![]() |
#1081 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zadomowienie
|
Mhmmm ja też uwielbiam lumpeksy... gdzie indziej można kupić 3 bluzki za 6zł albo spodnie za 10zł?
![]() Jak tam humorki? U mnie bosko. Żadnych pamiątek, zdjęć itp. nie pochowałam, nie boli mnie ich obecność, nie myślę o Nim w ogóle i jakoś mi go nie brakuje. Jestem szczęśliwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja jak na razie jestem chora....... (nie, nie z miłości) tylko na gardełko, mam nadzieję że szybko przejdzie Pogoda robi się coraz bardziej zachęcająca do spacerków, świeci w końcu upragnione słoneczko i robi się coraz lepiej, także w moim serduszku ![]() !!!!!!!!!!Czyli widzę że wszystkie bierzemy się w garść i super!!!!!!!!!!! Wolni faceci strzeżcie się!!!!!!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hihihi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zadomowienie
|
Dziś chyba jakis dobry dzien jest, ja też miałam cały dzień uśmiech na ustach i niewiem czemu
![]() ![]() ![]() ![]() Laski kochane będzie dobrze!! Czuje to w kosciach ![]() ![]() Ściskam Was wszystkie mocno!! |
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
!!!!!!!!!Widzę że pozytywne nastroje królują!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!Cieszę się niezmiernie!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!Oby tak dalej!!!!!!! !!!!!!!!Pozdrawiam gorąco!!!!!!!! Dobrej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Już wczoraj przed snem się zaczęło. Czytałam sms'a od kolegi i nagle przeskoczyło mi na sms'a od Niego. Potem przeczytałam kolejnego i jeszcze jedego katując się. Rozpłakałam się. Nawet nie wiem z jakiego powodu, czy z tego że nie jesteśmy już razem czy z tego że łączyło Nas kiedyś coś pięknego... Nie wiem. Rano starałam się trzymać, myślałam że póję sobie na siłownię, bo przecież jest wtorek. A dzisiaj jest środa ![]() Już nic mnie w życiu nie spotka. Mam prawie 24 lata. Wszyscy fajni faceci są już zajęci a ja po 2 nieudanych związkach nie mam siły już szukać, probować. Po prostu mi się nie chce. Nie warto. Odpuszczam. Ratunku ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
BAN stały
|
Hej jak to ,Biri,to ty trzymasz w komórce SMSy od niego?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie odzywa się... jestem mu za to wdzięczna, wiem, że tak będzie lepiej dla mnie a w tej sytuacji to mi ma być dobrze a nie jemu nie? ![]() Madzia ja już walczyłam o Niego, od pazdziernika, to on się poddał. Co ja miałam zrobić... ![]() Cóż co ma być to będzie, ale ja nie będę czekać pół życia aż on wydorośleje, niestety... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielokrotnie mówiłaś że to jest normalne, że są lepsze i gorsze dni, no teraz masz ten gorszy dzionek,ale jutro na pewno słoneczko się do Ciebie uśmiechnie i będzie lepiej!! Ja też mam 24 lata, też mi się czasem wydaje że może dla mnie już mnie ma szansy na miłość, na związek, ale walczę z takimi myślamy, bo tak naprawdę one nic mi nie dają, tylko właśnie dołują jeszcze bardziej!!Takie myślenie tylko pogrąża, i na pewno w niczym nie pomaga!! Musisz spojrzeć na sprawę z innej strony, życie postawiło nas w takiej sytuacji i nic na to nie poradzimy, nie możemy się dodatkowo dołować i umartwiać tylko miec nadzieję że jeszcze powrócą lepsze dni i będziemy znowu szczęśliwe i zakochane!! Tego Ci z całego serca życzę Ściskam mocno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zadomowienie
|
24 lata i żadnych perspektyw? Precz z takimi myślami, bo pobiję!
![]() ![]() ![]() ![]()
#1092 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny a ja tak off topic: dziś wyszło dla mnie słońce!!! Usmiechałam się do siebie, do ludzi na ulicy i jak oni odwzajemniali ten usmiech to mi tak ciepło na serduchu się robiło!! Byłam na zakupach małych, jutro robię dobry uczynek i idę do biura, niech sobie kumpela odpocznie w końcu w ciązy jest ![]() Ehh zycie dla mnie staje sie piękne, mam nadzieję że juz na zawsze bedzie świeciło słońce! Daje Wam trochę mojej energi i usmiechu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cóż... po prostu nie jest tak jak chciałam. Chciałam mieć chłopaka, zaręczyny, ślub, dziecko. Potem jeszcze jedno dziecko. Urządzanie mieszkania, wspólne wakacje, pikniki, wycieczki. Po 10-15 latach kolejne dziecko. Byśmy się kochali, szanowali. Ja bym piekła bułeczki na śniadanie... Mogę tak jeszcze długo wyliczać. Nie chciałam na to czekać do 30 roku życia. Chciałam już. Myślałam że to ON, że nic nie stanie Nam na przeszkodzie, bo co może iść źle jak ludzie się kochają? Trudno, nie wyszło. Nie było mi dane żyć wg schematu jaki sobie wymyśliłam. Ale czy to źle? Będę miała po prostu życie pełne niespodzianek ![]() I wiem, że jeszcze kiedyś będę za***iście szczęśliwa. Aaaa wiem jeszcze że zaproszę Was na swój Ślub ![]() ![]() ![]() ![]() A w ogóle to Dziewczyny piszcie jakich piosenek słuchacie, gdy Wam źle? Moje typy to: * "Heaven is a place on earth" Belinda Carlisle * "Shuot" Tears for Fears * "Melancholy" Iced Earth * "The final countdown" Europe * "Wonderful life" Black Ale i tak "Mydełko Fa" rulez ---> tu się nie ma co śmiać ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Raczkowanie
|
Kajasia good 4 U
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kajasiu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Birunia ja miałam takie same marzenia jak Twoje, pzeciez czułam że to ten jedyny, chciałam piekny ślub, dziecko, mały domek nad morzem najlepiej, i zwykłe szczęśliwe zycie a teraz?? Teraz czekam na tego Jedynego ![]() A ja ostatnio słucham namiętnie Odlotu Aniołów, Bo to co dla mnie i 2 kwietnia Pinu, do tego Hey- kim ty dla mnie, cos polskie mi ostatnio siedza w głowie. Choć wczoraj potańczyłam do Arascha i Shakiry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Rozeznanie
|
super wątek....ja na szczescie jeszcze nie mam zadnej przygoty w sensie ze sie rozstałam po poważnym wziązku. Do czasu
![]()
![]() |
#1098 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zadomowienie
|
Polecam "Always look on the bright side of life" Monty Pythona. I w ogóle wszystko, co oni wymyślili.
![]() ![]()
#1100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1101 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Jade, trafiam na ciebie w każdym kolejnym wątku na jaki wejdę
![]() A wiesz, że ja dopiero co, w poniedziałek, byłam u tej wiedźmy Shem razem z Różowym Strachulcem i ona SCHOWAŁA PRZED NAMI MARZENNĘ??? ![]() Normalnie ukryła ją przed nami, żebyśmy nie mogły jej wynieść i utopić!! ![]() ![]() ![]() Biri, kochanie, trzymaj się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Widziałam że jesteś silna i to tylko gorszy dzionek, Co do smsów, to ja od razu wszystkie skasowałam, żeby się nie dobijać, ale jakoś ostatnio wpadły mi w ręce "niby przypadkiem" kartki walentynkowe, dobrze że szybko je schowałam, bo pewnie bym się rozkleiła!! Teraz już wszystkie pamiątki trzymam schowane na dnie szafy. Kajasiu brawo ![]() ![]() A ja jakoś ostatnio dostaję szału od siedzenia w domu, kurcze najbardziej mnie wkurza to że przez ten związek zerwałam wszystkie znajomości i normalnie nie mam osoby, z którą bym mogła gdzieś wyjść!! Tego nie mogę sobie wybaczyć, wiem że to tylko moja wina!! Miłego dnia i niech Wam świeci słoneczko dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
BAN stały
|
A ja tak zawsze jakoś miałam,że nie robiłam sobie planów w stylu ślub,dziedcko,domek z ogródkiem itp,może coś nie tak ze mną?W ogóle do ślubu mi się nie śpieszy(choć planujemy z TŻtem razem zamieszkać),że o dzieciach nie wspomne(nie wiem czy w ogóle się decyduje a co dopiero w najbliższym czasie)choć ogólnie lubie dzieci.I w ogóle jakoś tak zawsze myślałam,że teraz jest czas na studia,jakąś zabawe,wyjazdy itp a śluby,zakładanie rodziny itp to po 30
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz muszę to wszystko sobie przewartościować i postawić na "karierę zawodową", no cóż.... Ale przecież marzenia zawsze można mieć i wierzyć że kiedyś (niekoniecznie teraz) się spełnią!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Zadomowienie
|
Jadeita, Lexie dziękuję
![]() ![]() Heh.. jak ja mogę się poddać skoro tyle osób mnie trzyma na powierzchni? ![]() Madziu z dzieckiem chodzi o to że teraz za bardzo się wszystko odwleka a potem okazuje się, że jest problem z zajściem w ciążę... ![]() No a poza tym ja uwielbiam dzieci i strrrrasznie bym chciała już je mieć!! W Święta to tylko słuchałam od Babci i mamy o dziecku... One też już o tym marzą... ![]() No ale będziemy musiały sobie jeszcze poczekać, nie? ![]() Buziaczki Dziewczyny!! Ja dzisiaj idę na siłownię, ciekawe który Instruktor będzie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
BAN stały
|
Wiadomo,że są problemy w obecnych czasach z zajściem w ciąże im dłużej się to odwleka,ale im więcej wiem o życiu(tak ogólnie ujmując
![]() ![]() ![]() ![]() PS.Przykład z zastrzykiem zaczerpnięty z wykładu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Raczkowanie
|
Magda Ty chyba wlazłaś do mojej głowy. Mam podobne spostrzeżenia.W ogóle nie spieszy mi się do małżeństwa, do rodzenia dziecka także nie.Tym bardziej, że kandydata na ojca (odpowiedniego kandydata, bo tak ogólnie to-jak mawia mój kolega - na "TO" zawsze są chętni
![]() Jak się kiedyś znajdzie-super, jak nie-trudno. Przecież nie wyjdę na ulicę z transparentem "szukam męża" ![]() ![]() (Biriri podoba mi się, chociaż preferuję Hermenegildkę ![]() Pozdrowienia dla Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
BAN stały
|
Oreganko,mówisz,że zerwałaś wszystkie znajomości-tzn że jakies były a więc wystarczy odświeżyć!Napisać SMSka,umówić się i jakoś pójdzie
![]() Edytowane przez _Magda Czas edycji: 2006-04-29 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Raczkowanie
|
No proszę, jak to groźby koleżanka publicznie uskutecznia
![]() Spiorę Cię tak szybko, że nie zdążysz powiedzieć "konstantynopolitańczykow ianeczka" ![]() Całusy dla Wafelki ![]() Dziewczyny miłego dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.