![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Raczkowanie
|
Matko dziewczyny mnie po prostu jakby ktoś skrzydeł dodał
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam umowę akurat do sierpnia więc luz
![]() Dzisiaj zauważyłam że strasznie mam wilgotną bieliznę. Słyszałam o uciekających wodach ale to chyba byłoby za wcześnie na takie rzeczy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zadomowienie
|
U mnie wg usg ciaza jest starsza niż wg OM
![]() Kolejna wizyta 21.01 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, gratuluję pęcherzyków!
Delice, wód to my tam jeszcze nie mamy. To wydzielina, też tak mam. Czasami aż biegam do łazienki, żeby sprawdzić, czy to nie krew ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1117 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie praca w kuchni idzie pelna para. Napieklam ciasteczek jak dla calej armii a teraz bigos gotuje. Mam tylko nadzieje, ze moje kubki smakowe zaakceptuja ten bigosik. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Nie oddzywałam się kilka dni bo miałam trochę stresu. Wczoraj miałam egzamin na prawo jazdy i oblałam. ![]() Witam nowe dziewczyny ![]() ![]() ![]() Ja jutro idę na wizytę. Bardzo proszę o kciuki ![]() Co do płci to nie mam preferencji raczej. Natomiast czuję, że będzie 2ga córa, zobaczymy ![]() Byliśmy dzisiaj z TŻ na zakupach świątecznych. Miałam ochotę uciec, co się dzieje ![]() ![]() Miłego wieczoru ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1119 |
Zadomowienie
|
Kurczę, mój pęcherzyk ma 2,11cm
![]() ![]() Czy coś pomyliłam? Nie, lekarz mówił i napisał, że 2,11cm ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do prawka, to rozumiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1121 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() To chyba podobnie jak dziewczyny pisały ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny czytam Was ale jeszcze mam opory żeby się mocno udzielić, chyba się po prostu boję. Idę dziś na drugą betę sprawdzić czy dobrze przysatra i mam nadzieję że się trochę uspokoje bo jakieś niepokoje od wczoraj mnie ogarniaja, głupie sny i takie tam.
Czerwiec2017 gratuluję ![]() Kaatie88 gratuluję ![]() Amnesia gratuluję ![]() Jeżeli któraś pominelam to przepraszam i serdecznie gratuluję wszystkich pomyślnych wiadomości. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Miłego dnia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ze mna coraz gorzej ![]() Wczoraj mielismy wigilie w pracy, bylo spoko ale wrocilismy o 22 bo juz bardzo zle sie czulam. Do tego ta torbiel ciagle siedzi i boli |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję ![]() Ja też mam. Mi to przypomina coś jakbym miała dni płodne ![]() Cytat:
Bosshhhh dla mnie egzaminy na prawko to była masakra. Zdałam dopiero za 5 razem :/ A co do płci , mnie jest to obojętne . Mój chce oczywiście syna ale powiedzial że córkę też będzie kochał . Ale ja mam jakies przeczucie ,że bedzie dziewczynka ![]() Edytowane przez AmnesiaB Czas edycji: 2018-12-21 o 08:52 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Raczkowanie
|
Amnesia, chyba tak wychodzi ze jesteśmy na równi
![]() Ja 8 lat temu nie zdałam 5 razy i rzuciłam to w cholerę... Tyle mnie to nerwów i zdrowia kosztowało że szkoda gadać :/ Wszyscy mnie cisną i miałam ponownie zdawać na wiosnę no ale cóż... życie miało inne plany ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a boli Was brzuch? Albo czujecie jakby takie trochę skurcze? Ja jakos często czuję ten brzuch. To dla mnie nowość bo w poprzedniej ciąży brzuch mnie bolał dopiero przy porodzie
![]() Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
Zamknieta mnie ma poczatku (jakis 4/5tydzien) bolał brzuch glownie w nocy jak na okresi kluł. Od ok 6 tyg nie boli juz na okres , czasami jakos tak dziwnie zakłuje.
Wszystko mnie dzis w pracy denerwuje. Chyba przez ta chorobe. Robie co musze i spadam. Jeszcze musze prezenty pokupowac bo oczywiscie wszystko na ostatnia chwile |
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz bardziej doskwiera mi dyskomfort w podbrzuszu, uczucie jakbym cos tam miala. Normalnie dopinam sie w jeansy, ale zle sie czuje jak uciskaja na brzuch wiec w domu staram sie chodzic w leginsach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Raczkowanie
|
Tez mam wrazenie, ze czuje jakbym cos miala w srodku. Czesem pojawiaja sie klucia a teraz rozpieranie.
Ja po wizycie. Ciaza mlodsza o dwa dni czyli dokladnie tyle ile w piwrwszej ciazy. Wg usg 6+2 wg OM 6+4. Bylo serduszko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje! ![]()
![]() |
#1135 |
Rozeznanie
|
Gratuluję kolejnych serduszek
![]() a co do prawka to łącze się z Wami w bólu, nic mnie w życiu tak nie stresowało jak te głupie egzaminy.. za 7 razem dopiero się udało. Ale obecnie bardzo lubię jeździć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1138 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, ja jestem trochę spokojniejsza. Poszłam do nowego lekarza (bo tamta nie prowadzi ciąży), na NFZ. Lekarka - bardzo miła starsza pani, stwierdziła, żebym się absolutnie nie denerwowała tym, że ciąża jest młodsza. Zdarza się to bardzo często. Dodatkowo powiedziała, że w jej karierze miała pacjentkę, która zaszła w ciążę podczas miesiączki ![]() Potwierdziła też to, co już sama myślałam - usg tak wczesnej ciąży jest ok, ale często tylko przysparza nerwów, tak jak u mnie. Czasem warto poczekać dłużej (jak nie ma niepokojących objawów), niż się potem stresować. Zbadała mnie palpacyjnie i oceniła ciążę na 6 tydzień (nawet nie wiedziałam, że tak się da). Dostałam też komplet badań do zrobienia, Po świętach założymy kartę ciąży i będę miała kolejne usg ![]() Co do prawa jazdy, też się ogromnie stresowałam. Chyba mocniej, niż przed obroną magisterki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
Jeszcze nie wiem, czy mogę do Was oficjalnie dołączyć. ![]() Dokładnie tydzień temu rano, zaspana, zrobiłam test, który dał mocny pozytywny wynik. Ja wielce zaskoczona, mój partner jeszcze bardziej. Nie planowaliśmy dziecka, ba, nawet nie wiemy, kiedy mogło do tego dojść. :P: Winy szukałam w wadliwym teście, w moim pcos, w torbielach, bo się naczytałam, że one tez mogą dać pozytywny test. Powtórzone testy dawały to samo, dwie grube krechy. Beta z ostatniego piątku pokazała 75 tyś mlU/ml. Beta z poniedziałku 113 tyś. Ostatnia miesiączka była 24 października. Nie mam pojęcia co mam o tym wszystkim sądzić i czekam na tą wizytę już jak na szpilkach. ![]() Nie mam bladego pojęcia w którym tygodniu mogę być :P: Tak naprawdę, gdyby nie fakt, że w zeszły piątek miałam wigilię firmową suto zakrapianą, to do głowy by mi nie przyszło nawet, żeby zrobić test! Jestem przyzwyczajona do spóźniających się miesiączek od czasu do czasu, a dodatkowo na początku grudnia miałam sporo stresów. Nieraz robiłam już testy „dla formalności” przed jakąś imprezą, ale zawsze wychodziły negatywy. No szok :P: Pozdrawiam ![]()
![]() |
#1140 | |
Zadomowienie
|
Intense, dobrze, że Cię uspokoiła
![]() Zazdroszczę wizyty po świętach, bo ja idę dopiero 7.01, a też nie miałam jeszcze żadnych badań z krwi i trochę się denerwuję ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() Witamy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.