![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
tak , ślub w paryżu bo Patrycja moja przyjaciółka mieszka tam od 6 lat i wychodzi za mąż za francuza
![]() ![]()
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Halo! żyjecie????????????
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
#1115 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem po zabiegu, miałam usuwany naczyniak z buzi , przy ustach mi wyrósł taki cudak i 3 dzień umieram z bólu. mam założone szwy które mi ciągle o sobie przypominają jak tylko próbuję się uśmiechnąc. we wtorek kontrola. na dodatek te cudne szwy są z żyłki aby sie szybko nie rozpuściły i też mi dokuczają.
bandola a gdzie nowe foteczki Twojego przystojniaka?? tola jak sie czujesz ?? i co w pracy??
![]() |
#1116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz, my kobiety wytrzymamy każdy ból, ostatnio się nawet przekonałam ![]() A propos Krzysia to wedle życzenia foteczki. Nie zamieszczałam , bo nie chcę Was zanudzać, ja mogłabym o nim opowiadać naokrągło, ale on wypełnia moje życie 24 h na dobę. A propos ciąży i pracy to ja powiedziałam szefowi w 4 miesiącu ciąży ale po mnie to mało było widać. Tydzień wcześniej byłam z nim na wyjeździe służbowym w Moskwie i się nie kapnął. Ale to facet, kobiety są bardziej spostrzegawcze.
![]() |
#1117 | |
Zakorzenienie
|
żyjemy
![]() Tylko ostatnio w trochę zastraszająco szybkim tempie i nie mam czasu pisać nic ![]() Jodie - współczuję bólu, ale do wesela się zagoi ![]() ![]() Odezwij się jak będziesz w Lbn ![]() Cytat:
![]() ho ho będzie podbijał serca dziewcząt ![]()
![]() |
#1118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Piękny ten Twój synio! Jakie świetne minki robi! No cudo! Ja też jeszcze nie powiedziałam. W poniedziałek idę na USG. Myślałam, że powiem wlaśnie po jego zrobieniu, ale z drugiej strony gdzie mi się spieszy? Chyba zaczekam do końca trzeciego miesiąca. No zobaczę jeszcze jaka będzie sytuacja... bo trochę już chyba widać po moim brzuchu... A odnośnie mojej pracy, to znacznie się poprawiło. Jest wreszcie robota. Dostalam już nawet nowy projekt. Trochę mam wyrzuty sumienia, bo na pewno nie poprowadzę go do końca, ale trudno. Są rzeczy ważne i ważniejsze. Mam tylko trochę mały żal do mojej firmy. W związku z tym, że pojawiło się dużo projektów, to wszyscy mają dostać podwyżki. Systematycznie od kwietnia powoli poszczególne osoby dostają podwyżki. Ja mogę najwcześniej się na to załapać w czerwcu, ale równie dobrze może to być wrzesień. Generalnie naprawdę totalny przypadek. Chodzi jednak o to, że ta podwyżka wiąże się z podpisaniem pewnego aneksu, którego ja nie mogę podpisać w związku z tym, że jestem w ciąży. Trochę zamotane, ale sprowadza się do tego, że ominie mnie szerokim łukiem ładna kaska, która baaardzo by nam się teraz przydała... ![]() Buziaki dla wszystkich! ![]()
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki!
Jak się polepszy, to się spieprzy... ![]() Wczoraj mój Krzysiek trafił do szpitala. Dźwignął TV i wyskoczyły mu kręgi. Kiedyś miał pęknięty kręgosłup i długo leżał w szpitalu. Teraz niby wyskoczyły mu tylko kręgi, ale dostał zwolnienie do końca czerwca i musi cały czas leżeć w łóżku na plecach w jednej pozycji... ![]() ![]() ![]()
#1120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja mama nie mogła chodzić tak miała dyski wysunięte i jest ogromna poprawa, tylko trzeba się nastawić na czekanie. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Tola będzie dobrze, musisz w to wierzyc! pamietasz co pisałaś - co nas nie zabije to nas wzmocni.
![]() |
#1123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie umiem sobie tego inaczej wytłumaczyć daj znać, jeśli będę mogła Ci w czymś pomóc ![]() ja w czwartek zaczynam urlopik - do końca, maja, nie mogę sie doczekać, taka jestem zmęczona, a od czerwca czeka mnie jeszcze więcej pracy... nie ma to jak zepsuje pracą lato ![]()
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za ciepłe słowa. Po wczorajszym USG humor mi się nieco poprawił. Z dzidzią wszystko jest w porządku i to jest dla mnie w tej chwili najważniejsze. Fakt, że teraz wszystko jest na mojej głowie, ale dam radę. Wczoraj do 22 siedziałam w kuchni, żeby mój małż miał co jeść dzisiaj. Bo oczywiście po pracy na USG, potem do apteki, potem do niego do pracy, potem do rodziców na chwilę i tak się zeszło, że zaczęłam gotować obiad o 20. Masakra! Ale przynajmniej ja też skorzystam i biorę sobie obiadki do pracy. Zawsze to coś ciepłego. No i ja w końcu też muszę trochę o siebie dbać. Dzisiaj znowu urwanie głowy... Ale jakoś to będzie.
Ruda! Jakieś plany urlopowe? Wyjeżdżasz gdzieś? A na Twoją pracę mam pewien pomysł! Zajdź w ciążę! ![]() Buziaki! ![]()
#1125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo oprócz siedzenia na L4 w ciąży potem jest wychowywanie i spora odpowiedzialność, i wcale nie mniej a raczej więcej pracy ![]() a na urlop lecę na tydzień do Tunezji - z jednej strony nie mogę doczekać sie słonka, z drugiej jestem nieco sceptyczna, bo nigdy nie byłam w kraju "arabskim" czy jak to nazwać, cóż zobaczymy jak to będzie
![]() |
#1126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wyjazdu, to zazdroszczę. Na pewno będzie fantastycznie! I przede wszystkim trochę odpoczniesz od tej szarej codzienności. Dziewczyny! Co Wy się tak nic nie piszecie?
![]() |
#1127 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny, zamieszczam linka do paru zdjęć z Portugalii, coby trochę wakacyjnie nastroić
![]() http://picasaweb.google.pl/krystian....ey=Gm1D9rFuPfY trzymajcie się dzielnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
Ruda ja byłam i w Tunezji i na Djerbie - mi się nie podobało wcale. ale wiesz że o gustach sie nie dyskutuje
![]() ![]() i byłam wczoraj w klinice - rana ładnie się goi, blizna zostanie , wyniki histopat będą za 2 tygodnie ![]() Tola a jak Twój mąż się czuje??
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
No nie bardzo. Leży ciągle. Mówi, że chyba zwariuje od tego leżenia w domu. Codziennie nie może się doczekać, kiedy wrócę z pracy. Normalnie nudzi mu się. Jeszcze co innego, jak mógłby coś zrobić w domu, czymś się zająć, a on niestety musi leżeć. No, ale jak mus to mus.
Staram się mu trochę dogadzać. Zaczęłam gotować obiady. Codziennie ma zupkę i drugie danie. Normalnie aż siebie nie poznaję. Wcześniej nie gotowałam często, bo nie bardzo miałam dla kogo. Ja w pracy, on w pracy... zawsze się coś tam zjadło. A teraz to i ja korzystam: biorę sobie do pracy obiad i odgrzewam w mikrofali. Rewelacja! Wkurzyliśmy się trochę na ubezpieczenie grupowe, bo okazało się, że nie obejmuje tego typu rzeczy i najprawdopodobniej nie dostanie odszkodowania. Pozostaje tylko ZUS... Aha, zapomniałam Wam napisać, że w piątek zamówiliśmy meble do dużego pokoju. I właśnie zadzwoniła do mnie babka i mówi, że już są! A mieliśmy czekać 2-4 tygodnie. Ciekawe tylko, kto je wniesie i złoży... No, ale jakoś może damy radę.
#1132 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja wczoraj zrobiłam istne szaleństwo - wybrałam się na zakupy do Plazy. Szaleństwo, bo z racji opieki nad małym nie bardzo mogę sobie na to pozwolić ale mąż mnie wygonił z domu, bo stwierdził, że zdziczałam, zrobiłam się nieznośna. Oczywiście sobie nic nie kupiłam, bo zbrakło mi czasu (oprócz płatków kosmetycznych ale to się nie liczy) a zaszalałam z rzeczami dla małego. Ciuszki niemowlęce są takie słodkie ![]() Aaaa Nie wiem czy wiecie ale Sonia11 urodziła 10 maja synka Szymona
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
A nie wiemy, bo już w ogóle dziewczyny poprzerzucały się na inne fora i przestały się odzywać...
Nie mniej jednak gratulacje! I czekamy na jakieś zdjęcia! Może kiedyś się pojawi jeszcze na naszym wątku?
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!.
Na początek - Tola bardzo mi przykro, że macie problemy, ale powtarzaj sobie, że już niedługo nawet nie będziecie o tym pamietać i starajcie się wszystko racjonalizować. Jadie dobrze, że już lepiej się czujesz, poza tym nastraja mnie pozytywnie Twój opis... ![]() U mnie póki co sesja i tak do 12 czerwca, no i od czerwca praca w Treselle na pół etatu- także zapraszam serdecznie ![]()
#1136 |
Zakorzenienie
|
Meble nam przywieźli do dużego pokoju!
![]() A i dziś przychodzi do mnie babcia... Będzie mnie uczyła lepić pierogi. Fajnie, co? Mojemu małżowi tak utkwiły te pierogi w myśli, że przez sen się mnie dziś w nocy pytał, czy te pierogi to z grzybami będą... ![]() W tym tygodniu mam też mocne postanowienie udania się na rozmowę do mojego szefa. Powiem mu wreszcie o ciąży. To chyba najwyższy czas. No, ale chyba tak pod koniec tygodnia... muszę się zebrać jakoś w sobie. Piszcie częściej! Pozdrawiam!
#1137 |
Zakorzenienie
|
Tola no to świetnie - chociaż tyle do przodu.
u mnie jak zwykle raz z górki raz pod górkę - od soboty pod górekę- Sławek miał wypadek. i mnie nerwy noszą cały czas.ale nic. Mila Ty odzywaj się częściej!!
![]() |
#1138 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powodzenia przy pierogach ![]() trzymajcie się |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.