|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Konto usunięte
|
Dot.: GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Nie lubię ryb w galarecie <blee>
![]() Nooo, kupiłam bratu prezent, niestety ze względu na poufność danych, nie bedę ich zamieszczać na forum ![]() ![]() pw, pw, pw , pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak ogólnie to mi żal tych rybek. Biedactwa. One chyba nie lubią świąt ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Konto usunięte
|
Też mi szkoda tych rybek
![]() ![]() Ostatnio było o tym w TV. Niektórzy kupują karpie, żeby wypuścić je później, jednak specjaliści wypowiadali sie na ten temat dość negatywnie, dlatego, ze te ryby hodowlane nie mają w większości szans przetrwania w normalnych warunkach srodowiskowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedne rybki.... oj biedne ![]() No dobra złożyłam wam życzenia na PW, ale tutaj też złożę, a co ![]() Chciałam Wam życzyć przede wszystkim : ZIELONYCH śWIąT ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
Heloł,heloł
![]() Herbatniczku,ja również Ci życzę Zielonych Świąt ![]() Trochę się już wykaraskałam z PW ![]() UWAGA Będę nadrabiać ![]() ![]() ![]() A Silva chyba choinkę ubiera ![]()
![]() |
#1116 |
Konto usunięte
|
Rambusiooo dziekiiiii
![]() ![]() Ja też życzę Wam weesołych, zielonych, słodkich i radosnych świąt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Konto usunięte
|
Freso, choinkę juz wczoraj ubrałam
![]() ![]() Teraz pakuję prezenty yhhhhhhh Rambo, proszę - nie łącz postów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładny, ładny ![]() Tylko, że znowu Cie gdzies nie poznałam. ![]() E, tam Silvuchna już chyba ubrała ![]() Chociaż ![]() Zaraz pewnie nam tu coś skrobnie ![]() EDIT : Ale ja jestem przewidująca, a nie mówiłam że ubrała i że zaraz napisze (nawet mnie wyprzedziła) Czemu mam nie łączyć, co ? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Konto usunięte
|
Rambusia (
![]() ![]() Aaa nie łącz, bo mi się podobają tak dwa koło siebie ![]() Nie no tak serio, to myslałam, że Fresa zaraz odpiszę i nie zdążę edytować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A o co chodzi z postami,jakaś tajemnica ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Też jestem ciekawa,o co chodzi z postami ![]()
![]() |
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie lubię edytowanych postów, i jak myslę,że ktoś w międzyczasie coś odpisze-to piszę drugiego.Czasami nikt nic nie pisze i są dwa pod sobą ![]()
![]() |
![]() |
#1122 |
Konto usunięte
|
Dziękuję Freso
![]() W pisaniu podwójnych postów najlepsza jest chyba Juda ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Zieloniutkich Świąt!!!
![]() Rambo, próbowałas już keksa? Ja teraz siedze, popijam (dla odmiany) czerwoną herbatę i robię sobie manicure. ![]() Bedę miec piękne pazurki na Święta. Tylko nie wiem jak je pomalować... Jeszcze myslę Nie, na zielono nie pomaluję ![]()
![]() |
#1124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest jadalny ![]() ![]() I nawet mi smakuje ![]() A ja zapuściłam paznokcie piękne na święta (takan długość akurat) i mi się złamał tydzień temu jeden. No i musiałam wszystkie spiłować. I teraz są nieładne ![]() Czemu nie pomalujesz na zielono ![]() Wstydzisz się nas ![]() No ładnie... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 | |
Konto usunięte
|
Ooo no wiesz
![]() ![]() Dziękuję Luba za życzenia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Luba podpada, oj podpada, musi chyba nam to jakoś zrekompensować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze czerwone, tak dla odmaniy ![]() a ja sie przeziebiłam i jak teraz bede spiewac koledy? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możesz śpiewać z playbacku ![]() Cytat:
![]() ![]() A z tymi paznokciami muszę coś zrobić. Już wiem - kupię sobie metrowe, jaskrawo-różowe tipsy ![]() No dobra, pomaluję odżywką bezbarwną ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |
Konto usunięte
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Odżywka bezbarwna jak najbardziej ![]() Ale mam lepszy pomysł, tipsy - ok, ale nie różowe, tylko...? ![]() Wiecie co, mam problem ![]() Duży problem ![]() ![]() ![]() Dostałam uczulenia i mam teraz mocno zaróżowioną twarz ![]() Zawsze używam kremu brązującego. Nigdy nie miałam uczulenia. Wczoraj umyłam twarz żelem, ktory dostałam od babci i chyba podrażnił moją skórę-nie było wtedy tego widać ani czuć. Potem wklepałam krem. Dziś się budzę i...o matko ![]() Teraz mam na sobie tłusty krem robiony na (wazelinie ![]() To się załatwilam, dobrze, że wychodze z domu dopiero wieczorem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem co czujesz ![]() Ja bym radziła wysmarować Tormentiolem (o ile masz w domu), wziąć wapno. Potem przemyć czymś delikatnym i wodą (koniecznie gotowaną, nie tzw. "kranówą"). Masz w domu wodę termalną? Jak masz to się wypsikaj i zacznij nawilżać twarz czymś co nie ma zapachu. Mnie świąteczne uczulenie na szczęście ominęło. Za to woczraj cały dzień kichałam, kaszlałam i płakałam ![]() Do tej pory nie wiem od czego... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
Konto usunięte
|
GREEN CLUB - Pogaduchy przy zielonej herbacie :)
Rambuś, mam tę maść, masz rację, świetna jest
![]() ![]() ![]() Wypiłam wapno i skóra już mnie tak nie piecze. Wody termalnej nie mam, ale zrobie przegotowaną. Nie mam kremu bezzapachowego, hypoalergicznego niestety ![]() Tzn mam dermosan więć myślę, że będzie ok ![]() Dziękuję za wskazówki, nie pomyślałam o Tormentiolu mimo, że go dzis widzialam. Szukalam alantalu ![]() ![]() Idę robić dalej placki itd. echh Napiszę później ![]() Rambo, bardzo mi przykro, że Cie to spotkało wczoraj ![]() ![]() Robiłaś coś z tym? Edytowane przez rambo Czas edycji: 2006-12-24 o 12:56 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zatem Tormentiol weź ! ![]() Ja mam tych wszystkich wód (termalnych ![]() Wyślę Ci na PW ![]() Wiesz co, ja tak mam. Jestem wziętym alergikiem i atopowcem ( ![]() Nie wiem skąd się to wzięło. Wzięłam tabletki i dzisiaj już nie kicham. Trochę mi rano oczy łzawiły, ale juz jest dobrze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Klubowiczki kochane-Wesołych Świąt ! ![]() Uciekam się szykować na wieczerzę,a Wy już pewnie przy niej siedzicie ![]() pa ![]()
![]() |
#1133 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Noo, ja już po wieczerzy ![]() Biedactwo ![]() ![]() A ja ciągle czekam na to PW ![]() Cytat:
![]() ![]() Ps. Ponad 1100 użytkowniczek aktywnych na forum, nieźle jak na święta ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
Ja tez po wieczerzy. Zjadłam najwiecej z wszystkich
![]() ![]() ![]() I ile sie nasmiałam ![]() A Wy najedzone? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 | |
Zakorzenienie
|
Ja też już po
![]() Jak prezenty ? (u mnie tak : http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=213) Niedawno do domu wróciłam. Wypiłam kubek zielonej i kubek czerownej na trawienie i już mi lepiej. Uwielbiam święta ![]() No może 10tego pierożka? No Kamilko dlaczego nic nie jesz ![]() O zgrozo ! ![]() Silvuś, już tylko nie wiem jak to zapakować w prywatę ![]() A tak w ogóle w tę wigilijną noc trawiła Ci się wspaniała liczba postów : 4 666 ![]() ![]() Cytat:
![]() Kurcze, no - mało nas tu mimo wszystko ![]() A co, poczekam na Was. Może wrócicie. Zmijka widzę, że się palisz na zielono ![]()
Tom Waits Edytowane przez rambo Czas edycji: 2006-12-24 o 20:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
Doczlapalam sie tu do Was jeszcze... Chociaz z trudem
![]() ![]() ![]() Ale byl fajny dzien... A wieczor najfajniejszy. Prezenty sie wszystkim podobaly, dzieciaki w siodmym niebie, az sie teraz jeszcze usmiecham jak sobie przypomne ich twarze przy otwieraniu prezentow. ![]() Zycze Wam milej dalszej czesci Swiat! Aha, pazurki pomalowalam lakierem ze srebrnym brokatem, a co! Sie swiecilam lepiej niz choinka! ![]() Silvo, ja juz przepis na ciasteczka podawalam. I on jest naprawde prosty i szybki! To byly ciasteczka migdalowe. Rambo, ciesze sie, ze keks wyszedl, mam nadzieje, ze juz go nie ma, bo zjedzony... ![]() Zmijko, z pewnoscia ja zjadlam wiecej A Fresa jeszcze pewnie je, bo jej tu nie ma ![]() Nooo, jeszcze mi sie przypomnialo, ze sluchalam dzisiaj u sasiadow kawalek wystepu takiego tutejszego komika. Ale sie usmialam... (Jasne, ze jak teraz napisze o czym to bylo to to juz nie bedzie smieszne, ale i tak napisze.) Facet(F) sprzedaje choinki i przychodzi do niego paniusia(P): P- prosze pana, czy te choinki sa bio? F- tak ,oczywiscie, byly nawozone gnojem od dziko zyjacych krow P- a czy nie byly czasami pryskane czyms na szkodniki? F- alez skad, prosze pani! szkodniki byly z tych choinek ploszone przeze mnie osobiscie... wolalem a kysz, a kysz ![]() ![]() ![]()
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2006-12-24 o 23:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
Dziołchy
![]() ![]() Jestem padnięta,dobranoc ![]() ![]()
![]() |
#1138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja już niestety nie mam na nie miejsca. A pazurki miałaś mieć zielone ![]() ![]() Podoba mi się ten fragment ![]() Chociaż idę o zakład, że występ na żywo brzmiał lepiej ![]() Cytat:
![]() Wracaj szybko i się chwal Wigilją ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Rambo ales Ty wczesnie wstałaś
![]() ![]() Ech Luba moogłaś chociaż jakiś zielony akcencik umieścic na swoich paznokciach ![]() ![]() A ja ide zaraz cos zjesc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
Wcześnie
![]() Nieeeee ![]() ![]() Znowu o jedzeniu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.