|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11341 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#11342 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11343 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#11344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedz jej jakoś delikatnie, że kończysz działalność i najwygodniej jej będzie zacząć na własne konto, bo jest rewelacyjny program startowy dla nowych konsultantek, może to ją przekona. ![]() No konto jest na TŻ ale zajmuje sie tym tylko Asiak55 i ja zrozumialam, że nie chce sobie psuć opinii u OKS. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11345 |
Czekam na Ragnarok
|
Asiak55 - skoro tak sprawa wygląda to zaproponuj jej założenie własnego konta, może jej pomóż? Bo też bym się bała w takiej sytuacji, choć konto jest na Twoje "TŻ", więc to on będzie miał kłopoty.
Mam ważne pytanie. Które z mleczek DO opalania Bronze ma brokat? Czy może to do skóry wrażliwej SPF25 lub beta-karoten??? Klientka pyta. |
![]() ![]() |
![]() |
#11346 |
Raczkowanie
|
ja traktuję te konto jak swoje, bo tyle lat już na nie zamawiam. oks wie, że to ja prowadzę i głupio byłoby mi przed nim że mam dług.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#11348 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11350 |
Zakorzenienie
|
Rozpakowywałam dwa duże kartony: zanim to posegregowałam i powpisywałam daty na katalogach, sprawdziłam z fakturą czy wszystko jest itp to ze dwie godziny mi się zeszło, a wy naprodukowałyście dwie strony
![]() ![]() Pare wrażeń: Ella Balerina-ręcznik-bardzo duży porządny ręcznik, ma kostkę i pionki w osobnym woreczku torba plażowa-ładna, taki worek różowy zwykły ![]() kapelusz-bardzo ładny i dosyć duży-prawie na moją głowę heh okulary-ładne, ale małe,nie wiem czy będą dobre na 4-letnią klientkę ![]() Scrub Senses tropikalny-myślałam, że jest zielony a jest żółty ![]() ![]() ![]() Torba plażowa(ta co przy kosmetykach do opalania jest)-nawet ładna i dosyć duża-myślałam, że będzie mniejsza-nie dla mnie Krem na lato z Avon care-bardzo lekki i wydajny pewnie będzie, podoba mi się, rodziców, ale może sobie czasem podkradnę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11351 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do kredytów - nie dałabym kosmetyków osobie, która choć raz nie zapłaciła w terminie. Pieniędzmi trzeba obracać a nie wspierać dłużników. Chyba, że masz spore oszczędności i nie dopuszczasz do opóźnień. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#11352 |
Czekam na Ragnarok
|
Dziękuję. Klientka była pewna, że był kosmetyk do opalania z brokatem. Może kiedyś był...
|
![]() ![]() |
![]() |
#11353 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jesteście nieocenione
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() ![]()
#11354 |
Zakorzenienie
|
mam pytanko - od czego to zależy, że niektóre z was dostają swoje paczki wcześniej? moje dostawy zawsze są w czwartki i nigdy nie dostałam w środę. tym razem jednak z powodu długiego weekendu, paczka ma być w poniedziałek. i tak się właśnie zastanawiam jaka jest szansa, że dostanę ją w sobotę... gdyby faktycznie tak się stało - zaoszczędziłoby mi to masę kłopotów, bo cały poniedziałek jestem poza domem i nikogo w nim nie będzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#11355 |
Zadomowienie
|
liczylam ze paczka przyjdzie jednak wczoraj ale nie przyszla. czyli bedzie dzis. mama nadzieje ze chociaz do godziny 15
![]() ![]() ![]() dolaczam sie do pytania: czemu niekotre z was dostaja paczki wczesneij? mi sie to nigdy nie zdarzylo, juz predzej sa pozniej niz wczesneij ;/
#11356 |
Raczkowanie
|
szczerze mowiac to ja nie wiem czemu. dostalam pare razy paczke dzien wczesniej, ale wtedy nie bylo mnie w domu i mama przyjela. a potem zawsze zapominam zapytac pana dostawce.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11357 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
trudno powiedzieć, czemu paczki przychodza wcześniej u mnie prawie zawsze są zgodnie z terminem - czasami przy świętach trafia się, że mam ją wcześniej ostatnio paczka miala być 2 maja, a pan dostawca przyniosł 30 kwietnia o 7.50 rano - powiedział, że chciał zaryzykować dostawy wcześniej, bo wiedzial, że dużo osób wyjeżdża - to była jego dobra wola ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11358 |
Czekam na Ragnarok
|
A ja ostatni raz jak zamawiałam paczkę to dostałam ją po 22:00. Teraz już tylko odbiór na COK, nie mam daleko i czekam jedynie 2 dni od zamówienia, żeby odebrać, a nie tydzień czy więcej.
A dziewczyny dostają paczkę pewnie dlatego wcześniej, że kurier chce się wyrobić z rozwożeniem jak najszybciej i zapewne określone kilka dni rozwożenia stara się zredukować do jednego. Niektórym niezależy albo się nie udaje i wtedy macie paczkę w terminie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11359 |
Zadomowienie
|
czyli stad wnioskuje ze pan kurier ma moja paczke np od wczoraj ale ze tak powiem nie chcialo mu sie tylka ruszyc i bede ja mial dzis. no to super. chyba zbede odbierac paczki w cokach. mam coprawda troche daleko ale przy okazji zaplace rachunek, poogladam kosmetyki na zywo, dokupie braki albo co.
a powiedzcie mi bo nie wiem jak jest teraz czy w cokach mozna robic zwroty? bo kiedys nie mozna bylo
#11360 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z brokatem to chyba tylko po opalaniu... ale coś mi sie teraz kojarzy, że chyba w zeszłym roku coś takiego brokatowego było do opalania - trzebaby poszperać w zeszłorocznych katalogach... ja dostałam paczkę we wtorek i nie dostałam 2 próbek nowej szminki, no i preparatu do skórek. tak swoją drogą dostał go ktoś? warto go w ogóle zamawiać??? bo jak jaiś bubel to jeszcze z niego mogę zrezygnować... aha - kapelusik na lato Ella Ballerina bardzo ładny, porządnie wykonany, dwustronny (z jednej strony ładny róż z ozdobami, z drugiej zielonkawy z jakimś wzorkiem...) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#11361 |
Zakorzenienie
|
No ja dziś czekam na paczkę
![]() ![]() ![]()
#11362 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny mam takie pytanie.Wczoraj robiłam zamówienie przez neta.Tak jak mówiłyście-wysłałam potwierdzenie zapłaty poprzedniej FV do mojego biura Avonu.W strefie konsultantki wykasowano mi konto na 0 zł lecz przy zamówieniach mam pobrane do realizacji i kartonów zero.Co mam teraz zrobić?czy oni to pobrali czy nie?nie mam wystawionej FV.Jak mam zrobić zeby mi to przesłali co teraz zamawiałam.Gdzie mam dzwonić?
#11363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#11364 |
Zadomowienie
|
no wlasnie, dziewczyny, troche cierpliwosci
![]() ![]()
#11365 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#11366 |
Rozeznanie
|
Zadzwoniłam na infolinię żeby dowiedzieć sie kiedy ewentualnie bedzie ten preparat do skórek dostepny, pani podała mi termin 14. maja - ciekawe czy to realny termin czy taki wirutalny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11367 |
Zadomowienie
|
dzwonilam do domu, nadal mojej paczuchy nie ma ;/
![]()
#11368 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11369 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11370 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Byłam w COKu i widziałam nową biżuterię z 07 itp. I powiem tak ![]() [Wróciłam z perfumerii i mam na ręce jakiś kuszący pierniczkowy zapach (niechcący z karteczki na mnie pewnie przelazł), a tyle ich testowałam, że nie wiem jaki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.