![]() |
#1111 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dot.: Wirtualna przyjaźń 4
Namawiajcie...
Przekonujcie... Może, kiedyś... |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Sama będziesz Adazina przekonywać innych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
A ja musiałam do pracy wrócić
![]() Na chwilkę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia co zrobi. Zmierzył sobie teraz cisnienie i dobre jest i chyba nie ma ochoty jechać. Ból ustapił. Czuje sie teraz lepiej. Ale ja widziałam jego ekg i będę jednak za opcja aby pojechał.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Ach, ci nasi panowie.
Skoro tak mówisz Lenifko, to faktycznie rozsądniej byłoby aby pojechał. Witaj Cyferko...!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
4 pory roku i ja piąta
|
Ściskam Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Witajcie !!
Kolejna dobra noc. Spałam. Prawie nie kasłałam. Gorączka też już nie wraca. Skoro piątek, skoro roleta w górze, a kawka z różnościami na stole, to zaczynamy, zaczynamy. Jupi.... jupi... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
Hej Adusia
![]() Dobre wieści. |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Emmi,
praca dzisiaj, czy wizyta u lekarza? |
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Pochmurny, smutny dzień.
Kropi deszcz. Jak u Ciebie Aduś? |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś,
tak, wieści mam dobre. We wtorek czeka mnie wyprawa autobusem do miasta (poradnia pulmo i firma internetowa) więc dzisiaj planuję małą próbę zrobić. W południe wyjdę na króciutki, taki kilkuminutowy spacer. Muszę, małymi kroczkami, ciało rozruszać, żeby we wtorek nie zrobiło mi brzydkiego psikusa. Mykoplazmę leczę już 3 tygodnie i z tego co wiem obecnie nie zarażam. Aaa... MM-ek, synowa, syn, moja chrześnica i sąsiadka B. zaproponowali, że któreś z nich pojedzie ze mną do pulmo. No, to ja postawiłam im twarde veto. W poradni tłumy chorych takich jak ja i aż roi się od wirusów czy bakterii. Nie ma mowy żeby i oni narażli się na zachorowanie. Jeśli ten mój dzisiejszy spacer słabo wypadnie, to do pulmo pojadę taksówką. ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Pogoda. Słonka zero. Deszczu zero. Na termometrze 7*. |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
U mnie 5*C
--------- Wczoraj kupiłam nowe firanki do sypialni. Koniec z żabkami! Mają tunel, wystarczy wsunąć rurę i zawiesić na karniszowe zaczepy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferuś.
Powiedz mi coś więcej o nowych firankach, a konkretnie o karniszowych zaczepach. Żabki rozumiem, tunel rozumiem, karniszowych zaczepów nie rozumiem. A pytam dlatego, że w dużym i w MM-ka pokoju są firanki na żabki. Wieszanie ich jest dla mnie zawsze ciężkim wyzwaniem. Trzymanie rąk w górze powoduje, że zwyrodnienia w kręgosłupie szyjnym dają mi do wiwatu. Nienawidzę wieszania firanek. ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Jejuś... dziewiąta się zbliża... więc nadchodzi pora śniadania... znowu będę się zmuszała do jedzenia... owsianka czeka... apetytu dalej brak... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
Rurę karnisza zawieszasz po bocznych zaczepach, nie wiem jak je nazwać, to jest to, na czym trzyma się karnisz.
O zobacz, coś takiego ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- https://allegro.pl/oferta/karnisz-ve...NjhjOWRkNzFmNT ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- https://allegro.pl/oferta/karnisz-po...5OGYtZTI2Mi00M Mam taki Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-03-22 o 07:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cyferko,
dziękuję, już widzę. U mnie się to nie da. Niestety. Mam ramy zupełnie innego typu. Szkoda. ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Dokładniej mówiąc mamy karnisze z maskownicą. https://decorsystem.com.pl/karnisz-z...yABEgIM8_D_BwE ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Jest 9:00 Idę na śniadanie Okropna chwila Ale jak trza, to trza |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
Adusia a ja sobie pozmieniałam, żeby było mi łatwiej
![]() Różne już miałam, ale dosyć czepiania się po ścianach. ----------- Smacznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Dziękuję. Zjadłam jednocześnie rozwiązując krzyżówkę. Ot tak, żeby głowę czymś innym zająć. Bardzo sprawnie oraz wyjątkowo szybko mi to poszło. Piętnaście minut i zjedzone. Hura!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
Adusia wpadłam, żeby pomachać.
Zamykam i znikam. Miłego popołudnia. Pa. |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Pa, Kochana...
Paa... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
4 pory roku i ja piąta
|
A hoj!! Miłe koleżanki
![]() Zgadnijcie czego szuka mój marynarz ![]() Podpowiedź : przygląda się Cyferki zmywarce ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cyferko ![]() ![]() Adi ![]() Edytowane przez Emmi123 Czas edycji: 2024-03-22 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
🍀🌻jest jak jest🌻🍀
|
Cześć Emmi...!!
![]() Ja wiem, wiem. Na 100 % tego: ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Emmi, ale rozumiem, że to dzisiaj lekarz, tak? Nie wiem czy zwróciałaś uwagę na artykuł, który dla Ciebie zamieściłam. Jeśli nie czytałaś zerknij. Tam doktorzy tłumaczą czemu alergii nie powinno się leczyć na własną rękę. https://portal.abczdrowie.pl/wiosenn...a-sie-od-lekow ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Lenifko, widzę Twoje światełko, jak z TM-kiem........??? |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
4 pory roku i ja piąta
|
Adi
![]() ![]() Kochane mam skierowanie do pulmonologa ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Tak więc... kochane... mogę spokojnie zacząć weekendzik i wejść w tryb piąteczek ![]() Ale powiem Wam, że wściekła jestem co nie miara, bo pada, padać ma jutro i w niedzielę... jak na złość. Nie może być ładnej, słonecznej pogody? ![]() Ale mamy piąteczek... Adi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Wtajemniczenie
|
Pozdrawiam z ogniska
![]() Jutro praca.. A dodatkowo podejrzewanie, że moja długa choroba mogła być spowodowana krztuścem ![]() Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęcie 20240322_174110.jpg
Wysłane z mojego SM-A536B przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
4 pory roku i ja piąta
|
Milka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Adazina, światełko to może być ale ja mam z reguly wzrok utkwiony gdzie indziej, I tylko w przerwach to się tu odzywam lub na zagrodzie. Piszę szybko to mi epistoły wychodzą i na świeżo różne ulegięte myśli
![]() No niestety, mąż uznał, że już mu nic nie jest i nigdzie nie jedzie. A deklarowałam się, że pojadę z nim, ale nie nie ma szans. Nie umiem robić awantur. Bo można by coś tam krzyknąć i się zezłościć i jakimś sposobem wymóc. No ale stres nie jest dla nikogo dobry to nie chcę uskuteczniać stresu. Na razie 3 razy dziennie pytam: Może jednak pojedziemy? Ale znając go wiem że jakby się poczuł gorzej to pojedzie od razu. Bo raczej nie unika lekarzy. No jedziemy. Tak że znikam. Edytowane przez lenifa Czas edycji: 2024-03-22 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
Hejka wieczorem.
Deszcz leje, zimny, marznący. Robota w domu nie idzie, jakoś, a dużo do nadrobienia ----- Lenifko, to nerwowo masz, współczuję. Ja to zastanawiałam się czemu mój Emek dostał taki szybki termin do kardiologa, półtora tygodnia, i tak sobie wymyśliłam, że to 2 kwietnia, trzeci dzień świąt, pewnie nie było chętnych ----- Milka super ognisko i kiełbacha, aż mi zapachniało. Zasmuciłaś wiadomością o podejrzeniu złej choroby. Jak się czujesz teraz? Idzie ku lepszemu? Zdrówka życzę â¤ď¸ ------- Emciu, zawstydziłam się Jak mogłam zapomnieć? Niedobra ja, wybacz ![]() ![]() Edytowane przez Cyferkaa Czas edycji: 2024-03-22 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.