![]() |
#1082 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Legnica i okolice
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
Sęk w tym że mi się już nie chce studiować! PWSZ mnie znudził i to totalnie! Ale zobaczymy co czas pokaże.
Nowe foto na digarcie http://www.digart.pl/zoom/3684389/Wycieczka.html ![]() ![]()
![]() |
#1084 |
Wtajemniczenie
|
i co tam u Was slychwoac dziewczyny ?? bo ja narazie zaczynam sie ze wszystkimi zegnac i praktycznie mnie w domu nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
hmmm z tego co mi wiadomo (przynajmniej jak ja latałam) to nigdy bezpośrednio biletu nie dostałam. Miałam rezerwację i tyle. Byłam na liście pasażerów. A załatwiałaś to przez jakąś firmę? Może warto się u nich dowiedzieć czy lecisz z Wawy czy z innego lotniska no i co najważniejsze jakimi liniami lecisz
![]() Musisz nam kartkę koniecznie przysłać ![]() ![]() ![]() Apiska, zdjęcie super. Podoba mi się ![]() ![]() A ja niedługo (chyba po wypłacie) będę kupować obiektyw 55-200, tylko najpierw chciałabym go przymierzyć bo bym brała od znajomego (pracuje w Gwarnej w Avansie). Jak się ciepło zrobi to córeczce kuzyna małą sesyjkę zorganizuję i może koleżanka z czasów podstawówki chętna będzie ![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2009-05-22 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
Ale się tu ciiiicho zrobiło, hoho.
Ja już pożegnałam się z Legnicą, wczoraj miałąm obronę. Niestety tylko 3.5, ale ważne że już mam to za sobą. Dalej szukam pracy nad morzem, mozolnie to idzie, wiele ofert niekatualnych. Nie ma to jak mieszkać na takim zadupiu jakim mieszkam i ja :P
![]() |
#1087 |
Zakorzenienie
|
Też bym chciała nad morzem ale TŻ nie. Wczoraj sie go pytałam czy wracamy do Anglii a on na to kategoryczne NIE
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 |
Wtajemniczenie
|
ja moze bede jechac nad morze w sierpniu, chociaz nie wiem bo niby mam isc na rozmowe o prace w toshibie pod wroclawiem, kurde z jedej strony z rodzicami chcialbym na wakacje pojechac bo nie chce w domu sama zostawac a z drugiej poszla bym do pracy .... z grecja byl kompletny niewypal ze wogole masakra ... ogolnie to jestem w sytlacji podbramkowej teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Wtajemniczenie
|
po 3 tygodniach pracy mi powiedzieli ze za wolno pracuje i ze mam wracac do domu ale mi nie zaplaca bo mi bilety kupili ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
Wtajemniczenie
|
mieli darmowego pracownika , jeszcze mnie oklamywali bo dali na mnie jakas skarge do mojego posrednika pracy a mi nic nie mowili ...gdybym niebyla wypompowana psychicznie po tym wsyzstkim to moze jakos bym ta sprawe rozdmuchala ,ale juz nie chce do tego wracac ....
a z ta praca to wlasnie nie wiem , bo chcialabym na te wakacje z rodzicami na Hel pojechac , po za tym od pazdziernika zaczynam znowu studia ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wiecie może gdzie w Legnicy jest jakaś szkoła tańca ??? Chcemy się z TŻ-tem od września zapisać no i szukamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Wtajemniczenie
|
ja wiem ze czasami tak na plakatach jakies szkoly sie oglaszaja i ze czasami tez na jakis fitnesach sa organizowane jakies nauki tanca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
właśnie przeglądałam neta i znalazłam tą szkołę farida, tylko nie mogę nr telefonu odnaleźć. W Faridzie jest kurs dla nowożeńców, bo chodzi nam o to aby jak się pójdzie na jakieś weselicho się pobawić no i już na przyszłość
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() u mnie to znowu bardziej tradycyjnie - Tż dwie lewe nogi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;13341583]w Lck z tego co wiem cały czas jest - tzn w okresie wakacyjnym wszędzie tylko warsztaty są jakieś, ale od wrzesnia normalny kurs rusza
![]() u mnie to znowu bardziej tradycyjnie - Tż dwie lewe nogi ![]() albo namów TŻ-ta i wszyscy razem pójdziemy na kurs tańca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Wtajemniczenie
|
ja odpadam bo nie ma TZ'a
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1101 | |
Konto usunięte
|
hehe on nawet nie ma poczucia rytmu :P odpada totalnie
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Wtajemniczenie
|
ale wlasnie chodzi o to ze ja nie mam ochoty czegokolwiek robic ze swoja koncyj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Wtajemniczenie
|
ja tez nie mam nic przeciwko, ale ostatnio strasznie sie rozleniwilam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;13349293]hehe on nawet nie ma poczucia rytmu :P odpada totalnie
![]() no to tak jak ja. połączenie mnie i tańca to po prostu śmiech na sali ![]() Cytat:
![]() a jak tam po wczorajszej wichurze?? całe jesteście, autka całe? jak ja wczoraj jechałąm zaraz po tej burzy przez miasto to masakra była po prostu. nacykałam sporo fotek. jechałam z TŻ-tem z mojego domku do domku TŻ-ta bo u niego pod domem 3 topole poleciały. Szczęście że był u mnie bo tak pewnie auto by zaparkował akurat tam gdzie topole poleciały. masakra to jest mało powiedziane. postaram się później powrzucać kilka fotek które zrobiłam wczoraj. może dotrę jeszcze do parkui tam coś cyknę też. A w parku to podobno masakra jest. Brak drzew. Wszystko połamane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
Mało powiedziane że masakra to horror
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/t..._104488.html#1
![]() |
#1107 |
Zadomowienie
|
U nas na Wojska Polskiego, poprzygniatało sporo samochodów. W prokuraturze też sporo drzew powyrywało, w niektórych miejscach brakuje płotu. Obok w klatce wybiło szybe, stos dachówek. A to wszystko zaledwie w 10min. Najbardziej to szkoda Parku i Lasku Złotoryjskiego. Na cmentarzu też spory magiel. Kamienny płot sie rozwalił, drzewa powywalane - jedno wielkie pobojowisko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
Jak by na to nie patrzeć, zniszczenia są ogromne. Zastanawiam się czy mają prąd koło reala na Krętej bo muszę tam z autem do elektryka pojechać w sprawie mojego alarmu bo mi wariuje
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Noo na wysokości Rataja też się działo. gałęzie dos,łowienie fruwały. przejeżdżałam wczoraj po godzinie 21 z obwodnicy do domu właśnie przez lasek to masakra. drzewa z prawej i z lewej. w mieście było nie lepiej. koło koziego stawu kierowcy sami zdecydowali o zmianie organizacji ruchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Wtajemniczenie
|
u mnie w okolicy tez wiekszosc drzew polamanych a na niektore ulice byly wprost pomaranoczowe od lezacych ceglowek ... jeszcze mialam to szczescie ze jak tylko weszlam do klatki to wszystko sie zaczelo to sie jeszcze dziwilam co tak glosno halasuje na dworze... a potem jak podeszlam do okna to juz prkatycznie tylko sciane deszczu bylo widac ... my z rodzicami w sumie w ostatniej chwili okna zaczelismy zamykac .. ogolnie to strasznie bylo i mam nadzieje ze to juz wiecej sie nie powtorzy ...
ogolnie to chyba legnica najbardzije w tym wszystkim ucierpialabo tylko helikopter z tvn'u lata... nawet jak park z gory pokazuja to strasznie wyglada .... Edytowane przez maudy Czas edycji: 2009-07-24 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
oooo a ja nie mam tvn-u więc nie zobaczę relacji. widzę, że się chmurzy i coś się znowu na deszcz zanosi
www.strawberka.fotosik.pl tam dodałam zdjęcia które wczoraj porobiłam jadąc autem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.