My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach dała. - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-16, 17:55   #1081
kudlik_kk
Zakorzenienie

Dot.: My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach

Królcia o mniam!!!! Ja pewnie nie skorzystam z tej promo, ona do 18 a ja nie mam jak dotrzeć do karfa

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 17:58   #1082
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Dot.: My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach

Cytat:
Napisane przez magdaspring Pokaż wiadomość
Wiesz żadna antykoncepcja nie daje 100% skuteczności. moja siostra brała tabsy i też zaszła w ciąże. Przykładów można mnożyć. A ja nie chce przez 20 lat brać hormonów
Jasne wiem wiem, tak mi sie od razu nawinelo na mysl bo akurat dzis dpotkalam ta kolezanke ja biore tabsy ale w sumie chcialabym sie znalezc w tym procencie, ktore mimo tabletek zaszly w ciaze, bo tak to ciezko zaplanowac kiedy jest odpowiedni moment, a ja tak bym chciala juz dzidziusia..

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość
Cytruska to stosujemy tą samą metodę
Przecie Ty masz tzta, co klamiesz
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 18:00   #1083
bluesky89
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
Nie mam czasu nawet do Was napisać, bo od wczoraj się pakujemy.. Masakra Ile się tego uzbierało Ale już większość mamy spakowane, jeszcze wczoraj byliśmy na zakupach, prezenty na Mikołaja dla dzieciaczków Naszych, jeszcze dziś byłam dokupić i zrobiliśmy sobie zapasy z kosmetyków, chemii.. I tak sobie dałam w z tym wszystkim, że wieczorem ledwo chodziłam. Biodro mnie strasznie bolało, zresztą boli do tej pory, kręgosłup i brzuch mnie tak ciągnął dziwnie.. Ale już jest troszkę lepiej. Kupiłam sobie wczoraj taki piękny termofor, taki jasno niebieski, mięciutki i pisze na nim 'Baby it's cold outside'

Edytowane przez bluesky89
Czas edycji: 2013-11-16 o 18:15
bluesky89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 18:10   #1084
kudlik_kk
Zakorzenienie

Wizażanka niestety on nie teges...

Blue pewnie śliczny ten termoforek

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Dziewuszki czy któraś z was połasiła się na regenerum do włosów?

Stary 2013-11-16, 18:27   #1085
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
i jak?
slicznie!!

Cytat:

Blue pewnie śliczny ten termoforek

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Dziewuszki czy któraś z was połasiła się na regenerum do włosów?
Aha..
Stary 2013-11-16, 18:29   #1086
kudlik_kk
Zakorzenienie

Wizażanka

Stary 2013-11-16, 18:31   #1087
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Wizażanka
a mówiłaś, że nie masz talentu, ja bym tak nawet odrysować nie potrafiła.. także tego..
Stary 2013-11-16, 18:34   #1088
kudlik_kk
Zakorzenienie

Wizażanka powiedz mi narysuj kota. Każdy mówi, że to szczur albo nietoperz

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Komu dietetyczne ciastko sucharkowe z migdałem z rossmana?

Stary 2013-11-16, 18:35   #1089
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Wizażanka powiedz mi narysuj kota. Każdy mówi, że to szczur albo nietoperz

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Komu dietetyczne ciastko sucharkowe z migdałem z rossmana?
Mi ciastko, ale jakies pyszne i duże! mam straszna ochotę na coś słodkiego
Stary 2013-11-16, 18:41   #1090
kudlik_kk
Zakorzenienie

Wizażanka mogę ci dać paczuszkę
A tak a propos dużych, ostatnio kupiłam w Auchanie z produkcji własnej kruche i owsiane ciacha - 5 sztuk ale jedno ciastko wielkości jak płyta cd. 5,59. Jednym się najeść można a są przepyszne!!!!

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Dredzia a ja cię znowu widzę

Stary 2013-11-16, 19:09   #1091
magdaspring
Zakorzenienie

Jestem. Moja

Od 11.11.13
Biegi:
156 km
7x joga
8x tae bo

42/100 chipsy i przekąski
Len

magdaspring jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 19:15   #1092
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Wizażanka mogę ci dać paczuszkę
A tak a propos dużych, ostatnio kupiłam w Auchanie z produkcji własnej kruche i owsiane ciacha - 5 sztuk ale jedno ciastko wielkości jak płyta cd. 5,59. Jednym się najeść można a są przepyszne!!!!

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Dredzia a ja cię znowu widzę
Spoko,
tz mi kupi
Szkoda ze ja nie mam auchana ale moze pokazesz jakie opakowanie? Moze kiedys jak bede w rz to podjade. Uwielbism takie ciacha

Cytat:
Jestem. Moja
Znowu?
Stary 2013-11-16, 19:18   #1093
kudlik_kk
Zakorzenienie

Wizażanka pokażę ci jak będę w auchanie bo już zeżarłam. Ale to jest takie plastikowe z klapką jak to nieraz są pakowane różne kawałki ciast.

Madzia a co to za specyfik że cię tak pali? U mnie wszystko rozgrzewająco pali skórę że musze do lekarza iść

Stary 2013-11-16, 19:20   #1094
magdaspring
Zakorzenienie

Wizazanka bo te serum trzeba stosować codziennie rano i wieczorem

Taki makijaż próbuje wyczarować
http://www.youtube.com/watch?v=grM6jGKloQo

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Wizażanka pokażę ci jak będę w auchanie bo już zeżarłam. Ale to jest takie plastikowe z klapką jak to nieraz są pakowane różne kawałki ciast.

Madzia a co to za specyfik że cię tak pali? U mnie wszystko rozgrzewająco pali skórę że musze do lekarza iść
No to jest właśnie rozgrzewające na cellulit

Od 11.11.13
Biegi:
156 km
7x joga
8x tae bo

42/100 chipsy i przekąski
Len

magdaspring jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 19:59   #1095
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Wizazanka bo te serum trzeba stosować codziennie rano i wieczorem

Taki makijaż próbuje wyczarować
http://www.youtube.com/watch?v=grM6jGKloQo

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

No to jest właśnie rozgrzewające na cellulit
Kiedyś miałam takie rozgrzewające też, ale nie dawałam rady

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-16, 21:30   #1096
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolowakiczu Pokaż wiadomość
Hej Zaniedbałam Was przez ostatnie kilka dni,bo miałam sporo pracy.. Teraz jestem już po pracy, zjedliśmy z tżem pizze i leżakuję w łóżku Co tam ??
Zazdroszczę Ci tego leżakowania Ja przed chwilą się wykąpałam, posiedzę trochę i biorę się za ćwiczenia 200 brzuszków i 140 przysiadów

Cytat:
Cytruska, oj tam, mogę co go dać jak chcesz
Tak, a następnego dnia dzwoniłabyś, że chcesz z powrotem

Cytat:
Ja bym nie mogła stosować takiej antykoncepcji bo ja ciągle jestem napalona
Ja nawet choćbym była, to i tak nie ma z kim

Cytat:
Madzia ale ci zazdroszczę. Ja nie byłam na disco jeszcze nigdy
To wyciągnij swojego, co to za problem?

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Nie mam czasu nawet do Was napisać, bo od wczoraj się pakujemy.. Masakra Ile się tego uzbierało Ale już większość mamy spakowane, jeszcze wczoraj byliśmy na zakupach, prezenty na Mikołaja dla dzieciaczków Naszych, jeszcze dziś byłam dokupić i zrobiliśmy sobie zapasy z kosmetyków, chemii.. I tak sobie dałam w z tym wszystkim, że wieczorem ledwo chodziłam. Biodro mnie strasznie bolało, zresztą boli do tej pory, kręgosłup i brzuch mnie tak ciągnął dziwnie.. Ale już jest troszkę lepiej. Kupiłam sobie wczoraj taki piękny termofor, taki jasno niebieski, mięciutki i pisze na nim 'Baby it's cold outside'
Dobrze, że już lepiej Co kupiliście dzieciakom? Pokaż termoforek!

Cytat:
Przykuj dziada do łóżka i sama się obsłuż, jak taki wredny
Stary 2013-11-16, 21:32   #1097
Wizazanka5000
Zakorzenienie

A co tu taka cisza, wszystkie oglądają mam talent?
jedna to moja krajanka

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Cytruskowa6 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Ci tego leżakowania Ja przed chwilą się wykąpałam, posiedzę trochę i biorę się za ćwiczenia 200 brzuszków i 140 przysiadów

Tak, a następnego dnia dzwoniłabyś, że chcesz z powrotem

Ja nawet choćbym była, to i tak nie ma z kim

To wyciągnij swojego, co to za problem?

Dobrze, że już lepiej Co kupiliście dzieciakom? Pokaż termoforek!

Przykuj dziada do łóżka i sama się obsłuż, jak taki wredny
A nie lepiej by było najpierw poćwiczyć, a później się wykąpać?
Stary 2013-11-16, 21:38   #1098
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
A co tu taka cisza, wszystkie oglądają mam talent?
jedna to moja krajanka

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

A nie lepiej by było najpierw poćwiczyć, a później się wykąpać?
Kilka godzin temu miałam ćwiczyć, ale wpadłam na genialny pomysł, że się na chwilę położę. Niestety przysnęło mi się, a że było to w pokoju, w którym miał być przyjmowany gość, to mnie obudzili z tekstem, że woda już nagrzana i mogę się myć, a Madzia niewiele myśląc poszła się kąpać i dopiero po kąpieli sobie uświadomiła, że miała jeszcze ćwiczyć... Genialna jestem, nie?
Stary 2013-11-16, 21:46   #1099
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Kilka godzin temu miałam ćwiczyć, ale wpadłam na genialny pomysł, że się na chwilę położę. Niestety przysnęło mi się, a że było to w pokoju, w którym miał być przyjmowany gość, to mnie obudzili z tekstem, że woda już nagrzana i mogę się myć, a Madzia niewiele myśląc poszła się kąpać i dopiero po kąpieli sobie uświadomiła, że miała jeszcze ćwiczyć... Genialna jestem, nie?

Owszem, bardzo zdolna
Ja się właśnie wkurzyłam na tż, bo miał przyjść do mnie, ale też sobie jakoś zasnął co mknie do szału doprowadza, bo jego zasypianie już tyle razy mi zepsuło plany na wieczór, że czasami mam dość.
Ale jak sobie pomyślę teraz na spokojnie jak już nie jestem zdenerwowana to nie dziwne, skoro cały tydzień wstaje po 6, a przez ostatnie 3 dni o 5 tylko ja nie rozumiem tak w 100% bo mi sie absolutnie nie zdarza przypadkiem zasnąć chyba że oglądam tv i jestem strasznie śpiąca to celowo sobie ucinam drzemkę, a on po prostu tak nagle zasypia
Stary 2013-11-16, 21:55   #1100
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Cytat:
Owszem, bardzo zdolna
Ja się właśnie wkurzyłam na tż, bo miał przyjść do mnie, ale też sobie jakoś zasnął co mknie do szału doprowadza, bo jego zasypianie już tyle razy mi zepsuło plany na wieczór, że czasami mam dość.
Ale jak sobie pomyślę teraz na spokojnie jak już nie jestem zdenerwowana to nie dziwne, skoro cały tydzień wstaje po 6, a przez ostatnie 3 dni o 5 tylko ja nie rozumiem tak w 100% bo mi sie absolutnie nie zdarza przypadkiem zasnąć chyba że oglądam tv i jestem strasznie śpiąca to celowo sobie ucinam drzemkę, a on po prostu tak nagle zasypia
Tak to jest, jak zaraz po otworzeniu oczu jest się nieprzytomnym i robi wszystko, byleby się tylko od Ciebie odczepili W sumie to takie lekkie ćwiczenia przy których się nie męczę (pomijając kolana, które trochę nie dają rady ) i liczę, że tragedii nie będzie, najwyżej wezmę szybki prysznic
A o której zasypia? Nie zazdroszczę mu wstawania o piątej, lubię sobie pospać Ja kiedyś zasnęłam z telefonem z włączonym gg w ręku w czasie, gdy mój rozmówca poszedł do toalety

Edytowane przez Cytruskowa6
Czas edycji: 2013-11-16 o 21:57
Cytruskowa6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 22:07   #1101
asik1503
Zakorzenienie

Ale się dzisiaj naspacerowałam do tego dawno się tak nie wygłupiałam fajnie jest poczuć się znów nastolatką ja to na prawdę mam cudownych przyjaciół z każdym można konie kraść
Cytrusku już Ci kiedyś wysłałam linka i nawet mi napisałaś, że wyślesz zaproszenie... i w końcu go nie dostałam
Kudliś ale ładne rysunki
Królcia też mogę się poczęstować? uwielbiam wszystko co jest z nadzieniem krówkowym

Kolega uraczył mnie odpowiedzią na życzenia i potem na zdjęcie z nad morza... chociaż tyle
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-16, 22:09   #1102
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to jest, jak zaraz po otworzeniu oczu jest się nieprzytomnym i robi wszystko, byleby się tylko od Ciebie odczepili W sumie to takie lekkie ćwiczenia przy których się nie męczę (pomijając kolana, które trochę nie dają rady ) i liczę, że tragedii nie będzie, najwyżej wezmę szybki prysznic
A o której zasypia? Nie zazdroszczę mu wstawania o piątej, lubię sobie pospać Ja kiedyś zasnęłam z telefonem z włączonym gg w ręku w czasie, gdy mój rozmówca poszedł do toalety
ja z tż często się kłocimy o to, bo jak np. jest u mnie (sypia u mnie mniej więcej 5 razy w tygodniu) i zaśnie w ubraniu to go budzę, żeby wstał się umyć i rozebrać i dopóki go budze delikatnie to słyszę tylko"no już", "zaraz" więc jak sie staje bardziej natarczywa to wstaje zdenerwowany i kłótnia gotowa

A zasypia różnie, czasami o 21, czasami wcześniej, dziś to ok 19.
Kiedyś jak studiowałam jeszcze dziennie w Krk to co wieczór waściwie rozmawialiśmy na skypie, raz tżtowi się udało zasnąć w trakcie takiej właśnie rozmowy
Stary 2013-11-16, 22:10   #1103
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Ale się dzisiaj naspacerowałam do tego dawno się tak nie wygłupiałam fajnie jest poczuć się znów nastolatką ja to na prawdę mam cudownych przyjaciół z każdym można konie kraść
Cytrusku już Ci kiedyś wysłałam linka i nawet mi napisałaś, że wyślesz zaproszenie... i w końcu go nie dostałam
Kudliś ale ładne rysunki
Królcia też mogę się poczęstować? uwielbiam wszystko co jest z nadzieniem krówkowym

Kolega uraczył mnie odpowiedzią na życzenia i potem na zdjęcie z nad morza... chociaż tyle
Ojj, przepraszam, musiałam zapomnieć Jutro przekopię się przez moją skrzynkę odbiorczą i wyślę Ci zaproszenie, obiecuję
A co z tą rozmową? Umówiliście się już na jakiś konkretny termin?

REKLAMA
Stary 2013-11-16, 22:10   #1104
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Kudliś ale ładne rysunki

ma urodziny no i jak to w końcu między Wami jest, bo widzę, że mimo tego co mówiłaś to ciągle jesteście w kontakcie
Stary 2013-11-16, 22:17   #1105
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Cytat:
ja z tż często się kłocimy o to, bo jak np. jest u mnie (sypia u mnie mniej więcej 5 razy w tygodniu) i zaśnie w ubraniu to go budzę, żeby wstał się umyć i rozebrać i dopóki go budze delikatnie to słyszę tylko"no już", "zaraz" więc jak sie staje bardziej natarczywa to wstaje zdenerwowany i kłótnia gotowa

A zasypia różnie, czasami o 21, czasami wcześniej, dziś to ok 19.
Kiedyś jak studiowałam jeszcze dziennie w Krk to co wieczór waściwie rozmawialiśmy na skypie, raz tżtowi się udało zasnąć w trakcie takiej właśnie rozmowy
Ja mam tak, że lubię sobie wstawać o równych godzinach, albo minutach, czyli np. 7.30, 8.35, 10.20 itp. No i jak ktoś wpadnie na pomysł, żeby obudzić mnie np. o 7.27, to nie ma opcji, żebym tych 3 minut nie przeleżała w łóżku A jak jeszcze do tego zamknę wtedy oczy, to jeśli ten ktoś nie zacznie mnie znowu budzić, to z 3 minut robią się 2 godziny

Niezły śpioch z tego Twojego TŻta Ja jeśli mam wstać np. o 7, to zasypiam koło 3, GG to szatański wynalazek Ale zaśnięcie podczas rozmowy na Skype - miszcz
Stary 2013-11-16, 22:36   #1106
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam tak, że lubię sobie wstawać o równych godzinach, albo minutach, czyli np. 7.30, 8.35, 10.20 itp. No i jak ktoś wpadnie na pomysł, żeby obudzić mnie np. o 7.27, to nie ma opcji, żebym tych 3 minut nie przeleżała w łóżku A jak jeszcze do tego zamknę wtedy oczy, to jeśli ten ktoś nie zacznie mnie znowu budzić, to z 3 minut robią się 2 godziny

Niezły śpioch z tego Twojego TŻta Ja jeśli mam wstać np. o 7, to zasypiam koło 3, GG to szatański wynalazek Ale zaśnięcie podczas rozmowy na Skype - miszcz

mój ma 15 budzików ustawionych. On ma do pracy na 6 30, ja na 10. Pierwszy budzik dzwoni o 6, wyłącza i śpi dalej, kolejny dzwoni o 6 10, powtarza to samo, kolejny dzwoni 15 po-to samo, no i tak o 6 20 wstaje
Kiedyś strasznie mnie to denerwowało, że ja od 6 nie śpię bo on musi mieć 15 drzemek, dopiero jak wychodził do pracy to wracałam spać i wstawała trochę później. Ale teraz mi to już nie przeszkadza, bo od tej pierwszej pobudki jeszcze się przytulamy, dosypiamy, czasami pogadamy głupoty przez półsen i zdążę się nim nacieszyć zanim zniknie na cały dzień, także nawet to polubiłam, bo uwielbiam to poranne tulenie i juz nie będe opowiadała, że co rano żegnamy się tak jakbyśmy się rozstawali na tydzień

No ale zasypiać potrafi na prawdę w różnych sytuacjach np. w wannie to standard, dobrze, że ma tak małą wannę, że nie byłby w stanie się jakoś zakrztusić wodą czy coś bo nie opcji, żeby zsunął się tak żeby łyknąć wody
no i kilka razy mu się zdarzyło zasnąć podczas gry wstępnej nie że ja jestem taka fatalna i nie potrafię go nakręcić, ja gotowa do spania, leżę plecami do niego i zasypiam a on zaczyna kiziac miziać smyrać gmyrać, trwa to chwilę, a zanim ja zdążę zareagować to zauważam, że rączki już raczej się zatrzymują i nie smyrają, oddycha już spokojniej i spokojnie sobie zasypia.
Czasami się zastanawiam dokąd sięga moja cierpliwość
Stary 2013-11-16, 22:43   #1107
kudlik_kk
Zakorzenienie

Qizażanka pisałaś o tym rozgrzewaczu. Ja nie mogę takich używać. Mam po nim po prostu poparzoną skórę pierwszego stopnia.

Cytruska mój to nie taneczny i nie ruchawy jeśli wiesz o co mi chodzi. mogę go sobie przywiązywać i tak nic by z tego nie było

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Wizażanka mi eż chłop raz zasnął podczas gry. Jak mu yebnełam po wacu to wstał momentalnie

REKLAMA
Stary 2013-11-16, 22:49   #1108
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Qizażanka pisałaś o tym rozgrzewaczu. Ja nie mogę takich używać. Mam po nim po prostu poparzoną skórę pierwszego stopnia.

Cytruska mój to nie taneczny i nie ruchawy jeśli wiesz o co mi chodzi. mogę go sobie przywiązywać i tak nic by z tego nie było

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Wizażanka mi eż chłop raz zasnął podczas gry. Jak mu yebnełam po wacu to wstał momentalnie
aż tak?

Hmm ale wy w ogóle nigdy nie teges..?przepraszam, że tak pytam, ale to dla mnie trudne do ogarnięcia, oczywiście jeśli tro głupie pytanie to nie odpowiadaj

Ja walnęłam focha i kazałam mu sie odsunąc tylko
Stary 2013-11-16, 22:55   #1109
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Cytat:
mój ma 15 budzików ustawionych. On ma do pracy na 6 30, ja na 10. Pierwszy budzik dzwoni o 6, wyłącza i śpi dalej, kolejny dzwoni o 6 10, powtarza to samo, kolejny dzwoni 15 po-to samo, no i tak o 6 20 wstaje
Kiedyś strasznie mnie to denerwowało, że ja od 6 nie śpię bo on musi mieć 15 drzemek, dopiero jak wychodził do pracy to wracałam spać i wstawała trochę później. Ale teraz mi to już nie przeszkadza, bo od tej pierwszej pobudki jeszcze się przytulamy, dosypiamy, czasami pogadamy głupoty przez półsen i zdążę się nim nacieszyć zanim zniknie na cały dzień, także nawet to polubiłam, bo uwielbiam to poranne tulenie i juz nie będe opowiadała, że co rano żegnamy się tak jakbyśmy się rozstawali na tydzień

No ale zasypiać potrafi na prawdę w różnych sytuacjach np. w wannie to standard, dobrze, że ma tak małą wannę, że nie byłby w stanie się jakoś zakrztusić wodą czy coś bo nie opcji, żeby zsunął się tak żeby łyknąć wody
no i kilka razy mu się zdarzyło zasnąć podczas gry wstępnej nie że ja jestem taka fatalna i nie potrafię go nakręcić, ja gotowa do spania, leżę plecami do niego i zasypiam a on zaczyna kiziac miziać smyrać gmyrać, trwa to chwilę, a zanim ja zdążę zareagować to zauważam, że rączki już raczej się zatrzymują i nie smyrają, oddycha już spokojniej i spokojnie sobie zasypia.
Czasami się zastanawiam dokąd sięga moja cierpliwość
Szkoda, że ja nie mam kogoś, kto mnie rano wymizia Może dzięki temu nie byłabym taka wkurzona przez pierwszą godzinę po przebudzeniu

Dlaczego ja mam tylko prysznic?
No jak Ty plecami do niego, to co ma chłop począć? Trza iść spać
Stary 2013-11-16, 23:01   #1110
kudlik_kk
Zakorzenienie

Wizażanka no ci mówię, popuchnie, i robi się bieda. A z kolei po chłodzących mam parkinsona
A co do wiesz to nigdy. Najs

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości