|  2008-11-28, 09:57 | #1111 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat: 
 Z kremów na noc chwiliwo nic mi nie przychodzi do głowy, sama mazaim się makstymalnymi tłuściochami, bo przy Zoracu mam ostrą wylinkę  Cytat: 
 Własnie - musze pogonic dzisiaj ostro dwóch porducentów, bo ciągle się opóźniają. | ||
|     | 
|  2008-11-28, 10:00 | #1112 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
 Cześć Asiuk  Tylko, żeby mi z tego podwożenia jakiegos romansu nie było  , no i jeszcze ta chęć wychodzenia samej, nie podoba mi się to ...    | |
|     | 
|  2008-11-28, 10:04 | #1113 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Śląskie 
				 | 

Cytat: 
  Szef jest na tyle w porządku, że nie zauważam żadnych jego podtekstów, dwuznacznego spojrzenia, nie prawi mi komplementów itp. | |
|     | 
|  2008-11-28, 10:09 | #1114 | |
				 | 

Cytat: 
  , jesteś dorosła wiesz co robisz więc morałów prawić nie będę  Tylko taka moja mała sugestia może by pogadać z mężem, starać się coś poprawić w związku a nie zakładać, że nie jesteś monogamistką  , a gdyby Twój maż powiedział to samo, jakbyś się czuła ?   | |
|     | 
|  2008-11-28, 10:11 | #1115 | 
| Słitaśna and Grymaśna ;p Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

a ja kupilam wczoraj w jysku sliczny kocyk    
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | 
|     | 
|  2008-11-28, 10:17 | #1116 | |
				 | 

Cytat: 
  Ale tak poważnie, gdyby T. miał mnie zdradzić (nie mówię tu, oczywiście, o regularnym romansie), to wolałabym o tym nie widzieć  Piszę o problemach z dochowaniem wierności jednemu mężczyźnie, ponieważ trochę siebie znam i wiem, że mogą się one pojawić nawet wtedy, gdy między nami jest naprawdę ok. To raczej działa w tą stronę: myślę o kimś innym - nie mam cierpliwości i chęci rozmowy z TŻ, a nie odwrotnie  Gdyby mój mąż miał takie zapędy, pewnie sama byłabym grzeczna - tak to niestetty wygląda. Gdy facet jest ideałem i czuję się bardzo pewnie, zaczynam zauważać innych facetów. | |
|     | 
|  2008-11-28, 10:22 | #1117 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

Heloo Cytat: 
  . Cytat: 
  . Mój brat z zona byli z nami w zeszlym roku..mimo ze ich mała miała dopiero 15 miesięcy. Opiekowali sie nią na zmianę..także cokolwiek zjazdami się nacieszyli. Zdjęcia pokaze na pewno  Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  Svinecko jak brak funduszy kup sobie serum flavo C na BU...L_V dobrez radzi. Jest super..normalnie go uzywasz jak krem na noc...na twarz i pod oczy. 
				__________________ | |||||
|     | 
|  2008-11-28, 10:31 | #1118 | |
				 | 

Cytat: 
  Właśnie ostartnio prowadzę terapię z koleżanką, miała podobnie jak Ty, z tym że tam doszło znużenie związkiem bo znają się 10 lat, a małżeństwem 8 .......Na razie próbuje sklecić swoje małżeństwo po nieudanym romansie, z facetem który mężowi nie dorastał do pięt, pod żadnym względem  Zobaczymy co dalej.......... Dla mnie takie sytuacje jak Twoje są potwierdzeniem teorii, że kobiety kochają DRANI i jeśli na takiego trafią typa, to są szczęśliwe i nie w głowie im romanse. Dla mnie DRAŃ to odpowiednik ZOŁZY u kobiet, nie mam na myśli jakiejś tam przemocy czy coś, ale sa pewne cechy charakteru, które kobiety kręca i tyle. Sama mam DRANIA więc wiem co mówię  HANIA dobrze się ustawić to jest to !!!   | |
|     | 
|  2008-11-28, 10:33 | #1119 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: PL 
				 | 

cześć diewczyny  Asiuk jak masz długie włoski to nie obcinaj  ja miałam za łopatki i teraz się złoszczę bo sa krótkie  teraz się boję czy przez ten rok mi urosną choćby do łopatek   
				__________________ | 
|     | 
|  2008-11-28, 10:33 | #1120 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2008-11-28, 10:36 | #1121 | 
				 | 

znam ta ksiazke - mam ebooka na kompie    
				__________________  Zestawienie i status wszystkich zamowien  Wzorki i wzoreczki, teraz nowe pazurki u Swinecki zapraszam do komentowania   | 
|     | 
|  2008-11-28, 10:37 | #1122 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2008-11-28, 10:38 | #1123 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2008-11-28, 10:41 | #1124 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Witam Kobietki    | 
|     | 
|  2008-11-28, 10:42 | #1125 | 
				 | 

__________________ | 
|     | 
|  2008-11-28, 10:46 | #1126 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-11 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
   Edytowane przez L_V Czas edycji: 2008-11-28 o 10:48 | |
|     | 
|  2008-11-28, 10:47 | #1127 | ||
				 | 

Cytat: 
  Ale potwierdzam. U mnie dochodzi fakt, że faceci mnie po prostu bardzo interesują, nawet, jak mam swojego "na własność"  Nie miałam nigdy chłopaka, którego bym w jakimś stopniu nie zdradziła (myśląc o kimś 24h, całując się z kimś, szukając bliskości)  Nie piszę tego z dumą, raczej mi wstyd. Wydaje mi się, że w ten sposób podbudowywałam moje poczucie wartości, które najczęściej bywało dość niskie  Dlatego tak bardzo bałam się małżeństwa - że poczuję się jak zużyty przedmiot, który nikogo już nie jest w stanie zainteresować. Cytat: 
  Mam włosy za ramiona i już mnie drażnią. Jestem niską babą - tylko 158 cm wzrostu i mam czasami wrażenie, że długie włosy mnie dodatkowo "obciążają". Ostatnio zastanawiałam się, czy jednak nie skrócić tylko grzywki. Bardzo lubię eksperymenty z włosami, zresztą bardzo szybką mi odrastają  W lutym zeszłego roku miałam całkiem króciutkie  Mąż zresztą też bardzo lubi, jak zmieniam uczesanie. Kilka osób uważa, że lepiej mi w długich, a inne - że w krótszych  Czasami w długich czuję się strasznie seksownie, a czasami niekoniecznie - mam cienkie włosy i po kilku godzinach od umycia są już przyklapnięte. | ||
|     | 
|  2008-11-28, 10:51 | #1128 | |
				 | 

Cytat: 
  podobało mi się, ale, że tylko krowa zdania nie zmienia to teraz podoba mi się jak dziewczyny mają długie lekko podkręcone włosy tak jak np Sylwia w moim tasiemcu "Tylko miłość"   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-11-28, 10:53 | #1129 | ||
				 | 

Cytat: 
 Ja tak mialam jako nastka. Z kazdym facetem byłam maks parę miesiecy...w pewnym momencie zawsze zaczynali mnie pociągac Ci niedostępni. Widać nie tylko faceci maja naturę zdobywcy  Cytat: 
 Dobry, kochający, nieflirtujacy, na wszystko sie zgadzający "cimciok" jest nudny. 
				__________________ | ||
|     | 
|  2008-11-28, 11:00 | #1130 | |
				 | 

Cytat: 
  Ta moja koleżanka, też miała to prawie od początku niestety, tzn. zdradziła go pierwszy raz jak nie byli małżeństwem nawet  Ale wiesz jak jest, on takie dobry, bardzo ją kocha to co podkuliła ogon i wróciła, i tak kilkakrotnie....  Dwoje dzieci jej zrobił, żeby ją usidlić  I nic, dzieci jej w niczym nie przeszkadzają, odchowała i to samo  Nawet jej źle nie oceniam, no bo jak ? Mimo, że w głowie mi się to nie mieści co wyprawia  Kiedyś myślałam, że wyszaleje się, zmądrzeje, przejdzie z wiekiem, nie przechodzi  Ciężka sprawa, teraz chodzi na terapie małżeńskie z mężem, on dla niej zrobi wszystko, gwiazdkę z nieba....i zgadza się na wszystko by to naprawić....Szczerze, czasem mu się dziwię, bo zasługuje facet na więcej i mógłby mieć równie/jak nie bardziej atrakcyjną kobietę niż ta....A tak go trzyma, tyle lat  Asiuk jesteś RAKIEM może ? | |
|     | 
|  2008-11-28, 11:00 | #1131 | |
				 | 

Cytat: 
  Zadzwoniłam do T. i zaproponowałam kolację (fakt, że nie chce mi się gotować  ). Ubrałabym się ładnie, ale nie mam w co   Muszę się bardziej starać. Edit: Dorinko, obawiam się, że jestem właśnie takim przypadkiem - co to z wiekiem nie przechodzi. To jest tak strasznie dziwne uczucie: dobrze wiesz, że możesz w ten sposób zniszczyć wszystko (choć w głębi masz nadzieję, że jednak ujdzie ci na sucho), ale i tak dążysz do pewnych zachowań, gestów, słów. Jestem spod znaku ryb, o dziwo   Edytowane przez asiuk Czas edycji: 2008-11-28 o 11:04 | |
|     | 
|  2008-11-28, 11:00 | #1132 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Hej   PIĄTEK   | 
|     | 
|  2008-11-28, 11:01 | #1133 | 
				 | 

__________________ | 
|     | 
|  2008-11-28, 11:05 | #1134 | 
				 | 

dorinko co Ty tak z tymi rakami?? ja lubie raki - to dobrzy ludzie moja mama jest rakiem ale raczej to kobiet tyczy 
|     | 
|  2008-11-28, 11:08 | #1135 | 
				 | 

Ta opisywana też RAK  Ty też tak lubisz flirtować, kokietować ? Ona na tych tepariach się dowiedziała, że podłożem tego sa problemy z dzieciństwa....małe poczucie własnej wartości, brak wiary w siebie....stąd ta ciągła chęć udawadniania sobie, że może zdobyć kolejnego faceta ? Jakieś to dziwne dla mnie, ale może ....Mi się wydaje, że ona nie potrafi być z kimś na 100% zawsze szuka kolejnej ofiary, a może jest z nieodpowiednim facetem ? Svinecko moja teoria z rakami - facetami, jak spotkam w życiu uciekać gdzie pieprz rośnie, bo to faceci nie dla mnie  Jako koledzy, znajomi tez nie bo mnie nudzą, nic złego przecież. Kobiety są ok. nic do nich nie mam....   Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-11-28 o 11:09 | 
|     | 
|  2008-11-28, 11:09 | #1136 | |
				 | 

Cytat: 
  cięzko mi z tym zyć, ale trudno   
				__________________ | |
|     | 
|  2008-11-28, 11:12 | #1137 | 
				 | 

a te raki ktore ja znam sa wierne po grob moja mama jest rak jej pierwszym mezczyzna byl moja tata  i jest wierna nawet sama ciagle mowi ze wiernosc to ja mam po niej hehe 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-11-28, 11:15 | #1138 | |
				 | 

Cytat: 
 No ale jak to, zakompleksiona a flirtowac lubisz ? Mnie się wydawało, że to odwrotnie działa, że flirtują, kokietują kobiety pewne siebie ? czy nie ? Ja np. nie kokietuję w ogóle, nie flirtuję, mój mąż powiedział że jako nieliczna nie stosowałam żadnych sztuczek na początku co mu się bardzo spodobało, ale wiem że dziewczyny bardzo często kokietują  Svinecko dlatego uważam, ze to nie znak zodiaku ale jakieś problemy z psychiką mają wpływ na to Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2008-11-28 o 11:17 | |
|     | 
|  2008-11-28, 11:18 | #1139 | |
				 | 

Cytat: 
 ja wogóle jestem dzikiem jak jakiś facet coś do mnie mówi to udaję, ze nie słyszę i uciekam haha  przyjaciółki mnie za to kochają 
				__________________ | |
|     | 
|  2008-11-28, 11:22 | #1140 | |
				 | 

Cytat: 
 Szukasz potwierzdenia swojej atrakcyjnosci u obcych facetów. Do tego lubisz adrelalinkę. Ja kiedyś potrafilam spotykac sie z 3 facetami na raz..bardzo mnie to kręciło  . TZ mnie dopiero usidlił..jak to zrobil nie wiem  . Wiem ze mnie kocha, w ogien za mna skoczy..ale jakis procent niepewnosci we mnie jest. Musze go caly czas zdobywac. Wiem ze nie ma tak ze on po prostu jest i zawsze bedzie. Wystarczy jeden bląd, olewcze zachowanie, brak rozmow, spontaniczności i wszystko moze się posypać. 
				__________________ | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.