![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Juka- co to za faworyt? pochwal się
![]() Jakos mnie depresyjnie nastraja ten padający śnieg. Anyżkowa- naprawdę +10 C? moja prognoza inaczej niestety pokazuje. Cały czas max +2C w dzień, a w nocy mróz ![]() Pierwszą zimę przechodzę w butach na płaskim obcasie. Kupiłam botki na słupku na wiosnę/ jesień..kiedy ja je założę? kiedy będzie cieplej ? Hmm... Miszka- masz wyniki z rezonansu? ćwiczysz na piłce? |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Rozeznanie
|
Witajcie...czy moge sie przylaczyc??kiedys juz z Wami chwilke pisalam ale...jakos nie moglam sie wbic
![]()
#1083 |
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]() Niepokorna witaj ![]()
#1084 |
Zadomowienie
|
U mnie też ferie - w praktyce dzieci je mają, a my "po godzinach"
![]() Za oknem zima jak z obrazka - w nocy mocno przybieliło, a teraz świeci piękne słońce. Zastanawiam się teraz, jaki mi został krem z filtrem w domu oprócz BB, bo dwa dałam dzieciom na ferie ... Juka - który to został Twoim faworytem? Jeśli dobrze pamiętam Ty coś pisałaś o Kanebo (chyba w kontekście mycia twarzy). A innych produktów używałaś? To są te drogie, z których zrezygnowałaś po lekturze forum, czy jeszcze inne miałaś na myśli? Przy ostatniej wizycie w Douglasie dostałam próbki lotionów (dwa rodzaje) i emulsji Sensai. I przyznam, że choć sceptycznie do nich podchodziłam, podoba mi się ich efekt nawilżający. Skóra zmęczona retinolem się ewidentnie napiła, a z drugiej strony są one lekkie. Wiem, że koszmarnie drogie, choć wydajność mają rzeczywiście nadzwyczajną. U Pauli nie znalazłam żadnej opinii (o Nuxe, który lubię, też nie). Mam czas pomyśleć do marca, czy warto na strefie bezcłowej zaszaleć w tym kierunku, czy jednak sobie odpuścić ![]() Stwierdzam, że Miszka coś nas ostatnio zaniedbuje. Niedobrze, koleżanko, popraw się, proszę ![]() Cześć Niepokorna, po prostu napisz coś więcej o sobie a na pewno się "przbijesz" ![]() Edytowane przez dircikowa Czas edycji: 2015-02-03 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
Niepokorna wbijaj się kochana
![]() Aussie mam.Zeskanuję póżniej wynik.Po przeczytaniu-wszystko zaczeło mnie boleć ![]() Juka -który recek faworytem? |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dircik u mnie podobnie: słonko, mrozik i biało ![]()
![]() |
#1087 |
Rozeznanie
|
Wiec po krotce o sobie 34 lata (w tym roku
![]() ![]() ![]() Pochodze z pod Wroclawia a zamieszkalismy w Poznaniu...narazie nikogo nie znam ale mysle ze z biegiem czasu pozawieram nowe znajomosci...
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
Witaj Niepokorna
![]() ![]() Muszę sobie jakąś dietę narzucić, ale jaką ? polecacie coś? Od dzisiaj zaczynam po przerwie wyjazdowej ćwiczenia zalecone przez rehabilitantów. A w sobotę idę na pierwszy długi marsz nw. Zaplanowałam 10km ...hmm..zobaczymy jak będzie po. Oby mój kręgosłup to zniósł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
Niepokorna pracujesz czy siedzisz z synusiem?Co Was skłoniło do powrotu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Rozeznanie
|
Moj mlodzieniec 14 lutego skonczy 5 miesiecy wiec siedze w domu z synkiem...a do powrotu sklonila dobra propozycja pracy z mozliwoscia rozwoju wiec...okarze sie w "praniu" czy to byla sluszna decyzja
![]()
#1091 |
Zakorzenienie
|
Niepokorna- ja też urodziłam w wieku 33lat. Młody przewrócił mój świat do góry nogami. Ach te dzieci
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1092 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesooo siedzenie w domu mi szkodzi... latam z kanapy do lodówki i z powrotem ![]() a tu nakazano mi wręcz schudnąć i lipa....no lipa na maxa..... ani nie mam weny ani czasu na ćwiczenia... ![]()
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
Walentynkowy ten młodzieniec.Nie dość,że tak upragniony,to jeszcze w takie święto sie objawił.Słodkie..Mojego urodziłam w wieku 32 lat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
Johaśka- ja też muszę schudnąć
![]() ![]() Młody 2 plakaty musi zrobić na dokładnie ten sam temat z różnych przedmiotów. Nie ogarniam tego. Jak to możliwe ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
Cześć, Niepokorna
![]() ![]() ![]() Nadal pada ![]() ![]() W biedronce jest fajna ksiazeczka z włoskimi przepisami ( do włoskich produktów, dostępnych w sklepie ![]() teraz czekam na gościa z firmy, potem zakupy i masaż. i dzień minie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak lat temu z 5 byłam na Dukanie to kilogramy spadały jak szalone....zjechało 14kg.... za to potem równie szybko wróciły, no ok troszkę dłużej wracały niż spadały ale za to wróciło 17...... i teraz za diabła nie chce spadać..... doszłam do 74kg i...stanęło w miejscu.... staram sie nie jeść śmieci, mcdonaldów, raz na ruski rok kfc.... za to dużo warzyw, mięsa tylko duszone, gotowane, grillowane.... zero zasmażek, śmietany do zupy.... na śniadanie grzecznie owsianeczka, chleb tylko razowy i to tylko 2kromki dziennie... a waga ma mnie w poważaniu..... własnie moja córka chyba w zeszłym roku tez miała z dwóch różnych przedmiotów to samo.... też sie zastanawialam jak to mozliwe ale doszłam do wniosku, ze co mnie to ![]()
![]() |
#1098 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1099 |
Zadomowienie
|
Wcięło mi posta, znowu
![]() Niepokorna, pamiętam Cię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miszka, Aussie, już się chwaliłam zakupem http://www.sklep.bio-med.pl/blog/ret...n-cream-5.html. Fajny. Gęsty. Dobrze trzyma się skóry i nie świeci się. Nakładam na noc i czuję, że coś solidnego mam twarzy. Lubię to uczucie, ale tylko jeśli chodzi o kremy nocne. Od wczoraj się łuszczę, coraz bardziej. Makijaż po całym dniu wyglądał co najmniej średnio. Mam nadzieję, że warto się przemęczyć. Dircik, jeśli chodzi o Kanebo jestem fanką produktów do mycia twarzy, a zwłaszcza olejku i mydełka - maski. Tu nawet cena mnie nie odstrasza zwłaszcza, że są bardzo wydajne. Lotiony i emulsje miałam, ale więcej nie kupię, ledwo je zmęczyłam, a końcówkę dałam mężowi. Nie wiem, może źle dobrałam do cery, bo emulsje dziewczyny chwaliły. Miałam też kiedyś serię: krem na dzień, pod oczy i na noc, taką fioletową. Świetna była, ale to była właśnie ta półka cenowa, z której się wyleczyłam. Kto wie może jeszcze kiedyś kupię..........Miałam też miniatury z tej najdroższej serii i szczerze mówiąc to dla mnie ta fioletowa była lepsza. Witam w klubie tych, które muszą schudnąć. Trzymajcie kciuki, bo jutro bardzo ciężki dzień mam. Powinnam siedzieć i się do niego przygotowywać, ale mi się nie chce. A moje starsze dziecko chce iść w piątek na imprezę, ale jestem na nią obrażona. W związku z tym właśnie weszła w fazę maksymalnego starania się. Mam już posprzątaną kuchnię. Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2015-02-03 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Rozeznanie
|
Juka ...kurcze nie pamietam ale wydaje mi sie ze wczesniej...
![]()
#1101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
dziś kupiłam olejek do demakijażu z retinolem
![]() ![]() Ja akurat emulsje kanebo bardzo chwaliłam, olejek tez jest swietny, ale tansze produkty mu nie ustepuja - dlatego chce przetestować Bielendę ![]() ![]() ![]() Z retinolu nadal topix ( Paula chwali, choć uważa za przedrozały), CCS koncze i raz w tygodniu ten 1% z Pauli zaczełąm. chce uniknąć podraznien, więc na razie wystarczy... |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
Mój wynik rezonansu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
Miszka nieładnie wygląda ten opis.....
ja mam nerwa od rana... od 2tyg panowie się pierniczą z malowaniem kladki i dzisiaj o 7rano jakiś debli schodził po schodach z rusztowaniem...ALE JAK schodził.... zamiast we dwóch wziąć i znosić to on szedł i za sobą ciągnął te rury.... chyba wam nie musze mówić jaki był rumor.... ale panowie mają w duzej części ciała to, ze kogoś budzą, ze halasują i drażnią od rana..... bardzo "budowlanie" im zwróciłam uwagę.... foch taki ze teraz na palcach prawie chodzą.... no to ja uciekam do pracy ![]() ![]()
#1105 |
Zakorzenienie
|
Johaśka- dobrze, że zareagowałaś. DO niektórych tylko wyraźne zwracanie uwagi skutkuje
![]() Miszka- przeżyjesz ![]() ![]() ![]() Śnieg pada... hmm..dawno nie padało ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zadomowienie
|
Kama ten lancome brzmi jak idealny podklad dla mnie, uwielbiam podklady, ktore sa, a jakby ich nie bylo
![]() ![]() Zima na calego u nas, -4 stopnie, chce wiosny ![]() ![]() Zaczelam krem Bandi z probiotykami spf 25, naprawde fajny. Lubi te firme coraz bardziej. Edytowane przez uklika Czas edycji: 2015-02-04 o 07:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry...chociaz raczej nie dobry...
Maly obudzil sie z goraczka ![]() Na dworze zimno i bialo...chce wiosne a najlepiej lato... ![]() Johambina fajna masz prace ![]()
#1108 |
Zakorzenienie
|
Kawa!
No nie brzmi dobrze i myślałam,że mi tu diagnozę postawicie ![]() Zima na całego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
Miszka- do neurologa mówisz..hmm ja byłam z wynikiem i u rodzinnej i u neurologa. Czego się dowiedziałam?- niczego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | |
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
A tego w Polsce stacjonarnie chyba nie idzie dostać, prawda?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.