|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowki przynosic zaraz beda nowine radosna, a czerwcowkom niech brzuchy jeszcz
asia
![]()
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
I ja życzę Wam spokojnych i radosnych Świąt
![]() Jestem padnieta, wczoraj u moich rodzicow i kosciol, dzis na 6 rano do kosciola i wyjazd do tesciow.. Powiem Wam, ze dzis mialam pare takich bóli, że aż mi promieniował od uda jakby na pośladek i tylko z prawej strony.. To moga być przepowiadacze? Zastanawiam sie czy dam rade jednak jechac do tej Szczawnicy juz w czwartek (a jestem w 37 tc).. Troche zaczelam sie martwic.. Dobrze ze mam wizyte we wtorek i przychodzi do mnie polozna srodowiskowa i zrobi mi KTG. Moze mnie to uspokoi, albo dowiem sie, ze mam nie jechac.. Jutro jedziemy jeszcze do moich rodzicow na urodziny, imieniny, ktore byly w kwietniu i sa w maju.. Takze troche sie jeszcze pomecze.. :-( |
|
|
|
#1084 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta to co zjadlam i tak wyladowalo w wiadomym miejscu ale przezarta nadal sie czuje![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1085 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
ale jestem objedzona ![]() słodkie mamy możecie mi powiedzieć jaka jest norma na czczo ale ta dolna norma od ? bo do 90 wiem ale od ilu bo ja mam przeważnie koło 71-73 i nie wiem czy nie za mało..po posiłkach 83 , 93, 98 raczej nie przekraczam 100 także nawet pozwoliłam sobie na kawałek sernika szkoda, że żadna nie urodziła liczyłam, że będą emocje na wątku
|
|
|
|
#1086 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję Madziula, Justyna, Kasiab że u Was zero akcji porodowych.
Asia i daj znać co i jak ![]() A ja Wam powiem że to najgorsze chyba u mnie święta ;/ |
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
ASIA to trzymam kciuki za akcje! Do dziela
U mnie ciagle nic. KASIAB, MADZIULA, LIGHT LIMARA jak tam u was? Dzialacie??? U mnie jeszcz ostatni goscie siedza. Poszliby sobie juz Marzy mi sie prysznic i lozko. A jutro caly dzien w drodze... Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- NIKI co sie dzieje kochana? Kto.ci popsul swieta? ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1091 |
|
Rozeznanie
|
Wiadomo co u ALDRIN?? Dobrze doczytalam ze w szpitalu?
zeby wszystko dobrze bylo. ASIA 321 za Ciebie tez ![]() GOSIUS, MUFFINKA, gratuluje malenstw!! k laski: Fajnie juz jest miec to za soba.Wiem ze pozno,ale WESOLYCH SPOKOJNYCH SWIAT chcialam zyczyc! No i widze ze reszta mamusiek sie twardo trzyma,zadna swiat na porodowce jak narazie nie spedza,no ale swieta jeszcze trwaja ![]() U nas swieta spokojnie minely,troche nowosci pojadlam,zobaczymy jak Alusia zareaguje.W ogole moje dziecie 10 dni dzis skonczylo,ale to zlecialo.Niby nie jest wymagajaca,ale czasu na pisanie jakos malo.Podczytuje jak na cycu wisi,ale odpisac juz ciezej.
|
|
#1092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1093 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
witam się wieczornie ![]() Nam dzień minął bardzo sympatycznie, nic mnie nie bolało, nogi mi nie opuchły bardziej niż co dzień tak więc super. Śniadanie było już o 8.30 co dla mnie jest straszne, bom śpioch ![]() Potem na 13 pojechaliśmy do cioci tż na "zlot" i siedzieliśmy tam do 19. Nawet wymęczyłam na tż-cie sesję ciążowo-brzuszkową ale i tak się cieszę, że parę ujęć zaliczyliśmy. Jesteśmy razem ponad 3 lata a wspólne zdjęcia we dwoje na palcach jednej ręki wręcz policzę ![]() Nadrabiając wątek: Lu7 za ostatni miesiącJustyna ![]() dla FrankaMadziuula ![]() dla Rysia. Mama na pewno jest zadowolona, że poczekałaś z rodzeniem do świąt Biedny Oliś z tą nową ksywką Santom dla Ciebie również ![]() ![]() Nikki na udane urodziny Oskara ![]() na pewno będą super MakPolny leż i odpoczywaj, Twoja mama na pewno nie pozwoli, by wnuczkowi coś się stało a z tego co piszesz wynika, że tż umie zorganizować jej czas wolny ![]() MamaKtosia 20 godzin porodu? To Cię córa umęczyła Na kiedy masz dokładnie tp? Coś koło połowy maja, prawda?Kasiab może lepiej nie rodzić w święta? Poczekaj do wtorku ![]() Nikki czyżbyś wykończyła się jednak przygotowaniami do świąt i przyjęcia urodzinowego? Może po tym Twoim zastrzyku energii organizm w końcu upomniał się o swoje? Strzelam w ciemno, bo nie piszesz o co kaman... Zytus cudnie, że mała absorbuje lecz nie wymęcza
Edytowane przez justiwi Czas edycji: 2014-04-20 o 21:53 |
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Mi teeeez, a jestem u tesciow i jeszcze chyba troche posiedzimy....
|
|
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
MYSKAO widze ze dobrze sie bawisz u tesciow jak i ja... wizazem umilamy sobie czas
![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Eee to ja nie dalam rady do kosciola isc... ale kuzynostwo juz belkocze
tz tez ma juz dosc... tematyka ciezka... :ziewa:Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- I fajna ta aplikacja wizazowa pierwszy raz uzywam ;-) ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
No i co, zadnych porodow?
![]() My dzis spokojnie, w domu, moi rodzice i brat z rodzinka wpadli, a jutro powtorka tylko ze strony tz. Ale ja dzis wyjatkowo zle sie czulam, strasznie mnie brzuch bolal przez pol dnia (nie wiem czy to mogl byc zoladek?), ale mialam taki scisniety brzuch ze ledwo sie ruszalam, do tego skurcze co jakis czas... Jesli doczekam do wizyty to bede blagac o jak najwczesniejszy termin cc, bo ja juz i psychicznie i fizycznie przestaje dawac rade. Tylko bliski termin trzyma mnie przy zyciu. To co, kto sie rozpakowuje w lany poniedzialek?
|
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz po.prysznicu. goscie poszli
ide do lozka spac Dobranoc ![]() Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie planuje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
Zapomnialam Wam napisac ze cos wstapilo dzis w mlodego. Najpierw probowal skakac psu przez glowe, jak mu nie pozwolilam to ja kopnal - na szczescie bardzo lekko ze nawet glowy nie podniosla (ale zebyscie widzialy ten blysk w oku). A 5 minut pozniej uderzyl mnie w stope otwarta reka, a pozniej zwinal paluszki w piastke i poprawil. Nie wiem skad mu to przyszlo do glowy, nigdy psu nie dokuczal, do nas tez jest ostatnio taki slodki przytulaczek. Ida mu chyba piatki i jest mocno marudny, mam nadzieje ze to byl jakis jendorazowy sposob wyladowania emocji.
![]() W takich chwilach mysle, ze przerasta mnie wychowywanie dziecka |
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1104 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też dziś robię "święto lasu", umyję tylko strefy krytyczne
dobranoc
|
|
#1105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mnie czasem przerasta wychowywanie swojego tż... upił się i jest taki nieznośny, że aż go nagrałam i mam nadzieje, że jutro zrobi to na nim wrażenie bo nie ręcze za siebie...
|
|
#1106 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiem co czujesz, bo sama wpadałam w jakieś paranoje przez te opowieści, a Ty jeszcze musiałaś je wysłuchać od kilku osób ![]() Cytat:
|
|
|
#1107 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w świąteczny poniedziałek
Lecę zaraz szykować bo do rodziny tż jedziemy, nie bardzo mi się chce ale trzeba... TŻ znając życie dziś wypije troszkę, wczoraj do pracy szedł na noc więc nie mógł.... Miłego dzionka i za rozpakowywanie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Asia kciuki, jak tam?
Zytuś miło, ze sie odezwałaś zazdroszcze świąt z Alusią Monika a przypadkiem rano sie nie przegłodziłaś? Bo ja to zrobiłam przez to że od 3 nie spałam śniadanie porządne dopieeo o 10 i cały dzień żołądek bolał, taki deskowy brzuch, ale ja miałam wrzody i kojarze uczucie:/ Co do Adasia to nie puścili mu jakiś bajek glupich może? Bratanek niedawno miał taki odpał że do wszystkich strzelał, bo z tata coś oglądał:/ wtedy zapowiedziałam że nie chce żadnej broni w prezencie dla Olafa i w efekcie chłopaki nie dostały pistoletów na dziś
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane!!
Asiu kciuki!!!! Moze juz rodzisz?!? U nas spoko, tzn cisza spokoj nic nie boli, jedynie wczoRaj mocno spuchly mi nogi, cisnienie w normie wiec to chyba od chodzenia i stania w kosciele? Jutro ide do wampirzyc, ostatnio krew badalam 10tyg temu wiec troche sie boje czy wszystko okej jest, ale jakby co to chyba jeszcze da sie poprawic wyniki. W srode mamy wizyte, tez nie moge sie doczekac, jestem ciekawa jak synus urosl. Zyje juz tymi dniami, choc dzis jeszcze swieta ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1110 |
|
Zadomowienie
|
Cześć,
widzę, że narzekacie na posiadówki familijne. My zrobiliśmy sobie świeta we 3 i mamy taki luz, że ah polecam na rok przyszły ![]() niegrzeczna88 super, że cukry ok mimo jedzenia! Nikii89 Zytus a jak Igorek na Alcie zareagował? justiwi no ale dzięki takiemu porodowi wiesz jak mi się kompetencje zawodowe podniosły ![]() wszystko przerobiłam. A tp mam na 23.05Każdy ma czasem takie chwile mojej też piątki idą i objawy mamy podobne. Plus katar
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

ale przezarta nadal sie czuje

i daj znać co i jak 

??
k laski: Fajnie juz jest miec to za soba.

co dla mnie jest straszne, bom śpioch 
za ostatni miesiąc