|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: a z 1980?
mnie na pewno ten zając świąteczny upasł..
![]() też zaczynam od teraz, tj. od jutra ![]() Katarzinko, a ruchy już czujesz???? niech sobie maleństwo zdrowe
|
|
#1112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Fajnie jest mieć na kogo zwalić ![]() No jak Katarzinka ma nie czuć ruchów, jak Fasolka juz pewnie karate trenuje...
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
no tak
hehe TZ bedzie mial wesolo moja cora ubostwiala ojca swego w plecy kopac szalenstwo po prostu...
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Wilcza to jak dzisiaj? u mnie znow porazka na koniec dnia
|
|
#1115 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj - też tragedia na koniec dnia... Moi podopieczni "wcisnęli" we mnie paczkę delicji, paluszki i kruche ciastka
A dzisiaj - grzechy główne - cola i czekolada... Ale za to zrobiłam trzy krzywe przysiady, kilka brzuszków "z bólem" i udaję, że nie mam aż takich wyrzutów sumienia... Acha... moja córka ćwiczyła kung-fu na swoim staruszku po obejrzeniu "Kung-fu Pandy"... Na szczęście to był słomiany zapał, bo już miałam powyżej dziurek w nosie tych wszystkich "kungfowatych" odgłosów wydawanych przy zadawaniu ciosów...
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
uoo a ja właśnie myślę co by wszamać
kurde a cały dzień się trzymam bo mi dziś waga 65,200 pokazała a już było pięknie i optymistycznie
|
|
#1117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem z siebie dumna, bo nie przepadam za owocami a jednak udało mi się zagłuszyć "coś bym sobie zjadła"
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
ja wypiłam kakao
|
|
#1119 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() A ja zaliczyłam dzisiaj ślub i pierwsze odwiedziny u mojego przyszłego chrzestniaka Ależ przystojniak ![]() Toteż prawie cały dzień byłam w drodze i posiłkowałam sie batonami 3bit... No nie powiem... Baaaardzo dietetycznie pozdrawiam
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
ehh a mi teściowa najazd bez zapowiedzi zrobiła.. obżarłam się ptasim mleczkiem..
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
ehh a mi teściowa najazd bez zapowiedzi zrobiła.. obżarłam się ptasim mleczkiem..
---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- poprawiłam milką ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- poprawiłam milką
|
|
#1122 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
widzę, że pilnujecie się dietowo - trzymam za Was kciuki ![]() a ja się wpadłam pochwalić w piątek zdałam pierwszy egzamin doktorski teraz chwila odpoczynku i czas się zabrać za następny i maleńswto się już wierci ![]() i w pracy dalej maskara ale spróbuję choć troche Was podczytywać buziaki
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
o coś mi się ostatnio zdublowało..
Katarzinka gratulacje i egzaminu, i ruchów Maleństwa nie przepracowuj się-trzeba odpocząć przed narodzinami Dzidzi
|
|
#1124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak macie ochotę na kino polecam "vicky, christina, barcelona" superasny filmek, choc jak na allena przystało nieco dziwny
|
|
|
|
#1125 |
|
Raczkowanie
|
Katarzinka - cieszę się, że wszystko ok
Rośnij nam zdrowo ![]() MamoNiny - a ja dzisiaj jakoś tak pechowo stanęłam przed lustem, że ujrzałam mój cellulit w pełnej krasie Nie mam go chyba tylko na czole! (za to mam tam pryszcze...)Matko kochana! Ta wiosna mnie dobija jakoś! Cera mi się zmechaciła, nosi się mniej, to sie wiecej wylewa... Jakoś nie przysposabia mnie to optymistyczne... No to sobie na pocieszenie browarka sączę... (w pełni świadoma, że to bomba kaloryczna i na dodatek rozpycha żołądek pozdrawiam
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie mów
u mnie identyko: pryszcze na gębie i cellutis na d.. a na pocieszenie godzinę temu zeżarłam tortillę z kurczaka..
|
|
#1127 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja na pocieszenie powiem, że mi z wiosną zawsze pryszcze wychodziły, wiec nie jesteście osamotnione, a teraz dodatkowo z racji szalejacych hormonów wyrzuciły się na plecach i dekolcie i tak raz mniej reaz wiecej tylko na pocieszcenie nie moge browca lub winka śmignąć ,`ale jak już bede mogła, to sie pewnie małym jasnym upije ![]() wszystko się ustabilizuje i bedziemy piękne - mówię Wam !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#1128 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co oczywiscie, nie zmienia faktu, że wygląda to fatalnie... A tak w ogóle, to dziękuje Ci bardzo, bo jak przeczytałam o tej tortilli, to zaczęło mnie ssać w żołądku... ![]() Cytat:
A pocieszę Cię jeszcze, że przez większość ciąży miałam taką "kaszkę" na czole... ![]() Masz może jakieś dokładne dane, co do tego, kiedy to wszystko się ustabilizuje i kiedy ja w końcu będę piekna? ![]() pozdrawiam
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, to ja mam identycznie z dekoltem i plecami.. czy my z tego rocznika to jakies wybrakowane jestesmy? ja na pewno
![]() ehh ta tortilla byla tak pyszna, ze dzis tez bladzilam blisko maca.. ale nie skusiłam sie ;p
|
|
#1130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Za to zaliczyłam sezamki...
|
|
|
#1131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a wszsytko się usatbilizuje - hmmm niebawem mogłabym pogodę przepowiadać
|
|
|
|
#1132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzeba się teraz modlić, żeby im się gust nie poprawił... A wiecie co mnie korci...? Żeby sobie pobiegać... Co prawda nie wiem jeszcze, jak wprawić tę maszynę w ruch, bo po pięciu metrach mam zadyszkę... ale... hmmmm... może to nie taka głupia rzecz... Ale najbardziej mnie chyba przeraża bieganie po lesie w pojedynkę... Trochę cykor jestem...
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja biegam o 6rano-40minutek jak mam gorszy dzień, to po prostu idę szybkim marszem.
|
|
|
#1134 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja po łykendzie imprezowo - wycieczkowym opiłam się soków i wody minerlanej i byliśmy na pierwszej wycieczce we trójkę wycieczkowaliśmy się po Wrocławiu i maleńswto silnie reaguje na szum wody - co fontanna lub kaskada to wielkie ożywienie - pływak będzie?? a miał być karateka
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe zabierzcie koniecznie maleństwo nad morze tam będzie miało radochę
|
|
|
#1136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas w domku adenowirus. Ni rozłożył w pt a mnie dzisiaj rozkłada ![]() a miałam w planach zacząć przygotowania do roczkowego balu ![]() idę się położyć
|
|
|
#1138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
widzę, że niezła balanga się szykuje
|
|
|
|
#1139 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko, że "wyciągnęłam" znajomą Co prawda nie spodziewałam się, że się zgodzi, bo to jeszcze taka "stara szkoła" jest... tzn. makijażu nie, styl ubierania... hmmm... że tak powiem, mocno dojrzały, mentalność, że "jak się komuś nie podoba, to niech nie patrzy"... I tak rzuciłam z głupia frant a ona, że można by od czasu do czasu... No mnie jak najbardziej to na rękę. I wyszło w trakcie pierwszej przebieżki, że ona chyba też chciałaby nieco zrzucić (bo po dwojce dzieci ma baaaardzo mocną sylwetkę) ale jakoś nigdy o tym nie wspominała - wręcz przeciwnie - zawsze mówiła, że jej to nie przeszkadza... I tak sobie myślę, że pewien poziom zaniedbania przeszkadza chyba prawie każdej kobiecie - nawet jak się do tego nie przyznaje...W każdym bądź razie - pierwszy raz zaliczony... A muza obowiązkowo na uszach ...co by nie słyszeć własnego rzężenia... bo tak to trzeba nazwać wprost... ![]() A sama jakoś nie bardzo... mam taką schizę, że mam kogoś za plecami... takie głupie uczucie... rozpatrywałam, żeby w razie czego psa wziąć... gorzej, jak by mi poszedł za zwierzyną... A dzisiaj wieczorkiem drugie podejście... Bo u mnie - niestety - ze względu na zmianowy system pracy - nie ma mowy o regularności... Cytat:
Bo swój poprzedni wydałam komuś, kto nie miał, jak dojeżdżać do pracy - a mnie był w sumie potrzebny raczej w celach rekreacyjnych ![]() No i w sumie rower jest bezpieczniejszy dla stawów... a ja mam z tym problemy ![]() A może młody będzie marynarzem? ![]() Cytat:
A roczkowy bal oddaj w ręce fachowca - tatusia - na pewno padnie z zachwytu! pozdrawiam
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
ja to sobie myślę, że każdemu przeszkadza zaniedbanie tylko niekażdy potrafi się do tgwego przyznać... a mam znajomą-24lata małolata ma... nie wiedziała jaki rzmiar stanika nosi..
a wydawałoby się, że młodzież taka teraz mądra i zadbana..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:41.

ale spróbuję choć troche Was podczytywać
Nie mam go chyba tylko na czole! (za to mam tam pryszcze...)
Co oczywiscie, nie zmienia faktu, że wygląda to fatalnie... 
No mnie jak najbardziej to na rękę. I wyszło w trakcie pierwszej przebieżki, że ona chyba też chciałaby nieco zrzucić (bo po dwojce dzieci ma baaaardzo mocną sylwetkę) ale jakoś nigdy o tym nie wspominała - wręcz przeciwnie - zawsze mówiła, że jej to nie przeszkadza... I tak sobie myślę, że pewien poziom zaniedbania przeszkadza chyba prawie każdej kobiecie - nawet jak się do tego nie przyznaje...