Dobry fryzjer-Bia造stok - Strona 38 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Uroda > Piel璕nacja w這s闚 i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie軼ie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjer闚. Wejd i znajd dobrego fryzjera, pole w豉snego.

Poka wyniki sondy: .
. 0 0%
. 0 0%
G這suj帷y: 0. Nie mo瞠sz g這sowa w tej sondzie

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2012-01-29, 18:50   #1111
ama
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 691
Dot.: Dobry fryzjer-Bia造stok

Pole熯ie mi dobrego (i nie zab鎩czo drogiego) fryzjera w okolicach Dziesi璚in (Jarz瑿inowa, Zag鏎na, Antoniuk Fabryczny, Swobodna etc.). Przebijam si przez w徠ek, ale wszystko co polecacie jest gdzie daleko, a ja nie b璠 mia豉 czasu i ochoty ci庵a si po Bia造m jak przyjad na ferie. Chc przej嗆 z jasnego br您u (wyp逝kanego od 3 miesi璚y) na blond, wi璚 w gr wchodz albo g瘰te pasemka albo jaka k徙iel rozja郾iaj帷a. Tak na oko ile to mo瞠 Waszym zdaniem kosztowa na w這sach lekko za ramiona?
Stary 2012-01-30, 11:55   #1112
SorbetMalinowy
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 958

Cytat:
Napisane przez ama Poka wiadomo嗆
Pole熯ie mi dobrego (i nie zab鎩czo drogiego) fryzjera w okolicach Dziesi璚in (Jarz瑿inowa, Zag鏎na, Antoniuk Fabryczny, Swobodna etc.). Przebijam si przez w徠ek, ale wszystko co polecacie jest gdzie daleko, a ja nie b璠 mia豉 czasu i ochoty ci庵a si po Bia造m jak przyjad na ferie. Chc przej嗆 z jasnego br您u (wyp逝kanego od 3 miesi璚y) na blond, wi璚 w gr wchodz albo g瘰te pasemka albo jaka k徙iel rozja郾iaj帷a. Tak na oko ile to mo瞠 Waszym zdaniem kosztowa na w這sach lekko za ramiona?
Ambasada Urody w budynku Jazz Budu
Jak jeszcze pracowa tam B豉瞠j to tam chodzi豉m, w豉郾ie do niego. Nie wiem jak inni pracownicy si sprawuj, ale obserwuj帷 ich prac (podczas siedzenia na fotelu ) to ca趾iem, ca趾iem Za farbowanie i strzy瞠nie p豉ci豉m 150z.
SorbetMalinowy jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2012-02-02, 13:44   #1113
edytkamala89
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 6

hej a mog造by軼ie poleci salon w kt鏎ym robi ombre hair czy tzw rozja郾iane ko鎍闚ki w stylu np mariny by豉bym wdzi璚zna
edytkamala89 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2012-02-03, 12:42   #1114
Mango_18
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 5

Dziewczyny a by豉 kt鏎a z Was w Alei Pi瘯no軼i?
Mango_18 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2012-02-06, 16:53   #1115
anowi1984
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 87

Czy kt鏎a z was by豉 mo瞠 w Akademii Stylu na Rocha?
Wydawa這 mi si, 瞠 mieli wcze郾iej siedzib na Wiejskiej.
anowi1984 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2012-02-09, 13:47   #1116
pamparampa00
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 14

Czy kt鏎a z Was zna mo瞠 "Pracowni fryzur Jamr鏬" w Tarnowie? Co s康zicie o tym salonie? Kto strzy瞠 najlepiej? S造sza豉m, 瞠 pan ㄆkasz dobrz 軼ina... co o nim s康zicie?
pamparampa00 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2012-02-13, 09:35   #1117
MagdalenaMonka
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 66

Hej
Czy kt鏎a z Was mo瞠 poleci zdolnego fryzjera w Bia造mstoku do u這瞠nia fryzury na przyj璚ie? Kogo kto umie si pos逝giwa nie tylko lakierem i ma wyobra幡i. Szukam specjalisty, kt鏎y b璠zie umia zrobi elegancki kok lub co w tym stylu a nie super tapir/kokon/nalakierowane loczki/stercz帷e pasma itp.
Szukam fryzjera na czerwiec, b璠 przejazdem wi璚 fajnie by by這 jakby dojazd by prosty.
MagdalenaMonka jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2012-02-23, 12:16   #1118
xkejti
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 99

Mog z ca貫go serca poleci salon fryzjerski 疳ro na ul. Sobieskiego, niedaleko Wy窺zej Szko造 Menad瞠rskiej. Mia豉m praktyki w tym salonie i powiem Wam, 瞠 tak profesjonalnych fryzjerek to nie widzia豉m nigdy. Kolor jaki robi pani Bo瞠nka to jaka magia, w這sy z pasemkami wygl康aj tak strasznie naturalnie i pi瘯nie, 瞠 a dech zapiera. Poza tym kiedy mia豉m praktyki przychodzi造 do nich modelki, kt鏎e mia造 sesje w Warszawie i stwierdzi造, 瞠 jako nie ufaj innym fryzjerom i nie b璠 ryzykowa farbowania w這s闚 przed sesj. Ci璚ia te s 鈍ietne. Pani Bo瞠nka ogarnia damskie, jej pracownica m瘰kie, podzia wg tego co kt鏎a lepiej robi. No i cena, 120 za tak piekny baleja to moim zdaniem 鄉iech, tym bardziej, 瞠 moje kole瘸nki w innych salonach wydawa造 fortun a uzyskiwa造 du穎 gorsze efekty.
Stary 2012-02-24, 09:24   #1119
joie
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 287

Cytat:
Napisane przez SorbetMalinowy Poka wiadomo嗆
Ambasada Urody w budynku Jazz Budu
Jak jeszcze pracowa tam B豉瞠j to tam chodzi豉m, w豉郾ie do niego. Nie wiem jak inni pracownicy si sprawuj, ale obserwuj帷 ich prac (podczas siedzenia na fotelu ) to ca趾iem, ca趾iem Za farbowanie i strzy瞠nie p豉ci豉m 150z.
Hej a ten B豉瞠j to ju tam nie pracuje? Czy to jest ten ch這pak, kt鏎y pracowa w Atelier?
Stary 2012-02-26, 13:02   #1120
dancer91
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 22

Hej dziewczyny mam pytanie czy kt鏎a z Was robi豉 ostatnio u nas w Bia造mstoku ombre hair ? Je郵i tak to gdzie, za ile i jak wysz這 ? Oraz czy kto by ostatnio u p. Agnieszki z Bell Capelli jak jej idzie farbowanie bo chcia豉bym zrobi dekoloryzacje i przej嗆 na jasny br您. Je郵i nie wiecie jak to wygl康a w Bell Capelli to mo瞠 macie do polecenia jakiego innego fryzjera ale 瞠by cena nie przekroczy豉 150 z ;> Z g鏎y dzi瘯uj za odpowiedzi
dancer91 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2012-02-26, 19:09   #1121
karolinka456
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 4

Witam. mam pytanie. chc zrobi dekoloryzacj. Mo瞠 macie jakie sprawdzone salony gdzie bez problemu mi to zrobi?? Mam czarne w這sy i chce zmieni na blond. Czekam na odpowied. Pozdrawiam
karolinka456 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2012-02-27, 07:01   #1122
SorbetMalinowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joie Poka wiadomo嗆
Hej a ten B豉瞠j to ju tam nie pracuje? Czy to jest ten ch這pak, kt鏎y pracowa w Atelier?
Tak to ten Teraz otworzy on w豉sny lokal przy Ko軼iele 鈍. Rocha. Nazywa si "studio b".
Stary 2012-02-27, 11:19   #1123
joie
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 287

Cytat:
Napisane przez SorbetMalinowy Poka wiadomo嗆
Tak to ten Teraz otworzy on w豉sny lokal przy Ko軼iele 鈍. Rocha. Nazywa si "studio b".
Dzi瘯i za odpowied. W tamtym tygodniu dzwoni豉m do Ambasady Urody i powiedziano mi, 瞠 ju tu nie pracuje i zastanawia豉m si gdzie teraz A powiedz mi, orientujesz si ile si u niego p豉ci np. za 軼i璚ie? (w這sy dlugie)
Stary 2012-02-27, 18:26   #1124
SorbetMalinowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joie Poka wiadomo嗆
Dzi瘯i za odpowied. W tamtym tygodniu dzwoni豉m do Ambasady Urody i powiedziano mi, 瞠 ju tu nie pracuje i zastanawia豉m si gdzie teraz A powiedz mi, orientujesz si ile si u niego p豉ci np. za 軼i璚ie? (w這sy dlugie)
Wydaje mi si, 瞠 cennik jest podobny jak w Ambasadzie Urody, czyli oko這 50z, ale r瘯i nie dam uci望. Ja zawsze za farbowanie + obciecie ko鎍闚ek p豉c 150z.
Stary 2012-02-27, 18:31   #1125
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 16 600

W sobot id do Agnieszki do Bell Capelli. Ostatnio by豉m u niej jako p馧 roku temu. Dam zna jak wra瞠nia po wizycie P鏦i co dobra nowina-cennik si nie zmieni, podci璚ie nadal 45z.

Pami皻am,瞠 co wizyta u Emilki w Atelier to podwy磬a o 10-15z.. Swoj droga kto wie ile teraz kosztuje u niej podci璚ie d逝gich w這s闚?
moooniaaaa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2012-02-27, 19:14   #1126
dancer91
Przyczajenie

Ooo to 鈍ietnie, czekam na wra瞠nia A co b璠ziesz robi z w這skami ? Ja by豉m w styczniu a Atelier na podci璚iu d逝gich w這s闚 to p豉ci豉m chyba 70 z ale strzyg豉 mnie Dominika bardzo sympatyczna, du穎 doradza豉 w kwestii piel璕nacji i oczywi軼ie by豉m bardzo zadowolona z jej pracy
Stary 2012-02-27, 19:34   #1127
hathayoga
perfumove love

Wiadomo軼i: 12 640

Cytat:
Napisane przez dancer91 Poka wiadomo嗆
Ooo to 鈍ietnie, czekam na wra瞠nia A co b璠ziesz robi z w這skami ? Ja by豉m w styczniu a Atelier na podci璚iu d逝gich w這s闚 to p豉ci豉m chyba 70 z ale strzyg豉 mnie Dominika bardzo sympatyczna, du穎 doradza豉 w kwestii piel璕nacji i oczywi軼ie by豉m bardzo zadowolona z jej pracy
miesi帷 temu na grouponie by豉 oferta z atelier, wszystkie grupony robi豉 w豉郾ie Dominika. bardzo sympatyczna dziewczyna. 軼i璚ie poprawne, za par tygodni id do niej na pasemka, wi璚 dowiem si jak z koloryzacj

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2012-02-27, 20:21   #1128
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Pami皻am,瞠 jakie 2 lata temu Dominika by豉 na praktyce u Emilki. Hmm 7 dych to troch drogo jak na uczennic,kt鏎a dopiero zacz窸a swoj przygod. Czy tylko mi si tak wydaje?

U Agnieszki b璠 tylko podcina豉 w這sy, musz od鈍ie篡 fryzur po zimie i farbowaniu. Ale mam falowane w這sy,wi璚 ka盥a wizyta u fryzjera to wyzwanie i obserwacja moim bacznym okiem,nie ma 豉two :P
Stary 2012-02-27, 20:24   #1129
hathayoga
perfumove love

Wiadomo軼i: 12 640

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Poka wiadomo嗆
Pami皻am,瞠 jakie 2 lata temu Dominika by豉 na praktyce u Emilki. Hmm 7 dych to troch drogo jak na uczennic,kt鏎a dopiero zacz窸a swoj przygod. Czy tylko mi si tak wydaje?
Nie, faktycznie by豉 uczennic Emilii. Troch wydoro郵a豉 i chyba ca趾iem fajnie jej idzie, tzn. nie by豉m ani zachwycona (nie maj帷 pomys逝 na fryzur te tylko "podcinam" ), ani zawiedziona. Jest OK, ale 70 z to zdecydowanie przesada.

Kosmetyki

Wish
hathayoga jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2012-02-27, 21:41   #1130
dancer91
Przyczajenie

Mo瞠 z cen przesadzi豉m dok豉dnie nie pami皻am ile, ale chyba 70 z z reszta tak te jest w ich cenniku.
Stary 2012-02-29, 12:42   #1131
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 207

Ja w 100% polecam Sylwi Rudnick z Lange&Rudnicka - Mistrzyni wszechczas闚. Kiedy by豉m jeszcze blondynk, jako jedyna powiedzia豉 mi, 瞠 mam brzydkie kurczakowe w這sy - inni fryzjerzy si zachwycali (bo by造 d逝gie) Wyprowadzi豉 mi pi瘯ny kolor blond, jednak obecnie mieszkam w Warszawie i nie mia豉m tyle czasu by co miesi帷 je寮zic do Bstoku, dlatego nie jestem ju blondynk ( w Warszawie nikt nie umia zrobi satysfakcjonuj帷ego mnie koloru)
ksenawojowniczka jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2012-02-29, 18:46   #1132
dancer91
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ksenawojowniczka Poka wiadomo嗆
Ja w 100% polecam Sylwi Rudnick z Lange&Rudnicka - Mistrzyni wszechczas闚. Kiedy by豉m jeszcze blondynk, jako jedyna powiedzia豉 mi, 瞠 mam brzydkie kurczakowe w這sy - inni fryzjerzy si zachwycali (bo by造 d逝gie) Wyprowadzi豉 mi pi瘯ny kolor blond, jednak obecnie mieszkam w Warszawie i nie mia豉m tyle czasu by co miesi帷 je寮zic do Bstoku, dlatego nie jestem ju blondynk ( w Warszawie nikt nie umia zrobi satysfakcjonuj帷ego mnie koloru)
A jak z cenami ? Bo znalaz豉m stron, ale nie ma cennika. I gdzie mie軼i si ten salon ?
Stary 2012-03-01, 10:44   #1133
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Cytat:
A jak z cenami ? Bo znalaz豉m stron, ale nie ma cennika. I gdzie mie軼i si ten salon ?
Salon na Zielonych wzg鏎zach, cennik... hmm to jest chyba bardzo indywidualnie ustalane - w zale積o軼i ile tubek idzie, jak trudno jest w這sy malowa, jaka d逝go嗆 i tak na prawd od tego jak wizj ma na Ciebie Sylwia. Ale nie zdziera kasy, my郵, 瞠 przy Twojej d逝go軼i z malowaniem/modelowaniem/scieciem ok 200z
ksenawojowniczka jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2012-03-01, 16:03   #1134
dancer91
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ksenawojowniczka Poka wiadomo嗆
Salon na Zielonych wzg鏎zach, cennik... hmm to jest chyba bardzo indywidualnie ustalane - w zale積o軼i ile tubek idzie, jak trudno jest w這sy malowa, jaka d逝go嗆 i tak na prawd od tego jak wizj ma na Ciebie Sylwia. Ale nie zdziera kasy, my郵, 瞠 przy Twojej d逝go軼i z malowaniem/modelowaniem/scieciem ok 200z
Dzi瘯i
Stary 2012-03-02, 13:57   #1135
Justyna888
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 8

Kseniu, a mo瞠sz podac dok豉dny adres Salonu. mieszkam na Zielonych i ciekawi mnie gdzie Pani Sylwia sie ukrywa . Czy Ty mia豉s tylko farbowane w這sy, czy 軼ina豉 u Niej kude趾i? Ja musia豉bym 軼i望 i to sporo, w dodatku mam kr璚one w這sy, a to zawsze wyzwanie ;(. Co mnie ci庵nie do Niej ... juz wakacjami, gdzie czyta豉m, 瞠 jest dobra.
Justyna888 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2012-03-04, 21:14   #1136
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Ona ma taki troche ukryty salon, jak zadzwonisz si um闚i ( najlepiej gdzie za miesia - obecnie jest w ci捫y i chyba rodzi nied逝go) to poda dok豉dnie, wiem, ze tam na przeciwko biedronki, swobodna ile鈣am. Ja te 軼ina豉m, powiem Ci 瞠 ona jest misttrzyni I FRYZURY JAKIE ROBI!! A w這sy z wyzwaniem to dla niej poemat
Stary 2012-03-05, 09:42   #1137
Justyna888
Przyczajenie

Wiadomo軼i: 8

Kusisz Kusisz , mo瞠 maila na napisze z pro軸 o ustalenie terminu wizyty, skoro jest w ci捫y i to w ko鎍owym etapie to mo瞠 telefon jest ryzykowny ?
Justyna888 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷

Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e

REKLAMA
Stary 2012-03-07, 17:03   #1138
dancer91
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Poka wiadomo嗆

U Agnieszki b璠 tylko podcina豉 w這sy, musz od鈍ie篡 fryzur po zimie i farbowaniu. Ale mam falowane w這sy,wi璚 ka盥a wizyta u fryzjera to wyzwanie i obserwacja moim bacznym okiem,nie ma 豉two :P
I jak wizyta u p. Agnieszki ?
Stary 2012-03-09, 15:00   #1139
moooniaaaa
Zakorzenienie

Jestem mega zadowolona, w這sy od篡造, bez problemu si uk豉daj
Stary 2012-03-09, 19:11   #1140
dancer91
Przyczajenie

To 鈍ietnie, je郵i b璠 potrzebowa豉 strzy瞠nia na pewno si tam wybior Zadzwoni豉m dzi do Bell Capelli i niestety dowiedzia豉m si, 瞠 nie wykonuj dekoloryzacji :-(
Mo瞠cie mi kogo poleci ?
Odpowiedz

Nowe w徠ki na forum Dobry fryzjer

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: Wy陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2020-08-11 11:23:39

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.