Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-15, 23:04   #1081
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V

Ametty gratulacje! !!!

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 23:10   #1082
kar0ola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość

mi leci codziennie od 14 tygodnia ciazy
no wlasnie czytałam, wspolczuje :/ ale kazdemu cos innego dolega, mi od początku ciązy krwawią dziąsła teraz juz tak mocno ze az zafarbowalo mi szczoteczke do zebów..

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
nancy dzięki ten pięciopak tesco - a Ilove mam z Super pharm ale widziałam też w H&M- 15 zł 2 pary (jedna mam druga dad),

karoola dzieki różne ceny np te kroliczkowe spioszki 35 zl za 2 pary, Te letnie rzeczy to po 16 zl przewanie, któraś sukienka była za 9 zł ale niepamiętam która bo przy kasie dopiero taka miła niespodzianka mnie spotkała a na metce było więcej Jak chcesz cos konkretnie to pytaj

Niewiem czy dziewczyny z Białegostoku wiedzą że dziś jest noc wyprzedaży w Galerii Białej
Ja tak z ciekawości, orientacyjne jak cenowo to wyglada w Tesco Bardzo ładne te rzeczy naprawde ! No i jak mowilam w smyku tez mozna trafić na fajne promocje

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
Wczoraj miałam połówkowe, ale nie zdążyłam Wam się po pracy pochwalić, bo mnie mąż porwał do teściów. Mamy DZIEWCZYNKĘ Wszystko w normie, wiek ciąży o jeden dzień wcześniejszy niż z OM, położenie główkowe - więc może mi brzuch na boki za bardzo nie wystrzeli.

Ja używam kremu Perfecta Pharmacy przeciw rozstępom. Ma specyficzny zapach, ale da się przeżyć. Nie mogłam się zdecydować w Rossmannie, więc wzięłam taki z pozytywną opinią Instytutu Matki i Dziecka. Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, ale już za długo się zastanawiałam przy półce.

Najpierw chciałam używac zwykłej oliwki dla dzieci, ale mama mnie nastraszyła. Moja babcia za to rekomenduje nacieranie się spirytusem, ale chyba nie skorzystam.
Witamy kolejną dziewczynke Super ze wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Byłam w biedronce
Widziałam i kupiłam świąteczną edycję pieluszek dada. Dzieciaki już karton zabrały i mają świąteczny domek na skarby czyt. Lalki i pociągi

Kupiliśmy też mindimonki. Ptasie mleczko w białej czekoladzie i herbatę grzańca ze sliwką

Widzieliśmy też parę bliźniąt na oko 4letni: Maja i Leoś, bardzo nam obojgu się tam kombinacja spodobała więc może to właśnie to?

Idę się chyba kąpać. Całusy

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Gratuluję córeczki
Mindimonki to moje ciążowe uzależnienie Maja i Leoś cudnie! Ja bym zostala przy tym
kar0ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 23:12   #1083
rosarioV
Zakorzenienie

Madison Leoś czyli Leon?

Stary 2014-11-15, 23:14   #1084
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nawet w swoją z przed ciąży bym nie zapieła
Ale wisi mi wszędzie praktycznie autem dojadę. Narzucę grubszy sweter i płaszczyk i będzie ok. A tak kupię kurtkę za 200zł , albo więcej którą ponoszę jeden sezon ...
Akurat w tym temacie to ja oszczędna jestem i jak da radę taniej i inaczej to ja lecę tym oszczędniejszym trybem
Szkoda, że nie ze wszystkim tak mam :p
Ja też w tej kwestii skąpię i z ciążowymi ciuchami zwlekam jak mogę w swój płaszczyk myślę,że do stycznia jeszcze wejdę,bo mam taki na dwa guziki tylko zapinany,a potem pewnie od mamy jakas kurtkę pozycze, bo ma ich sporo i tak się przekulam myślę

Muszę w końcu zamówić te legginsyi rajstopy jakieś cieplejsze ,bo ubralabym jakąś sukienkę czy tunikę,a nie mam do czego

Violka fajne zakupy poszalalas

Ja póki co żadnego rozstepu ciążowego nie mam,smaruję w domu takim olejkiem z niemiec z Alverde z olejkiem migdalowym, a na stancji mam emulsje babydream z rossmana, myślę że jak mi się skończą to kupię ten rossmanowski olejek i tyle nie dałabym 130zl za krem na rozstępy, sorry

A mnie zlapaly wieczorem takie wzdęcia,że się ruszyć nie mogłam z bólu dopiero espumisan,nospa i ciepła kąpiel pomogły... Chyba mi ogórki kiszone nie służą

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-15, 23:45   #1085
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
no wlasnie czytałam, wspolczuje :/ ale kazdemu cos innego dolega, mi od początku ciązy krwawią dziąsła teraz juz tak mocno ze az zafarbowalo mi szczoteczke)
Ja mam to samo - ale jak narazie jedyna dolegliwość odpukać. Na początku paradontax stosowalam ale słabo pomagał a teraz Sensodyne i jest o niebo lepiej.
Stary 2014-11-16, 01:58   #1086
Majka232
Zakorzenienie

U mnie standardowo , kolejna zarwana noc, do bólu gardła i kaszlu doszedł brzydki katar. W poniedz. na bank dostanę kolejny antybiotyk. Wyć mi się chce do księżyca, a że pora odpowiednia to chyba zaraz zacznę...

Cytat:
Zaraz was nadrobię ale wpierw pochwalę się zakupkami pierwsze moje zakupy i zaszalałam trochę - dużo przecen w Tesco dorwałam - wahalam sie z tymi letnimi czy się przydadzą ale zobaczymy Większość rzeczy z Tesco kilka ze Smyka. W H&M nic nie upolowałam ale kupiłam Twój Styl i dorwałam tą zniżkę 20% od 1 do 10.12 to może wtedy się obkupię Madzixx dzięki za info.
Śliczne rzeczy. Na str.smyka są przecenione ciuszki. W jakim Tesco szalałaś? U nas chyba nie ma...
Też kupię Twój Styl i mam nadz.że ta zniżka dot.też dziecięcych ubranek

Cytat:
Wczoraj miałam połówkowe, ale nie zdążyłam Wam się po pracy pochwalić, bo mnie mąż porwał do teściów. Mamy DZIEWCZYNKĘ Wszystko w normie, wiek ciąży o jeden dzień wcześniejszy niż z OM, położenie główkowe - więc może mi brzuch na boki za bardzo nie wystrzeli.

Ja używam kremu Perfecta Pharmacy przeciw rozstępom. Ma specyficzny zapach, ale da się przeżyć. Nie mogłam się zdecydować w Rossmannie, więc wzięłam taki z pozytywną opinią Instytutu Matki i Dziecka. Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, ale już za długo się zastanawiałam przy półce.

Najpierw chciałam używac zwykłej oliwki dla dzieci, ale mama mnie nastraszyła. Moja babcia za to rekomenduje nacieranie się spirytusem, ale chyba nie skorzystam.
Gratuluję córeczki!
Dlaczego zwykłej oliwki nie można?
Stary 2014-11-16, 07:31   #1087
madzixx88
Zakorzenienie

Dzien dobry

Ja juz nie spie i Was nadrabiam
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 07:45   #1088
_Madison_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Madison Leoś czyli Leon?
Tak chyba Leon nie wiemy bo rodzice wołali Leoś. Ale my byśmy Leon dali
Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
no wlasnie czytałam, wspolczuje :/ ale kazdemu cos innego dolega, mi od początku ciązy krwawią dziąsła teraz juz tak mocno ze az zafarbowalo mi szczoteczke do zebów..

Ja tak z ciekawości, orientacyjne jak cenowo to wyglada w Tesco Bardzo ładne te rzeczy naprawde ! No i jak mowilam w smyku tez mozna trafić na fajne promocje

Witamy kolejną dziewczynke Super ze wszystko dobrze

Mindimonki to moje ciążowe uzależnienie Maja i Leoś cudnie! Ja bym zostala przy tym
Współczuję problemu z dziąsłami
Co do imion to odziwo obojgu nam się podobają. To pierwsza taka zgodna kombinacja i nie powiem, że miłoby było gdyby została. Bo wydaje się orginalna i pasuje do małych psotników

---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

MAJA - raz jeszcze zdrówka dla Ciebie
Szkoda, że tak wszystko się Ciebie czepia

---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Ja też w tej kwestii skąpię i z ciążowymi ciuchami zwlekam jak mogę w swój płaszczyk myślę,że do stycznia jeszcze wejdę,bo mam taki na dwa guziki tylko zapinany,a potem pewnie od mamy jakas kurtkę pozycze, bo ma ich sporo i tak się przekulam myślę

Muszę w końcu zamówić te legginsyi rajstopy jakieś cieplejsze ,bo ubralabym jakąś sukienkę czy tunikę,a nie mam do czego

Violka fajne zakupy poszalalas

Ja póki co żadnego rozstepu ciążowego nie mam,smaruję w domu takim olejkiem z niemiec z Alverde z olejkiem migdalowym, a na stancji mam emulsje babydream z rossmana, myślę że jak mi się skończą to kupię ten rossmanowski olejek i tyle nie dałabym 130zl za krem na rozstępy, sorry

A mnie zlapaly wieczorem takie wzdęcia,że się ruszyć nie mogłam z bólu dopiero espumisan,nospa i ciepła kąpiel pomogły... Chyba mi ogórki kiszone nie służą
Ja też nie szaleje z ciążówkami
Mam 3 pary leginsów w tym jedne jeansowe. Cztery tuniki na długi rękaw - ale to też nie typowo ciążowe tylko o rozmiar lub dwa większe i uciągliwe bardzo i dwa grubsze tuniko swetry. Dodatkowo dwa t-shirty moje z przed ciąży, ale uciągliwe

Muszę q końcu kozaki zakupić. Wczoraj było tak zimno, że by się przydały bo w botkach to nie poszaleję

Współczuję wzdęć wiem jak to boli
12.2012- MARCELEK
07.2014 - IVF

Edytowane przez _Madison_
Czas edycji: 2014-11-16 o 07:49
_Madison_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 08:44   #1089
Majka232
Zakorzenienie

Dzień Dobry!

Cytat:
Tak chyba Leon nie wiemy bo rodzice wołali Leoś. Ale my byśmy Leon dali

Współczuję problemu z dziąsłami
Co do imion to odziwo obojgu nam się podobają. To pierwsza taka zgodna kombinacja i nie powiem, że miłoby było gdyby została. Bo wydaje się orginalna i pasuje do małych psotników

---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

MAJA - raz jeszcze zdrówka dla Ciebie
Szkoda, że tak wszystko się Ciebie czepia

---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:40 ----------

Ja też nie szaleje z ciążówkami
Mam 3 pary leginsów w tym jedne jeansowe. Cztery tuniki na długi rękaw - ale to też nie typowo ciążowe tylko o rozmiar lub dwa większe i uciągliwe bardzo i dwa grubsze tuniko swetry. Dodatkowo dwa t-shirty moje z przed ciąży, ale uciągliwe

Muszę q końcu kozaki zakupić. Wczoraj było tak zimno, że by się przydały bo w botkach to nie poszaleję

Współczuję wzdęć wiem jak to boli
Ja już pisałam, że mi sie imię Leon podoba, ale Tż się nie zgodzi.

Co do mojego samopoczucia to nie lubię narzekać, ale jest niedobrze. Od kilku tyg.wciąż coś mi dolega i naprawdę tak jestem tym zmęczona fizycznie i psychicznie, ze aż mnie to przeraża. Nie mam w sobie ani radości ani chęci do czegokolwiek ale już nie zasmucam
Stary 2014-11-16, 09:07   #1090
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
no jestem...
ogarnęłam pranie i ubranka beboka i powiem wam że źle to nie wygląda bo się zmieściłam i jeszcze mam miejsce :
1 fotka ciuchy po wypakowaniu wszystkiego z kartonów,
2 fotka bieliźniarka od góry patrząc to rampersy krótkie i długie, niżej śpiochy, półśpiochy i kaftaniki, niżej body na długi i krótki rękaw i ostatnia półka pajace.
3 szuflada w komodzie a tam skarpetki i czapeczki
4 fotka komoda spodnie długie, bluzy, bluzki na długi i krótki rękaw a niżej kocyki, śpiworki i kompleciki letnie z sukienkami.
Zostały mi 2 półki w bieliźniarce i 4 w komodzie (to bedzie na pieluszki, teterki i flanelki), i szuflada w łóżeczku więc tam pójdzie pościel.

Zostało mi fotelik uprać i finito na dziś leżę i pachnę ale teraz idę ziemniory wstawię bo mąż już z roboty wraca a i ja głodna
wow ale porządeczek super

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
W sumie tak, u nas się przyjęło jako imprezowa sałatka i tak zostało

Madzixx jaką sukienkę córci kupiłaś?

Sonia dziewczyny dobrze mówią, Wy musicie kupić już ten wózek i się skończą problemy
kupiłam w sumie 3 ale wszystkie z wyprzedaży to żal było nie brać zaraz wkleję fotki

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
a to moje zakupy.

I moja stopa :P

Wszystkie pajacyki można założyć na dłonie maleństwa, dlatego wzięłam
super zakupki

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Ja i mój brzuch :p 17w4d
Mam nadzieję, że zdjęcie się wyświetli.
fajny brzuszek spory już !

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Aaaa ale mi maluszek kopie pod ręką czuje

A ja chyba nie mam rozstepow... hmm.. jedynie bardzo ale to bardzo widoczne żyły. Na piersiach masakra jakby ktoś mi namalował siatkę zylek na puersiach i dekoldzie...
Matulu jak kopie humor poprawiony a Tż glupek poszedł spać i nie poczuje dzidzi :P:
mam tak samo z żyłami :/ rozstępów nie mam ani na piersiach ani na brzuchu ale się ich boję

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Tez sie nad tym palmersem zastanawiam ale nie wiem, na all ten elancyl razem z olejkiem za 130 z przesylka, a opakowanie 500 ml, opinie tez ma dobre, ale przespie sie z ta decyzja

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
chyba dobra cena, bo ostatnio widziałam na all bez olejku za 109 zł z przesyłką. A sam olejek w SP kosztuje 60-70 zł jakoś

Cytat:
Zaraz was nadrobię ale wpierw pochwalę się zakupkami pierwsze moje zakupy i zaszalałam trochę - dużo przecen w Tesco dorwałam - wahalam sie z tymi letnimi czy się przydadzą ale zobaczymy Większość rzeczy z Tesco kilka ze Smyka. W H&M nic nie upolowałam ale kupiłam Twój Styl i dorwałam tą zniżkę 20% od 1 do 10.12 to może wtedy się obkupię Madzixx dzięki za info.
wow ale śliczności
te letnie sukieneczki z Tesco?

Cytat:
Ok popatrzę Ale karte do Superpharm musze i tak sobie wyrobić bo są czasami tam fajne promocje

Dzięki

To neiwiele większy brzuch masz 4 cm ja 36 noszę zwykle. A ze smarowaniem mam identycznie
polecam wyrobienie karty, na wejście dostajesz -50% na kosmetyk do makijażu albo paznokci. A ostatnio robiłam zakupy i spojrzałam w paragon, że też z kartą pare złotych odejmują od wybranych produktów, nawet jak nie ma etykietki, że taniej

Cytat:
gratuluję córeczki !!

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry!

Co do mojego samopoczucia to nie lubię narzekać, ale jest niedobrze. Od kilku tyg.wciąż coś mi dolega i naprawdę tak jestem tym zmęczona fizycznie i psychicznie, ze aż mnie to przeraża. Nie mam w sobie ani radości ani chęci do czegokolwiek ale już nie zasmucam
ojj współczuję bardzo

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2014-11-16 o 09:08
Stary 2014-11-16, 09:08   #1091
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
A Ty nie mozesz?
niestety po chipsach mam

Cytat:

gratuluję córeczki! A czemu oliwki nie można?
Cytat:
Dzień Dobry!

Kochana, mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie i się lepiej poczujesz!
Stary 2014-11-16, 09:13   #1092
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam w biedronce
Widziałam i kupiłam świąteczną edycję pieluszek dada. Dzieciaki już karton zabrały i mają świąteczny domek na skarby czyt. Lalki i pociągi

Kupiliśmy też mindimonki. Ptasie mleczko w białej czekoladzie i herbatę grzańca ze sliwką

Widzieliśmy też parę bliźniąt na oko 4letni: Maja i Leoś, bardzo nam obojgu się tam kombinacja spodobała więc może to właśnie to?

Idę się chyba kąpać. Całusy

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Gratuluję córeczki
No jakie fajne zakupki

Cytat:
U mnie standardowo , kolejna zarwana noc, do bólu gardła i kaszlu doszedł brzydki katar. W poniedz. na bank dostanę kolejny antybiotyk. Wyć mi się chce do księżyca, a że pora odpowiednia to chyba zaraz zacznę...

Śliczne rzeczy. Na str.smyka są przecenione ciuszki. W jakim Tesco szalałaś? U nas chyba nie ma...

Gratuluję córeczki!

kochana no zdrowiej
Buu

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

Ja juz nie spie i Was nadrabiam
dzien dobry ja tez.
Dopiero sie obudzilam,dres ba tylek i z psem na dworze jestem. Mam nadzieje ze damy rade isc do kosciola na 10:30.
Bo na 14 obiad mam podac

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Nie radze z domu wychodzic tak jest zimno
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 09:24   #1093
madzixx88
Zakorzenienie

wklejam wczorajsze sukienki wszystkie z h&m z wyprzedaży, ceny -50%, kocham h&m !
są uroooocze, oby córcia nie zrobiła mamusi żadnej niespodzianki i została córcią bo chyba by mi serce pękło jakbym miała te wszystkie rzeczy oddać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0030.jpg (119,5 KB, 33 załadowań)
Stary 2014-11-16, 09:29   #1094
Majka232
Zakorzenienie

Dzieki dziewczynki

Cytat:
wklejam wczorajsze sukienki wszystkie z h&m z wyprzedaży, ceny -50%, kocham h&m !
są uroooocze, oby córcia nie zrobiła mamusi żadnej niespodzianki i została córcią bo chyba by mi serce pękło jakbym miała te wszystkie rzeczy oddać

Śliczne! Uwielbiam żółty kolor
U mnie w H&M letnich rzeczy brak, więc o takich perełkach mogę zapomnieć. Wkurza mnie to, że każde miasto nie jest równo traktowane :/

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Dziś miałam iść z Młodym do teatru, mamy już bilety i Tż z nim pójdzie.
Stary 2014-11-16, 09:33   #1095
violka848
Zakorzenienie

Cytat:

Współczuję nic przyjemnego. Ja dziś z katarem się obudziłam ostrym. Co polecacie w naszym stanie na katar? Mogą byc domowe sposoby.

Dzięki Ta karta ma rabat na całe zakupy jednorazowo - nie łączy się z innymi zniżkami. Wczoraj by mi się przydała- widziałam taki słodki kombinezon na lato dzinsowy dla niuni że spodnie złączone z gorą ale 70 zł i pożałowałam - ale będę go szukać w dniach promocji
Stary 2014-11-16, 09:38   #1096
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję nic przyjemnego. Ja dziś z katarem się obudziłam ostrym. Co polecacie w naszym stanie na katar? Mogą byc domowe sposoby.

Dzięki Ta karta ma rabat na całe zakupy jednorazowo - nie łączy się z innymi zniżkami. Wczoraj by mi się przydała- widziałam taki słodki kombinezon na lato dzinsowy dla niuni że spodnie złączone z gorą ale 70 zł i pożałowałam - ale będę go szukać w dniach promocji
Ja używam wody morskiej Quixx i robię inhalacje z Nebu Dose (hipertoniczny roztwór soli), jeszcze takie krople RhinoArgent ale wszystko daje słabiutki efekt.

Dziś zakupię TwójStyl, dobrze, ze rabat jest do 10.12 bo 04.12 mam usg połówkowe i moze dziecko w końcu pokaże czy jest to on czy ona, a nie ono

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2014-11-16 o 09:40
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 09:39   #1097
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Slicznosci!!!

Cytat:
Dzieki dziewczynki

Śliczne! Uwielbiam żółty kolor
U mnie w H&M letnich rzeczy brak, więc o takich perełkach mogę zapomnieć. Wkurza mnie to, że każde miasto nie jest równo traktowane :/

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Dziś miałam iść z Młodym do teatru, mamy już bilety i Tż z nim pójdzie.
Chorowitek nasz zdrowiej!

Jem sniadanko
Stary 2014-11-16, 09:43   #1098
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Piękne!!
Stary 2014-11-16, 09:48   #1099
soniuska
Zakorzenienie

Lece sie ogarniac do kosciola
Stary 2014-11-16, 09:48   #1100
violka848
Zakorzenienie

Question Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V

MajkaDzięki może potem skoczę do apteki. Narazie aż tak strasznie mi nie dokucza - gorzej jak dojdzie gardło i cała reszta

Apropo dolegliwości zapomniałam że mam jeszcze jedną oprócz dziąseł - podczas chodzenia od dwóch tygodni rwie mnie pachwina lewa - tylko jedna - rozciągania sie poprostu? Mówiłam lekarzowi on tylko zapytał czy podczas leżenia tez i tyle.

Madzixx Dzieki tak wszystkie kiece z Tesco - tylko o tą niebieską się boję bo ma nieprzyjemny materiał i sie moze wpijać w paszki i rozm 62 a dziewczyny 68 radziły Tobie , dopiero potem doczytałam- spróbuje wymienić chyba na wiekszą - ale była tylko olbrzymia z tego co pamiętam .

To kartę do Superpharm wyrobię w takim razie - 50% to mega zniżka

Super sukieneczki - też bardzo lubię kolor żółty - zastanawiam się czy do szarych ścian nie dać żółtych dodatków u niuni- fajne są aranżacje w necie
Stary 2014-11-16, 09:52   #1101
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa, ja chcę córcię Jakie śliczne

Cytat:

Na katar pomagają mi inhalacje sposobem babuni ;P talerz, wrzątek i kilka łyżek soli, ręcznik na głowę i oddychamy I zatoki ładnie czyści

Dzień dobry

Wstałam z bólem głowy, ale na pocieszenie czułam kopniaczki chyba dzidzia dawała mi znać, że za długo śpię

Najchętniej bym spała dziś tylko, ale chyba trzeba się ogarnąć lekko i zrobić jakieś domowe spa
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 09:53   #1102
Majka232
Zakorzenienie

violka - ja od razu zaczęłam działać i na gardło nic nie pomaga , a wczoraj katar doszedł :/

Idę się położyć.
Do usłyszenia
Stary 2014-11-16, 09:53   #1103
violka848
Zakorzenienie

Question Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V

Majka Mam nadzieje że u mnie jest lżejsza wersja choroby
Ja Usg mam 10 i to o 17 też chcę się upewnić czy to córeczka napewno i bede miała mało czasu na zakupy a jeszcze jak po badaniach bede z mężem to jeszcze mniej

Paulineczka dzięki też myślałam o inhalacjach ale z amolu ale niemam pojęcia gdzie są moje leki - bo cały nasz dobytek jest w kartonach

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2014-11-16 o 09:59
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 10:08   #1104
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Majka Mam nadzieje że u mnie jest lżejsza wersja choroby
Ja Usg mam 10 i to o 17 też chcę się upewnić czy to córeczka napewno i bede miała mało czasu na zakupy a jeszcze jak po badaniach bede z mężem to jeszcze mniej

Paulineczka dzięki też myślałam o inhalacjach ale z amolu ale niemam pojęcia gdzie są moje leki - bo cały nasz dobytek jest w kartonach
Amol nie jest na alkoholu? Nawdychasz się hehe. Sól też nieźle działa nawet takim systemem bez inhalatora, kiedyś mi lekarz takie coś poradził i pomogło. Ale za to zawsze się boję o wpływ takich zabiegów na cerę
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 10:13   #1105
Koperco
Zakorzenienie

Ja jeszcze w wyrze ale juz po sniadanku-maz do lozka zrobil
Ja tam przecen w h&m na letnie tez nie mialam...buuu
U mnie tez zimno - niecale 4 stopnie
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 10:14   #1106
ametty
Rozeznanie

Cytat:
Gratuluję córeczki!
Nie no oliwkę można. Tylko według mojej mamy bez sensu, bo nie działa ani trochę.
Zdrowiej!
Violka, ty też zdrowiej!

Mi zawsze dziąsła krwawiły mocno, więc jak się dowiedziałam, że w ciąży mogą bardziej, to wyobrażałam sobie sceny z horrorów jak leje mi się z paszczy. A tu nic

Brzuchalska kopie, więc chyba was pozdrawia
Stary 2014-11-16, 10:16   #1107
rosarioV
Zakorzenienie

Madison to mój Tż by Cię pokochał za to imię on tak marzy o Leonie
Matko jeszcze nie pojechałam do szkoły. .. Tż mnie wyrzuca z domu do szkoły. ..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-16, 10:23   #1108
Nati_kk
Zakorzenienie

Majka współczuję tych dolegliwości,oby szybko wszystko przeszło

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 10:38   #1109
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
5.

Samiro a co mi wywróżysz?
chlopiec

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
samira to nasza Niezawsze. wywrozyla nam co bedziemy mialy sie okazuje ze 80 procent wychodzi na odwrot
Ej ej bez przesady ze 3 razy trafilam

Hanka dziewczynka

Nie nadrobie calego od piatku, probowalam...

My po usg nadal chlopiec, zdrowiutki, glowka w dol bardziej po prawej stronie, a nozki w lewy bok wciska

My przeprowadzka na calego i konca nie widac, gdzie my tyle rzyczy wcisnelismy??? Jak sie ogarniemy to bede z wami wiecej buziaki

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Rosario, Rybcia gratuluje chlopcow i tuule, rozumiem co czujecie i wiem, ze nie chodzi, ze bedziecie mniej kochac na to sie wplywu nie ma, ale zawsze sa jakies preferencje

Ametty gratuluje dziewuszki i Tobie Agatrycze tez!

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 10:39   #1110
gold-fish
Zakorzenienie

Ja już po głosowaniu ubrałam dżuniora i poszliśmy za rączkę do jego przyszłej szkoły nie chciał najpierw wejść aż jakaś pani dała mu miarkę budowlaną do zabawy a już myslałam że nie zagłosuję

A teraz kawka, młody śpi , chwila dla mnie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości