|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Edycia
Ja wlasnie zauwazylam ze jak dzidek spi ze smokiem to cos za czesto sie go domaga w dzien W czesniej tak nie bylo Spal z nim i olewka w dzien a teraz jak gdzie wyczaji to odrazu przyssawka do smoka jak mu zabieram to placz i lamet Ale sie nie daje mowie ze to tylko do spania i zeby nie swirowal ze to rpzesada Ja se dale gadam a ten i tak ryczy haha alenie daje mu .Moj tz wrocil zara go obwacham albo nie bo pracowal jeszcze beda smierdziec bo sie spocil czy cu![]() Powacham jak sie umuyje 1111 ![]() - pewnie nic to nie znaczy ale fajnie wyglada haha |
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Monka Olivia wstala teraz z takim piskiem, ze nie wiedzialam co sie stalo... poprzytulalam ja i poszla dalej spac
Jezuuuuuu, jak u mnie w chacie cos walnelo, wylecialam z lozka, najpierw do Olivii czy to nie u niej, ladnie spi juz. Caly dom oblecialam i nic sie nie stalo, tylko w piwnicy nie bylam, bo sie boje tam sama chodzic. Rece mi sie trzesa jak nie wiem co, kurde co to moglo byc, jakies szklo, szafy ( taki dzwiek to byl ) TZ wstal popatrzyl i dalej spi... Edytcia to zycze kolorowych snow i do jutra ( czyt. dzisiaj ) Ja chyba tez juz ide.... Monka a Ty ???? Jak bedziesz wachala TZta to sprawdz i wujka, bo wiesz u kazdego inaczej ![]() 1111 to pewnie znaczy : BEDA PACHNIALY
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Sniezynka a moze twoj tz spadl z lozka
i teraz w kulki leci hehe Zwariowalas z tymi jajkami haha tz-ta tak ale wujka hahaha ale moge zapytac sie ciotki hehe Ja tez ide zaraz spac tylko mecze 5 strone z twojej instrukcji Nie ma co to sie naucze fachowego jezyka haha |
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Monka wariatko !!!!!! Tz caly czas lezy kolo mnie
On nie mogl spac. a poza tym mowilam juz mu, ze moze ktos szybe w domu wybil a on spi w nosie to mam...Biedaczko nie mecz sie z tym... szkoda Twojego cennego czasu, ktory mozesz na co innego poswiecic ![]() Tez ide juz... Do pozniej... Ahaaa moja mala nie spi cos gada do siebie... Chyba bede musiala, ja wziac do siebie.Paaa
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Sniezynka aha jak nie tz-t to moze duchyyyyyyyyy
Wez sobie jakis noz do sypialni w razi wu Ja mam w razie czego Moj tz wraca pozno i nigdy nic nie wiadomo Okeh to idz spac ja tez ide zaraz tylko zmecze ta syrene w alarmie hehe A jutro sama bede wyc jak alarm bo rano mamy wstac ho ho juz sie boje hehe Nigdy sie nie wyspie szkoda mi wieczoru no nocy![]() Dobranoc |
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Mielismy noc do dupy Maly co chwile poplakiwal , obijal sie o szczebelki , noga mu utknelo Nic sie nie wyspalam jeszcze tz tak chrapal ze myslam ze go zabije , co chwile go szturchalam Kowa jak z tym nic nie zrobi to go poducha kiedys udusze chyba na spiaco . Moze teraz jak bedziemy w Ladynie to moze zaliczymy zabieg musze tylko znalesc jak on sie nazywa i znalesc miejsce
![]() Ide zaraz spac czekam az maly zacznie byc spacy i w wyrko
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Edycia o nie nie, do smoka nigdy już nie wrócę choćby nie wiem co
Ale usypianie wcale nie wygląda u nas źle, zazwyczaj jej śpiewamy kołysanki i po 10-30 minutach śpi. Wczoraj płakała bo uderzyła sie o tatusia głowę (dowiedziałam sie dopiero jak wrócił) a tak to idzie gładko Ja odstawiłam smoka ze wzgledu na zgryz, Andrzej ma krzywe zęby a Ala z tego co widzę kształt żuchwy odziedziczyła po nim, muszę być czujna... Andrzej ssał smoka do wieku przedszkolnego Ja nigdy ![]() Mała cwaniara mi rośnie Wie, że nie można bić, że to boli i jak nas lub Kocię uderzy to od razu nas całuje Najśmieszniej wygląda jak tak za Kocia biega i ją cmoka
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
Monka nie tylko Ty mialas noc do dupy
Ja jeszcze o 2:30 robilam kaszke dla Olivii, caly czas wariowala, zasnela dopiero o 3:00 Nie wiem, co jej sie stalo ![]() A to co tak walnelo, to byly garnki ( umylam je i poukladalam jeden na drugi ) i wszystko walnelo Zorientowalam sie juz w nocy, jak robilam kaszke ![]() Doridee podziwiam Twoja wytrwalosc ![]() Ale znowu jesli chodzi o mycie zabkow, to nie ma zmiluj sie... Czasami Olivia nie chce ich myc, ale nie ma takiej opcji, trzeba umyc i finito Jakas nie do zycia dzisiaj jestem, nic mi sie nie chce Monka Ty pewnie smacznie sobie spisz... mi z kolei szkoda dnia na spanie, wole jakos aktywnie go spedzic Doridee niedlugo masz Geburtstag ![]() Ps. Coraz bardziej podobaja mi sie te emotikonki ![]() |
|
|
|
#1119 |
|
Raczkowanie
|
witam izapraszam na nowo otwarty wątek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...99#post6367399
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te pomysly
Ja myslalam, ze Olivia ma ladny pokoj, ale do tych to nasz jest biedny, jak nie wiem
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Sniezynka wstalam po 11
Jakbym nie poszla spac z malym to bym juz byla spiacaLara swietny watek i super pomysly dzieki . Milego dnia |
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Myslalam, ze juz nie przyjdziesz i zasne przy kompie
Ja juz posprzatalam, obiad ugotowalam i czekam az Olivia wstanie... Ja zartowalam z tym pokojem od Olivii, mnie sie podoba, skromny, bo skromny, ale ladny Gdzie Ty znowu idziesz, ze piszesz milego dnia ???? Monka a jak tam Twoj Bonsai, rosnie ???? Ide do malej, bo wlasnie wstala... Teraz to ja zycze milego dnia Do wieczora, paaaa
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Sniezynka moje bonsaji nic nie rosnie chyba umarlo
Nie wiem zraszam ale nic nie pomaga Cholerka jedna mialo 15 lat i wystarczylo kilka dniu u mnie u padlo .
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Sniezynka Edytcia Monka myslalam ze dzis z krzesla spadne jak wasze posty przeczytalam
![]() smierdzace jajka ha ha!!!Wiecie jak czlowiekowi humor poprawic!!!Doridee wspolczuje ci z tym usypianiem,moje dzieci nigdy nie spaly w naszym lozku,zawsze od poczatku spaly u siebie oprocz najstarszej Wery bo jak byla w wieku Darii to moj tz byl w wojsku i nie chcac spac sama bralam mala z jej lozeczka do siebie a potem jak tz wrocil z woja to zalowalam bo sie mala przyzwyczail;a i bylo ciezko i strasznie dlugo zanim ja odzwyczailismy![]() A z ta sperma to niewiedzialam?! Kurcze pierwszy raz o tym slysze mimo ze 3 razy w ciazy bylam![]() Robilam w tym tygodniu chrusciki juz 3 razy ![]() dzisiaj znowu bo ostatnio uwielbiam slodkisci i o dziwo to nie wplywa na moja figure!!!Acha Sniezynka ty sie chcesz brac za siebie??????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ????????????????????????? ???????? ![]() ![]() :e ek: oszalalas chyba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!Laska z ciebie jak cholera!!!!Kilka fotek
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
No i pusto...
lece kapac maluchy i zrobic kolacje tzowi(jajka na miekko![]() ![]() powaznie)
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, bardzo zle mi sie otwiera wizaz. Ta stronka, jakos dziwnie wyglada, polowy nie widac, a jak u Was ???
Widzialyscie to ???? http://wiadomosci.onet.pl/1678660,11,item.html http://www.allegro.pl/item301980822_...anio_5zl_.html Ladne zdjecia Monika Daj wiecej...
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Monika superasne fotki superasne dzieciaki
wieki nie jadlam HEHE smiesznie to zabrzmialo ze na twoja figure nie dziala poczekaj poczekaj z kilka miechow i sie tak objadal to nam tu lamentowac bedziesz uwielbiam hehe ja wole oglnie jajka wlasnietz-towi z salatki jajca podjadam![]() Sniezynka moja strona tez jakas dziwna przesunieta na prawa strone a lewa jakas pusta Moze cos robia czy cus A co to za glupoty wypisuja haha czego ludzie nie wymysla Z drugiej strony dlamnie to glupota co to znaczy w koncu bedziesz KIMS na naszej klasie Pogielo ich jaki to wogule ma cel Mi to totalnie zwisa ile mam znajomych czy duzo czy malo Liczy sie jakoscx a nie ilosc .Bo z tego wynika im wiecej masz znajomych to co? to jestes naj naj bardziej lubiany Przeciez nie bede chodzic i gadac ludziom TY WIESZ CO MAM TYSIAC KONTAKTOW JESTEM KIMS A TY NIKIM BO MASZ 4 idiotyzm Wspolczuje tym ktorzy biora sie za taka licytacje naprawde
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Sniezynka slyszalam dzisiaj o tym w radiu!
Debilizm do potegiA mi tez sie wizaz zle laduje albo wcale![]() Monka ja to lubie bardziej na twardo a chrusty robie bo szybko sie je robiA co do portalu Nasza klasa to uwazam tak jak wy ze nie ilosc a jakosc ma znaczenie,bo kazdy glupi moze powysylac zaproszenia do zupelnie obcych ludzi i czekac na odpowiedz. ![]()
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie sie przesunelo wszystko w lewa strone, prawa pusta. Wasze posty tez nie pokazuja mi sie odrazu, tylko po czasie, albo wcale .... Co jest ????
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie narazie nic nie przesuwa?
![]() : D
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też wszystko jest OK
Poważnie zastanawiam sie nad usunięciem stamtąd konta.. Słyszałyście o katastrofie samolotu,.. Nikt nie przeżył ![]() Monika dzieciaczki jak zawsze śliczne Ja nadal nie mogę wrzucać fotek
|
#1133 |
|
Zakorzenienie
|
Doridee ja tez sie caly czas nad tym zastanawiam... Niby mam w kontaktach prawie 200 osob, ale kontakt utrzymuje moze z 5 ?? !! Wiec nie wiem po co mi to... Niektorzy gadaja, ze niby pedofile ogladaja zdjecia dzieci.... Sama nie wiem...
U mnie stronka bez zmian, strasznie zle sie czyta i pisze. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Doridee jakiej katastrofie
kukra nic nie slyszalam .Jakiej lini lotniczej ile ludzi zmarlo .Sniezynka u mnie strona taka jk u ciebie juz pisalam moze przemeblowanie robia haha Ja dlaego nie daje zdjec na naszej klasie bo ci co mnie znaja to wiedza kim jeste i w sio mi dawac tam jeszcze fotki jakies hehe |
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Monka o tej katastrofie mowila Doridee :
http://wiadomosci.onet.pl/1679025,11,item.html |
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, o tej katastrofie.. A paradoks chciał, ze wracali właśnie z konferencji "Bezpieczeństwo lotów"....
Idę pousuwać wiekszość zdjęć z naszej-klasy... Jak będę chciała to wyśle komuś zdjęcia na maila i tyle
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
[*] ZA PAMIEC ZMARLYCH
Sniezynka dzieki . Doridee madrze robisz Pewnie teraz polowa ludzi sie wypisze i zdjecia pousuwa haha .Dobrze ze tam banow nie daja haha. Nie wiem co mam tz-towi kupic na urodziny totalnie nie wiem Wiem ze sobie butki kupie bo mi sie spodobaly i chodza za mna i chodza .Troche drogie ale tz-ta sciemnie ze na promocji byly haha Musze tylko z kolezanka wyruszyc na zakupy.Na walentynki sobie nic nie kupujemy Mysle zeby wyjsc gdzies razem i bedzie z glowy
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez pozniej usune swoje zdjecia, teraz za wolno chodzi NK.
Monka a kiedy on ma urodziny ???? Kup mu ta maszyne do miesa ![]() Ja tez bym chciala, gdzies z TZtem na Walentynki wyjsc Musze Go zaraz poinformowac ![]() Wlasnie skonczylismy Karaoke spiewac Jakie te buty ??? Wklej linka Ja tez lubie miec duuzo butow i torebek
|
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Sniezynka jaka maszynke do miesa
haha czy ja o czyms nie wiem![]() utki fantastik bombastik nie mam fotek bo przeciez nie zrobie ale moze znajde na stronie sklepu ale nie pamietam nazwy haha Ja cos ostatnio oszalalm na punkcie butuw i torebek Moj tz to mowi ze nidlugo sama sklep otworze Dziwie sie mu naprawde mam malo wiec nie wiem o co mu chodzi Butki to czarne szpilki z czubkiem Szpilka chyba do polowy albo cala jest chyba "szklana" no przezroczysta haha Od kostki do kostki z tylu sa lancuszki Ohh no super maja kruj Musze je miec hehe My na kolacje idziemy tylko dlatego bo moja mamuska przylatuje 10 lutego
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ja tez usune zaraz wszystkie fotki
a dzis to nawet nowa dodalam z Daria i Bartoszem jestem zla.a ta katastrofa to niedaleko mnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.

Ja wlasnie zauwazylam ze jak dzidek spi ze smokiem to cos za czesto sie go domaga w dzien W czesniej tak nie bylo Spal z nim i olewka w dzien a teraz jak gdzie wyczaji to odrazu przyssawka do smoka jak mu zabieram to placz i lamet Ale sie nie daje mowie ze to tylko do spania i zeby nie swirowal ze to rpzesada Ja se dale gadam a ten i tak ryczy haha alenie daje mu .
Powacham jak sie umuyje
hahaha ale moge zapytac sie ciotki
Ja nigdy
Ja jeszcze o 2:30 robilam kaszke dla Olivii, caly czas wariowala, zasnela dopiero o 3:00

uwielbiam hehe ja wole oglnie jajka