Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-02, 00:51   #1081
WwikIi
Raczkowanie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Ja właśnie musiałam iść po ładowarkę do laptopa, bo już wysiadał. Zbieram się Dziewczynki do spania. Dawno nie kładłam się z tak dobrym humorem. Kolorowych snów. Niech Wam się przyśnią banany twarde, bez grzybów i wolne od złego ukształtowania. Dobranoc.
WwikIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 00:52   #1082
Latte88
Zakorzenienie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Jak cytuję chyba że to w moich oczach juz

Wiki dobranoc i polecamy się na przyszłość kolorowych senkow
Dziękuję za te bananki oby Tobie też się przyśniły same piękne zgodne wytycznymi

Edytowane przez Latte88
Czas edycji: 2014-04-02 o 00:54
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 00:59   #1083
Misstic
Wtajemniczenie

Wiki rozwalilas system dobranoc i spij dobrze z banankiem na ustach

Latte kochana ja ci nie pomoge bo nie korzystam z aplikacji..
I tez sie niestety musze pozegnac bo komorka sie buntuje a jak na zlosc nie mam przy lozku gniazdka zebym mogla podlaczyc i korzystac :/

Dobranoc slonce i slodkich snow

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 01:00   #1084
Latte88
Zakorzenienie

Dobranoc Kochana słodkich snów z Banankiem
Stary 2014-04-02, 01:02   #1085
Latte88
Zakorzenienie

Padlam na dobranoc w sam raz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1396397064614.jpg (32,0 KB, 33 załadowań)
Stary 2014-04-02, 01:26   #1086
bezaczek7
Zakorzenienie

doszłam do 32 strony i na razie odpowiadam tylko do niej jutro reszta

Cytat:
Napisane przez zazdrosnica0 Pokaż wiadomość
Wy się martwicie o ruchy.... a moja mała ma już zabawę w brzuchu i bawi się pępowiną co jakiś czas czuje szarpnięcie/pociągnięcie w brzuchu

Pisałyście o wróżbach itd co do płci i mi zawsze wychodzi dziewczynka a przy teście z obrączką wychodzi pierwsza córeczka, drugi synek
no widzicie? same początki, a już by się chciało czasem chwilę spokoju
Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
młoda w klubie malucha a ja zastanawiam się, co mam robić, uczyć się hiszpańskiego, czy sprzątać....i jeszcze obiad do zrobienia lubię gotować, ale jak jest ładna pogoda i spedzam czas z młodą na dworze to ten obiad staje się dla mnie kulą u nogi.
tak sobie myślę-no jak się nie chce nic robić, to coś gotowego kupić. kupić gotowe danie nadające się na obiad-kurczak z rożna. mmmmmmm zjadłabym kurczaka z rożna! takie moje dedukowanie ha ha
Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Ja juz po byłam pewna dziewczynki i jest dziewczynka TŻ ucieszony jak nie wiem co bo chciał dziewczyneczkę bardzo

A to co brałam za ruchy z boku to nie ruchy :P maja sie pojawić za jakiś tydzień dwa i wystąpić przy samej lini zarostu lonowego

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
gratuluję
ahaha chciałoby się napisać-ruchy powinny być gdzieś w środku tego gąszczu, ale jeszcze nie jest tak xle u mnie. choć i tak mam wrażenie, że mam dużo za dużo włosów dookoła
Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Witamy wszystkich w drugim dniu 5 miesiąca

cały weekend spędziłam na naukach przedmałżeńskich :/ robili nam niezłe pranie mózgu. Szkoda gadać ...

a to my na początku 5 miesiąca
no proszę, jak ten czas leci
co było na naukach? my mieliśmy chyba 3 albo 4 spotkania, nie pamiętam już, po dwie godzinki? no generalnie mało jakoś chyba.
Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Nie masz jeszcze karty ciąży ??
właśnie też się zastanawiałam czytając to. w mojej z racji zmiany lekarza jest dużo wpisów, bo nowy też musiał pobadać, a za chwilę będą mi musieli dać drugą, bo w pierwszej się skończy miejsce
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

ciążę to się właściwie liczy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki czyli te "książkowe" 2 tygodnie od okresu do owulacji również, choć w ciąży wtedy nei byłyśmy
to to ja wiem mi chodzi o faktyczny wiek płodu. ja wiem, że tak się na to nie patrzy no i jak coś to się przyjmuje 2 tyg po okresie za zapłodnienie, ale tak faktycznie na kiedy to przypada? jakby się dało to tak dokładnie policzyć tak z ciekawości. bo dobrze kojarzę skądś, że zapłodniona komórka jeszcze się poniewiera po jajowodzie czy coś, a dopiero potem w macicy zagnieżdża i to zajmuje parę dni?
no mniejsza, nie myślę już, nawet nie jestem pewna o co mi chodziło

zmęczona jestem, dobrej nocy. jutro doczytam resztę. a już się cieszyłam, że tylko dwie strony zadrukowałyście, odświeżyłam stronę, a tam następnych pięć
pa
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 02:04   #1087
Latte88
Zakorzenienie

Placki ziemniaczane ze smietana i cukrem
Stary 2014-04-02, 06:44   #1088
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Placki ziemniaczane ze smietana i cukrem
Ja jestem dziwna I w ogóle moi znajomi uznali,że ja i moja rodzina jesteśmy dziwni: Placki ziemniaczane się je ze śmietaną i cukrem?!
Jak mamę kocham ja zawsze jadłam z solą i u mnie w domu mowy nie było,że można placki ziemniaczane pocukrzyć
A jak u koleżanki jadłam z solą to wszyscy wywalili na mnie gały jakbym chociaż jadła śledzia w śmietanie z dżemem

Jadę na krew... :/ Wstałam specjalnie chwilkę przed czasem i zdążyłam tak zgłodnieć,że chyba zemdleję zaraz

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 06:47   #1089
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Cytat:
Padlam na dobranoc w sam raz
Wariatki nocne
Najpierw te banany, na koniec świetny obrazek

Ja już po śniadanku, oczywiście w trakcie śniadanka Dzieć się przywitał z mamusią
Teraz leżę o oglądam kolejne odcinki Kości Dzieć jeszcze chwilami daje znać że się nudzi Pies leży w nogach i grzeje mi stopy

Pisałyście o poduszkach dla mam. Ja muszę sobie kupić taką: http://allegro.pl/kojec-poduszka-dla...074591898.html
Śpię z jedną poduszką między nogami, z kołdrą pod głową. Bolą mnie biodra od leżenia na bokach a jak leżę na płasko to brzuch mnie ciągnie. Pół nocy dzisiaj nie spałam bo było mi nie wygodnie

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 06:48   #1090
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam na 11 i fakt jeszcze jedna mamuska ma tego dnia wizyte ale wlasnie mi z glowy wylecialo ktora

Co do tych serow plesniowych to z pasteryzowanego mleka mozna szamac :" tak samo pic mleka "prosto od krowy" nie wolno ale te z kartonu juz tak .

A w ta sprawe z tym podpalaczem to sie nie wglebialam specjalnie ale jezeli naprawde to zrobil to jego tez powinni spalic..
i ja też mam, na godz 12
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 06:51   #1091
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość
Ja jestem dziwna I w ogóle moi znajomi uznali,że ja i moja rodzina jesteśmy dziwni: Placki ziemniaczane się je ze śmietaną i cukrem?!
Jak mamę kocham ja zawsze jadłam z solą i u mnie w domu mowy nie było,że można placki ziemniaczane pocukrzyć
A jak u koleżanki jadłam z solą to wszyscy wywalili na mnie gały jakbym chociaż jadła śledzia w śmietanie z dżemem

Jadę na krew... :/ Wstałam specjalnie chwilkę przed czasem i zdążyłam tak zgłodnieć,że chyba zemdleję zaraz

mniam mniam W życiu nie słyszałam o plackach z solą
Ale takie ze śmietaną i cukrem mmmmm Albo chociaż z samym cukrem

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 07:26   #1092
Niestabilna
Wtajemniczenie

Dzień dobry dzień ...
Nadrobic te nocne pogadanki to jakas masakra zycze milego dnia... ja juz sie nie mogę doczekać poniedziałku, może w końcu się dowiemy czy Emma czy Justus rhhhh

Stary 2014-04-02, 07:37   #1093
małaPaulina
Wtajemniczenie

Witam z rana nadrobię was jak wroce z fitnessu chociaz nie wiem czy nie zrezygnowac z tych zajęc bo to jest dla mnie chora godzina i wolalabym spac

Witam się w 5 miesiącu (17t 1d)

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 08:17   #1094
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Karolcia pociesze cie ale to nie zgaga
Zgaga to uczucie palenia w calym przelyku az niekiedy po zoladek. Paskudztwo cholerne az dusi w klatce piersiowej. Ja czesto mialam przed ciaza jeszcze. Zawsze mialam przy sobie ranigast.

A opisz troche jak to sushi smakuje
zgaga jest masakryczna, cały 3 trymestr miałam zgagę, nawet od samego rana dopiero kilka dni przed porodem mi zniknęła

Cytat:
Wiki co racja to racja

Latte ja w ogole tesknie za takim swojskim prawdziwym jedzeniem.
Z lat dziecinstwa to pamietam prawdziwy domowy rosol z kury badz kaczki tak zolciutki i tlusciutki ze az milo. Do tego makaron swojej roboty. Albo taka swiezynka czyli miesko duszone w "sosie wlasnym" tuz po ubiciu proriaka. Albo prawdziwe schabowe, nie te podeszwy co teraz w sklepach sie kupuje. Do tego uzbierane wczesniej z pola mlode ziemniaczki z koperkiem. No i obowiazkowo schlodzone mleczko a do ziemniacykow czesto prawdziwa slodka smietana. Kurde to bylo zarcie pamietam tez twarog wlasnej roboty.. eh duzo by pisac. Dzisiaj poyostaly mi tylko wspomnienia
młode ziemniaczki z koperkiem kocham, ubóstwiam

Cytat:
Napisane przez WwikIi Pokaż wiadomość
Wiecie, mi się właśnie marzy własny ogród, taki jak u mojej babci, gdzie będą wszystkie warzywka i owoce. I w lato jak się człowiekowi zachce to podejdzie do krzaka zje sobie malinkę, albo wyrwie marchewę otrzepie z ziemi i zje. Heh to były czasy
A niedawno dostałam połowę kurczaka takiego swojskiego i próbowałam upiec tak jak tego sklepowego i niestety okazało się, że to nie to samo. Po 2 godzinach mięso jeszcze twarde było, no ale noga wyglądała właśnie tak jak pamiętam z dzieciństwa, duuuża i mięso ciemnoszare
moi teściowie mają ogródek i tam uprawiają warzywa i owoce, co lato mamy pomidory malinówki od nich, pycha!!! i inne pysznosci mamy też pachną warzywami a nie są takie bezzapachowe jak sklepowe

Cytat:
Co do ogródka tez bym chciała ale niech mi ktoś tam kopie i pieli bo tego nie znoszę.
moje dziecinstwo na dzialce moich rodzicow wspominam jako nieustanne pielenie, masakra

Cytat:
Ale ja nie rozumiem dlaczego w Polsce jest taka pogoń za przetworzonym jedzeniem. Za chemia i hipermarketami. Uwielbiam oglądać BBC i te wszystkie zapraszam do stołu czy Gordona. Tam na każdym kroku jest rzeźnik. Albo rolnik który robi sam przetwory i sprzedaje. A u nas? Sanepid i skarbowka by nikogo nie dopuścili do takiego czegoś. Czasem myślę, że Faktycznie wszystko jest ustawione, żeby ludzie chorowali i.umierali a koncerny farmaceutyczne zbijaly kolejne miliardy na.chemię i leki które nie pomogą...
w Polsce też możesz kupić takiego świniaka od masarza, moja znajoma tak robi, kupuję świnię na spółkę ze swoją siostrą, masarz im kroi na kawalki i mają. Tylko muszą jechać kilkadziesiąt kilometrów po to, cenowo nie wiem, ile wynosi.

Cytat:
Wole o tym za duzo nie myslec ale z pewnoscia to co napiralas ma swoja polowe prawdy w odbicu w rzeczywistosci. A poza tym tym biednym rzeznika sie juz nawet nie oplaca trzymac np trzody chlewnej i ubijac dla danej jednostki bo sie zaraz do niego skarbowka przyczepi albo sanepid ze cos nie jest sterylne i ma taki koles pozamiatane. Co zrobic, w takich glupich czasach zyjemy.

Za wszelka cene chcemy dorownac zachodowi w tych badziewiach a szkoda bo kuchnia polska jest naprawde pyszna i te nasze wyroby szly na cala europe. Niestety UE tez nam miesza i wprowadza niekiedy takie zasady ze zwykly rolnik czy male przedsiebiorstwa nie sa w stanie spelnic ich wymogow i sie zamykaja.
dokładnie, mój kuzyn, który na wsi mieszka, to mówi, że rolnikom (małym i średnim) nie oplaca się produkować żywnosci, zasieją byle co, byle dostać kasę od Unii Europejskiej za to, że są rolnikami i uprawiają. A duzi rolnicy produkują tak, by jak najwięcej żywnosci wyprodukować, by im się opłacało, a to oznacza sporo chemii.

Ale mi tu apetyt robicie tym jedzeniem. Wczoraj wieczorem nie dałam rady siedzieć na wizażu, żołądek mnie bolał i szlam spać wcześnie, by to przespać. A dziś od rana słoneczko, młoda od 6 rano na nogach, także dziś ja też pewnie padnę jak tylko zmrok zapadnie

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 08:23   #1095
Niestabilna
Wtajemniczenie

Witamy sie w 17 tygodniu... :O jak ten czas leci jeszcze 16 dni i do polski
Stary 2014-04-02, 08:24   #1096
zazdrosnica0
Zadomowienie

No pięknie, ja już o 21.30 grzecznie idę spać, a wy tu tak szalejecie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość

Pisałyście o poduszkach dla mam. Ja muszę sobie kupić taką: http://allegro.pl/kojec-poduszka-dla...074591898.html
Śpię z jedną poduszką między nogami, z kołdrą pod głową. Bolą mnie biodra od leżenia na bokach a jak leżę na płasko to brzuch mnie ciągnie. Pół nocy dzisiaj nie spałam bo było mi nie wygodnie
Ja mam właśnie taką już od końca stycznia kolor brązowy
Sprawdza się genialnie i faktycznie przy niej się nie wiercę, jak ułożę się do spania, tak budzę się w tej samej pozycji rano
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 08:32   #1097
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Kupujecie takiego węża poduszkę do spania? ja chyba muszę zainwestować, bo zwariuję tak mi niewygodnie w nocy wiercę się z boku na bok aż mnie brzuch boli... a będzie chyba tylko gorzej...
Ja mam taką poduszkę i powiem Wam, że śpi się bardzo wygodnie Polecam!!!

Cytat:
Wiki co racja to racja

Latte ja w ogole tesknie za takim swojskim prawdziwym jedzeniem.
Z lat dziecinstwa to pamietam prawdziwy domowy rosol z kury badz kaczki tak zolciutki i tlusciutki ze az milo. Do tego makaron swojej roboty. Albo taka swiezynka czyli miesko duszone w "sosie wlasnym" tuz po ubiciu proriaka. Albo prawdziwe schabowe, nie te podeszwy co teraz w sklepach sie kupuje. Do tego uzbierane wczesniej z pola mlode ziemniaczki z koperkiem. No i obowiazkowo schlodzone mleczko a do ziemniacykow czesto prawdziwa slodka smietana. Kurde to bylo zarcie pamietam tez twarog wlasnej roboty.. eh duzo by pisac. Dzisiaj poyostaly mi tylko wspomnienia
Co do swojskiego jedzonka, to ja mieszkam na takiej większej wsi Jajka to tylko swojskie od kury grzebiącej z wolnego wybiegu Żadnej chemii, czasami nawet jajko z kupki się trafi i powiem Wam, że żółtka w tych jajkach mają całkiem inny kolor...
Makaron domowej roboty moja mamusia robi co niedzielę do rosołku, pyszny jest! No i mam to szczęście, że rodzice i teście mają swój ogródek, więc w sezonie warzywka z ogródka jemy
A na święta będą teraz wyroby ze świnki, które tata z teściem będą robić (uwielbiam!!!)

Cytat:
Hahaha twoj banan jest za malo krzywy
Nie no padne zaraz

Ciekawe czy ktoras nadrabia potem to co my po nocach piszemy czy daja sobie spokoj i czytaja posty te z np 8 rano
Ja Was zawsze nadrabiam Ale tyle tworzycie, że zajmuje to sporo czasu, a jak się uśmieję przy tym Wariatki:P

A tak w ogóle to witam się z rana Nadrobiłam Was, zjadłam śniadanko i teraz lecę szykować obiad, bo później nie będzie mi się chciało Wymyśliłam sobie dzisiaj filet z kurczaka w sosie pieczarkowym z ryżem
Dodam jeszcze zdjęcie mojego rogala do spania (jak mi się uda)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140306_102225.jpg (115,5 KB, 26 załadowań)
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 08:38   #1098
zazdrosnica0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość

Co do swojskiego jedzonka, to ja mieszkam na takiej większej wsi Jajka to tylko swojskie od kury grzebiącej z wolnego wybiegu Żadnej chemii, czasami nawet jajko z kupki się trafi i powiem Wam, że żółtka w tych jajkach mają całkiem inny kolor...
Makaron domowej roboty moja mamusia robi co niedzielę do rosołku, pyszny jest! No i mam to szczęście, że rodzice i teście mają swój ogródek, więc w sezonie warzywka z ogródka jemy
A na święta będą teraz wyroby ze świnki, które tata z teściem będą robić (uwielbiam!!!)

A tak w ogóle to witam się z rana Nadrobiłam Was, zjadłam śniadanko i teraz lecę szykować obiad, bo później nie będzie mi się chciało Wymyśliłam sobie dzisiaj filet z kurczaka w sosie pieczarkowym z ryżem
Dodam jeszcze zdjęcie mojego rogala do spania (jak mi się uda)

Ja na szczęście też mam swój warzywnik + sad przy domu, choć mieszkam w mieście No a jajka mamy od ciotek ze wsi, dostawa co 2 tygodnie

Ty dziś robisz filet z kurczaka, a ja schabik i też w sosie pieczarkowym tylko ryż się mi już przejadł i zmieniłam na makaron razowy
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 08:41   #1099
Aliszcze
Zakorzenienie

to ja jeszcze dodam, że mój tata jako leśnik to ma do czynienia również z myśliwymi mówię o takich prawdziwych, licencjonowanych) i mu czasem podrzucą ato mięso z dzika czy zajaca, a to pasztet z sarny, super sprawa. Dziczyzna jest super, nie jest za tłusta, bo wiadomo, leśne zwierzaki utuczone nie są

jaja też mam od szczęsliwych kur ale to też dzięki teściom, mieszkają w malej miejscowości i mają łatwiejszy dostęp do takiej żywności.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-02, 09:02   #1100
Niestabilna
Wtajemniczenie

Stary 2014-04-02, 09:17   #1101
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Oj biedaku....
Współczuję

Mnie na szczęście ciążowe rzyganko ominęło
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 09:35   #1102
perelka_np
Zadomowienie

GG do perelka_np Send a message via Skype™ to perelka_np

Matko Was nadrobić to jakaś masakra. Chyba też musze kupic tego rogala bo co rano budzę się z takim bólem krzyża ze mam problem zwlec się z łóżka :/
No i witamy się w 19tc my też bardzo bardzo bardzo z tż chcemy dziewczynkę a ja coraz częściej mam przeczucie ze będzie 3 chlopak :banghead: mam nadzieje ze to przez to ze tak bardzo chce córeczki. Wy tu piszecie ze zaraz macie wizyty i poznacie płeć i czy z dzidzia wszystko ok a ja muszę czekac jeszcze 4 tygodnie

Moje maleństwo 3D

Wiktorek

Następna wizyta 19.10.2012

Edytowane przez perelka_np
Czas edycji: 2014-04-02 o 09:38
perelka_np jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 09:39   #1103
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
współczuję, znam ten ból mnie wczoraj na nowo dopadł wieczorem ból żołądka, masakra jakaś a to już 17 tydzień ciaży

Stary 2014-04-02, 09:49   #1104
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Metamfetaminax Pokaż wiadomość

ja to wogule dziwna jestem bo u mnie się je placki - tylko placki bez soli, bez śmietany i bez cukru a moj tż je z ketchupem

Cytat:
Witamy sie w 17 tygodniu... :O jak ten czas leci jeszcze 16 dni i do polski
jeszcze 14 dni i do polski

Witam się w 15tc 0 dn czyli 16 tydzień leci

A co do obiadu to dziś u mnie fryteczki

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 09:52   #1105
Paulina Darek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość

to tak jak ja... a dzisiejsza noc to już apogeum, dopiero wstałam bo tak mnie brzuch bolał, teraz też boli, ale jakoś mniej, a w nocy to jest tak nie wygodnie że szok...
Paulina Darek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 09:56   #1106
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulina Darek Pokaż wiadomość
to tak jak ja... a dzisiejsza noc to już apogeum, dopiero wstałam bo tak mnie brzuch bolał, teraz też boli, ale jakoś mniej, a w nocy to jest tak nie wygodnie że szok...
u mnie normalny sen i wygodna pozycja snu jest do pierwszego sikania czyli ok 3-4 h w nocy a potem to już męczarnia bo ja niecierpie spac na boku zawsze spałąm na brzuchu a teraz ? Masakra !

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-04-02, 09:56   #1107
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
ja to wogule dziwna jestem bo u mnie się je placki - tylko placki bez soli, bez śmietany i bez cukru a moj tż je z ketchupem

jeszcze 14 dni i do polski

Witam się w 15tc 0 dn czyli 16 tydzień leci

A co do obiadu to dziś u mnie fryteczki
U mnie dzisiaj pene ze szpinakiem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-02, 09:57   #1108
Paulina Darek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
i ja też mam, na godz 12

i jeszcze ja!!!! na 17 może poznam w końcu płeć dzidziolka...
Paulina Darek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-02, 10:00   #1109
Niestabilna
Wtajemniczenie

Latte pomóż. .. jak sie cytuje więcej postow z tej nowej wersji ??

Stary 2014-04-02, 10:04   #1110
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie dzisiaj pene ze szpinakiem

moj teść robi penne z sosem takim zółtym chyba carry do tego sypie, kurczak i koperek

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości