|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11101 |
|
BAN stały
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
sherry.b - musisz sobie to na spokojnie przemyśleć. Może i pieniądze nie są najważniejsze, ale też nie leżą sobie na ulicy.... najwyżej przełożysz sobie termin, a przynajmniej będziesz w pełni świadoma, że chcesz tej operacji i dobierzesz sobie dobrze rozmiar!! ![]() |
|
|
|
#11102 |
|
Zadomowienie
|
sherry.b 18.04 - 15![]() Andzikus 23.04 - 20![]() issabel1 24.04 - 21![]() ania1919 27.04 - 24![]() beatabo 02.05 - 29![]() MILENKA2012 09.05 - 36![]() kicia_nh 11.07 - 99![]() Olivkaa200 12.07 - 100![]() Sherry a Ty z Krakowa jesteś? Jeśli tak to może umówiłabyś się do tej dr co ja mam mieć operację. Nie znam o niej opinii, ale może jakby Cię wymierzyła i zaproponowała implancik to wiedziałabyś czy faktycznie to niemożliwe. Tylko do niej umawiając się musiałabyś od razu podkreślić, że w dniu konsultacji chcesz mieć implant dobierany. W innym wypadku kazałaby przyjść na konsultacje do szpitala w którym też pracuje a tam żadnych przyrządów nie ma. Ja o tym nie wiedziałam i dlatego przed samą operacją będę wiedzieć.
|
#11103 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i taka jestem doinformowana pytałam kiedy mogę to tylko: nie teraz. zamiast jasno powiedzieć, jak Ty zaraz porobię jakieś zdjęcia i coś wrzucę chyba ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
potem trafiłam tutaj i dziewczyny mi powiedziały, że absolutnie nie, bo nie będzie u mnie nic widać (76- pas, 108- biodra). no to pojechałam ponownie zawalczyć o więcej. no i sobie wywalczyłam... "330 to będzie max, ale to jeszcze na stole się okaże czy wejdzie bo gęsta tkanka, bo przed karmieniem..." i jak coś się chciałam odezwać to tylko "ale kotuś, to starczy" "kotuś, tyle wystarczy". dała mi te wkładki do przymiarki i: patrz jaki cyc będzie... no i w stosunku do mojej płaszczyzny- fakt, cyc był ![]() no i gryzłam się długo, długo. zmieniłam lekarza... i teraz oto siedzę przed Wami z okrągłymi wkładeczkami 425 od dr. Polaka ![]() i ja ciągle pytam: dało się? ![]() z tego co widzę, to masz dwa tygodnie. może jednak warto się skonsultować z kimś innym jeszcze, ile by dał i jak z tym fałdem. wydaje mi się, że lepiej się upewnić przed tak ogromnym wydatkiem i mieć pewność, że to jednak to a nie pluć sobie potem w brodę: mogły być większe/mniejsze, okrągłe/anatomy, wyżej/niżej... Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-04-04 o 10:11 |
||
|
|
|
#11104 |
|
Zakorzenienie
|
Sherry,
ja też bym radziła konsultację u innego Dr
|
#11105 |
|
Raczkowanie
|
nigdzie się nie wybieram
Edytowane przez sherry.b Czas edycji: 2012-04-04 o 10:32 |
|
|
|
#11106 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
No to chyba byłoby najlepsze rozwiązanie. Przynajmniej będzie pewność
|
|
|
|
#11107 |
|
Rozeznanie
|
skoro nie jesteś pewna to chyba warto się upewnić u kogoś innego
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- dziewczyny.. wrzuciłam zdjęcia..... niestety aparat mi się rozładował a mama gdzieś schowała ładowarkę i nie zrobiłam zdjęcia blizn. zaczynam się martwić. zerknijcie proszę na zdjęcia bo mam wrażenie, że implant mi się do zewnątrz przesuwa... na razie mam nadzieję, że to tylko wgniecione z pasa i za niedługo się rozpręży i zaokrągli jak prawy... |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#11108 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez nie kombinowałam - miałam wątpliwości również - ale nie chodziłam po innych - zaufałam mojemu lekarzowi - i jestem zadowolona
|
#11109 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() Znow mnie sie dzis cycki snily Od dzisiaj rowniutkie 3 tyg eh.. ten czas leci Ise a jak Ty sie kobietko czujesz ? Jak tam Twoje nabytki ? zadowolona?
|
|
#11110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja na razie sama nie wiem... mam kryzys jakiś! boli, piecze, spać się nie da... zaraz potem niby okay... no mam od wczoraj stanik założony ale jak pisałam nie wiem czy on dobry jest bo jak siedzę to luźne są ramiączka mimo maksymalnego pomniejszenia ich... co sądzicie?? wieczorem mama ma mi zdjąć na chwilkę stanik i zerknąć na blizny to postaram się fotkę pstryknąć ale jakieś wielkie to one nie są :P |
|
|
|
|
#11111 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie cycolinki
Sny o cyckach mam od wchoraj Dzis snilo mi sie ze doktor wlozyl mi jeden taki drugi taki implant i ze jeden mialam az pod broda![]() Cytat:
boje sie ze beda płaskie straszliwieee. Ale jezeli mowisz że nie beda to jestem spokojniejsza![]() Pisałam do doktora odpisał mi że te implanty które bede miała mają wysoki profil i że beda dobre dla mnie i ze jezeli nie bede chciala anatomkow to okragle tez beda na mnie czekac. I co teraz ![]() Dziewczyny sie martwia że nie moga sie zdecydowac a ja od samego poczatku niezdecydowana jestem
|
|
#11112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No juz sie foteczki doczekac nie moge na pewno sa sliczne ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Olivka nie tylko Ty tak masz ja niby juz wybralam ale dalej cos mi tam po glowie lazi a moze jeszcze cos innego dziewczyny to juz mnie beda mialy pewnie dosyc za moje marudzenie no ale coz to nie farbowanie wlosow czy inne takie wiec trzeba dobrze wsio przemyslec wiec Mya i Jooasi znow bede miala kilka pytanek znaczy mam jeszcze jeden implancik na oku ale nie wiem czy bedzie oki
|
|
|
#11113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj bylamzla no jak kto woli z tym ze macrolane powieksza niewiele i wchlania sie po okolo 2 latach z tego co pamietam jak kiedys o tym czytalam a kosztuje praktycznie tyle samo
|
|
|
#11114 |
|
Zakorzenienie
|
co więcej... zaczyna się wchłaniać znacznie szybciej, czego efektem są bruzdy, nierowne piersi, "wzgórki i doliny" ... a koszt... mówi sam za siebie - 9 tys. za 200 ml (te 200 ml są na obie piersi łącznie).
|
#11115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zaraz bedzie 10 miesiecy jak siedze i im marudze i nie pogoniły mnie
|
|
#11116 |
|
Raczkowanie
|
Ise, z każdym dniem będzie coraz lepiej.najgorsze za Tobą. jeszcze tylko parę dni! jak za luźne te ramiączka to może je zepnij z tyłu (zrób z nich X). a co lekarz na to? widział?
kurczę nakupiłam sportowych staników, ale mam wrażenie, że robią mi naleśniki i autostradę. ten pierwszy co dostałam z kliniki jest jednak najwygodniejszy. trzyma, zbliża i nie spłaszcza. i tylko ta taśma nad biustem mnie wpienia, bo nie można dekoltu założyć i tak chodzę w 3 bluzkach na krzyż, bo więcej pod szyję nie mam ![]() a dziś mój biust kończy 2 tygodnie ![]() ach kiedy kiedy skończy się ta faza pancerników. już bym sobie pośmigała w normalnym, albo i bez
|
|
|
|
#11117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A można wiedzieć dlaczego implanty Cie przerażają? To ze operacji sie boisz zrozumiałe ale każda z nas bała sie w jakims stopniu operacji Na poczatku myslalam tez nad tym kwasem ale jak dla mnie to pieniadze wyrzucone w błoto(bez urazy oczywiscie)
|
|
#11118 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#11119 |
|
Raczkowanie
|
a dziś mój biust kończy 2 tygodnie
![]() ach kiedy kiedy skończy się ta faza pancerników. już bym sobie pośmigała w normalnym, albo i bez [/QUOTE]martus to wrzucaj foteczki 2 tygodniowek
|
|
#11120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a trzy- kwas się stopniowo wchłania. czy się będzie wchłaniał proporcjonalnie/równo/estetycznie- tego raczej nikt nie zagwarantuje. a po czwarte mój organizm wchłania kwas znacznie szybciej niż obiecują w reklamach.dlatego ja akurat zdecydowałam się na implanty- robisz raz i masz spokój na 10-15 lat. |
|
|
|
|
#11121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nic sie nie martw, musisz poczekac bo polakowe lewe cycki sa leniwe strasznie
|
|
#11122 |
|
Raczkowanie
|
Tonia, widziałam. są super! wyszły tak dziewczęco
masz jeszcze czas, dojdą do siebie! choć prawdę mówiąc ja uważam, ze się czepiasz są super!
|
|
|
|
#11123 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że moje doświadczenie żelkowe nie jest zbyt długie, bo zaledwie to 4 tygodnie, ale moim skromnym zdaniem bardzo dużo zależy od budowy klatki piersiowej i grubości tkanki. Ja się najbardziej bałam buły z boku, bo to zdradza sztuczność cycka u szczupłej osoby (mam kościsty obojczyk, widoczne żebra i kości na ramionach) choćby nie wiem co od razu byłoby widać, więc to była moja zmora!!!!. A mimo, że mam zamontowane "kapciowate" allergany, to i tak wybrzuszenie jest i np. Tonia ze swoimi okrąglaskami ma bardziej anatomicznie z boczku wyglądające niż ja z moimi "plackowatymi" anatomami. Wiem, że one dojrzewają, u Toni 2 tygodnie dłużej...więc może dlatego. ...liczę, że to się zmieni jeszcze. Ja zawsze chciałam mieć cycki jak moja dobra koleżanka i tyle się ich naoglądałam, rozmiar super, duże, pełne C i śliczny naturalny spad, bez wybrzuszeń. Każdy lubi co innego i tyle......no ale to mówię tylko ja, bez odpowiedniej wiedzy i doświadczenia. Jak zobaczyłam się po operacji z tą bułą z boku to się załamałam.....ale zaraz jooasi mnie postawiła do pionu, że to obrzęk i zejdzie
uffffBuzia słoneczna z krk dla wszystkich
|
|
|
|
#11124 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11125 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#11126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne masz te piersi... wszystko dobrane idealnie
|
|
#11127 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#11128 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#11129 |
|
Raczkowanie
|
Przyjmiesz zaproszenie?
|
#11130 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

sherry.b 18.04 - 15

ja Ci dam maść . 

nigdzie się nie wybieram

znaczy mam jeszcze jeden implancik na oku ale nie wiem czy bedzie oki
ja zaraz bedzie 10 miesiecy jak siedze i im marudze i nie pogoniły mnie
i cycka dalej nie widać. I oczywiście przyczyną jest anatomek- a nie zły dobór modelu anatomka.