Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard. - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-02-29, 15:52   #1081
kahoko hino
Zakorzenienie

Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.

Cytat:
Napisane przez adeedra Pokaż wiadomość
różnie to tam wynika z kontekstu.

Z pierwszego postu wynika, że to troll.
Równie dobrze można zapytać dlaczego pozwalać się toczyć "ciekawej dyskusji"? Ludzie czytają tylko pierwszy post, max pierwszą stronę w dłuższych tematach. Mniej osób zobaczy pełne w sumie akceptacji i podekscytowania zdarzeniem wynurzenia trolla i mniejsza szansa, że jakiś gnojek uzna, że zrobienie czegoś takiego jest spoko, skoro "dziewczyna" opisywała to w ten sposób.
A skoro już to wywlekłaś to odnieś się i do kwestii tych punktów, które Ci rzekomo przyznaje T., bo tu inna 'moderatorka' z tego słynie.
Masz w profil -> ostrzeżenia wpisane, że ona Ci je przyznawała?
Zev nas opuścił, to i kontekst się pogubił.

Może na psychoterapii jest?

nie, z pierwszego postu to nie wynika - to jedynie domysły i interpretacje. wynikać to może z ip z tego pierwszego posta.

dlaczego pozwalać się toczyć ciekawej dyskusji? bo chyba od tego jest forum...

mi nie chodzi o to, czy tamten wątek był trollem, czy nie. i Twoje teorie co do tego, że jakiś gnojek to zobaczy, mają się tu nijak. mi chodzi o to, że większe trolle (w sensie bardziej rzucające się w oczy) tu się panoszyły i reakcji nie było przez wiele dni, choć wątek na głównej się ciągle plasował. a tu troll (?) nie taki znów w oczy kłujący, temat nie z gatunku 'wysłał mi ' ', czy to już miłość' i w przeciągu godziny zamknięty. jak dla mnie to jawna niekonsekwencja.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

btw, ten komentarz anny zawsze wywołuje u mnie uśmiech i jest świetnym podsumowaniem tamtego wątku
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-29, 16:22   #1082
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
Zev nas opuścił, to i kontekst się pogubił.

Może na psychoterapii jest?

nie, z pierwszego postu to nie wynika - to jedynie domysły i interpretacje. wynikać to może z ip z tego pierwszego posta.

dlaczego pozwalać się toczyć ciekawej dyskusji? bo chyba od tego jest forum...

mi nie chodzi o to, czy tamten wątek był trollem, czy nie. i Twoje teorie co do tego, że jakiś gnojek to zobaczy, mają się tu nijak. mi chodzi o to, że większe trolle (w sensie bardziej rzucające się w oczy) tu się panoszyły i reakcji nie było przez wiele dni, choć wątek na głównej się ciągle plasował. a tu troll (?) nie taki znów w oczy kłujący, temat nie z gatunku 'wysłał mi ' ', czy to już miłość' i w przeciągu godziny zamknięty. jak dla mnie to jawna niekonsekwencja.

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

btw, ten komentarz anny zawsze wywołuje u mnie uśmiech i jest świetnym podsumowaniem tamtego wątku
Tak, mógł pobiec.
Oby się straumatyzował równie mocno jak ja po tym "gdzie mam dojechać". A fuj. Żeby tak do kobiety... obrzydliwe.

Rzucanie oskarżeń i nie odnoszenie się do sprzecznych deklaracji drugiej strony też jakoś specjalnie konsekwentne nie jest.
Różne tematy moderują różne osoby. Jedna moderatorka uzna, że warto wywalić trolla, a temat zostawić, inna zamknie wywali trolla i zamknie temat, jeszcze inna sprawdzi, kto zabierał głos w temacie i czy da się upchnąć jakieś punkty którejś z ulubionych użytkowniczek.
Jak Ty to sobie wyobrażasz? Że jedna obskoczy wszystko? Czy że żadna nie będzie miała prawa do decydowania zgodnie z uznaniem czy tego trolla już zablokować czy nie? Debata i głosowanie przed każdą akcją?
Czepianie się T. jest nie na miejscu w kontekście zbierania punktów za nie podzielanie nazi sympatii innej moderatorki, albo obrywania ostów za demaskowanie trolla od jeszcze innej, bo ona akurat konsekwentnie zawsze zamyka trollowe tematy.
Tematy "wysłał mi czy to już miłość?" to przeważnie nie trolling. Trolle najbardziej lubią owłosienie intymne, a potem ciąże.
Ty i Twoja teoria, że skoro innym trollom wątki wisiały, to wszystkim trollom wątki powinny wisieć, bo ktoś może tam rozpocząć ciekawą dyskusję ma się nijak do tego, po co istnieje forum. A raczej po to, żeby dyskutować o tym, co sobie użytkownicy faktycznie myślą, z czym mają problem itd. a nie po to, żeby sobie jakiś nastoletni gówniarz walił konia pod fantazje o przemocy seksualnej.

Nie tylko tamtego wątku, niestety.
Najlepsze, że przypomniałam sobie ten tekst długo po przeczytaniu i dopiero wtedy dotarło do mnie jaki jest piękny, ale nie pamiętałam kto i gdzie to napisał. Co się naszukałam to moje, ale warto było, bo aż miło na to spojrzeć.

201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-29, 16:47   #1083
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, mógł pobiec.
Oby się straumatyzował równie mocno jak ja po tym "gdzie mam dojechać". A fuj. Żeby tak do kobiety... obrzydliwe.
no i teraz te domysły moje.... co on tam na tej terapi?!

:glaszcze: bo on prostak jest.

Cytat:
Rzucanie oskarżeń i nie odnoszenie się do sprzecznych deklaracji drugiej strony też jakoś specjalnie konsekwentne nie jest.

rozmiar wizażowego CSI mnie nieco przeraził, to się zląkłam. jak ciekawaś, to chodź na priv, bo jeszcze i tu mi coś poleci.

Cytat:

Różne tematy moderują różne osoby. Jedna moderatorka uzna, że warto wywalić trolla, a temat zostawić, inna zamknie wywali trolla i zamknie temat, jeszcze inna sprawdzi, kto zabierał głos w temacie i czy da się upchnąć jakieś punkty którejś z ulubionych użytkowniczek.
Jak Ty to sobie wyobrażasz? Że jedna obskoczy wszystko? Czy że żadna nie będzie miała prawa do decydowania zgodnie z uznaniem czy tego trolla już zablokować czy nie? Debata i głosowanie przed każdą akcją?

oczywiście, że przy takim rozmiarze konieczny jest podział, ja mam tego świadomość.

Cytat:

Czepianie się T. jest nie na miejscu w kontekście zbierania punktów za nie podzielanie nazi sympatii innej moderatorki, albo obrywania ostów za demaskowanie trolla od jeszcze innej, bo ona akurat konsekwentnie zawsze zamyka trollowe tematy.

z tym, że warto by rozróżnić autora-trolla od tematu-trolla. o ile temat aborcji w 5 miesiącu faktycznie może budzić takie podejrzenia, o tyle pytanie o przemoc seksualną czy wstecznictwo matki - już niekoniecznie, bo to całkiem powszechne problemy.

Cytat:

Tematy "wysłał mi czy to już miłość?" to przeważnie nie trolling.

poziom tych tematów to gwałt na dorobku ludzkości, gorsze toto niż troll. tak w ramach offtopu.

Cytat:

Ty i Twoja teoria, że skoro innym trollom wątki wisiały, to wszystkim trollom wątki powinny wisieć, bo ktoś może tam rozpocząć ciekawą dyskusję ma się nijak do tego, po co istnieje forum. A raczej po to, żeby dyskutować o tym, co sobie użytkownicy faktycznie myślą, z czym mają problem itd. a nie po to, żeby sobie jakiś nastoletni gówniarz walił konia pod fantazje o przemocy seksualnej.

to nie jest to, co powiedziałam. powiedziałam, że wywiązywała się dyskusja w wątku, wątek nie był martwy i można zablokować trolla-autora, bo IP, a reszcie pozwolić sobie dyskutować, bo od tego (dyskusji) jest forum.
a nastoletni gówniarz i tak sobie będzie walił konia pod fantazje o przemocy seksualnej i uwierz mi, zamknięcie tematu na wizażu, gdzie spotka się to z wyraźnym sprzeciwem wizażanek, niespecjalnie zwiększy częstotliwość trzepania. mało tego, być może śledząc swój wątek jak dumny tatuś, dotrze coś do niego z wywodów dziewczyn (jeśli już miałby być jakiś wpływ owego wątku na owego gówniarza).

Cytat:
Nie tylko tamtego wątku, niestety.
Najlepsze, że przypomniałam sobie ten tekst długo po przeczytaniu i dopiero wtedy dotarło do mnie jaki jest piękny, ale nie pamiętałam kto i gdzie to napisał. Co się naszukałam to moje, ale warto było, bo aż miło na to spojrzeć.

miło, miło. tak samo, jak ten komentarz, co elve miała, z mitologicznymi domkami już go nie ma sama się czasem zastanawiam nad jakimś podpisem, ale póki co nic mnie na tyle nie urzekło, by grzebać w profilu.
Stary 2016-02-29, 17:15   #1084
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
bo on prostak jest.
Ech...
Dobra, już nie mogę z tą bielą, bo oszaleję.
Cytat:
z tym, że warto by rozróżnić autora-trolla od tematu-trolla. o ile temat aborcji w 5 miesiącu faktycznie może budzić takie podejrzenia, o tyle pytanie o przemoc seksualną czy wstecznictwo matki - już niekoniecznie, bo to całkiem powszechne problemy.
Bez sensu. Czyli prawdopodobieństwo wystąpienia problemu jako kryterium? Jeśli powszechne to tym bardziej warto dyskutować tam, gdzie przynajmniej można mieć podejrzenia, że autor i problem są prawdziwi.
Cytat:
poziom tych tematów to gwałt na dorobku ludzkości, gorsze toto niż troll. tak w ramach offtopu.
Ludzkość prezentuje taki poziom. Deal with it.
Cytat:
a nastoletni gówniarz i tak sobie będzie walił konia pod fantazje o przemocy seksualnej i uwierz mi, zamknięcie tematu na wizażu, gdzie spotka się to z wyraźnym sprzeciwem wizażanek, niespecjalnie zwiększy częstotliwość trzepania. mało tego, być może śledząc swój wątek jak dumny tatuś, dotrze coś do niego z wywodów dziewczyn (jeśli już miałby być jakiś wpływ owego wątku na owego gówniarza).
Walić walił będzie, ale przynajmniej nie stwarzając pozorów, że tak wyglądają myśli i odczucia ofiary. Tu jest całkiem sporo osób, które wiedzę o świecie czerpią z tematów na wizażu. Już wystarczy zbiorczy o analu w którym można znaleźć 101 porad, jak podstępem zmusić partnera do seksu, na który nie ma ochoty i na który się nie zgadza, żeby zobaczył/a że będzie fajnie,
Z zerowym sprzeciwem wizażanek o ile pamiętam.
Ta. Albo jednorożec nasra mu na łeb.
Trafił się jakiś wizażanek z taką refleksją? Poczytałem i już wiem, że się myliłem...?
Bo takich, co to już wiedzą, że kobiety lubią być szmacone przez Misiaczków, zmuszane, poniżane i że w gruncie rzeczy im się to podoba to na pęczki.
Stary 2016-02-29, 17:22   #1085
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Tak, mógł pobiec.
Ależ to niewinny żarcik był. Oczywiście że Ty mnie odwiedzisz.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-29, 17:26   #1086
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Ech...
Dobra, już nie mogę z tą bielą, bo oszaleję.

Bez sensu. Czyli prawdopodobieństwo wystąpienia problemu jako kryterium? Jeśli powszechne to tym bardziej warto dyskutować tam, gdzie przynajmniej można mieć podejrzenia, że autor i problem są prawdziwi.
jeśli problem jest realny, często spotykany, to nie widzę problemu.
Cytat:
Ludzkość prezentuje taki poziom. Deal with it.
odmawiam zaakceptowania tego faktu!
Cytat:
Walić walił będzie, ale przynajmniej nie stwarzając pozorów, że tak wyglądają myśli i odczucia ofiary. Tu jest całkiem sporo osób, które wiedzę o świecie czerpią z tematów na wizażu. Już wystarczy zbiorczy o analu w którym można znaleźć 101 porad, jak podstępem zmusić partnera do seksu, na który nie ma ochoty i na który się nie zgadza, żeby zobaczył/a że będzie fajnie,
Z zerowym sprzeciwem wizażanek o ile pamiętam.
Ta. Albo jednorożec nasra mu na łeb.
Trafił się jakiś wizażanek z taką refleksją? Poczytałem i już wiem, że się myliłem...?
Bo takich, co to już wiedzą, że kobiety lubią być szmacone przez Misiaczków, zmuszane, poniżane i że w gruncie rzeczy im się to podoba to na pęczki.

przecież powiedziałam o sytuacji, w której autor dostaje bana (więc nie może się podszywać pod ofiarę, no i IP go zdradziło), a dyskusja idzie dalej.
Stary 2016-02-29, 17:39   #1087
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
Ależ to niewinny żarcik był. Oczywiście że Ty mnie odwiedzisz.
Chamstwo było i tyle. Nie wymyślaj teraz.

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Cytat:
jeśli problem jest realny, często spotykany, to nie widzę problemu..
Stawiałabym, że to przez blindspoty.
Jak problem jest często spotykany to nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zacząć dyskusję o problemie, teoretyczną, i czekać aż/czy w trakcie dołączą osoby bezpośrednio związane/dotknięte.

Cytat:
odmawiam zaakceptowania tego faktu! .
No to się nacierpisz i nie wyjdziesz z tych terapii do pięćdziesiątki.
Cytat:

przecież powiedziałam o sytuacji, w której autor dostaje bana (więc nie może się podszywać pod ofiarę, no i IP go zdradziło), a dyskusja idzie dalej.
Gdyby ludzie korzystali ze swoich umysłów, to mogłoby tak działać. Ale nie korzystają, generalnie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-02-29, 17:45   #1088
Konto usunięte

Cytat:
Chamstwo było i tyle. Nie wymyślaj teraz.
To ja tu jestem bardziej pokrzywdzony.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-29, 18:03   #1089
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Jeszcze nie, ale drażnij mnie dalej, to się zobaczy.
Stary 2016-02-29, 19:39   #1090
Konto usunięte

Skoro tak to przepraszam.

No to pójdę już sobie.
Stary 2016-02-29, 19:57   #1091
201607040950
Konto usunięte

Nie jęcz, tylko siedź i jęcz.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-29, 21:20   #1092
Konto usunięte

Krzyczycie na mnie, od chamów i prostaków wyzywacie to co mam się tu kręcić. Zresztą dyskusja zamarła. Wzięłyście się za moderatorsko-warnowo-trollingowe tematy.
Stary 2016-02-29, 21:32   #1093
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Krzyczycie na mnie, od chamów i prostaków wyzywacie to co mam się tu kręcić. Zresztą dyskusja zamarła. Wzięłyście się za moderatorsko-warnowo-trollingowe tematy.
No właśnie. Dlatego jesteś potrzebny. Ratuj sytuację.
Stary 2016-02-29, 21:53   #1094
Konto usunięte

Cytat:
No właśnie. Dlatego jesteś potrzebny. Ratuj sytuację.
Ile można w kółko. Ja wiem że mam za małego, wy nie wierzycie. Zdjęcie wysłałem, nic ciekawego nie wynikło. Dalej nie bzykam, idę na rekord. Kończą się frustracje do dyskusji, kolejne byłyby na siłę i wynikające z głównej.
Stary 2016-02-29, 22:50   #1095
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Ile można w kółko. Ja wiem że mam za małego, wy nie wierzycie.
Ja nie wiem ile można. To zależy kiedy na to wpadłeś. A chyba nie wtedy, kiedy pojawił się temat, bo Twoje niegodzenie się z tym, że można mężczyznę na podstawie centymetrów dyskwalifikować jako potencjalnego partnera przewijało się w różnych tematach od dawna, tylko pasja wojownika z Ciebie wypływała tylko jak dyskusja dotyczyła wzrostu.
Cytat:
Zdjęcie wysłałem, nic ciekawego nie wynikło.
Co ciekawego miało wyniknąć z wysłania zdjęcia?
Cele były dwa - obczaić tego osławionego penisa celem stwierdzenia, czy faktycznie jest tak mały i brzydki, że wszystkie te historie, które snujesz mają jakieś pokrycie w rzeczywistości. Anna się zgłosiła, my wierzymy w jej kompetencje, a nie wierzymy w istnienie "małego 15-centymetrowego penisa". Albo mały, albo 15-cm, wypadałoby się zdecydować.
Póki nie ma wyroku jest impas.

Chwaliłeś się też, że płoszysz panny samym wyglądem.
Miał być paszczur, nie ma paszczura, więc nie mogę się tym ekscytować. Ale Keanu też się nie da, bo w sumie czort wie, czy on tam jest, czy nie.
To, czy nasze krzyki i obudzona namiętność (prostak & chamstwo) to nic ciekawego to kwestia dyskusyjna, i Twoja opinia. W sumie wypadło dość żywiołowo.

Jakbyś był tak brzydki jak... ehm, gość_na_zdjęciach_pewnego _użytkownika, to by ciekawiej było.
Cytat:
Dalej nie bzykam, idę na rekord.
Wyśrubowany jakiś?
Cytat:
Kończą się frustracje do dyskusji, kolejne byłyby na siłę i wynikające z głównej.
Znaczy, że już się zużyłeś i potrzebujemy nowego frustrata?
Stary 2016-02-29, 23:14   #1096
Konto usunięte

Cytat:
Ja nie wiem ile można. To zależy kiedy na to wpadłeś. A chyba nie wtedy, kiedy pojawił się temat, bo Twoje niegodzenie się z tym, że można mężczyznę na podstawie centymetrów dyskwalifikować jako potencjalnego partnera przewijało się w różnych tematach od dawna, tylko pasja wojownika z Ciebie wypływała tylko jak dyskusja dotyczyła wzrostu.
Pamiętasz.
Dyskwalifikacja jako partnera jeszcze przejdzie. Pospolite za to jest postrzeganie niższych jako mężczyzn gorszej kategorii albo i nawet nie-mężczyzn. Dyskwalifikacja wkurza mnie tylko przy drobnych dysproporcjach oraz kwalifikowaniu jako hobbitów osób o normalnym, prawidłowym wzroście.

Cytat:
Co ciekawego miało wyniknąć z wysłania zdjęcia?
Cele były dwa - obczaić tego osławionego penisa celem stwierdzenia, czy faktycznie jest tak mały i brzydki, że wszystkie te historie, które snujesz mają jakieś pokrycie w rzeczywistości. Anna się zgłosiła, my wierzymy w jej kompetencje, a nie wierzymy w istnienie "małego 15-centymetrowego penisa". Albo mały, albo 15-cm, wypadałoby się zdecydować.
Póki nie ma wyroku jest impas.
No z penisem to raczej nie będzie taka prosta sprawa teraz. Ja wam nawet ufam w tej kwestii ale wrodzona ostrożność, wiecie... Poza tym 15cm to mało. Nie wiem jak sobie go wyobrażacie ale penisy rzadko odstają w taki sposób by wizualnie wyglądały na swoje centymetry, nie są też idealnie proste a nawet mała krzywizna sprawia że wygląda na krótszego. I ja to widzę patrząc na niego

Cytat:
Chwaliłeś się też, że płoszysz panny samym wyglądem.
Miał być paszczur, nie ma paszczura, więc nie mogę się tym ekscytować. Ale Keanu też się nie da, bo w sumie czort wie, czy on tam jest, czy nie.
Nie, że płoszę. Nie zachęcam. Mam chyba całkiem normalną japę. Dzięki za ocenę żem nie paszczur. Co do Keanu - nie wiem kiedy znajdę coś sensownego. Samo-ebki w lustrze nie chcę robić, poza tym mój aparat jest nieco zużyty.

Cytat:
To, czy nasze krzyki i obudzona namiętność (prostak & chamstwo) to nic ciekawego to kwestia dyskusyjna, i Twoja opinia. W sumie wypadło dość żywiołowo.
Przykro mi się zrobiło. Najpierw flircik i propozycje a potem obelgi.

Cytat:
Jakbyś był tak brzydki jak... ehm, gość_na_zdjęciach_pewnego _użytkownika, to by ciekawiej było.
Znowu nie mam pojęcia o kim mówisz i pewnie mi nie powiesz.

Cytat:
Wyśrubowany jakiś?
Tak dopiero teraz się nad tym zastanowiłem. Od pierwszego do drugiego razu miałem dwa lata więc szczerze mówiąc to jeszcze daleko.

Cytat:
Znaczy, że już się zużyłeś i potrzebujemy nowego frustrata?
Nie martwcie się. Jestem skarbnicą frustracji seksualnych.
Stary 2016-02-29, 23:51   #1097
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Pamiętasz.
Dyskwalifikacja jako partnera jeszcze przejdzie. Pospolite za to jest postrzeganie niższych jako mężczyzn gorszej kategorii albo i nawet nie-mężczyzn. Dyskwalifikacja wkurza mnie tylko przy drobnych dysproporcjach oraz kwalifikowaniu jako hobbitów osób o normalnym, prawidłowym wzroście.
Oczywiście. Wszystko, co powiesz zostanie wykorzystane przeciwko Tobie i takie tam...

Zapoznałam się dziś z nową filozofią. Jeszcze ją trawię (pewnie dlatego dorobiłam się nowego, ekscytującego objawu, jest czadersko, bo prawie przedtrumienny).

"Widzę, że coś jest złe i krzywdzące.
Stwierdzam, że coś jest złe i krzywdzące.
Mówię, że jest jak jest i tyle, bo nie zamierzam się buntować.
Oburzam się, jak ktoś powie, że moje milczenie to akceptacja.
Bo to nie jest milczenie i akceptacja.
Tylko po prostu milczenie.
I akceptacja.
Bo tak już jest."

Cytat:
No z penisem to raczej nie będzie taka prosta sprawa teraz. Ja wam nawet ufam w tej kwestii ale wrodzona ostrożność, wiecie... Poza tym 15cm to mało. Nie wiem jak sobie go wyobrażacie ale penisy rzadko odstają w taki sposób by wizualnie wyglądały na swoje centymetry, nie są też idealnie proste a nawet mała krzywizna sprawia że wygląda na krótszego. I ja to widzę patrząc na niego
Ale ta wrodzona ostrożność dotyczy czego?
Co Anna może niby zrobić ze zdjęciem penisa?
Założy sobie profil na seks portalu i powie, że to jej?
W jaki sposób niby można zrobić użytek z takiego zdjęcia?
Żaden poza zdeklarowanym (chyba, żeby komuś bardzo zależało żeby wyjść na durnia).

Nie wiem jak Ty to sobie wyobrażasz, ale wysyłasz sprzeczne sygnały.
Najpierw twierdzisz, że podglądasz innych mężczyzn, którzy mają większe. Potem, że tego nie robisz, potem, że nawet ugandy byś nie zauważył, potem, że nie masz żadnych fantazji o innych pałkach, a teraz czujesz się w obowiązku, żeby wyjaśnić nam dlaczego to 15 będzie wyglądać na 12?

To jest po prostu

Myśmy już widziały penisa w życiu. Po jednym co najmniej. Wyrażając się eufemistycznie...
Cytat:
Nie, że płoszę. Nie zachęcam. Mam chyba całkiem normalną japę. Dzięki za ocenę żem nie paszczur. Co do Keanu - nie wiem kiedy znajdę coś sensownego. Samo-ebki w lustrze nie chcę robić, poza tym mój aparat jest nieco zużyty.
A jak wygląda japa zachęcająca?
Cytat:
Przykro mi się zrobiło. Najpierw flircik i propozycje a potem obelgi.
Bo przesadziłeś. Abo mnie moje frustracje dopadły w połowie.
Cytat:
Znowu nie mam pojęcia o kim mówisz i pewnie mi nie powiesz.
Nie powiem, bo to nie ma nic do rzeczy. Ot, taka konstrukcja zdania.
Cytat:
Tak dopiero teraz się nad tym zastanowiłem. Od pierwszego do drugiego razu miałem dwa lata więc szczerze mówiąc to jeszcze daleko.
To gdzie się z wyczynowymi ambicjami pchasz, skoro jeszcze daleko?
Cytat:
Nie martwcie się. Jestem skarbnicą frustracji seksualnych.
W pół godziny się ich dorobiłeś? Specjalnie dla mnie? Dopiero twierdziłeś, że masz tylko tą jedną i nie ma o czym gadać.
Stary 2016-03-01, 00:09   #1098
Konto usunięte

Cytat:
Oczywiście. Wszystko, co powiesz zostanie wykorzystane przeciwko Tobie i takie tam...
Strach na tym forum cokolwiek pisać.

Cytat:
Zapoznałam się dziś z nową filozofią. Jeszcze ją trawię (pewnie dlatego dorobiłam się nowego, ekscytującego objawu, jest czadersko, bo prawie przedtrumienny).

"Widzę, że coś jest złe i krzywdzące.
Stwierdzam, że coś jest złe i krzywdzące.
Mówię, że jest jak jest i tyle, bo nie zamierzam się buntować.
Oburzam się, jak ktoś powie, że moje milczenie to akceptacja.
Bo to nie jest milczenie i akceptacja.
Tylko po prostu milczenie.
I akceptacja.
Bo tak już jest."

Jaki to objaw?
A w filozofii coś jest. Nawet mi się podoba. Tylko że najpierw "mówię" a potem "milczenie"?

Cytat:
Ale ta wrodzona ostrożność dotyczy czego?
Co Anna może niby zrobić ze zdjęciem penisa?
Założy sobie profil na seks portalu i powie, że to jej?
W jaki sposób niby można zrobić użytek z takiego zdjęcia?
Żaden poza zdeklarowanym (chyba, żeby komuś bardzo zależało żeby wyjść na durnia).
Gdyby jednak dostała moją twarz, dodała sobie do tego fiutka i moje wypowiedzi. Nie wierzę w tak złych ludzi i domyślam się że Anna to superspoko babka. Jednak mimo wszystko. Może wyciec i ktoś inny zrobi sobie użytek. Taki by mnie wystawić na pośmiewisko.

Cytat:
Nie wiem jak Ty to sobie wyobrażasz, ale wysyłasz sprzeczne sygnały.
Najpierw twierdzisz, że podglądasz innych mężczyzn, którzy mają większe. Potem, że tego nie robisz, potem, że nawet ugandy byś nie zauważył, potem, że nie masz żadnych fantazji o innych pałkach, a teraz czujesz się w obowiązku, żeby wyjaśnić nam dlaczego to 15 będzie wyglądać na 12?
Musiałbym być w klatce trzymany by przez swoje życie nie zobaczyć kilku fiutów. Ugandy bym nie rozpoznał bo całe szczęście nie były to penisy w stanie erekcji (oprócz jednego je-niętego kumpla) i nie jestem w stanie określić czy na oko 15cm zwis urośnie do 17, 20 czy 25cm.

Cytat:
To jest po prostu

Cytat:
Myśmy już widziały penisa w życiu. Po jednym co najmniej. Wyrażając się eufemistycznie...
Wierzę.

Cytat:
A jak wygląda japa zachęcająca?
Przystojna. Hendsom. Miło się kobiecinie patrzy.

Cytat:
Bo przesadziłeś. Abo mnie moje frustracje dopadły w połowie.
Przecież to był żart. W ramach przeprosin odeśle je w siną dal. Wynagrodzę moją przesadę.

Cytat:
Nie powiem, bo to nie ma nic do rzeczy. Ot, taka konstrukcja zdania.
Domyślam się że nie ma nic do rzeczy. Jednak ciekawość, ciekawość.

Cytat:
To gdzie się z wyczynowymi ambicjami pchasz, skoro jeszcze daleko?
Bo są niewykluczone.

Cytat:
W pół godziny się ich dorobiłeś? Specjalnie dla mnie? Dopiero twierdziłeś, że masz tylko tą jedną i nie ma o czym gadać.
Jedną główną i masę większych i mniejszych krążących po eliptycznych orbitach.
Stary 2016-03-01, 00:37   #1099
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Strach na tym forum cokolwiek pisać.
A moi znajomi jakoś żyją.
Cytat:
Jaki to objaw?
Sensacyjny, więc przemilczę. Załóżmy tajemniczo, że chodzi o sraczkę i nie wracajmy do tego.
Cytat:
A w filozofii coś jest. Nawet mi się podoba. Tylko że najpierw "mówię" a potem "milczenie"?
Taa. Jest. Coś.
Mówię, żeby zaznaczyć, że mam to gdzieś. Milczę jak kogoś krzywdzą.

Nie wierzysz w tak złych ludzi, a filozofia Ci się podoba? Heh.
To paranoja. Zwyrodniała na dodatek. Przecież jakby co, co złego to ja, nie Anna.
Taa, wiem, że właśnie o to Ci chodzi.
Ale równie "użyteczne" w takiej akcji byłoby zdjęcie jakiegokolwiek penisa. Gacie będziesz zdejmował, żeby udowodnić, że to nie Twój? Czy że jakaś partnerka Cię rozpozna po genitaliach i potwierdzi, że faktycznie?
Jakby o sławę było tak łatwo...
Wymyślasz.
Cytat:
Musiałbym być w klatce trzymany by przez swoje życie nie zobaczyć kilku fiutów. Ugandy bym nie rozpoznał bo całe szczęście nie były to penisy w stanie erekcji (oprócz jednego je-niętego kumpla) i nie jestem w stanie określić czy na oko 15cm zwis urośnie do 17, 20 czy 25cm.
Myślenie analityczne, mniam!
Cytat:
Wierzę.
To po co tłumaczysz?
Cytat:
Przystojna. Hendsom. Miło się kobiecinie patrzy.
"Kobiecina" też .
Cytat:
Żart, nie żart. Żeby pokrewetowej pannie takie rzeczy proponować, to trzeba serca nie mieć. To nie tak łatwo, ja bym się musiała najpierw umieć zdecydować, co mi je budzi, a słabo mi z tym idzie. Od miesięcy.
A to, że żart to niby nie chamstwo?!

Cytat:
Bo są niewykluczone.
I Stewardesa zachwalała, że dugotrwale niedor*chani mogą godzinami.
Cytat:
Jedną główną i masę większych i mniejszych krążących po eliptycznych orbitach.
Jakie to są?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-03-01, 00:59   #1100
Konto usunięte

Cytat:
A moi znajomi jakoś żyją.
Lata praktyki w przeżywaniu.

Cytat:
Sensacyjny, więc przemilczę. Załóżmy tajemniczo, że chodzi o sraczkę i nie wracajmy do tego.
Założone.

Cytat:
Taa. Jest. Coś.
Mówię, żeby zaznaczyć, że mam to gdzieś. Milczę jak kogoś krzywdzą.
Nie tak zrozumiałem. Raczej "mówię jak jest, nic się nie da z tym zrobić, trzeba się pogodzić smutnazaba.png". Myślałem też bardziej w odniesieniu do samego siebie. Widocznie źle, pardon.

Cytat:
Nie wierzysz w tak złych ludzi, a filozofia Ci się podoba? Heh.
To paranoja. Zwyrodniała na dodatek. Przecież jakby co, co złego to ja, nie Anna.
Taa, wiem, że właśnie o to Ci chodzi.
Ale równie "użyteczne" w takiej akcji byłoby zdjęcie jakiegokolwiek penisa. Gacie będziesz zdejmował, żeby udowodnić, że to nie Twój? Czy że jakaś partnerka Cię rozpozna po genitaliach i potwierdzi, że faktycznie?
Jakby o sławę było tak łatwo...
Wymyślasz.
Nie powiedziałem że się podoba.
A paranoja, nie paranoja. W sumie gorszą sprawą jest to że wysłałem Ci twarz, za pomocą takiego zdjęcia prędzej zrobi się komuś krzywdę. Powiem tak - nawet mógłbym te genitalia przesłać ale jakoś nie porywa mnie pomysł szczegółowego autoaktu. Poza tym Anna zmyła się z tematu.

Cytat:
Myślenie analityczne, mniam!

Cytat:
To po co tłumaczysz?
Popełniłem błąd. Teraz będę spokojniej ściągał majty przed kobietami bo wiem że pomyślą "ooo, wygląda na 13,56cm ale pewnie ma więcej".

Cytat:
"Kobiecina" też .
Takie miłe słówko. Jeśli uważasz je za nietaktowne to sorry.

Cytat:
Żart, nie żart. Żeby pokrewetowej pannie takie rzeczy proponować, to trzeba serca nie mieć. To nie tak łatwo, ja bym się musiała najpierw umieć zdecydować, co mi je budzi, a słabo mi z tym idzie. Od miesięcy.
A to, że żart to niby nie chamstwo?!
Przepraszam!
Moje frustracje budzi zbliżający się powrót do pracy. Nie będę mógł tak jak teraz siedzieć po nocy i pisać o swojej frustracji. Albo po prostu zrezygnuję ze snu.

Cytat:
I Stewardesa zachwalała, że dugotrwale niedor*chani mogą godzinami.
Jednak nie jest to moim zdaniem szczęśliwe życie erotyczne dla niedoruszanego.

Cytat:
Jakie to są?
Np. jednym z istotniejszych, taka Europa mojego Jowisza, jest wynikające z zakompleksienia niedoruszanie. Poza tym satelitą jest na przykład niechęć do pracy nad sobą, bo są we mnie rzeczy które i tak ciągną w dół? Kolejne wyjdą w praniu.
Stary 2016-03-01, 01:39   #1101
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Lata praktyki w przeżywaniu.
Też się od czegoś zaczęły...
Cytat:
Nie tak zrozumiałem. Raczej "mówię jak jest, nic się nie da z tym zrobić, trzeba się pogodzić smutnazaba.png". Myślałem też bardziej w odniesieniu do samego siebie. Widocznie źle, pardon.
Mało jest rzeczy, z którymi faktycznie nic się nie da zrobić. Bardzo mało.
W odniesieniu do samego siebie, to chyba każdą torturę zaakceptujesz i usprawnisz.
Cytat:
Nie powiedziałem że się podoba.
A paranoja, nie paranoja. W sumie gorszą sprawą jest to że wysłałem Ci twarz, za pomocą takiego zdjęcia prędzej zrobi się komuś krzywdę.
Taak. Zniszczę Cię przy pomocy tej foty. Już możesz zacząć się bać.
Miesiąc rozważań to za mało? Zorientowałeś się dopiero po szkodzie?
Cytat:
Powiem tak - nawet mógłbym te genitalia przesłać ale jakoś nie porywa mnie pomysł szczegółowego autoaktu. Poza tym Anna zmyła się z tematu.
Jakby Cię ten pomysł porywał, to byś oferty nie miał.
Kobiety gotowe oglądać zdjęcia penisa to dobro deficytowe.
Poszła to wróci.
A Ty chcesz powiedzieć, że nawet jak Ci kobiety powiedzą, co sądzą to - bez względu na to, co usłyszysz - nadal będziesz się trzymał tego, coś sobie umyślił?
Cytat:
Popełniłem błąd. Teraz będę spokojniej ściągał majty przed kobietami bo wiem że pomyślą "ooo, wygląda na 13,56cm ale pewnie ma więcej".
Czytasz w kobiecych myślach jak prawdziwy mistrz .

A ja to jestem taka leniwa, że - wiedząc, że nigdy nie chce mi się iść po linijkę, obczaiłam, że szerokość opuszka palca wskazującego mam równo 10 mm, a od nadgarstka do końca faka 15cm...
Innymi słowy nierzucający się w oczy zestaw pomiarowy mam zawsze przy sobie. Żeby tabele uzupełniać!
Cytat:
Takie miłe słówko. Jeśli uważasz je za nietaktowne to sorry.
Nic w nim nietaktownego. Ale brzmi prawie jak "żwawo", "nicpoń" czy "srogi". Lubię je.
Cytat:
Przepraszam!
Moje frustracje budzi zbliżający się powrót do pracy. Nie będę mógł tak jak teraz siedzieć po nocy i pisać o swojej frustracji. Albo po prostu zrezygnuję ze snu.
Nie wybaczę. Ja już nie mogę, ja chcę do pracy. Normalnie klepanie na wizażu miałam w przerwach, teraz to szczyt mojej kreatywności, bo nie ogarniam i jestem dziesięć razy wolniejsza niż normalnie. Nie wspominając już o tym, że łażę jak konkretnie przegnite zombie.
W dodatku chyba nawet nie udało mi się nikogo zarazić, reszta na pewno ma lepsze wyniki...

Cytat:
Jednak nie jest to moim zdaniem szczęśliwe życie erotyczne dla niedoruszanego.
Dlaczego? Jak już się dobzykuje do konkretu, to czemu miałby być nieszczęśliwy?
Cytat:
Np. jednym z istotniejszych, taka Europa mojego Jowisza, jest wynikające z zakompleksienia niedoruszanie. Poza tym satelitą jest na przykład niechęć do pracy nad sobą, bo są we mnie rzeczy które i tak ciągną w dół? Kolejne wyjdą w praniu.
Haaaa. Skoro wiesz, że niedoruszanie wynika z zakompleksienia, a nie z "ooo, wygląda na 13,56cm ale pewnie ma więcej " to wiesz, że problemem jest Tbilisi, a nie gruzja jako taka, prawda?
Stary 2016-03-01, 02:08   #1102
Konto usunięte

Cytat:
Mało jest rzeczy, z którymi faktycznie nic się nie da zrobić. Bardzo mało.
W odniesieniu do samego siebie, to chyba każdą torturę zaakceptujesz i usprawnisz.
Nie każdą i nie usprawnię. Ale czuję że jestem w tyle i ktoś mnie może za takiego postrzegać.

Cytat:
Taak. Zniszczę Cię przy pomocy tej foty. Już możesz zacząć się bać.
Miesiąc rozważań to za mało? Zorientowałeś się dopiero po szkodzie?
Po fakcie o tym wspominam. W jakiś sposób Ci zaufałem. Przemyślałem to, przekminiłem za i przeciw, zaplanowałem drogę ucieczki z kraju i życia publicznego.

Cytat:
Jakby Cię ten pomysł porywał, to byś oferty nie miał.
Kobiety gotowe oglądać zdjęcia penisa to dobro deficytowe.
W sumie mogę sprzedać patent na taką ofertę dla tych biednych chłopców, co wklejają swoje fallusy do oceny w pierwszym poście. By ktoś w końcu popatrzył im na klejnoty.
Cytat:
Poszła to wróci.
Nie wraca coś długo.

Cytat:
A Ty chcesz powiedzieć, że nawet jak Ci kobiety powiedzą, co sądzą to - bez względu na to, co usłyszysz - nadal będziesz się trzymał tego, coś sobie umyślił?
Wezmę sobie do serca. Ale nie znaczy że przestanę brać do serca opinie negatywne.

Cytat:
Czytasz w kobiecych myślach jak prawdziwy mistrz .

Cytat:
A ja to jestem taka leniwa, że - wiedząc, że nigdy nie chce mi się iść po linijkę, obczaiłam, że szerokość opuszka palca wskazującego mam równo 10 mm, a od nadgarstka do końca faka 15cm...
Innymi słowy nierzucający się w oczy zestaw pomiarowy mam zawsze przy sobie. Żeby tabele uzupełniać!
Badanie szerokości to słaba sprawa, penis nie jest na przekroju okrągły.
Muszę Ci podziękować. Następnym razem gdy laska zacznie mi jakoś dziwnie przykładać rękę do przyrodzenia to będę wiedział by dać po łapach.

Cytat:
Nic w nim nietaktownego. Ale brzmi prawie jak "żwawo", "nicpoń" czy "srogi". Lubię je.
Taki ze mnie urwipołeć.

Cytat:
Nie wybaczę. Ja już nie mogę, ja chcę do pracy. Normalnie klepanie na wizażu miałam w przerwach, teraz to szczyt mojej kreatywności, bo nie ogarniam i jestem dziesięć razy wolniejsza niż normalnie. Nie wspominając już o tym, że łażę jak konkretnie przegnite zombie.
W dodatku chyba nawet nie udało mi się nikogo zarazić, reszta na pewno ma lepsze wyniki...
Paść na kolana?
Mój urlop to w sumie taki z pupy jest. Ale nie jestem chory tylko mogę poleniuchować. Dlatego nie chcę wracać do pracy, dobrze mi tak.

Cytat:
Dlaczego? Jak już się dobzykuje do konkretu, to czemu miałby być nieszczęśliwy?
Bo dobzykania chciałbym zaznawać często i regularnie, wtedy byłbym szczęśliw.

Cytat:
Haaaa. Skoro wiesz, że niedoruszanie wynika z zakompleksienia, a nie z "ooo, wygląda na 13,56cm ale pewnie ma więcej " to wiesz, że problemem jest Tbilisi, a nie gruzja jako taka, prawda?
Tbilisi wynika z gruzji, niedoruszanie zarówno z Tbilisi jak i gruzji. To skomplikowane.
Bez mojego fizycznego ech i ble nie byłoby kompleksów. Wiem że nie pociągam i wstyd ściągnąć majtki, stąd kompleksy. Niedoruszanie wynika z tego że nie pociągam. Może raz na ruski rok, dzięki jakiejś litościwej, bym się doruszał (o ile nie wiedziałaby że dla tego rozmiaru nie warto uchylić majtek) ale to już kompleks blokuje bym wykorzystał sytuację.
Stary 2016-03-01, 02:39   #1103
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Nie każdą i nie usprawnię. Ale czuję że jestem w tyle i ktoś mnie może za takiego postrzegać.
Jak do tej pory to dokonałeś adaptacji wszystkiego, co tylko udało Ci się złapać. Chyba łatwiej byłoby zapytać jakiejż to nie jesteś w stanie przypasować do siebie.

A tak banałem, to "gdzieś tam zawsze będzie ktoś, kto będzie w czymś od Ciebie lepszy". To nie jest powód, żeby się gnębić, bo jak już co do czego, to wszyscy mogliby sobie na tym zmarnować życia.
Cytat:
Po fakcie o tym wspominam. W jakiś sposób Ci zaufałem. Przemyślałem to, przekminiłem za i przeciw, zaplanowałem drogę ucieczki z kraju i życia publicznego.
Spoko.
Chyba nie podejrzewasz, że nie zdołam Cię dorwać za granicą.
Cytat:
W sumie mogę sprzedać patent na taką ofertę dla tych biednych chłopców, co wklejają swoje fallusy do oceny w pierwszym poście. By ktoś w końcu popatrzył im na klejnoty.
Zakładając, że nie jesteśmy w stanie wyczuć różnicy pomiędzy onanistą a nieświadomie żądnym opinii eksperckich to może być dobry pomysł.
Ale oni już próbowali. I my już to znamy.
Cytat:
Nie wraca coś długo.
Dziewczyny bzykają, my dyskutujemy.
Mówi się trudno, kuśfa.
Cytat:
Wezmę sobie do serca. Ale nie znaczy że przestanę brać do serca opinie negatywne.
Czyli jednak zdecydowałeś, że wyślesz!
Cytat:
Badanie szerokości to słaba sprawa, penis nie jest na przekroju okrągły.
Muszę Ci podziękować. Następnym razem gdy laska zacznie mi jakoś dziwnie przykładać rękę do przyrodzenia to będę wiedział by dać po łapach.
A Ty wiesz, że mi się palce zginają, a odległość koniec kciuka-koniec palca wskazującego pozostaje ta sama?

Nie ma za co. Ona może mieć inne metody pomiarowe. Jeśli na co dzień musi dość często stwierdzać, czy coś ma 10 czy 12 cm, to będziesz musiał jej jeszcze oczy zawiązać.
Umrę z ciekawości jak zamierzasz jej te zabiegi wytłumaczyć...
Cytat:
Taki ze mnie urwipołeć.
To nie. Ale przypomniałam sobie "niegodziwiec".
Cytat:
Paść na kolana?
Mój urlop to w sumie taki z pupy jest. Ale nie jestem chory tylko mogę poleniuchować. Dlatego nie chcę wracać do pracy, dobrze mi tak.
Nie. Jeszcze porozbijasz... To się może reumatyzmem skończyć. Taka jestem troskliwa. Haa...
Cytat:
Bo dobzykania chciałbym zaznawać często i regularnie, wtedy byłbym szczęśliw.
Jak każdy.
Nie licząc durniów, którzy lubią sobie życie komplikować bardziej niż to potrzebne, jakby co najmniej coś sensownego z tego wynikało.
Cytat:
Tbilisi wynika z gruzji, niedoruszanie zarówno z Tbilisi jak i gruzji. To skomplikowane.
Bez mojego fizycznego ech i ble nie byłoby kompleksów. Wiem że nie pociągam i wstyd ściągnąć majtki, stąd kompleksy. Niedoruszanie wynika z tego że nie pociągam. Może raz na ruski rok, dzięki jakiejś litościwej, bym się doruszał (o ile nie wiedziałaby że dla tego rozmiaru nie warto uchylić majtek) ale to już kompleks blokuje bym wykorzystał sytuację.
To w ogóle nie jest skomplikowane.

Penis saute nie jest pociągający. Nie wiem na jakich pornosach Tyś się uczył relacji damsko-męskich, ale słabo wybrałeś.
Jeśli nie pociągasz to tylko dlatego, że sam siebie nie uznajesz za godnego pożądania. Z tym, to nawet jak już coś... to raczej pogonisz niż zaakceptujesz.

Ta. Wiem, że to kopanie się z koniem.
Biedne, biedne, tysiące oszukiwanych kobiet, które dziś bzykają się z kimś po raz pierwszy i serca im krwawią, kiedy orientują się, że to nie TŻsajzy...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-03-01, 09:03   #1104
Vallarr
Raczkowanie

GG do Vallarr Send a message via Skype™ to Vallarr

Rany, ileż można...

Twój kompleks jest głupi. Tak po prostu. Nie masz mikropenisa.
Twój kompleks będzie rzutował na Twoje życie - seksualne i nie tylko. Już rzutuje.

Podstawowe pytanie nie brzmi "czy masz prawo mieć kompleks", bo tego nic nie zmieni, nawet milion opinii, że ładny, duży, że twarz rekompensuje (jak nie ściągniesz majtek) i istnieją "metody".
Chcesz tak żyć? Jeśli tylko wpadłeś pomarudzić, to fajnie, baw się dobrze.

Jak chcesz coś zmienić, to zmień. Nastawienie. Bez zewnętrznego wpływu, bo to nic nie daje. Podejdź do seksu z wbitą w mózg myślą "mam fajnego" - nawet sztucznie wbitą, jeśli trzeba.
Podejdziesz z obecnym nastawieniem, że musisz coś rekompensować, a ona na pewno Cię nie czuje i jak śpisz, to masturbuje się (bo nie wystarczasz) myśląć o ugandach - to nawet jeśli będzie to nieprawdziwa bzdura, to zadręczysz się i zniszczysz każdą relację.

Każda kobieta warta wejścia w relacje podejdzie do Ciebie neutralnie, bez patrzenia na rozmiar, nawet jeśli masz poniżej przeciętnej. Jeśli wymaga TŻsize, to poinformuje Cię zanim ściągniesz majtki, problem z głowy. Nie kombinuj, tylko weź się za seks, zamiast marnować czas na forum czy gdziekolwiek.

Jak ktoś zacznie rzucać tekstami, że wbijanie sobie w głowę czegoś, w co się nie wierzy i stosowne zachownie to nie leczenie, a maskowanie problemu, jak poprzednio tu pisałyście - to jest sprawdzona, skuteczna metoda do samoakceptacji. Liczą się skutki, a efekt jest taki, że udane życie seksualne leczy seksualne kompleksy. Nie mając życia seksualnego, albo zaczynając je z nastawieniem jak u Ciebie - to samospełniająca się przepowiednia.

Zalicz bez "rekompensowania" i usprawiedliwiania się na zapas, obserwuj efekty, naucz się tej kobiety, to zrozumiesz, że swoim możesz i tak zdziałać wszystko, co niezbędne. Tak, to takie proste. Intelektualnie to rozumiesz, tylko ciągle (głupio) czujesz inaczej.
Vallarr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-01, 09:18   #1105
stewardesa
BAN stały

Czyżby Vallarr napisał post, w którym zapomniał się pochwalić?
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-01, 09:28   #1106
201607040950
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Nie, nie zapomniał.
Stary 2016-03-01, 11:18   #1107
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Vallarr Pokaż wiadomość
Jak ktoś zacznie rzucać tekstami, że wbijanie sobie w głowę czegoś, w co się nie wierzy i stosowne zachownie to nie leczenie, a maskowanie problemu, jak poprzednio tu pisałyście - to jest sprawdzona, skuteczna metoda do samoakceptacji. Liczą się skutki, a efekt jest taki, że udane życie seksualne leczy seksualne kompleksy. Nie mając życia seksualnego, albo zaczynając je z nastawieniem jak u Ciebie - to samospełniająca się przepowiednia.
to jest metoda afirmacyjna z CBT, ale ona nie rozwiązuje problemu, tylko go zalecza. nie mniej jednak od czegoś trzeba zacząć.
Stary 2016-03-01, 12:10   #1108
Vallarr
Raczkowanie

GG do Vallarr Send a message via Skype™ to Vallarr

Cytat:
to jest metoda afirmacyjna z CBT, ale ona nie rozwiązuje problemu, tylko go zalecza. nie mniej jednak od czegoś trzeba zacząć.
Nie znam tak mądrych terminów, musiałem szybko sprawdzić, ale to jest miejsce, gdzie jeszcze proste rozwiązania działają. Może w bardziej skomplikowanych przypadkach takie "zaleczanie" jest nonsensowne i szkodzi, nie znam się.
Tutaj nie widzę najmniejszego sensu walczyć o semantykę. Niech będzie i zaleczanie, skoro prowadzi bezpośrednio do rozwiązania.

No chyba, że pacjent uprze się na miłośniczkę wielkich pał i będzie w ramach leczenia słuchał, że w sumie też nie jest źle, albo sobie w głowie taką wizję stworzy.
Ale jak się zabierze do tego normalnie, z głową, to szybko sobie uświadomi, że jego kompleks jest bzdurny. Pewnie nie na tyle, by kręcić kółka w szatni na siłowni, ale wystarczająco, by przestać myśleć o "rekompensowaniu".

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Wow, ekspert od moich postów. Miłego przeglądania, dużo ich nie ma, na bank znajdziesz jeszcze kilka. Możesz nawet zrobić prywatną galerię takich postów.
Tylko... po co mnie o tym informujesz?

Edytowane przez Vallarr
Czas edycji: 2016-03-01 o 12:12
Vallarr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-01, 12:25   #1109
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Nie, nie zapomniał.
Tak bezpośrednio to się nie pochwalił. Albo nie widzę.
Cytat:
Napisane przez Vallarr Pokaż wiadomość
Tylko... po co mnie o tym informujesz?
Nie Ciebie.
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-03-01, 13:39   #1110
788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5
Konto usunięte

Nie przypuszczałam, że są tu aż tak sfrustrowani ludzie
788bb1639a979260fb005346e9120b060466cef5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości