Wszystko o Avonie - Część II - Strona 375 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-10, 09:31   #11221
Ptaszysko
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez trutka23 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.Robie dziś zamówienie internetem, ale boje się że mi go nie pobiorą,bo poprzedniej faktury mi nie skasowali.DALEJ WIDNIEJE Kwota do zapłaty.Wysłałam już dawno przelew ale był dłuuuugi weekend i banki chyba miały wolne.Wysłałam do mojego biura Avonu potwierdzenie przelania pieniędzy.Jak myślicie czy to coś da?Czy pobiorą mi zamówienie bez problemów?Dziękuje za odpowiedzi
Jesli wyslalas potwierdzenie i ono na pewno juz dotarlo to powinnno obyc sie bez problemow
Ale u mnie ostatnio sie wycwanili i nie zwracaja uwagi na dowody wplaty tylko czy faktycznie pieniadze sa zaksiegowane na koncie

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 09:32   #11222
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez jaszmurka Pokaż wiadomość
3. Kremy ze strony 72 na dzień i na noc (zestaw 29,90)
Krem na noc nie nadaje się pod oczy, bo powoduje ich pieczenie. Nie nawilża źle, ale mocno się świeci na twarzy. Krem na dzień nie powoduje pieczenia oczu, ale mocno rozświetla twarz. Pod makijaż ok, ale sam niebardzo, chyba że ktoś lubi efekt latarynki.
Cytat:
4. Krem do rąk z minerałami z Morza Martwego, str. 105
Bardzo polecam Cała seria MM, jak i zresztą większość Planet Spa, jest świetna. Napewno zmiękczy i wygładzi dłonie. Polecam również krem do stóp MM (mój ulubiony). Stopy są po nim wyjątkowo gładkie i przyjemne w dotyku.

Cytat:
5. Antyperspirant w sztyfcie ze strony 118, który zapach najfajniejszy? i czy w ogóle jest dobry? Czy pic na wodę?
Zapachy są świeże, najczęstsze zamówienia mam na Breathe i Fresh (ale w kulce).

Czy któraś z was wie, gdzie jest regulamin konkursu plebiscytowego? Nie mogę go znaleźć na www.avon.com.pl :/
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 09:35   #11223
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość

Zapachy są świeże, najczęstsze zamówienia mam na Breathe i Fresh (ale w kulce).
też mam sporo zamówień na te zapachy i też w kulce
choć powoedzeniem cieszył się też ten antyperspirant w kremie o zapachu Fresh (już go teraz nie ma), a teraz część osób ten sensitive zamawia
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 09:39   #11224
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
gratuluję
jak to zrobiłaś?
Szczerze mówiąc to nie wiem, zobaczyli pewnie, że dziewczyna się męczy i w ciągu 3 dni wysłała biedaczka 5 kodów, rujnując się finansowo, to na "odwal się" dali jej zestawik Ale się cieszę

W sumie... To nie wiem co wygrałam Regulaminu nie umiem znaleźć, a na obrazku jest komplet MM Planet Spa, czyli 6 sztuk. Czy wygrałam te 6?
Stary 2007-05-10, 09:39   #11225
Ulaczek
Rozeznanie

złozyłam wczoraj zamówienie, dzis mam podgląd fakturki zamowiłam zestaw próbek - dostanę 5 sztuk super........, oczywiście nie ma tez tego preparatu do usuwania skórek, dostanę za to podówjny cień z ulotki netto i szampom kasztan szaławia do włosów ciemnych - kótre podobno ktoś miał w brakach
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 09:43   #11226
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Z nowego katalogu nr 6 zdaje się? z Cielecką na okładce
1. szampon do włosów farbowanych Advance Techniques , str. 17
2. Anew Beauty korektor przeciwzmarszczkowy SPF 15, str 63 ( który kolor jest odpowiedniejszy?? czy mało się różnią? nie chciałabym czekoladowego koloru więc raczej powinnyśmy zamówić "Fair" ?? - jeżeli w ogóle jest godny polecenia ).
5. Antyperspirant w sztyfcie ze strony 118, który zapach najfajniejszy? i czy w ogóle jest dobry? Czy pic na wodę?

I to chyba na tyle
Mam nadzieję, że mi troszkę rozświetlicie sprawę- czy warto sobie tym zawracać głowę czy lepiej zignorować

1. Szampony z tej serii mi bardzo służą i wiele klientek je ode mnie zamawia-na pewno duuużo lepsze niż Naturals.
2.nie wiem bo nie używam i nikt ode mnie nie zamawiał
3. Dałam dwóm osobom próbki i powiedziały,że bardzo fajne kremy i zamawiają. Dałam też takiej, którą uczulają,ale nie powiedziała mi jeszcze jak po nich
4. Większość produktów z Planet Spa jest bardzo dobra
5. tu nie wiem bo nie mam

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
dziewczyny a mnie się wydaje,że ten konkurs to lipa i tyle - miałam 3 kupony, dwie odp. wysłałam w ciągu 5-6 sekund, bo miałam proste pytania: jedno dot. jaka linia z avonu modeluje owal twarzy, a drugie dotyczylo tego jaki preparat zwalcza cellulit i wydawalo mi sie,że szybko je wyslalam i czekalam na kolejny dzien na SMS-a a tu lipa...nic nie przyszlo
i we wtorek postanowiłam sprawdzic jak to dziala i wyslac odp. na literą A, B lu C na chybil trafil i zrobilam tak: wysłałam kod i natychmiast po wyslaniu kody utworzyłam SMSa z literą A, kliknęlam wyslij na numer 71808 i jak tylko uslyszalam dzwiek przychodzącego SMSa z pytaniem konkurosowym kliknelam OK i zaczelo wysylac wiadomosc...i okazalo sie,że trafiłam z odp. bo byla poprawana dostalam SMSa,ze gratulujemy itp.itd. W sumie wyslanie odp. zajelo mi sekunde-dwie i wczoraj czekam czy coś przyjdzie....no i nic nie przyszlo ]
więc jak dla mnie to jest jedna wielka lipa, bo jak ktoś może coś wygrać jeśli czyta pytanie i na nie odpowiada dopiero, skoro ja nie dostałam sie do finalu wyslajac odp. na chybil trafil nie czytajac pytania?
A masz raporty w telefonie? Ja jak był ostatnio ten konkurs i trzeba było wysłać jak nabliżej pełnej godziny to wysłałam z pół minuty przed pełną godziną, a raport, że doszło przyszło gdzieś z 5 minut po pełnej godzinie...
Cytat:
Krem na noc nie nadaje się pod oczy, bo powoduje ich pieczenie. Nie nawilża źle, ale mocno się świeci na twarzy. Krem na dzień nie powoduje pieczenia oczu, ale mocno rozświetla twarz. Pod makijaż ok, ale sam niebardzo, chyba że ktoś lubi efekt latarynki.
Koleżanka użyła próbek i mówi że się w ogóle nie świeciła...
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 09:56   #11227
martusia5554
Rozeznanie

Cytat:
Szczerze mówiąc to nie wiem, zobaczyli pewnie, że dziewczyna się męczy i w ciągu 3 dni wysłała biedaczka 5 kodów, rujnując się finansowo, to na "odwal się" dali jej zestawik Ale się cieszę

W sumie... To nie wiem co wygrałam Regulaminu nie umiem znaleźć, a na obrazku jest komplet MM Planet Spa, czyli 6 sztuk. Czy wygrałam te 6?

to ja ci gratuluje musze tez jeszcze sprobowac powysyłac i moze cos wygram...chociaz wydaje mi sie,ze ten konkurs to jedna wielka lipa
martusia5554 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-10, 09:59   #11228
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:

Moja mama non stop uzywa tego szamponu i jestem bardzo zadowolona

Co do kremow---mam je oba i nie wiem co na ich temat myslec....

Na poczatku bylam zachwycona---super nwilzaly, skora byla po nich aksamitna,ale z biegiem czasu ten efekt zniknal, aczkolwiek nadal uwzam,ze dobrze nawilzaja

Rozswietlenie niby jest,ale nie takie o jakie mi chodzilo No i jest to efekt dorazny czyli tylko po nalozeniu kremow. Wada jest tez to,ze bardzo podkreslaja niedoskonalosci i pory ( krem na noc najbardziej),ale ten na dzien bardzo dobrze nadaje sie pod poklad.

W sumie nie jestem niezadowolona,ale nie kupie ich ponownie....chociaz te pierwsze sloiczki juz mi sie koncza i nawet nie zauwazylam kiedy

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 10:04   #11229
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

właśnie przed chwilką wysłałam zamówienie z kat 7...mam nadzieję ze wsyzstko przyjdzie....
wiele tego nie było niecałe 260zł
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 10:07   #11230
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Koleżanka użyła próbek i mówi że się w ogóle nie świeciła...
To dziwne, bo ja wyglądałam conajmniej jakbym się łojem nasmarowała. Na noc to zniosę, choć faceta można straszyć, ale w dzień świecić się nie lubię. Mimo to, jakby ktoś brał, polecam bardziej ten na dzień, bo nie piecze. Dałam próbkę na noc sąsiadce i też ją oczy piekły.

Cytat:
Napisane przez martusia5554 Pokaż wiadomość
to ja ci gratuluje musze tez jeszcze sprobowac powysyłac i moze cos wygram...chociaz wydaje mi sie,ze ten konkurs to jedna wielka lipa
Dziękuję. Też wczoraj pisałam, że to lipa, a dzisiaj wygrałam Może na Ciebie jutro przyjdzie czas Jeszcze tylko Corsa i mi starczy
Stary 2007-05-10, 10:13   #11231
martusia5554
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję. Też wczoraj pisałam, że to lipa, a dzisiaj wygrałam Może na Ciebie jutro przyjdzie czas Jeszcze tylko Corsa i mi starczy

no ja tez chce Corsa'e rozbiłam samochód to wypadałoby teraz jakis nabyc

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-10, 10:23   #11232
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez martusia5554 Pokaż wiadomość
no ja tez chce Corsa'e rozbiłam samochód to wypadałoby teraz jakis nabyc
Pewnie wygrają znajomości, więc o Corsie można sobie pomarzyć (a jest o czym, bo mi się bardzo podoba).
Stary 2007-05-10, 10:25   #11233
martusia5554
Rozeznanie

Cytat:
Pewnie wygrają znajomości, więc o Corsie można sobie pomarzyć (a jest o czym, bo mi się bardzo podoba).

no oczywiscie,ze znajomosci zawsze wygrywają nietylko Tobie się Corsa podoba,bo mi równiez ,ale.... marzenia.Chyba,ze kiedys sie dorobie
Stary 2007-05-10, 10:40   #11234
milagrosx
Raczkowanie

Właśnie pobrali moje zamówienie do realizacji. Mam nadzieję, że wszystko przyjdzie (prucz próbek szminek - bo to pewne że nie będzie)

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 11:30   #11235
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

mogłybyście mi powiedzieć jakie odcienie są w katalogu 08 tych poczwórnych cieni?

chodzi mi o konkretne nazwy, bo niestety nie widzę na skanie
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 11:35   #11236
milagrosx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
mogłybyście mi powiedzieć jakie odcienie są w katalogu 08 tych poczwórnych cieni?

chodzi mi o konkretne nazwy, bo niestety nie widzę na skanie
Washed Khakis 24612
Sandy Corals 24604

milagrosx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 11:57   #11237
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:

co do w sztyfcie to nie wiem zerknij w KWc na kulki.
ja mysle o kulkach tak-tanie wydajne ladnie pachna niestety nie chronia przed poceniem i wylewaja sie po bokach

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 11:58   #11238
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Postanowiłam do Was napisać i poradzić się .
Pierwszy raz cokolwiek będę zamawiać z Avonu i nie wiem czy to co wybrałyśmy z mamą jest w ogóle warte zachodu i uwagi .
Czy mogłybyście mi coś napisać o tych produktach? Byłabym wdzięczna

Z nowego katalogu nr 6 zdaje się? z Cielecką na okładce

2. Anew Beauty korektor przeciwzmarszczkowy SPF 15, str 63 ( który kolor jest odpowiedniejszy?? czy mało się różnią? nie chciałabym czekoladowego koloru więc raczej powinnyśmy zamówić "Fair" ?? - jeżeli w ogóle jest godny polecenia ).

I to chyba na tyle
Mam nadzieję, że mi troszkę rozświetlicie sprawę- czy warto sobie tym zawracać głowę czy lepiej zignorować

Ad 3 moja kolezanka zachwala i powiedziala ze nie zna leprzych i dala jej tez jako prezent dla rodziny w USA wiec to tez kwestia gustu mowila mi ze ma suoer twraz mieciutko i taka jasna poprostu super
Ad 4 Bardzo dobra seria ale krem moja tesciowa nie zachwalala ale ogolnie polecam PS
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 12:11   #11239
asicka1
Raczkowanie

A wiecie moze gdzie znajduje sie jakas lista osob nagrodzonych w krzyzowce z gazetki novaty?? (czy w ogole jest taka lista )
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-10, 12:18   #11240
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ja_MoNa Pokaż wiadomość
Ja tak tylko na sprawdzenie ten puder aby zobaczyć co to będzie... Ja na lato jednak polecam bardziej lekki samoopalacz, krem z filtrem i na to krem-żel matujący (ma naturalny filrt 6)...
Przetestowałam ten krem koloryzujący i jest super, twarz wygląda lepiej niż po zwykłym kremie a co do matujących na wakacje to ten efekt starcza mi na 5min a potem robią się plamy, także nigdy więcej. Poza tym nawet puder mam antystresowy a on też jest rozświetlający Moja twarz jak nie posmaruję kremem to się sypie wręcz i potrzebuję nawilżających, chociaż czoło przeciwnie ale nie będę matowała całej twarzy, żeby na momencik (dosłownie) czoło się nie świciło

Cytat:

Gratuluję
Ja dopiero na paczkę czekam a najpierw na fakturkę, bo lada chwila powinna się pojawić. Z chęcią znów bym coś wygrała
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 12:19   #11241
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
A wiecie moze gdzie znajduje sie jakas lista osob nagrodzonych w krzyzowce z gazetki novaty?? (czy w ogole jest taka lista )
Wielka niewiadoma
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 12:21   #11242
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
Dołączam się do pytania.
Dziękuję za gratulacje, Reeva Tobie też gratuluję Solutions.
Stary 2007-05-10, 12:30   #11243
Konto usunięte

A przydał się, bo (nie wiem czy pisałam, skleroza) i tak bym ten krem i pur blancę na wakacje zamówiła a tak to jest za nic (pisałm chyba, bo sobie przypominam ), błyszczyk też jest fajny i całkiem inaczej wygląda niż w katalogu, pokazywali go na ustach i wyglądał jak u takiej pani, co pracuje na ulicy a w rzeczywistości jest ciemniejszy i bardzo przyjemny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-10, 12:39   #11244
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
DZIEWCZYNY!!! Wygrałam kosmetyki Na trzeci dzień, co za małpy
(chodzi mi o plebiscytowy konkurs)
gratuluję ! w końcu ktoś wygrał
ja też będę się oto starać, a co !

A ja właśnie czekam na paczuszkę

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 12:42   #11245
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez milagrosx Pokaż wiadomość
Washed Khakis 24612
Sandy Corals 24604
dziękuję
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 12:48   #11246
pAtiŚ
Zakorzenienie

dzisiaj mija rok. jak jestem konsultantką

chciałam się tylko pochwalić

Stary 2007-05-10, 13:11   #11247
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
dzisiaj mija rok. jak jestem konsultantką

chciałam się tylko pochwalić
to ja zycze kolejnych lat dlugich lat
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-10, 13:24   #11248
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majula Pokaż wiadomość
to ja zycze kolejnych lat dlugich lat
dziękuję

Stary 2007-05-10, 13:55   #11249
julencjaa
Raczkowanie

Hej dziewczyny wczroraj dostałam fakturke i mam preparat do usuwania skórek Spełniłam trzeci poziom TPS i dostane Zestaw: Odżywcze mleczko do kąpieli i Rozświetlający balsam do ciała z japońskiej serii Planet Spa a co chodzi z tym konkursem , trzeba odpowiadac na jakieś pytania??

Stary 2007-05-10, 14:23   #11250
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Gratuluje. Ja również teraz zaliczyłam trzeci poziom ale mleczko i balsam sprzedałam. Straszny smierdziuch. Blee. Co do konkursu to wysyłasz smsa z kodem potem dostajesz smsa z pytaniem. I znow bulisz za odpowiedz.Powodzenia

Od 14.12.2008 Nasza Kochana Amelka jest z nami

Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości