Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.III - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-05, 14:41   #1081
ZygaEffka
Zadomowienie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez ircha06 Pokaż wiadomość
Ja też od początku jakaś taka owocowo-warzywna Dziś kupiłam pierogi z jagodami i właśnie pojadłam, mmm, tego było mi trzeba
Co do wózków i ciuszków to też jestem na stopniu podstawowym, ale spokojnie jak nas przyciśnie to się ogarniemy

Kasikkka gratuluje syneczka
i innym mamusiom, które w ostatnim czasie poznały płeć, a nie miałam okazji pogratulować. Jakoś ostatnio tylko podczytywałam, a weny do pisanie było brak. Jak już pisałam w tym roku, tak jak i w zeszłym przybędzie nam w najbliższej rodzinie noworodków W czerwcu rodzi męża bratowa, ma być Franuś, a w lipcu rodzi moja bratowa i ma być Szymon - także jedne z Waszych typów Moja rok młodsza koleżanka rok temu w Walentynki urodziła synka i dała mu na imię Tadeusz... Tadzio, Tadzik

Ja jutro mam wizytę, może się ujawni nasz bobfrutek

Paulina Darek wszystkiego NAJ...lepszego, NAJ...słodszego i NAJ...piękniejszego z okazji rocznicy ślubu !

Witam Was wszystkie po majówce, te wypoczęte i te chorowitki

Witamy się dziś w 20 tygodniu - mamy półmetek, oby w zdrowiu dotrwać do końca...

Odnośnie zdrówka to właśnie wygrzebałam się z przeziębienia. Również jak koleżanki polecam Prenalen tabletki i syropek, herbatkę z cytryna i miodkiem, sokiem malinowym, syrop z cebuli też sobie ukręciłam z dodatkiem 2 ząbków czosnku. Położyć się, wypocić. Wracajcie do sił kochane
Jeśli chodzi o witaminki, mi lekarz polecił brać Omega Med Optima Forte - drogie, bo 89zł płaciłam potem właśnie zamawiałam na necie i odbiór w aptece był to było już 76zł, to już jednak jakaś różnica. Teraz myślę, by kupić coś tańszego. Bratowa moja łyka Prenatal, a męża bratowa Femibion, jeszcze porównam, zobaczę, ale w tym tygodniu musze kupić, bo już końcówkę mam.

No ja wlacze z przeziebieniem , gardło mam jak w tej reklamie z kaktusem... masakra .. co do tabletek to wziełam femibion kilka godzin temu i jest super nic nie boli a po Prenatalu po 1h bolała mnie głowa i nosiło na wymioty ... A te omega optima faktycznie drogie bardzo... Femibion mam 60 tabletek ale starcza na miesiac bo to sie bierze dwie jedna to tran a jedna to zestaw witamin. martwi mnie tylko że tam jest żelazo a ja mam wyniki ok i boje sie ze jak za dużo wchłonę to będę mieć zatwardzenie ...

Paulina I Darek Gratuluję Wam rocznicy My mamy też nie długo dwa latka )) ostatnio się smialam bo było ze kate i Wiliam mieli juz 3 lata po slubie a wydawało mi sie że brali go dużo po nas ... zawsze mówiłam że gwiazdą wszytsko szybciej leci no i Oni już dzidzie też maja

kasikkkkk super że masz chłopca gratuluję

robię pranko , mamusia przyjechała ogarnęła mi troche domek w tym czasie jak ja spałam od 11 do 14 kochane stworzonko .. na obiad mam zielone szparagi , filety z kurczaka i ziemniaczki
Czekam na moje paczki z ciuszkami może dziś przyjdą

A zmierzyłam się także i wyszło równa 100 w pępku a pod pępusiem 104
nasz kawałek nieba

Edytowane przez ZygaEffka
Czas edycji: 2014-05-05 o 14:43
ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 14:44   #1082
ircha06
Raczkowanie

Dot.: Drugi trymestr już nam leci, jeszcze trochę będzie trzeci. Wrześniówki 2014 cz.

Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
No właśnie nie wiem, chcialam zestawić szary i jedna sciana limonka albo tylko paski na szarym.

No właśnie wszystkie beze i brazy odpadają. Niebieskiego nienawidzę a byl kiedyś moim ulubionym kolorem. Bu hul

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Natknęłam się na kilka takich propozycji:
http://images38.fotosik.pl/1948/c76b357f81b9d0c6gen.jpg

http://kochanewnetrza.pl/wp-content/...-sypialnia.jpg

http://www.klawe-meble.pl/public/ext...o%C5%82ysk.jpg

http://www.dom.pl/wp-content/uploads...alni-roz-7.jpg
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 14:45   #1083
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marcella_ Pokaż wiadomość
paski też by były fajne nie wiem jak Ty ale nie wiem czy ja bym sie dobrze czuła z ta limonkowa sciana chyba szybciej by mi czerwona ściana odpowiadala

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

przeraża mnie to tylko z powodu perspektywy porodu moja koleżanka urodziła 4 kg chlopca ( jej 1 dziecko) i byla strasznie poszyta tego sie naprawde boje.
Z pekaniem to też indywidualna sprawa chociaż też się tego obawiam może mniej niż tego jak ja potem będę chodzić i funkcjonować
Chociaż sobie umyslilam że jak we wrześniu wyjdzie na usg duże dziecko te 4 kg to zacznę błagać o cesarskie hihi tutaj mogą zrobić na życzenie i może ich ublagam

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 14:47   #1084
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie nie wiem, chcialam zestawić szary i jedna sciana limonka albo tylko paski na szarym.

No właśnie wszystkie beze i brazy odpadają. Niebieskiego nienawidzę a byl kiedyś moim ulubionym kolorem. Bu hul

Ja mam w sypialni jasno szare ściany, a ta centralna na której stoi łóżko jest amarantowo różowamebelki też mam czarne, dodatki czarno białe, myśle że jest całkiem fajnie.
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 14:47   #1085
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Ja mam w sypialni jasno szare ściany, a ta centralna na której stoi łóżko jest amarantowo różowamebelki też mam czarne, dodatki czarno białe, myśle że jest całkiem fajnie.
Brzmi fajnie, elegancko się wydaje

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-05, 14:52   #1086
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulina Darek Pokaż wiadomość
ja również gratuluję
chłopaki górą

a i muszę się pochwalić, że dziś mamy z mężulkiem DRUGĄ ROCZNICĘ ŚLUBU!!!
a my nadal kochamy się jak dzieciaki... czasem też tak się zachowujemy
gratuluję rocznicy dziś mój brat też ma rocznicę ślubu, 7 lat mu minęło
Cytat:
Napisane przez Krumcia Pokaż wiadomość
Dziń dybry!Mam nadzieję, ze dzisiaj jest już dużo lepiej
lepiej, lepiej. plecy trochę bolą ale poza tym jest lepiej

Cytat:
Napisane przez ZygaEffka Pokaż wiadomość
Myslicie że można czuć ruchy dziecka a potem kilka dni ich nie czuć ? mam przednie łożysko więc sobie to tak tłumacze że nagle urosło i moja lala sie nie przebija z kopniakami ...
na tym etapie nie musisz czuć codziennie ruchów, a przednie łożysko rzeczywiscie amortyzuje ruchy dziecka, w poprzedniej ciąży tak miałam i słabiej czułam ruchy dziecka przez całą ciążę w porównaniu do innych mam.

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 14:54   #1087
agnes 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Brzmi fajnie, elegancko się wydaje

Bo to w zamyśle miała być sypialnia glamourjak znajdę jakieś zdjęcie to wrzucę.
agnes 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 14:57   #1088
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Bo to w zamyśle miała być sypialnia glamourjak znajdę jakieś zdjęcie to wrzucę.
Oo to fajnie musi wyglądać.
Czekam na foto

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-05, 14:58   #1089
ZygaEffka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
gratuluję rocznicy dziś mój brat też ma rocznicę ślubu, 7 lat mu minęło

lepiej, lepiej. plecy trochę bolą ale poza tym jest lepiej

na tym etapie nie musisz czuć codziennie ruchów, a przednie łożysko rzeczywiscie amortyzuje ruchy dziecka, w poprzedniej ciąży tak miałam i słabiej czułam ruchy dziecka przez całą ciążę w porównaniu do innych mam.
Dzięki Aliszcze chociąz Ty mi odpisałaś , bo już myślalam że nie widać mojego wpisu
Zmartwiłam się bo połaziłam troche w ta majówke i nagle moja dzidzia się ode mnie "odsunęła" kiedys wywijała kilka ray na dzień teraz nic
Ale nic mnie nie boli .. więc musi być dobrze bałam się że pochwaliłam sie moim zdjątkiem znaczy się brzuszkiem i zapeszyłam
Co do kolorów ścian , zawsze miaąłm jakieś dzikie kolory w domu albo tak jak teraz beże ... kończę z tym i w nowym mieszkaniu wszystko idzie na biało , podkoloruje to dodatkami . Chce troche odpocząc od pstrokatych bibelotów , które z sentymentu nie wyrzuciłam , ale kiedy wynajmiemy to mieszkanie , spakuję je ładnie i odstawie do Piwnicy . A w nowym mieszkanku stworze od nowa własny styl przede wszystkim minimalistyczny
nasz kawałek nieba

ZygaEffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 14:59   #1090
ircha06
Raczkowanie

Cytat:
No ja wlacze z przeziebieniem , gardło mam jak w tej reklamie z kaktusem... masakra .. co do tabletek to wziełam femibion kilka godzin temu i jest super nic nie boli a po Prenatalu po 1h bolała mnie głowa i nosiło na wymioty ... A te omega optima faktycznie drogie bardzo... Femibion mam 60 tabletek ale starcza na miesiac bo to sie bierze dwie jedna to tran a jedna to zestaw witamin. martwi mnie tylko że tam jest żelazo a ja mam wyniki ok i boje sie ze jak za dużo wchłonę to będę mieć zatwardzenie ...
Z tych Omega Med biorę po 3 tabletki dziennie, dwie witaminki i jedną z tymi kwasami DHA, czyli mam tam 60 tabletek + 30 tych DHA, ale jak piszesz, tanie to nie jest, a jednak to co miesięcy wydatek. No i tam właśnie żelazo jest, co nie ułatwia mi w załatwianiu "dwójeczki"
Wczoraj się spięłam i zrobiłam pamiątkową kartkę komunijną, bo znajoma mnie prosiła. Pomimo braku weny wyszło ładniutko, jestem z siebie dumna

Niestabilna, znalazłam ci jeszcze takie coś:
http://wnetrzator.pl/wp-content/uplo...o_sypialni.jpg
http://www.stylidesign.pl/zdjecia/pr...j-sypialni.jpg
http://img835.imageshack.us/img835/5...ysypialnia.jpg
http://www.marmex.pl/files/czarna%20...00%2072dpi.jpg
http://img411.imageshack.us/img411/5...ysypialnia.jpg

Do wyboru, do koloru... dosłownie
ircha06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:02   #1091
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Aliszcze chociąz Ty mi odpisałaś , bo już myślalam że nie widać mojego wpisu
Zmartwiłam się bo połaziłam troche w ta majówke i nagle moja dzidzia się ode mnie "odsunęła" kiedys wywijała kilka ray na dzień teraz nic
Ale nic mnie nie boli .. więc musi być dobrze bałam się że pochwaliłam sie moim zdjątkiem znaczy się brzuszkiem i zapeszyłam
Co do kolorów ścian , zawsze miaąłm jakieś dzikie kolory w domu albo tak jak teraz beże ... kończę z tym i w nowym mieszkaniu wszystko idzie na biało , podkoloruje to dodatkami . Chce troche odpocząc od pstrokatych bibelotów , które z sentymentu nie wyrzuciłam , ale kiedy wynajmiemy to mieszkanie , spakuję je ładnie i odstawie do Piwnicy . A w nowym mieszkanku stworze od nowa własny styl przede wszystkim minimalistyczny
Białe ściany to coś co tygryski lubią najbardziej

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2014-05-05, 15:08   #1092
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
dziewczynki, muszę się pochwalić
właśnie wróciłam z usg połówkowego i będzie CHŁOPAK
jesteśmy przeszczęśliwi, bo mamy już córcię i będzie parka
zaraz was nadrobię, ale musiałam najpierw to napisać
Super, gratulacje!

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
ja również gratuluję
chłopaki górą

a i muszę się pochwalić, że dziś mamy z mężulkiem DRUGĄ ROCZNICĘ ŚLUBU!!!
a my nadal kochamy się jak dzieciaki... czasem też tak się zachowujemy

Super! Gratuluję. My mamy w tym roku 5 cywilnego i 4 kościelnego:O.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:10   #1093
humant
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
dziewczynki, muszę się pochwalić
właśnie wróciłam z usg połówkowego i będzie CHŁOPAK
jesteśmy przeszczęśliwi, bo mamy już córcię i będzie parka
zaraz was nadrobię, ale musiałam najpierw to napisać
GRATULACJE!!!!!
U nas też będzie parka - mamy już córcię i też będzie chłopak!!! Super!!!
humant jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:14   #1094
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Kurcze wy w większości po usg polowkowym a ja termin na 3 wrzesnia i usg dopiero w piątek :/ oszaleje do tego czasu

Ja też czekam jeszcze na połówkowe.

---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
No ja ostatnią wizytę mialam 13 marca wiec tez prawie 2mce dla mnie to stanowczo za dluuuugo. No i niestety boję się rozczarowania bo marzymy o córeczce. Nie wyobrażam sobie nawet siebie w towarzystwie 5 chłopaków bo nawet kot jest facetem :/ ja chce robić kitki i ubierać swoją księżniczkę w sukienki. Kuzwa az ryczec mi się chce na sama myśl ze to moze byc trzeci chlopak

Będzie wesoło jak w rodzinka.pl
Stary 2014-05-05, 15:16   #1095
elffirka
Rozeznanie

Niestabilna a może szary a jedna ściana fioletowa? Albo jakaś tapeta w kolorze lub czarno-biala we wzory... Ja mam salon na beżowo a wnęka pod balkonem sąsiada kakaowa... A sypialnię fioletową i jedna ściana tam gdzie okno ma tapetę w takie folkowe ornamenty... Do tego jasne meble i metalowe łóżko...
Zyga a może dzidzi uaktywnia się w nocy kiedy śpisz? Mój zaczyna kopać koło 23 i nie mogę zasnąć a potem jak wstaję do łazienki koło 4-5 to też daje czadu... W dzień też kopie ale nie tak intensywnie...
elffirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:17   #1096
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Ehhhhh najgorsze co moze byc to doprowadzenie mieszkania po przeprowadzce. .. poscieralam kurze, umylam grzejniki, umylam plytki w łazience, umylam ścianę z drewna na przedpokoju, odkurzylam w kazdym kącie, pomylam listwy przy podłodze, zostalo mi tylko wynieść na strych niepotrzebne rzeczy, wynieść kwiaty na ogród, pomyc podłogi i ganek. I do konca tego moesiaca chce skonczyc przedpokój (tapeta +malowanie) kuchnia pomalować ścianę, sypialnia jeszcze nie wiem jak i łazienka tez jakis kolor.
Moze wy macie jakis pomysl łóżko mamy czarne szafy białe moja toaletka tez biała, do tego dojdzie komada ktora stoi na strychu i musimy ja przemalowac na biało no i na początku będzie z nami dzidzia bo chciał robic szary ale za smutne, a i na ścianie duzy obraz nowego jorku czarno bialy, jakies pomysly ??

Ja widzę wrzos lub szary właśnie.
Stary 2014-05-05, 15:23   #1097
Paulina Darek
Rozeznanie

chciałam Wam wrzucić rzeczy jakie mam dla mojego Filipka, wprawdzie to tylko 2 pary spodenek, 1 body, 1 koszulka, skarpetki i taki wałeczek pod plecki żeby spał na boczku (dostałam gratis jak kupiłam poduszkę do spania dla ciężarnych i nawet jest szary w białe grochy, taki jak pościel, którą wybrałam), ale komputer odmawia mi współpracy... nie wykrywa mi jak podłączam tel do niego...mówiłam, że się na tym nie znam, ale tż mówi że komp już stary i to dlatego...więc nie będzie zdjęcia

miłość od pierwszego wejrzenia
12.2005
razem przez życie 05.05.2012
Filip jest już z nami 05.09.2014
oczekujemy maleństwa 21.07.2016

Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy,
Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy...
Paulina Darek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:25   #1098
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
chciałam Wam wrzucić rzeczy jakie mam dla mojego Filipka, wprawdzie to tylko 2 pary spodenek, 1 body, 1 koszulka, skarpetki i taki wałeczek pod plecki żeby spał na boczku (dostałam gratis jak kupiłam poduszkę do spania dla ciężarnych i nawet jest szary w białe grochy, taki jak pościel, którą wybrałam), ale komputer odmawia mi współpracy... nie wykrywa mi jak podłączam tel do niego...mówiłam, że się na tym nie znam, ale tż mówi że komp już stary i to dlatego...więc nie będzie zdjęcia
Ja tez mam ta poduszke i waleczek szare w biale grochy

08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:26   #1099
Krumcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aisa84 Pokaż wiadomość
Mała tak fika ostatnio, ze aż tak mocno widac wczoraj grillujemy sobie na balkonie i sie wyłozylam na krześle i nagle brzuch mi cały podskoczył i pytam tz czy zauważył a on był w szoku bo myślał, ze jakoś wiatr mi podwial bluzkę daje czadu coraz mocniej
Haha Też ostatnio zauważyłam kopniaka na brzuchu. Takie dziwne uczucie...

Cytat:
Wczoraj się spięłam i zrobiłam pamiątkową kartkę komunijną, bo znajoma mnie prosiła. Pomimo braku weny wyszło ładniutko, jestem z siebie dumna
Jak już się chwalisz, to pokazuj!
Krumcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:28   #1100
Paulina Darek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Ja tez mam ta poduszke i waleczek szare w biale grochy

kupowałaś na allegro?? może mamy nawet od tego samego użytkownika...
ja mam z metką SuperMama...
a w nogóle to obie dziś zaczęłyśmy 23tydzień chyba...???
i jesteśmy w tym samym wieku

miłość od pierwszego wejrzenia
12.2005
razem przez życie 05.05.2012
Filip jest już z nami 05.09.2014
oczekujemy maleństwa 21.07.2016

Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy,
Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy...

Edytowane przez Paulina Darek
Czas edycji: 2014-05-05 o 15:31
Paulina Darek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:33   #1101
NATALUSIA14
Rozeznanie

Niestabilna

zdjęcie: Odcienie koloru różowego.

http://www.pytanieomieszkanie.pl/sci..._beckers/farby

Ja mam sypialnie w kolorze caramel pudding (pierwsza ściana od prawej) dodatki amarantowe (tj. ściana środkowa) łóżko też czarne.

Salon mam właśnie jasno-szary i pięknie się prezentuje z fioletowymi dodatkami

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:33   #1102
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Ale ładne te sypialnie...mojej dużo brakuje do piękna... Jakoś nie mam wyczucia jeżeli chodzi o wystrój wnętrz zresztą za 2 lata już sypialni nie będzie bo tam dziecko zamieszka a my w salonie... Miałam sprzątać a usiadlam na łóżku i zasnelam w poprzek
I jest coś co smak ma boski milka z orzechami dostałam wczoraj taką wielką i połowę właśnie zjadłam

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:33   #1103
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:

brzmi bardzo ciekawie

Cytat:
Z tych Omega Med biorę po 3 tabletki dziennie, dwie witaminki i jedną z tymi kwasami DHA, czyli mam tam 60 tabletek + 30 tych DHA, ale jak piszesz, tanie to nie jest, a jednak to co miesięcy wydatek. No i tam właśnie żelazo jest, co nie ułatwia mi w załatwianiu "dwójeczki"

Niestabilna, znalazłam ci jeszcze takie coś:
http://wnetrzator.pl/wp-content/uplo...o_sypialni.jpg
http://www.stylidesign.pl/zdjecia/pr...j-sypialni.jpg
http://img835.imageshack.us/img835/5...ysypialnia.jpg
http://www.marmex.pl/files/czarna%20...00%2072dpi.jpg
http://img411.imageshack.us/img411/5...ysypialnia.jpg

Do wyboru, do koloru... dosłownie

te z żółtym i zielonym interesujące.

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Niestabilna a może szary a jedna ściana fioletowa? Albo jakaś tapeta w kolorze lub czarno-biala we wzory... Ja mam salon na beżowo a wnęka pod balkonem sąsiada kakaowa... A sypialnię fioletową i jedna ściana tam gdzie okno ma tapetę w takie folkowe ornamenty... Do tego jasne meble i metalowe łóżko...
Zyga a może dzidzi uaktywnia się w nocy kiedy śpisz? Mój zaczyna kopać koło 23 i nie mogę zasnąć a potem jak wstaję do łazienki koło 4-5 to też daje czadu... W dzień też kopie ale nie tak intensywnie...

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ja widzę wrzos lub szary właśnie.
Kurde lubie fiolet i wrzos... ale w duym pokoju mam tapete fioletowa na jednej ścianie i łazienka ma dodatki fioletowe moj mnie zadziobie jak mu powiem te chce sypialnie z fioletem hihihi ale z tym wrzosem brzmi całkiem składanie.

Stary 2014-05-05, 15:37   #1104
nmartyna
Zadomowienie

Cytat:
kupowałaś na allegro?? może mamy nawet od tego samego użytkownika...
ja mam z metką SuperMama...
a w nogóle to obie dziś zaczęłyśmy 23tydzień chyba...???
i jesteśmy w tym samym wieku
Na allegro ja mam metke rozowa superMami. No rzeczywiscie,ten sam wiek,tydzien ciazy...

08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:39   #1105
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
Niestabilna

zdjęcie: Odcienie koloru różowego.

http://www.pytanieomieszkanie.pl/sci..._beckers/farby

Ja mam sypialnie w kolorze caramel pudding (pierwsza ściana od prawej) dodatki amarantowe (tj. ściana środkowa) łóżko też czarne.

Salon mam właśnie jasno-szary i pięknie się prezentuje z fioletowymi dodatkami
Ta brzoskwinia z migdalem sliczna, ta zielona również.

Stary 2014-05-05, 15:46   #1106
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
Ale ładne te sypialnie...mojej dużo brakuje do piękna... Jakoś nie mam wyczucia jeżeli chodzi o wystrój wnętrz .
ja też mam problemy z urządzaniem mieszkania. Podpatruję, co moi znajomi mają, w necie szukam i w sumie trochę na gotowcach jadę, ale nie mam też aspiracji, by być jakoś megaoryginalna, więc nie przeszkadza mi zżynanie z katalogu dlatego też nawet nie próbuję doradzać niestabilnej, bo się nie znam. Choć widziałam już połączenia szarości z fioletem/różem (delikatnym) i bardzo mi się podobało obecnie jestem na etapie wymyślania pokoiku dla mojej córeczki

dziś na obiad gołąbki miałam, dostałam od koleżanki, która narobiła sporo gołąbków i dziś z młodą ucztę miałyśmy

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:54   #1107
NATALUSIA14
Rozeznanie

Niestabilna
może zdjęcie mojej sypialni coś ułatwi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF6997..jpg (68,5 KB, 46 załadowań)

Ślub: 28.08.2010
Emma jest z nami 15.09.2014

NATALUSIA14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 15:59   #1108
Ana***
Zakorzenienie

Wczoraj wieczorem wróciliśmy było cudownie!!! Dużo spacerowaliśmy, całe dnie intensywnie, wieczorem padałam jak kawka a co lepsze czułam się tam o wiele lepiej niż w domu pomimo ruchu. Momentami aż zapominałam ze w ciąży jestem! Jedzonka dużo, szwedzki stół więc wyboru miałam dużo i jadłam co mi się spodobało. Teraz w domu gorzej bo się człowiek przyzwycział i nie chce mi się szykować
Trochę żal bo nie mogłam korzystać z saun i jacuzzi, no ale kiedyś sobie odbije za to mąż wysłał mnie na zabieg na twarz, peeling, maska algowa nawilżająca, masaż twarzy - wszystko fajnie tylko nie mogłam wyleżeć bo mi duszno było i musiałam siadać
Troszkę pogrywałam w kręgle ale też się bałam. Rzut co któryś i to najlżejszą kulą, głównie obserwowałam

Aaaa i kupiliśmy aparat lustrzankę zakup miał być co prawda później, ale w ostatniej chwili pomyśleliśmy że brzuszek i Bieszczady to będzie cudowna pamiątka i wieczorem przed wyjazdem mieliśmy kupić, jednak się nie udało i kupiliśmy w drodze, jakieś 200km od domu

Teraz ciężko wrócić co codzienności, nudno i jakoś taka rozmemłana jestem :P
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-05, 16:01   #1109
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NATALUSIA14 Pokaż wiadomość
Niestabilna
może zdjęcie mojej sypialni coś ułatwi
Sliczna sypialnia

Stary 2014-05-05, 16:03   #1110
Ana***
Zakorzenienie

Co się działo? kto mi powie w skrócie? 20 ostatnich stron
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości