|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
To będę czekać ![]() Mam w Głowie Te Twoje bliźniaki...heh... Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2013-11-18 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX
Super
![]() Myslalam jeszcze o medeli symphony, ale ona na oba cycki ![]() ![]() ![]() Kupilam Maluchom 3 zabawki lamaze ![]() https://www.google.pl/search?q=lamaz...ka%3B500%3B500 https://www.google.pl/search?q=lamaz...ml%3B500%3B500 https://www.google.pl/search?q=lamaz...64%3B640%3B593 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam pieska i bardzo fajne mają te maskotki ![]() Na dwa cyce chcesz lecieć??? hehehe U mnie by się nie sprawdziło, bo ja mam małe piersi i musiałam dobrze ustawić jeden, aby wszystko wyleciało. ![]() Pewnie jak jest dużo mleczka to łatwiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzialam jedno zdjecie jak dziewczyna leci na 2 cyce i mnie to troche przerazilo ![]() Porównanie do dojarki samo mi sie cisnie na usta ![]() ![]() Wiesz, ja mam nadzieje ze w ogole bede miala mleko ![]() Ide nadrabiac zaległosci, bo wstyd ale nie wiem co sie u Was dzieje przez to spa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
Ja mam duże piersi, ale miałam mało pokarmu, więc to chyba nie reguła..
Eliza My mamy lwa Lamaze i Mały nawet teraz się nim czasem bawi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chciałam bardzo mieć...ale nigdy nie miałam nawału ![]() Odsysałam godzinami, żeby "coś" było....no i chociaż 2 miesiące karmiłam.. Mleko mam do teraz jak nacisnę na pierś ![]() Chyba nie mogę się pogodzić z tym, że nie mogłam karmić ![]() Cytat:
![]() Moja siostra ma mniejsze niż ja i karmiła małego co 3 h do końca 9 miesiąca.. tyle, że On zjadał 60 ml a mój pochłania ponad 200 i to z kleikiem... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja nie kupowałam żadnych zabawek, dopiero później coś, ale na prawdę malutko bo Jakub trochę dostał. niestety dostał sporo byle jakich zabawek, albo inaczej, takich, których ja bym mu nigdy nie kupiła, które mi się nie podobają, którymi nie mam ochoty się z nim bawić. i nie raz mam wyrzuty sumienia, że moje dziecko nie ma ładnych zabawek, albo że ma ich dosłownie kilka. ale z drugiej strony... nie mieszczą nam się do pudła, a gdybym jeszcze sama kupowała ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wszystkiego najlepszego dla męża ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() z badaniami nie pomogę, bo niestety się nie znam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak się czymś niepokoisz to zadzwoń do gina albo idź na ip, najważniejszy jest Twój spokój. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Waderko trzymaj się ![]() Cytat:
![]() zdrówka ![]() fajne ![]() Kubeczku Tymuś jest śliczny! ![]()
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
Alonka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
waderko- martwię się...ile Ty biedna musisz przejść....
kocurku- fajna taka przespana noc, lada dzieńi Marcel sam nauczy się szukać cumelka i aplikować do buzi przez sen ![]() BERBIE- kobietko pracująca, wiem jak trudno znaleźć sobie zajęcie kiedy człowiek nauczony pracować a tu przydałoby się oszczędzać i dużo leżeć, czytasz fajne książki? rena- nie znam się na wynikach, niestety fioluś- jest już zgoda z Tz-etem? esesia- kiedy odprawiasz roczek Zosi? elizka- lepszy dom niż spa ![]() monika- ja sama też mało zabawek Kasi kupiłam i też mam z tego powodu wyrzuty a w sumie tyle tego mamy, że w kilku pudłach nie mieszczą się
![]() ![]() JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2013-11-18 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
Wederka, raju jaki rollcoster
![]() Elizka, poszalane ![]() ![]() ![]() ![]() a chce drewniaki ![]()
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cholera;(
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
Zeberko Zgoda niby jest, ale teraz TŻ ma nerwówkę, więc pewnie zaraz powtórka. W środę ma audyt w pracy a w piątek egzamin na uprawniena. Dostał jeszcze propozycję awansu. Więc ma niezły kociołek w pracy
![]() Monika Lepiej kupić jedną fajną rzecz. U nas w pokoju można otworzyć komis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ale weź komuś powiedz, że malutka zabawka za 50zł jest lepsza niż 10 razy większy brzęczący plastik ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Zakorzenienie
|
dziwne, że do tej pory cię ie pytali. mnie nigdy nie zdarzyło się kupić dziecku prezentu, który nie byłby skonsultowany z rodzicami. jedynie jakieś książeczki jako dodatek wybieram sama.
Cytat:
![]() mam pięć programów z serii Canal+ i na początku było co oglądać a teraz ciągle powtórki. obejrzałam wszystko co mogłam, a jestem wybredna bo wchodzą mi tylko komedie. alonka ![]()
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
Zeberko na szczęście Olek nie zawsze tak często się budzi. Dziś np dopiero teraz mi zasypia przy cycusiu. Potrafi już przespać w nocy 3 godz ale dopóki się z nim nie poloze to się najczęściej budzi co 20-30 min
Berbie ja teraz czas ciąży wspominam jako największy odpoczynek bo teraz czasem nawet kawy nie mam kiedy wypić. Ale z drugiej strony to był też czas ogromnego stresu Elizka dobrze że badania ok wyszły. U nas zabawki z lamaze super się sprawdziły Rena oby cię ominely takie pytania w pracy
#1097 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ZEBERKA! wyprawiamy za 2 tyg w sobote - 30. 11. i dalej nie wiem co ugotować i zrobić. wezcie podrzuccie jakies pomysły!plissssss |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
Waderka biedactwo co tam się tak miesza :/
Monia Olek też ma trochę badziewnych zabawek ale lubi właśnie takie najzwyklejsze plastiki. Zresztą on ogólnie bawi się wszystkim co ma Esia fajny pomysł z tą lista prezentów. Ja nie wiem co dla Olka na gwiazdkę i urodziny wybrać a już pytają
#1100 |
Zakorzenienie
|
ciężki temat. Jakub najwięcej zabawek dostaje od jednej osoby z rodziny, która musi mieć przyjemność z kupowania, oglądania, prezent musi się jej podobać, a niekoniecznie musi być praktyczny. ja bym wolała nie raz pieluchy w prezencie niż kolejne zabawki. jak kiedyś powiedzieliśmy że wolelibyśmy coś innego to było obrażanie się i stwierdzenie, że więcej nie będzie żadnych prezentów. dlatego nie chcę się już w to wtrącać i powodować konfliktów. jedną zabawkę wyrzuciliśmy zanim daliśmy Jakubowi bo nie była bezpieczna ani fajna. więcej nie napiszę na forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Fiol a jak tam spanie Stasia bez smoczka? Udało się?
Olek już 2 razy się przebudzil. Dobrze że TZ mi kupił ten telefon i mogę was podczytywac
#1102 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla niego też wszystkiego dobrego ![]() Cytat:
![]() też od tego czasu aż do porodu miałam takie skurcze Cytat:
![]() podobno najlepsze laktatory z medeli są, ja nie miałam żadnego i prawie rok się karmiliśmy ale moje dziecko nawet z butelki do dziś nie umie pić ![]() super zabawki ![]() Cytat:
![]() zdrówka Cytat:
![]() można też zaproponować wspólną zrzutę na coś dużego ( moja siostra tak rok temu robiła na święta) oni kupili dużą zabawkę a każdy dał ile uważał Możesz zasugerować, że tego jeszcze nie ma i by mu się przydało ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Konto usunięte
|
Adaś pięknie przybiera, crp w normie!!!, wegetacja w sercu sie zmniejszyła a tamto coś to był błąd w opisie
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43780823]Adaś pięknie przybiera, crp w normie!!!, wegetacja w sercu sie zmniejszyła a tamto coś to był błąd w opisie
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1106 |
Zakorzenienie
|
Perse, świetne wieści z rana
![]() Komu kawy?
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
Mi..chętnie wypije w dobrym towarzystwie poranna kawusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Konto usunięte
|
Ja już wypiłam po niezbyt udanej nocy (co przy moim mega grzecznym dziecku jest naprawdę dziwne) i przed choleeeernym szczepieniem nr 3 :/ Standardowe+pneumo...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |||
Zakorzenienie
|
w imieniu małża dziękuję za życzenia
![]() wadera, ile Ty musisz przejść ![]() fiolusiek, no to nerwowa atmosfera w domu, ale jak już wszystko przejdzie, to odetchniecie sobie. Ja zawsze z utęsknieniem czekam na takie odetchnięcia ![]() Cytat:
![]() ![]() Rena, mnie żołądek przy każdej @ boli, właśnie tak u góry i sama nie wiem co to jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wieka co studiujesz? ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43780823]Adaś pięknie przybiera, crp w normie!!!, wegetacja w sercu sie zmniejszyła a tamto coś to był błąd w opisie ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] super wieści ![]() ja poproszę, choć to już trzecia będzie dzisiaj ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43782061]Ja już wypiłam po niezbyt udanej nocy (co przy moim mega grzecznym dziecku jest naprawdę dziwne) i przed choleeeernym szczepieniem nr 3 :/ Standardowe+pneumo...[/QUOTE]
To kciuki.. Mój po pneumo 3 noce płakał przez sen ![]() U Was pewnie będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.