|
|||||||
| Notka |
|
| Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie軼ie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjer闚. Wejd i znajd dobrego fryzjera, pole w豉snego. |
| Poka wyniki sondy: . | |||
| . |
|
0 | 0% |
| . |
|
0 | 0% |
| G這suj帷y: 0. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#1111 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 691
|
Dot.: Dobry fryzjer-Bia造stok
Pole熯ie mi dobrego (i nie zab鎩czo drogiego) fryzjera w okolicach Dziesi璚in (Jarz瑿inowa, Zag鏎na, Antoniuk Fabryczny, Swobodna etc.). Przebijam si przez w徠ek, ale wszystko co polecacie jest gdzie daleko, a ja nie b璠 mia豉 czasu i ochoty ci庵a si po Bia造m jak przyjad na ferie. Chc przej嗆 z jasnego br您u (wyp逝kanego od 3 miesi璚y) na blond, wi璚 w gr wchodz albo g瘰te pasemka albo jaka k徙iel rozja郾iaj帷a. Tak na oko ile to mo瞠 Waszym zdaniem kosztowa na w這sach lekko za ramiona?
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 958
|
Cytat:
Jak jeszcze pracowa tam B豉瞠j to tam chodzi豉m, w豉郾ie do niego. Nie wiem jak inni pracownicy si sprawuj, ale obserwuj帷 ich prac (podczas siedzenia na fotelu ) to ca趾iem, ca趾iem Za farbowanie i strzy瞠nie p豉ci豉m 150z.
|
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 6
|
hej a mog造by軼ie poleci salon w kt鏎ym robi ombre hair czy tzw rozja郾iane ko鎍闚ki w stylu np mariny by豉bym wdzi璚zna
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 5
|
Dziewczyny a by豉 kt鏎a z Was w Alei Pi瘯no軼i?
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 87
|
Czy kt鏎a z was by豉 mo瞠 w Akademii Stylu na Rocha?
Wydawa這 mi si, 瞠 mieli wcze郾iej siedzib na Wiejskiej. |
|
|
|
|
#1116 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 14
|
Czy kt鏎a z Was zna mo瞠 "Pracowni fryzur Jamr鏬" w Tarnowie? Co s康zicie o tym salonie? Kto strzy瞠 najlepiej? S造sza豉m, 瞠 pan ㄆkasz dobrz 軼ina... co o nim s康zicie?
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 66
|
Hej
![]() Czy kt鏎a z Was mo瞠 poleci zdolnego fryzjera w Bia造mstoku do u這瞠nia fryzury na przyj璚ie? Kogo kto umie si pos逝giwa nie tylko lakierem i ma wyobra幡i. Szukam specjalisty, kt鏎y b璠zie umia zrobi elegancki kok lub co w tym stylu a nie super tapir/kokon/nalakierowane loczki/stercz帷e pasma itp. ![]() Szukam fryzjera na czerwiec, b璠 przejazdem wi璚 fajnie by by這 jakby dojazd by prosty. |
|
|
|
|
#1118 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 99
|
Mog z ca貫go serca poleci salon fryzjerski 疳ro na ul. Sobieskiego, niedaleko Wy窺zej Szko造 Menad瞠rskiej. Mia豉m praktyki w tym salonie i powiem Wam, 瞠 tak profesjonalnych fryzjerek to nie widzia豉m nigdy. Kolor jaki robi pani Bo瞠nka to jaka magia, w這sy z pasemkami wygl康aj tak strasznie naturalnie i pi瘯nie, 瞠 a dech zapiera. Poza tym kiedy mia豉m praktyki przychodzi造 do nich modelki, kt鏎e mia造 sesje w Warszawie i stwierdzi造, 瞠 jako nie ufaj innym fryzjerom i nie b璠 ryzykowa farbowania w這s闚 przed sesj. Ci璚ia te s 鈍ietne. Pani Bo瞠nka ogarnia damskie, jej pracownica m瘰kie, podzia wg tego co kt鏎a lepiej robi. No i cena, 120 za tak piekny baleja to moim zdaniem 鄉iech, tym bardziej, 瞠 moje kole瘸nki w innych salonach wydawa造 fortun a uzyskiwa造 du穎 gorsze efekty.
|
|
#1119 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 287
|
Hej a ten B豉瞠j to ju tam nie pracuje? Czy to jest ten ch這pak, kt鏎y pracowa w Atelier?
|
|
|
#1120 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 22
|
Hej dziewczyny mam pytanie czy kt鏎a z Was robi豉 ostatnio u nas w Bia造mstoku ombre hair ? Je郵i tak to gdzie, za ile i jak wysz這 ?
Oraz czy kto by ostatnio u p. Agnieszki z Bell Capelli jak jej idzie farbowanie bo chcia豉bym zrobi dekoloryzacje i przej嗆 na jasny br您. Je郵i nie wiecie jak to wygl康a w Bell Capelli to mo瞠 macie do polecenia jakiego innego fryzjera ale 瞠by cena nie przekroczy豉 150 z ;> Z g鏎y dzi瘯uj za odpowiedzi ![]()
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 4
|
Witam. mam pytanie. chc zrobi dekoloryzacj. Mo瞠 macie jakie sprawdzone salony gdzie bez problemu mi to zrobi?? Mam czarne w這sy i chce zmieni na blond. Czekam na odpowied. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1123 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 287
|
Cytat:
A powiedz mi, orientujesz si ile si u niego p豉ci np. za 軼i璚ie? (w這sy dlugie)
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi si, 瞠 cennik jest podobny jak w Ambasadzie Urody, czyli oko這 50z, ale r瘯i nie dam uci望. Ja zawsze za farbowanie + obciecie ko鎍闚ek p豉c 150z.
|
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 16 600
|
W sobot id do Agnieszki do Bell Capelli. Ostatnio by豉m u niej jako p馧 roku temu. Dam zna jak wra瞠nia po wizycie
P鏦i co dobra nowina-cennik si nie zmieni, podci璚ie nadal 45z. Pami皻am,瞠 co wizyta u Emilki w Atelier to podwy磬a o 10-15z.. Swoj droga kto wie ile teraz kosztuje u niej podci璚ie d逝gich w這s闚? |
|
|
|
|
#1126 |
|
Przyczajenie
|
Ooo to 鈍ietnie, czekam na wra瞠nia
A co b璠ziesz robi z w這skami ? Ja by豉m w styczniu a Atelier na podci璚iu d逝gich w這s闚 to p豉ci豉m chyba 70 z ale strzyg豉 mnie Dominika bardzo sympatyczna, du穎 doradza豉 w kwestii piel璕nacji i oczywi軼ie by豉m bardzo zadowolona z jej pracy
|
|
|
|
|
#1127 | |
|
perfumove love
Wiadomo軼i: 12 640
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U Agnieszki b璠 tylko podcina豉 w這sy, musz od鈍ie篡 fryzur po zimie i farbowaniu. Ale mam falowane w這sy,wi璚 ka盥a wizyta u fryzjera to wyzwanie i obserwacja moim bacznym okiem,nie ma 豉two :P |
|
|
|
|
|
#1129 | |
|
perfumove love
Wiadomo軼i: 12 640
|
Cytat:
), ani zawiedziona. Jest OK, ale 70 z to zdecydowanie przesada.
|
|
|
|
|
|
#1130 |
|
Przyczajenie
|
Mo瞠 z cen przesadzi豉m dok豉dnie nie pami皻am ile, ale chyba 70 z z reszta tak te jest w ich cenniku.
|
|
|
|
|
#1131 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 207
|
Ja w 100% polecam Sylwi Rudnick z Lange&Rudnicka - Mistrzyni wszechczas闚. Kiedy by豉m jeszcze blondynk, jako jedyna powiedzia豉 mi, 瞠 mam brzydkie kurczakowe w這sy - inni fryzjerzy si zachwycali (bo by造 d逝gie) Wyprowadzi豉 mi pi瘯ny kolor blond, jednak obecnie mieszkam w Warszawie i nie mia豉m tyle czasu by co miesi帷 je寮zic do Bstoku, dlatego nie jestem ju blondynk ( w Warszawie nikt nie umia zrobi satysfakcjonuj帷ego mnie koloru)
|
|
|
|
|
#1132 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1133 |
|
Raczkowanie
|
Salon na Zielonych wzg鏎zach, cennik... hmm to jest chyba bardzo indywidualnie ustalane - w zale積o軼i ile tubek idzie, jak trudno jest w這sy malowa, jaka d逝go嗆 i tak na prawd od tego jak wizj ma na Ciebie Sylwia. Ale nie zdziera kasy, my郵, 瞠 przy Twojej d逝go軼i z malowaniem/modelowaniem/scieciem ok 200z
|
|
|
|
|
#1134 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1135 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 8
|
Kseniu, a mo瞠sz podac dok豉dny adres Salonu. mieszkam na Zielonych i ciekawi mnie gdzie Pani Sylwia sie ukrywa
. Czy Ty mia豉s tylko farbowane w這sy, czy 軼ina豉 u Niej kude趾i? Ja musia豉bym 軼i望 i to sporo, w dodatku mam kr璚one w這sy, a to zawsze wyzwanie ;(. Co mnie ci庵nie do Niej ... juz wakacjami, gdzie czyta豉m, 瞠 jest dobra.
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Raczkowanie
|
Ona ma taki troche ukryty salon, jak zadzwonisz si um闚i ( najlepiej gdzie za miesia - obecnie jest w ci捫y i chyba rodzi nied逝go) to poda dok豉dnie, wiem, ze tam na przeciwko biedronki, swobodna ile鈣am. Ja te 軼ina豉m, powiem Ci 瞠 ona jest misttrzyni
I FRYZURY JAKIE ROBI!! A w這sy z wyzwaniem to dla niej poemat
|
|
#1137 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 8
|
Kusisz Kusisz
, mo瞠 maila na napisze z pro軸 o ustalenie terminu wizyty, skoro jest w ci捫y i to w ko鎍owym etapie to mo瞠 telefon jest ryzykowny ?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#1138 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem mega zadowolona, w這sy od篡造, bez problemu si uk豉daj
|
|
|
|
|
#1140 |
|
Przyczajenie
|
To 鈍ietnie, je郵i b璠 potrzebowa豉 strzy瞠nia na pewno si tam wybior
Zadzwoni豉m dzi do Bell Capelli i niestety dowiedzia豉m si, 瞠 nie wykonuj dekoloryzacji :-(Mo瞠cie mi kogo poleci ? |
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

) to ca趾iem, ca趾iem
Za farbowanie i strzy瞠nie p豉ci豉m 150z.