![]() |
#1111 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Chcę być mamą - ploteczek część II :)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Wtajemniczenie
|
Marcja super, że się tak złożyło 👍
Aniu aż mi się buzia sama śmieje jak czytam o tym nazwisku 😂 Basiczek właśnie buty musimy zakupić, bardziej niż kamieni to się jeżowców boję 🙈
![]() |
#1114 |
Zadomowienie
|
A ja już leżę wykąpana w łóżeczku i zaczynam czytać nową książkę "Okularnik" K. Bondy. No zobaczymy czy fajna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Zadomowienie
|
Dzasta a meduzy też tam będą? Jak byliśmy teraz na Malcie to meduza ugryzła taką dziewczynę i miała nogę spuchniętą. W ogóle przed wejsciami na plaże były zdjęcia meduz z radami co robić gdy ugryzie. Miałam trochę stracha, bo były i takie po których trzeba było jechać do szpitala po jakiś lek przeciw toksynie.
Chcecie wiedzieć o czym myślałam jak się przedstawiałam nie swoim nazwiskiem? O kotach 😀 wiec domyślcie się jak brzmiało;p ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Dance już pewnie wypoczywa nad morzem 😊 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 05:54 ---------- Poprzedni post napisano o 05:53 ---------- Dzień dobry we wtorek 😊 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry we wtorek
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Wtajemniczenie
|
Ania, meduzy też są w Chorwacji i nie gryzą tylko parzą
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1119 |
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek
![]() Basiczek meduzy też są? ![]() ![]() No Dance na pewno już leżakuje na plaży ![]() Miłego dnia dziewczynki ![]() ![]()
![]() |
#1120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Zadomowienie
|
Wizyta u ginka? Dobrze, że masz z kim pogadać. Ja z reguły biorę książkę do czytania a wychodzi, że przeważnie nam z kim gadać na poczekalni.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny.
Ja jak byłam w Chorwacji to nie spotkałam się z meduzami. Jedynie zabezpieczyć się trzeba w buty i uchronią przed kamieniami. Nie ma się czego obawiać. Dance, prześlij nam tu trochę jodu i szumu fal ![]() Miłego dnia ![]() A ja po pracy mam w planie mały shopping w Rosmanie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co tam u Angeliki? Dawno nic nie pisala. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1125 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry 😊
Malutka a po co aż tyle skierowań, że od wczoraj latasz? Basiczek masz rację, meduzy parzą. 😁 Dzasta ja bym się najbardziej bała tego, na takich wakacjach, że nadepnę jakieś morskie zwierzątko i je zabiję , bo w tych butach nie poczuję 😊 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- A niedawno na fb grupie mam, w której jestem dziewczyna napisała że kubeczek menstruacyjny pomaga zajść w ciaze, niestety swój kubeczek gdzieś posiałam i muszę kupić a od następnego m-ca będę uzywac. Ja się nie leczę (badania w normie) tylko tak po prostu mamy problem z zapłodnieniem. W skrócie chodzi o to żeby używać kubeczka ze spermą w czasie dni płodne. Slyszalyscie o tym w ogóle bo ja właśnie dowiedzialam się kilka dni temu. Zobaczymy czy zadziała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 |
Zadomowienie
|
Wracam do domu. I dopiero w poniedziałek do pracy 😊 ale się cieszę 😁😁😁
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Powiem Wam, że siedzi mi w głowie taka sytuacja o której mówiła mi nowa koleżanka w pracy. A mianowicie: kobieta poszła na usg piersi i okazało się, że coś tam jest, coś małego. Wg usg do dalszej diagnostyki. Przyszła z wynikami do swojego gina I ten jej nic nie kazał robić. Tylko za rok przyjść. Przyszła za 1,5 roku i to coś urosło do 5cm i było rakiem z przerzutami. Dziewczyna miesiąc temu zmarła. Pracowała w tej samej firmie co ja, miała 43 lata. Ech życie... I nawet wiem, który lekarz tak jej poradził... byłam u niego na cytologii... ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- I jeszcze jedno w kontekście lekarzy i wyników badań. Badanie ptolaktyny z testem robiłam w medicover, nie u swojej Pani doktor, i lekarz w medicover skomentowała ten wynik jako prawidłowy. Dla mnie ten komentarz dziwny, bo przecież wynik jest grubo powyżej normy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Zadomowienie
|
Ehh Marcja smutna historia. Ja jestem za tym żeby takie podejrzane rzeczy konsultować jeszcze z kimś innym.
A co do protaktyny to faktycznie dziwne że skomentowała że prawidłowa, no chyba że w tym labo maja inne normy? Bo czasem inne urządzenie, odczynniki, albo jednostki i te wyniki mogą być różne. Basiczek jestem w szoku po tym co napisałaś o tych kubeczkach :p ale że jak? Nie wiem jak można by to używać aby pomóc w zapłodnieniu? 😀 ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Malutka skoro masz możliwość załatwić to na nfz to pewnie że korzystaj. Daj nam tu znać jak będziesz po badaniach 😊 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Wtajemniczenie
|
Padam na pyszczek 🙄 Jutro Was nadrobię 😉
Dobranoc 😊😴💤
![]() |
#1132 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 05:43 ---------- Poprzedni post napisano o 05:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 05:45 ---------- Poprzedni post napisano o 05:43 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Nadrobiłam Was dziewczyny ![]() Ej bo ja jestem ciemna ![]() ![]() Marcja przykra historia ![]() ![]() Co do komentarza prolaktyny to dziwne, ale może my się nie znamy ![]() Zakupy zastrzykowe zrobione. Pół lodówki zajęte, więc przymusowa dieta bo jedzenie się nam nie mieści ![]() ![]()
![]() |
#1134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jej ile tych leków. Kurczę mam nadzieję, ze ta refundacja będzie dalej obowiązywała |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Zadomowienie
|
Smutna historia z Twoją kuzynką Dzasta.
Zamykając temat wyników prolaktyny- to my się już to trochę znany bo moja ginka jest tego samego zdania co my ![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Już mam wykupiony Bromek, startuje od pół tabletki na noc, codziennie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- I wynik prolaktyny z obciazeniem wyszedł Ci niższy? Bromek zadziałał? A jaki miałaś wynik prolaktyny po tej tabletce po godzinie? Jeśli pamiętasz oczywiście😀 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Byłam dziś u kolejnego lekarza, potwierdził, że niestety nasienie Tż jest b.słabe. Zlecił jeszcze kilka badań i mam nie brać Clo. Jutro jedziemy w góry, dobrze nam zrobi ten wyjazd, żeby trochę przewietrzyć głowę. Miłego długiego weekendu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Wtajemniczenie
|
Zmotywowana, a Tż robił test HBA i chromarynę plemnika? Możliwe, że już pytałam. Jeśli tak to wybacz, ale przez te leki zakręcona jestem 🙉 Dobrze, że wyjeżdżacie. Odpoczniecie i na spokojnie pomyślicie co dalej 😘
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:08.