|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
acha, Apart jest na pewno w Tesco, a czy gdzieś jeszcze, to nie wiem...
na wystawie mają piękne rzeczy i piękne ceny ale cóż, za jakość sie płaci
|
#11222 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#11223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, ja dostałam od TŻ komplet z Apartu z perełkami wiszącymi w kształcie łezek, ale u góry sa kamyczki i mnie się podobaja same kamyczki bez pereł. W związku z powyższym odczepiłam perły i pewnie dokupię do nich bigle, natomiast na ślub będą same kamyczki. Zdjęcie przedstawia jeden kolczyk w oryginale - jest niezbyt ostre, ale nie zrobię lepszego bo pereł juz tam nie ma
|
|
#11224 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka a mi to się podobają te co są w linku podane
|
#11225 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie nowe Wizażanki
Widzisz iwigol jak dziewczynki chwalą Twoje solarium ? Kto nie załatwił sprawy zaproszeń i ma zamiar robić je samemu to polecam Map na Unickiej (w budynku Multidruku). Ceny papierów ozbodnych w sumie najniższe, pani miła i potrafi doradzić. Aczkolwiek chyba większy wybór jest w Cezexie na Związkowej. A teraz proszę napiszcie gdzie można kupić w rozsądnej cenie obrączki byliśmy dziś na Zamojskiej i ceny ok 900 zł w górę. Czy tak jest wszędzie? dobrej nocki życzę |
|
|
|
#11226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję
Ślubujemy 14 lipca 2007 godz 17:00 Niemce http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007071401801830.png
|
|
|
|
|
#11227 |
|
Raczkowanie
|
A teraz proszę napiszcie gdzie można kupić w rozsądnej cenie obrączki
byliśmy dziś na Zamojskiej i ceny ok 900 zł w górę. Czy tak jest wszędzie?dobrej nocki życzę My nasze obrączki kupiliśmy na ul. Lubartowskiej po tej stronie co brama krakowska i nie daleko niej. Wchodzi się w drzwi i po prawej stronie jest jubiler a po lewej coś innego nie pamiętam w tej chwili. Zapłaciliśmy 700 zł z 10% zniżką bo tam mój TŻ kupował pierścionek zaręczynowy. Później wkleję zdjęcie ale są to obrączki z jednej strony z żółtego złota a z drugiej białego w środku połączone rowkiem takim nieregularnym. Moim zdaniem cudo choć całkiem inne mi się podobały. Polecam miła obsługa -ojciec z synem- no i moim zdaniem niedrogo.
Ślubujemy 14 lipca 2007 godz 17:00 Niemce http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007071401801830.png
|
|
|
|
#11228 |
|
Raczkowanie
|
hej wszystkim!
Czy któraś z Was bierze ślub tylko w USC? |
|
|
|
#11229 |
|
Raczkowanie
|
czy do tej sukienki pasuje ten bukiet?????
|
|
|
|
#11230 |
|
Raczkowanie
|
Andzia moim skromnym zdaniem ten bukiet jest idealnie dobrany do sukni...Jego forma nie przykrywa tego co najładniejsze w sukience a tylko ją podkreśla a do tego ten kolor....delikatny....prz epięnky...chyba trafiłaś w mój gust i aż się rozmarzyłam i rozgadałam...
)pozdrawia m serdecznie
|
|
|
|
#11231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#11232 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11233 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
MegiWu my kupywaliśmy obrączki na Zamojskiej. Wczoraj pani dzwoniła i mówiła że już są. Zapytałam o cały koszt i w sumie wydaje mi się że wyszło niedrogo bo kosztowały niecałe 800 zł (z 10% upustem). Zanim tam zamówiliśmy obeszliśmy kawał miasta bo ja z tych które nie kupują od razu w pierwszym sklepie tylko muszę wszystko zobaczyć W konsekwencji i tak wróciliśmy na Zamojską bo najbardziej odpowiadał nam tam wzór no i cena niewątpliwie |
|
|
|
|
#11234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja ślubuję 23.08.2008 w Lublinie ![]() widzę że trochę jest nas na przyszły rok i na pewno miło spędzimy wspólnie czas ![]() my już mamy salę, zespół, i czekamy na kontakt z fotokamerzystą ![]() w kościele już byliśmy, ale jeszcze nie mają kalendarza na przyszły rok;/ chociaż planmujemy w wakacje zacząć chodzić na nauki przed małżeńskie i zaklepiemy sobie datę i godzinę)ja to bym chciała na 16 i by proboszcz odprawiał, bp jest poetą i podobno ładnie odprawia ceremonię) fajnie że coraz więcej nas na przyszły rok bo teraz koleżanki z tego roku powolutku wykryszją się i będziemy korzystać z Waszych doświadczeń
|
|
|
|
|
#11235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko trochę daleko my organizujemy w tej samej firmie tylko HOTEL LWÓW mam nadzieję że tam też będzie fajnie
|
|
|
|
|
#11236 |
|
Raczkowanie
|
wyglądacie pięknie i super fotki<przytul>
|
|
|
|
#11237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Brunetkaniemartw się nawjażniejsze że cały ja miałam wypadek z moją mamą i przyszłymi teściami w dniu gdy zamawialiśmy lokal. już wracaliśy gdy jakiś koleś bardzo się spieszył i zajechał nam drogę. trochę potłukliśmy się ale żyjemy samochód poszedł do kasacji ale my jesteśmy cali i to jest najważniejsze. teraz jest już nowy samochód i pozostało tylko złe wspomnienie!!!<przytul>
|
|
|
|
|
#11238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11239 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem będzie razem bardzo ładnie wyglądać
|
|
|
|
#11240 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny wprowadziłam pare zmian na listę, ale nie wiem czy dobrze się orientowałam. duuuużo nas na niej, może jeszcze powinnam zaznaczyć kto jest aktywny np na czerwono
prosze zgłaszać sugestię. I byłabym wdzięczna gdyby któraś z nowych dziewczyn (witajcie )) , które będą częściej teraz z wiadomych powodów zaglądac umieściła w podpisie link do tego postu (to co u mnie w podpisie) przypominam,że jeśli ktoś chce zamieścic jakies zmiany to na pw. tyle spraw organizacyjnych:0poza tym tyleście namaczyały że nie nadążam i jak ja mam odpisac na wszystko co mnie zainteresowalo??????? |
|
|
|
#11241 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny zaraz wyruszamy z zaproszeniami
Miłego dnia życzę wszystkim |
|
|
|
#11242 |
|
Rozeznanie
|
Hej aniunia_81, ja biore slub tylko w USC
w sumie to jest na razie jedyna pewna rzecz oprocz oczywiscie samego slubu dlatego zastanawiam sie z jak duzym wyprzedzeniem trzeba zaklepywac daty w lubelskim USC? Wystarczy pol roku wczesniej? Bo my jestesmy zdecydowani pobrac sie po studiach czyli najszybciej w czerwcu 2008 ale pewnie w zwiazku z tym ze nie wiadomo jeszcze dokladnie kiedy obrona mgr i inne sprawy to pewnie date przelozymy na sierpien albo i wrzesien. Kobietki poradzcie, kiedy warto udac sie do USC? |
|
|
|
#11243 |
|
Zakorzenienie
|
tak, ja na przykład ![]() witaj
|
#11244 |
|
Rozeznanie
|
o czyli nie jestem jedyna
|
|
|
|
#11245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja mam termin ślubu 14.07. i na lipiec można się było zapisywać dopiero od kwietnia (tak więc wychodzi 3 miesiące wcześniej), nam zależało bardzo na jak najpóźniejszej godzinie w nasz dzień, wiec pobiegliśmy z samego rana 02.04. (bo pierwszy to już była niedziela) i już było trochę ludzi pozapisywanych na lipiec, nie wiem, czy stali pod urzędem od 6 rano, czy po prostu mieli znajomości....? ![]() zapisują co 20 minut, he he he, bardzo długa uroczystość, najpóźniej na 16:40
|
|
#11246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#11247 |
|
Zadomowienie
|
My nasze obrączki kupiliśmy na ul. Lubartowskiej po tej stronie co brama krakowska i nie daleko niej. Wchodzi się w drzwi i po prawej stronie jest jubiler a po lewej coś innego nie pamiętam w tej chwili.
Zapłaciliśmy 700 zł z 10% zniżką bo tam mój TŻ kupował pierścionek zaręczynowy. Później wkleję zdjęcie ale są to obrączki z jednej strony z żółtego złota a z drugiej białego w środku połączone rowkiem takim nieregularnym. Moim zdaniem cudo choć całkiem inne mi się podobały. Polecam miła obsługa -ojciec z synem- no i moim zdaniem niedrogo.[/quote] To jest IWONA, myslę, że mamy takie same obrączki. Jeśli to te to nie mogły mieć graweru i potem trudno je będzie zmniejszyć, my daliśmy 600 zł
|
#11249 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny, ja już po wieczorze panieńskim, było super
a ślub już za dwa dni, ja mam tyle do roboty a tu Boże Ciało wiec muszę sobie darować
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

ale cóż, za jakość sie płaci

05.07.2008
byliśmy dziś na Zamojskiej i ceny ok 900 zł w górę. Czy tak jest wszędzie? 

Na wstępie ogromne DZIĘKI
Doszłam do wniosku,że najwyższa pora trochę poudzielać się na forum, proszę o wyrozumiałość- dopiero raczkuję
ja miałam wypadek z moją mamą i przyszłymi teściami w dniu gdy zamawialiśmy lokal. już wracaliśy gdy jakiś koleś bardzo się spieszył i zajechał nam drogę. trochę potłukliśmy się ale żyjemy