|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Nie lubię ryb w galarecie <blee>
Nooo, kupiłam bratu prezent, niestety ze względu na poufność danych, nie bedę ich zamieszczać na forum ![]() ![]() pw, pw, pw , pw |
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak ogólnie to mi żal tych rybek. Biedactwa. One chyba nie lubią świąt
|
|
|
|
#1113 |
|
Konto usunięte
|
Też mi szkoda tych rybek
I na pewno nie lubią świąt Ostatnio było o tym w TV. Niektórzy kupują karpie, żeby wypuścić je później, jednak specjaliści wypowiadali sie na ten temat dość negatywnie, dlatego, ze te ryby hodowlane nie mają w większości szans przetrwania w normalnych warunkach srodowiskowych
|
|
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedne rybki.... oj biedne No dobra złożyłam wam życzenia na PW, ale tutaj też złożę, a co ![]() Chciałam Wam życzyć przede wszystkim : ZIELONYCH śWIąT
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł,heloł
Herbatniczku,ja również Ci życzę Zielonych Świąt .Trochę się już wykaraskałam z PW UWAGA Będę nadrabiać A Silva chyba choinkę ubiera .
|
|
#1116 |
|
Konto usunięte
|
Rambusiooo dziekiiiii
Ja też życzę Wam weesołych, zielonych, słodkich i radosnych świąt
|
|
|
|
|
#1117 |
|
Konto usunięte
|
Freso, choinkę juz wczoraj ubrałam
Sie narobiłam Teraz pakuję prezenty yhhhhhhh Rambo, proszę - nie łącz postów |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładny, ładny Tylko, że znowu Cie gdzies nie poznałam. E, tam Silvuchna już chyba ubrała Chociaż Zaraz pewnie nam tu coś skrobnie ![]() EDIT : Ale ja jestem przewidująca, a nie mówiłam że ubrała i że zaraz napisze (nawet mnie wyprzedziła) Czemu mam nie łączyć, co ?
|
|
|
|
#1119 |
|
Konto usunięte
|
Rambusia (
![]() Aaa nie łącz, bo mi się podobają tak dwa koło siebie Nie no tak serio, to myslałam, że Fresa zaraz odpiszę i nie zdążę edytować
|
|
|
|
|
#1120 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ?A o co chodzi z postami,jakaś tajemnica Cytat:
.Też jestem ciekawa,o co chodzi z postami ???
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie lubię edytowanych postów, i jak myslę,że ktoś w międzyczasie coś odpisze-to piszę drugiego.Czasami nikt nic nie pisze i są dwa pod sobą
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1122 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję Freso
W pisaniu podwójnych postów najlepsza jest chyba Juda ![]() )
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Zieloniutkich Świąt!!!
Rambo, próbowałas już keksa? Ja teraz siedze, popijam (dla odmiany) czerwoną herbatę i robię sobie manicure. ![]() Bedę miec piękne pazurki na Święta. Tylko nie wiem jak je pomalować... Jeszcze myslę Nie, na zielono nie pomaluję ![]()
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest jadalny I nawet mi smakuje A ja zapuściłam paznokcie piękne na święta (takan długość akurat) i mi się złamał tydzień temu jeden. No i musiałam wszystkie spiłować. I teraz są nieładne Czemu nie pomalujesz na zielono ![]() Wstydzisz się nas No ładnie...
|
|
|
|
#1125 | |
|
Konto usunięte
|
Ooo no wiesz
"w taki deszcz bez parasola?" ![]() Dziękuję Luba za życzenia Cytat:
Ciemny lakier też fajnie wygląda na krótkich.Luba podpada, oj podpada, musi chyba nam to jakoś zrekompensować
|
|
|
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze czerwone, tak dla odmaniy ![]() a ja sie przeziebiłam i jak teraz bede spiewac koledy? |
|
|
|
|
|
#1127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możesz śpiewać z playbacku Cytat:
A z tymi paznokciami muszę coś zrobić. Już wiem - kupię sobie metrowe, jaskrawo-różowe tipsy No dobra, pomaluję odżywką bezbarwną
|
|
|
|
#1128 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale może Luba zna prosty przepis na pyszne ciasteczka?![]() Odżywka bezbarwna jak najbardziej Ale mam lepszy pomysł, tipsy - ok, ale nie różowe, tylko...? ![]() Wiecie co, mam problem Duży problem Dostałam uczulenia i mam teraz mocno zaróżowioną twarz ![]() Zawsze używam kremu brązującego. Nigdy nie miałam uczulenia. Wczoraj umyłam twarz żelem, ktory dostałam od babci i chyba podrażnił moją skórę-nie było wtedy tego widać ani czuć. Potem wklepałam krem. Dziś się budzę i...o matko ![]() Teraz mam na sobie tłusty krem robiony na (wazelinie ) z zawartością alantoiny - alantan.To się załatwilam, dobrze, że wychodze z domu dopiero wieczorem
|
|
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem co czujesz Ja bym radziła wysmarować Tormentiolem (o ile masz w domu), wziąć wapno. Potem przemyć czymś delikatnym i wodą (koniecznie gotowaną, nie tzw. "kranówą"). Masz w domu wodę termalną? Jak masz to się wypsikaj i zacznij nawilżać twarz czymś co nie ma zapachu. Mnie świąteczne uczulenie na szczęście ominęło. Za to woczraj cały dzień kichałam, kaszlałam i płakałam ![]() Do tej pory nie wiem od czego...
|
|
|
|
#1130 |
|
Konto usunięte
|
GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Rambuś, mam tę maść, masz rację, świetna jest
).Wypiłam wapno i skóra już mnie tak nie piecze. Wody termalnej nie mam, ale zrobie przegotowaną. Nie mam kremu bezzapachowego, hypoalergicznego niestety Tzn mam dermosan więć myślę, że będzie ok Dziękuję za wskazówki, nie pomyślałam o Tormentiolu mimo, że go dzis widzialam. Szukalam alantalu ![]() Idę robić dalej placki itd. echh Napiszę później ![]() Rambo, bardzo mi przykro, że Cie to spotkało wczoraj ![]() Robiłaś coś z tym? Edytowane przez rambo Czas edycji: 2006-12-24 o 13:56 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zatem Tormentiol weź ! Ja mam tych wszystkich wód (termalnych ) i innych bezzapachowych kremów pod dostatkiem.Wyślę Ci na PW ![]() Wiesz co, ja tak mam. Jestem wziętym alergikiem i atopowcem ( ).Nie wiem skąd się to wzięło. Wzięłam tabletki i dzisiaj już nie kicham. Trochę mi rano oczy łzawiły, ale juz jest dobrze
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Klubowiczki kochane-Wesołych Świąt ! Uciekam się szykować na wieczerzę,a Wy już pewnie przy niej siedzicie .pa
|
|
#1133 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Noo, ja już po wieczerzy ![]() Biedactwo Dobrze, że masz dobre leki A ja ciągle czekam na to PW ![]() Cytat:
![]() Ps. Ponad 1100 użytkowniczek aktywnych na forum, nieźle jak na święta Ale co się dziwić, to norma, że zawsze jest tu mnóstwo ludu
|
||
|
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez po wieczerzy. Zjadłam najwiecej z wszystkich
i ciagle mi malo I ile sie nasmiałam ![]() A Wy najedzone? |
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już po
Jak prezenty ? (u mnie tak : http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=213) Niedawno do domu wróciłam. Wypiłam kubek zielonej i kubek czerownej na trawienie i już mi lepiej. Uwielbiam święta No może 10tego pierożka? No Kamilko dlaczego nic nie jesz O zgrozo ! ![]() Silvuś, już tylko nie wiem jak to zapakować w prywatę ![]() A tak w ogóle w tę wigilijną noc trawiła Ci się wspaniała liczba postów : 4 666 ![]() Cytat:
Kurcze, no - mało nas tu mimo wszystko A co, poczekam na Was. Może wrócicie. Zmijka widzę, że się palisz na zielono
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2006-12-24 o 21:14 |
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Doczlapalam sie tu do Was jeszcze... Chociaz z trudem
Cosik mi brzuszek ciazy Rodzina juz spi, padli po pelnym wrazen dniu a ja zamiast isc sie umyc to myk do kompa ![]() Ale byl fajny dzien... A wieczor najfajniejszy. Prezenty sie wszystkim podobaly, dzieciaki w siodmym niebie, az sie teraz jeszcze usmiecham jak sobie przypomne ich twarze przy otwieraniu prezentow. ![]() Zycze Wam milej dalszej czesci Swiat! Aha, pazurki pomalowalam lakierem ze srebrnym brokatem, a co! Sie swiecilam lepiej niz choinka! ![]() Silvo, ja juz przepis na ciasteczka podawalam. I on jest naprawde prosty i szybki! To byly ciasteczka migdalowe. Rambo, ciesze sie, ze keks wyszedl, mam nadzieje, ze juz go nie ma, bo zjedzony... ![]() Zmijko, z pewnoscia ja zjadlam wiecej A Fresa jeszcze pewnie je, bo jej tu nie ma ![]() Nooo, jeszcze mi sie przypomnialo, ze sluchalam dzisiaj u sasiadow kawalek wystepu takiego tutejszego komika. Ale sie usmialam... (Jasne, ze jak teraz napisze o czym to bylo to to juz nie bedzie smieszne, ale i tak napisze.) Facet(F) sprzedaje choinki i przychodzi do niego paniusia(P): P- prosze pana, czy te choinki sa bio? F- tak ,oczywiscie, byly nawozone gnojem od dziko zyjacych krow P- a czy nie byly czasami pryskane czyms na szkodniki? F- alez skad, prosze pani! szkodniki byly z tych choinek ploszone przeze mnie osobiscie... wolalem a kysz, a kysz ![]() ![]() Padlam tam ze smiechu
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2006-12-25 o 00:30 |
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Dziołchy
wykrzesałam z siebie ostaki sił,żeby tu jeszcze wejśćJestem padnięta,dobranoc
|
|
#1138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja już niestety nie mam na nie miejsca. A pazurki miałaś mieć zielone ![]() Podoba mi się ten fragment ![]() Chociaż idę o zakład, że występ na żywo brzmiał lepiej Cytat:
Wracaj szybko i się chwal Wigilją ![]()
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Rambo ales Ty wczesnie wstałaś
![]() Ech Luba moogłaś chociaż jakiś zielony akcencik umieścic na swoich paznokciach A fragmencik super ![]() A ja ide zaraz cos zjesc |
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Wcześnie
![]() Nieeeee ![]() Znowu o jedzeniu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.