jakos dzis nie mam ochoty nigdzie wychodzic - jutro ide do przychodni, wec sie dowiem co nieco o mojej milosci - ciekawe czy ma juz 5500 ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
Nie cytuję bo zaraz wybywamy do kontroli, trzymajcie za nas kciuki, co
![]() Strippi- moi znajomi też polajkowali ![]()
![]() |
#1087 |
Wtajemniczenie
|
![]() ja wybywam do mamuśki na ogródek ![]()
![]() |
![]() |
#1088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() U mnie dziś słoneczko więc zaraz spadamy na spacerek. Przeczytałam co pisałyście wczoraj o krowach i się uśmiałam, ale padłam jak przeczytałam to: "Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: Wczoraj o 20:33 Powód: cycki krowy" ![]() ![]() Kciuki za wszystkie kontrole, szczepienia i inne ważne wizyty dziś. Buziaki dla was i dzieciaczków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() co do pogrubionego ![]() ![]() Cytat:
![]() ale jestem zaaawalona - katarem ![]()
![]() |
![]() |
#1091 | |
Zadomowienie
|
Cześć! Nadrobiłam
![]() okresu też jeszcze nie miałam i wcale mi do tego nie spieszno ![]() co do krów jako że wychowałam się na wsi to Wam powiem, że mają 4 cycki ![]() ![]() nestelle wiem, że nie powinno się porównywać ale jak czytam że niektóre maluchy już pełzają itp to też bym chciała, bo uwielbiam jak pojawia się coś nowego ![]() ![]() ![]() narzekałam, że Karola nie interesują grzechotki a w niedziele położyłam go na macie i tak go zainteresował czarno-biały tygrysek że ciągle teraz go naparza ręką i się śmieje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wiecie co? trafił mi się taki nieśpiący model, że moja mama nie może się nadziwić jak tak można ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1092 | |||
Kniaginia
|
Witam
![]() Biedna krowa... No ale jak ma skrzydła, to dlaczego nie miałaby mieć 6 cycków? ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A co do usypiania - też muszę się przestawić na usypianie w łóżeczku, zamiast na rękach, bo się dziecko rozbestwi. Cytat:
![]() Trzymam. Ja dziś spędzę czas na strychu u teściów. Trzeba wreszcie zwieźć swoje rzeczy na nowe mieszkanie i im nie zagracać miejsca. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tak sie nazywa nasza komplikacja. i wtedy jest natychmiastowa operacja ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
to teraz ja proszę o 3 głosy
![]() https://www.bebiklub.pl/home/konkurs...?filter=Malpka
![]() |
#1095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1096 |
MBZ♥
|
Pani mam nadzieję, że uda się znaleźć szybszy termin
![]() Strippi ![]() ![]() Moderna jak lulać w łóżeczku? ![]() Despa ![]() OTJ ![]() Nestelle ![]() ![]() u nas też słońce-w koncu takze spacer gwarantowany bo wczoraj bylysmy tylko z nosidelkiem w sklepie przez te deszcze:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Wtajemniczenie
|
zależy z którego miejsca na Alei
![]() ![]() Despa, kciuki ![]() Jejuuu gdzie ten kurier? chcę wyjść na spacer!!!!!
![]() |
![]() |
#1098 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie słoneczko ale jakoś chłodno wieje mam nadzieje ze jutro juz bedzie ciepełko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1099 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() 2, czyli bedziesz 1 klasę powtarzać razem 4 razy ![]() 3, super rodzenstwo ![]() Cytat:
![]() słońce ![]() ![]() Cytat:
![]() malpka głosy poszły
![]() |
![]() |
#1100 |
Raczkowanie
|
Głosy i Lajki poszły
A ja właśnie czekam za siostrą i moim chrześniakiem bo przyjadą z Poznania na kilka dnia.. Zobaczą w końcu mojego brzdąca no i siostra osobiście pozna swojego przyszłego chrześniaka ![]() A ja zobaczę mojego uroczego chrześniaka ![]() U mnie dziś słonko
![]() |
#1101 |
Zadomowienie
|
zapomnialam napisać, że oglądałam wszystkie zdjęcia i muszę powiedzieć, że boskie są te nasze forumowe dzieciaki
![]() Kasia ![]() ![]() alliw Jaś ma super zaczeskę na Mariana ![]() ![]() Dragusia chyba to Ty kiedyś pytałaś o coś takiego http://allegro.pl/zabawka-3-w-1-clem...223238884.html Karol dostał od ciotki i u nas się super sprawdziło, pierwsza zabawka którą się zainteresował, potrafi nawet z pół godziny pod tym leżeć. wstawiam fotkę ![]() ![]() co do leżaczków itp to huśtawka z melodyjkami byłaby chyba najlepsza, wibracje jak dla mnie nieużyteczne bo nie robią małemu żadnej różnicy a wiecie co mi mój kochany syn zrobił? nigdy nie zgadniecie ![]() malinkę na cycku!! ![]() ![]() ![]()
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2013-05-29 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1102 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja Nikosia staram się nie usypiać na rękach. Jak jests enny, hop do łóżeczka i tam sobie jeszcze trochę poleży, pomarudzi i zasypia. Cytat:
![]() a jeśli chodzi o krople do nosa, to ja chyba Cię przewyższam, bo prawie za każdym razem próbuję zakropić z tą nakrętką, zawsze o niej zapomnę ![]() ![]() He he no czeka, czeka.Ciekawe, która pierwsza na nią wróci trzymamy ![]() Cytat:
Edytowane przez Nyaa Czas edycji: 2013-05-29 o 11:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zostane przy lezaczku. mam takie upatrzone: http://allegro.pl/fisher-price-3w1-b...270498683.html http://allegro.pl/lezaczek-hipopotam...256339788.html http://allegro.pl/bright-starts-leza...281414378.html http://allegro.pl/bujaczek-lezaczek-...206634659.html możecie głosować ![]()
![]() |
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
Kasia zgadnij co mam na obiad?
![]() ![]() Moj maluszek nie zasnie w lozeczku za nic, tylko ululany u mamusi na raczkach albo zaraz po jedzonku, na podusi przy cycusiu - nie ma potrzeby ssania, bo cycka wypuszcza, ale tak go jakos nauczylam, ze jak marudzil przed spaniem, to ja go hop do cycka - possal minutke i zasypial ![]() ![]() Nie dostalam jakis nie wiadomo cudownych rad - tyle, ze jak wiem, ze jest zmeczony i krotko przed spaniem, to mam go polozyc delikatnie w lozeczku, przykryc kocykiem, podlozyc pieluszke pod policzek, by czul, ze cos go otula, ewentualnie przyciemnic rolety i delikatnie glaskac po glowce, cichutku nucic kolysanke i byc przy nim troche dluzej, jak juz zasnie.. Ciekawe jak praktyka ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Kwiatuszek no ladnie ladnie... Malinke ![]() ![]() Ale wpatrzony w myszke miki ![]() Dragusia obstawiam 1 i 3 ![]()
![]() |
#1105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2 i 3 to ten sam model tylko inny wzór, może nam się trafił takie egzemplarz, ale wibracje robią dużo hałasu jak się ich nie dociśnie i dziad się rozkłada z jednej strony ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie ktore maja 3, siedzaca, polsiedzaca i lezaca. wiem ze ten sam ale oba mi sie podobaja. choć Nemo najladniejszy ale chyba najnowszy modej bo duzo droższy ![]()
![]() |
![]() |
#1107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do głaskania to zła jestem sama na siebie, bo mały się chyba odzwyczaił. jak leżeliśmy w szpitalu pielęgniarka nie kazała mi go głaskać po tym jak dokarmiały, bo "zaraz znowu będzie chciał jeść a tak to może zaśnie" no i przestałam a teraz on się wierci jak jest śpiący a ja go tykam po twarzy
![]() |
![]() |
#1108 |
Zadomowienie
|
dzień dobry!
![]() u nas pogoda się zepsuła ;/ ale miałam 2 dni słońca po 3 tygodniowym deszczu więc się nacieszyłam ![]() wiecie co zrobiłam.. utopiłam mój laktator.. wrzuciłam do wody część do prądu ;/ no i dupa 70 euro poszło się..... jeszcze spróbuję wysuszyć ale raczej nic z tego ![]() moje dziecię dziś takie marudne.. i co chwilę by chciało na cyca.. a co do usypiania- u nas działa smok, czyli najlepszy przyjaciel mojego dziecka, niezawodny złoty chicco ![]() no i pieluszka też działa cuda.. tylko lekko dotknę policzka i już ma oczy zamknięte ![]() głaskanie po główce działa tylko czasami, najczęściej jak jest bardzo śpiąca ![]() pytanie mam do dziewczyn kp czy bierzecie jakieś witaminy? czy w ogóle można karmiąc piersią.. (zapomniałam zapytać położną) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1109 | ||
Zakorzenienie
|
No, Marcel w koncu spi - ale nie w lozeczku
![]() ![]() Musialam cos ugotowac, a w lozeczku obudzilby sie po 15 minutach.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja nie biore witamin - no oprocz zelaza, choc biore go nieregularnie, i ostatnio kupilam sobie kwas foliowy i biore raz na jakis czas. Podobno witaminy trzeba brac wtedy, jak nie jestesmy w stanie urozmaicic sobie swojej diety - w mleku raczej bedzie wszystko, co dziecko potrzebuje- ale kosztem organizmu matki. U nas smoczek tez by cos zadzialal, gdybym nie byla przeciwna ![]() Raz maz w tempie ekspresowym uspil mi synka smoczkiem.. Ale ja jestem za smoczkiem tylko w sytuacjach podbramkowych, gdzie dziecko nie da sie uspokoic, a ja nie moge mu w tym czasie dac cycusia .. Choc wiem, ze dzieci jak sa starsze to maja wieksza potrzebe ssania.. Wiec jeszcze to przemysle i jak bedzie potrzebowal, albo ja nie bede w stanie go juz lulac na rekach ![]() ![]() A co to za zloty chicco?
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-05-29 o 12:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Zadomowienie
|
do półsiedzącej i leżącej
a z rozkładaniem chodziło mi o to, że z jednej strony te rurki się rozsuwają, jedna część wypada z drugiej ![]() co prawda u mnie kp i mm ale można brać witaminy, ja biorę podobne jak w ciąży
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.