![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Zadomowienie
|
Zdrowych Spokojnych Swiąt dla uczestniczek wąTKU
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Zadomowienie
|
wesołych, pisankowych i spokojnych Świąt życzę wszystkim "fankom" tego wątku
![]() ![]() ![]() ![]() byłam wczoraj po małej rundzie po sklepach bo szukałam czegoś wiosennego do szafy....a tu nic ...zero łupów.....a marzyła mi się jakaś czarna tunika bez rękawków którą będzie można założyc na coś. za to wpadły mi w oko 3 swetry.... i jedna zółta torba.....tylko do czego ja zółta torbę załozę.... ![]() dołaczam fotki dwóch bluzek ciekawych ![]()
Skąd wiesz jak smakuje jabłko, jeśli patrzysz tylko na drzewo. Skąd wiesz jak smakuje miód, kiedy patrzysz tylko na pszczoły. Nie oceniaj mnie.... Moje blogowanie: http://okiemidlonmi.blogspot.com/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
Na wielkanocnym stole
baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały. Wesołego zająca, co śmieje się bez końca, szczerbatego barana, co beczy od rana, pisanek w koszyku oraz mokrego ubrania w dzień polewania Wesołych Świąt. Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka. Mazurków dwie tony, jajek jak balony, kiełbasy wędzonej, dużo chrzanu do niej, słońca wiosennego, uśmiechu promiennego. Zatem Staropolskim - obyczajem, dużo szynki życze z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, porzućcie wszystkie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim miłej Wielkanocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
Wesolych Swiat dziewczyny
![]() A to moj wielkanocny |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Raczkowanie
|
Trochę nowych fotek
![]() Oleczka, ciekawe fotki ![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=333539848
#1117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wesolych swiat pluszaczki!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
czyli kazda ma inny problem heh
![]() ![]() apropo biustu, zamawiam chyba jutro dwa staniki na angielskim brastop. jakies doswiadczenia macie (przejrzalam wszystkie fora/stronki, ale opinii nigdy za wiele :P ) ?
#1119 |
zielony stworek
|
Udało mi się kupić coś w większym rozmiarze dopiero w centrum handlowym pod Łodzią w Rzgowie.
![]() Zakupiłam princeskę,choć w biuście jest ok to w pasie,biodrach i ramionach trochę przy duża ![]() ![]() Żakiet i spodnie to dopiero były wyzwanie- już miałam wracać do domu,bo same babciowe wzory jeśli duże,albo młodzieżowe 36 ![]() Udało się i rozmiar 44 się znalazł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
No to gratulacje!Ja wpadlam na genialny pomysl w sprawie wesela!!Uswiadomilam sobie ze moi sasiedzi maja firme krawiecka i chyba sie do nich usmiechne!!Myslicie ze to dobry pomysl??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1122 |
Wtajemniczenie
|
Tylko proszę - sukienkę a nie spodnium
![]() ![]()
#1123 |
Zakorzenienie
|
ale dziś jestem zdołowana i muszę się wyżalić chyba..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poza tym, jest tyle pięknych ciuchów w które się nie mieszczę lub mieszczę, ale są zbyt obcisłe.. dziś np. widziałam śliczną tunikę w Camaieu, ale okazała się zbyt obcisła.. jestem zdołowana, naprawdę zdołowana jeśli chodzi o zakupy... ![]() ![]()
#1124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Wtajemniczenie
|
Ojjj rozumiem Cię - to normalne, że czujesz się zdołowana
![]() ![]() Ale rozmiar 46 to nie jest jeszcze jakiś największy z największych - może poszukaj inych sklepów ![]() A co do sweterków na guziki, nie przejmuj się, niefajne są ![]() ![]() ![]() Głowa do góry!
#1126 |
Zakorzenienie
|
ja kupiłam swój rozpinany sweter na bazarku za całe 40 zł
![]() Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-03-26 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Rozeznanie
|
Znam ten ból - niby wszystkiego jest fuul, pełne wieszaki, a w większości sklepów rozmiarówka kończy się na 42, które to 42 zazwyczaj jest na mnie wszedzie (o dziwo!) dobre, tylko w biuście za małe. A nie mam jakiegoś tam nadzwyczajnego bo 85C to chyba nie jest za wiele...
![]() A już kompletnie rozwala mnie pod względem ubrań H&M - niby mają ten swój dział z większymi rozmiarami, ale to koszmarek jest. To, że nosze 46 nie oznacza, że chce chodzić w worku na ziemniaki. Na dodatek jak juz znalazłam bluzeczkę koszylową, nawet łądną to oczywiście 46 nie dopinało się w biuście. Dla głupiej przekory wzięłam drugą jaka była - rozmiar 52 - i nadal w biuście się nie dopinała tak samo jak 46... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
ja mam ochotę na wiosne całkowicie zmienic garderobe. Chcę postawić na kobiece ciuszki, obcasy, zacząć nosić biżuterie itd. Ale jak sobie pomyśle ile przy tym będzie zabawy i porażek w sklepach to aż mnie skręca
#1129 |
Wtajemniczenie
|
Ja już zaczęłam wymieniać bo strasznie męczy mnie chodzenie wiecznie na czarno!!!
Nadal bardzo lubię czerń, ale ile można! ![]() ![]() Także możemy się wspierać w wymianie garderoby ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
a ja nadal chcę czerń
![]() ![]()
#1131 |
Wtajemniczenie
|
Akurat nie lubię tego połączenia
![]() ![]()
#1132 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znalazłam fajną stronkę z bielizną
![]() ![]() www.duzabielizna.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Wtajemniczenie
|
Jak nie fajne jak fajne
![]() ![]()
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1135 |
Wtajemniczenie
|
Złapałam się na tym, że przed chwilą na polyvorze stworzyłam zestaw dokoła czerwonej koszulki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Niech ktoś odrobi za mnie łacinę, dobrze?
#1136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ubranai czerwone bardzo lubię, teraz mam czerwony sweterek i buty, no i płaszczyk też czerwony: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Raczkowanie
|
suuuuper ta stronka z bielizną
![]() ![]()
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
to cieszę się że stronka się spodobała, trafiłam przypadkiem
![]() Dopisek: ehhh dodaję foty, choć bez przekonania... ![]() 1/2 - brązowy rozpinany sweterek czyli dzisiejszy strój w pracy 3 - zestaw na świąteczno-poniedziałkową wizytę w domu Tż Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2008-03-26 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Chilandes , pięknie wyglądasz w tym żółtym sweterku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Raczkowanie
|
A ja ostatnio nabawię sie jakiejś nerwicy kupiłam ponad 7 rożnych rajstop od lycry , stretch po zwykłe i przez to ze mam dość duże uda wszystkie są na mnie za krótkie :/ a jak już dobre to klin mam nie na tyłku tylko na nodze a wiadomo ze to nie jest zbyt wygodne ani przyjemne :/
Jak myślicie wypada sic na wesele w czarnych szpilkach czarnych rajstopach i do tego czarna spódniczka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.