|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11191 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() Złożyłam zamówinie ufff 66 pozycji ![]() Anka ![]() ![]() Aha błyszczyk z konkursu soltions jest naprawdę ładny, kosmetyczka też. Jutro przestestuję krem koloryzujący solutions ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11192 |
Rozeznanie
|
Ale walneli mi pytanie z tego konkursu sms
![]() Założycielem firmy Avon był : a)dawid mcDonnel b) Jammes McDonald c) Ann Albee Dobrze że miłam google włączone..rach ciach spr i szybko wysłałam.. ![]() ![]()
#11193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#11194 |
Raczkowanie
|
No i która odpowiedz jest poprawna?
![]() Byłam wczoraj w COKu i psiknęlam na nadgarstek wode toaletowa Island Vibe po czym poszłam na angielski. Lekcja trwała półtorej godziny, powąchałam rękę i ledwo poczułam zapach! Perfumy są super, niestety nietrwałe więc zamówię sobie tylko balsam albo żel pod prysznic... |
![]() ![]() |
![]() |
#11195 |
Raczkowanie
|
Eeh... Brak 2xNaszyjnik Broken Heart NETTO, 2xNaszyjnik Truth NETTO i alternatywna Pełnia rzęs...
Paczucha w poniedzialek (ale mam nadzieje, ze w sobote juz przyjdzie ![]()
#11196 |
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4316058]To ja pewnie nic nie dostanę
![]() Złożyłam zamówinie ufff 66 pozycji ![]() Anka ![]() ![]() Aha błyszczyk z konkursu soltions jest naprawdę ładny, kosmetyczka też. Jutro przestestuję krem koloryzujący solutions ![]() ![]() a mogłabyś dodac fotki błyszczyka?:d ja jestem zła bo mi jeszcze nie przyszło. :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#11197 |
Rozeznanie
|
![]() |
#11198 |
Zakorzenienie
|
ja składam jutro, to pewnie próbek już wogóle nie dostane
![]()
#11199 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11200 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4316834]no o szybkosc niestety chodzi ![]() przecież człowiek musi się mimo wszystko chwilę zastanowić, prawda?... więc troche to dziwne że trzeba w paru sekundach odpowiedzieć. ![]() ja osobiście spróbuję wysłać jeden sms i zobaczymy ![]()
![]() |
#11202 |
Raczkowanie
|
Co to za cień? Perła i Opal, które teraz były w netto?[/quote]
Tak, jeden z moich cieni color trend to ten Perła i Opal, odcień Lagoon. Mam również podwójny cień do powiek, kolory Hot Chocolate i Sweet Templation. Ale najpiękniejszy, różowy, ale wpadający w złoto jest Naoczny cień do powiek w odcieniu Sheel Pink. Niestety ten ostatni już nie występuje w regularnej sprzedaży. A szkoda. Jednak gdyby był w netto czy ineternetowej, to gorąco polecam. Ahh, no i moje pochlebstawa tyczą się wszystkich tych cieni. Boskie po prostu!
#11203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja posłałam odpowiedź na pytanie w około 5 sekund czy troszkę więcej do 10 i cisza nikt nie dzwoni i nie informują więc chyba nie wygrałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11204 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#11205 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#11206 |
Raczkowanie
|
Ja miałam pytanie, która seria poprawia owal twarzy: Solution, Anew i coś jeszcze. Czekam do jutra. Myślę, że ciężko będzie wygrać. Przyszły mi też długopisy z netto. Zaciekawiły mnie te nowe zmiany, ciekawe czy na lepsze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11207 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4316058] Fajnie, bo ten krem i pur blancę chciałam zamówić na wakacje a tak to za darmo mam
![]() Oj chyba zamiast pusdru on się nie sprawdzi bo mi przynajmniej świeci się po nim buzia... a jak nałożyłam na niego puder - masakra, nic więcej.... Również gratuluje... Mnie też czeka za 2 latka, na szczęście nie bede musiała pisać z maty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11208 |
Konto usunięte
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4316560]a mogłabyś dodac fotki błyszczyka?:d ja jestem zła bo mi jeszcze nie przyszło. :/[/QUOTE]
Pierwsze zdjęcie wyszło brzydko ale na kolejnych widać lepiej (w końcu to tylko telefon), to taki ciemny róź, całkiem elegancki kolorek - blossom shine. Ładnie pachnie, wisienkami ![]() Dobra, zmęczona jestem, lecę spać ![]() Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#11209 |
Konto usunięte
|
W życiu bym na niego pudru nie nałożyła a w wakacje puder odpada, bo za ciepło. Twarz i tak się poci i świeci czyli akurat to bez różnicy ale chodzi o lekkie wyrównanie kolorytu, no i ma SPF20
|
![]() ![]() |
![]() |
#11210 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie zamówiłam żel pod prysznic EXOTIC. Z tej pachnącej strony podobał mi sie ten zapach
![]() No i mój ukochany tusz Głębia spojrzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11211 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11212 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4317516]W życiu bym na niego pudru nie nałożyła a w wakacje puder odpada, bo za ciepło. Twarz i tak się poci i świeci czyli akurat to bez różnicy ale chodzi o lekkie wyrównanie kolorytu, no i ma SPF20[/quote]
Ja tak tylko na sprawdzenie ten puder aby zobaczyć co to będzie... Ja na lato jednak polecam bardziej lekki samoopalacz, krem z filtrem i na to krem-żel matujący (ma naturalny filrt 6)... a gdzie to jest dokładniej?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11213 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Postanowiłam do Was napisać i poradzić się ![]() ![]() Pierwszy raz cokolwiek będę zamawiać z Avonu i nie wiem czy to co wybrałyśmy z mamą jest w ogóle warte zachodu i uwagi ![]() Czy mogłybyście mi coś napisać o tych produktach? Byłabym wdzięczna ![]() ![]() ![]() Z nowego katalogu nr 6 zdaje się? ![]() ![]() 1. szampon do włosów farbowanych Advance Techniques ![]() 2. Anew Beauty korektor przeciwzmarszczkowy SPF 15, str 63 ( który kolor jest odpowiedniejszy?? czy mało się różnią? nie chciałabym czekoladowego koloru ![]() ![]() 3. Kremy ze strony 72 na dzień i na noc (zestaw 29,90) 4. Krem do rąk z minerałami z Morza Martwego, str. 105 5. Antyperspirant w sztyfcie ze strony 118, który zapach najfajniejszy? ![]() ![]() I to chyba na tyle ![]() ![]() Mam nadzieję, że mi troszkę rozświetlicie sprawę- czy warto sobie tym zawracać głowę czy lepiej zignorować ![]() ![]()
#11214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad. 2. Nie miałam nie wiem, ale ta linia jest porządna, można zaryzykować. Ad. 3. Kremy Avonu mnie uczulają jeśli jesteś alergiczką to bym się jeszcze raz zastanowiła. Choć zawsze można zwrócić produkt konsultantce. ![]() Ad. 4. Krem do rąk jest genialny spotkałam sie wyłącznie z pozytywnymi opiniami, sama stosuję go już kilka miesięcy. W ogóle polecam Planet Spa z oliwkami i z minerałami, moim zdaniem to najmocniejsza cześć oferty Avonu. ![]() Ad. 5. Nie mam żadnego, nie wiem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11215 |
Czekam na Ragnarok
|
DZIEWCZYNY!!! Wygrałam kosmetyki
![]() ![]() ![]() ![]() (chodzi mi o plebiscytowy konkurs) |
![]() ![]() |
![]() |
#11216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już mniej więcej wiem jaką podjąć decyzję ![]() Hmm z tym kremem mnie zastanowiło... a czy on jest jakoś mocno perfumowany?? Bo w zasadzie tylko raz mnie uczulił krem... Poczekam na dalsze opinie ![]()
![]() |
#11217 |
Zakorzenienie
|
Jasz
![]() ![]() Antyperspiranty Avonu są raczej kiepskie(te w kulce), sztyftów nie miałam. Czasem kupuję te w kulce o zapachach perfum Avonu ![]() Szamponu AT do farbowanych też nie miałam, ale mama TŻ używała go kiedyś i była zadowolona ![]()
#11218 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() i we wtorek postanowiłam sprawdzic jak to dziala i wyslac odp. na literą A, B lu C na chybil trafil i zrobilam tak: wysłałam kod i natychmiast po wyslaniu kody utworzyłam SMSa z literą A, kliknęlam wyslij na numer 71808 i jak tylko uslyszalam dzwiek przychodzącego SMSa z pytaniem konkurosowym kliknelam OK i zaczelo wysylac wiadomosc...i okazalo sie,że trafiłam z odp. bo byla poprawana ![]() ![]() więc jak dla mnie to jest jedna wielka lipa, bo jak ktoś może coś wygrać jeśli czyta pytanie i na nie odpowiada dopiero, skoro ja nie dostałam sie do finalu wyslajac odp. na chybil trafil nie czytajac pytania? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11219 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11220 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny.Robie dziś zamówienie internetem, ale boje się że mi go nie pobiorą,bo poprzedniej faktury mi nie skasowali.DALEJ WIDNIEJE Kwota do zapłaty.Wysłałam już dawno przelew ale był dłuuuugi weekend i banki chyba miały wolne.Wysłałam do mojego biura Avonu potwierdzenie przelania pieniędzy.Jak myślicie czy to coś da?Czy pobiorą mi zamówienie bez problemów?Dziękuje za odpowiedzi
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.