Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-05, 11:04   #1111
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość

Dziewczyny mam do Was pytanie jeszcze odnośnie podkładu....szukam jakiegoś podkładu do cery tłustej lub mieszanej tak żeby trochę matowił...czy możecie mi coś polecić?? Generalnie się nie maluje, ale od wielkiego dzwonu czasem potrzeba a nic nie mam i chciałam sobie jakieś próbki pozamawiać ale jestem zielona w tym temacie Pomóżcie!!!
Zamów próbki podkładu w płynie i podkładu mineralnego (najbardziej uniwersalnie są Nude) do przetestowania- te podkłady dla mnie najlepsze, a mam cerę mieszaną i tłustą

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2011-04-05 o 11:05
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 11:23   #1112
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Koloryzowany Magix nieźle sobie radzi. Ale i tak nie ma co liczyć na cały dzień matowienia. Magix + puder + drobne poprawki w ciągu dnia typu przypudrowanie noska
Ok dzięki tak właśnie się zastanawiałam nad próbkami tego Magix'a...a jaki odcień polecasz?? albo może ten bezbarwny??
I czy on jest lekki, bo nie chcę wyglądać jak w masce....zależy mi na jak najbardziej naturalnym wyglądzie
Na cało dniowe matowienie to nie liczę, to wiadomo, ale chodzi mi o to żeby się nie świecić jak choinka bożonarodzeniowa...:brzyd al:
Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Zamów próbki podkładu w płynie i podkładu mineralnego (najbardziej uniwersalnie są Nude) do przetestowania- te podkłady dla mnie najlepsze, a mam cerę mieszaną i tłustą
Dzięki ale dziewczyny pisały że po tym mineralnym się świecą....więc nie wiem czy jest sens....
A poza tym odcień Nude to będzie dla mnie zdecydowanie za ciemny bo ja jestem jasną blondynką i cerę mam raczej bladą, jak to mówi moja mama że "jestem przeźroczysta"
Jeśli już to odcień Ivory albo Creamy Natural

Edytowane przez kosmiderdmwz
Czas edycji: 2011-04-05 o 11:27
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 11:28   #1113
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Ja mam ten błyszczyk figowy, one chyba wszystkie mają drobinki, ale BARDZO się kleją. Są gęste, klejące i jak jest wiatr to wszystkie włosy lądują na ustach, a później z błyszczykiem na policzkach

Mi nie wychodziły, wręcz przeciwnie Więc może Ci po prostu nie służą albo masz problem trądzikowy, którego nie rozwiążą kosmetyki.
to znaczy???ale jak moj maz to uzywa to tez ma taki wysyp pryszczy, to w takm razie jak to dziala?nie ma byc nic?
wera2604 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 11:28   #1114
kissms
Raczkowanie

Witam , rzadko się tu udzielam ..bardziej wrzucam co jakis czas cos i znikam
Dzis chciałam się z wami podzielic odpowiedzią na temat oferty podkładu rozświetlająco-antystrsowego ... tak wieć przychodzi nawilżający ....

"Szanowna Konsultantko,

Przepraszamy za błędny opis Oferty.
Informujemy, że w Ofercie jubileuszowej jest dostępny Podkład
rozświetlająco-nawilżający.
Zachęcamy do złożenia zamówienia." Mam nadzieje ,że trochę pomogłam

Edytowane przez kissms
Czas edycji: 2011-04-05 o 11:30
kissms jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 11:31   #1115
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
raczej tak! ja akurat nie cierpię tego zapachu, a niestety w rodzinie kobity go używają i jest trwały i nachalny. Nie mocny, ale trwały.
u mnie jest słaby na poczatku jak psikne to czuje a pozniej juz mniej chyba ze juz sie tak przyzwyczailam do niego;(
Stary 2011-04-05, 11:32   #1116
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Ok dzięki tak właśnie się zastanawiałam nad próbkami tego Magix'a...a jaki odcień polecasz?? albo może ten bezbarwny??
I czy on jest lekki, bo nie chcę wyglądać jak w masce....zależy mi na jak najbardziej naturalnym wyglądzie
Na cało dniowe matowienie to nie liczę, to wiadomo, ale chodzi mi o to żeby się nie świecić jak choinka bożonarodzeniowa...:brzyd al:

Dzięki ale dziewczyny pisały że po tym mineralnym się świecą....więc nie wiem czy jest sens....
A poza tym odcień Nude to będzie dla mnie zdecydowanie za ciemny bo ja jestem jasną blondynką i cerę mam raczej bladą, jak to mówi moja mama że "jestem przeźroczysta"
Jeśli już to odcień Ivory albo Creamy Natural
To może Ivory, bo creamy natural jest zdecydowanie ciemniejszy od Nude (ja mam wszytskie trzy odcienie) . Tak naprawdę Nude jest najjaśniejszy z tonacji żółtej a Ivory z tonacji różowej.
Dla mnie mineralny jest fajny i nic się nie świecę, moje koleżanki też są zadowolone, tylko jedna co ma bardzo suchą cerę stwierdziła ze ten podkład nie jest dla niej bo ściąga. Zresztą próbka kosztuje bodajże 80gr także zawsze można wziąć i samemu się upewnić
Stary 2011-04-05, 11:33   #1117
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
albo może ten bezbarwny??
ja bym Ci wlasnie radzila ten bezbarwny Magix
jesli na co dzien sie nie malujesz to on bedzie idealny, zmatowi i nie bedzie sie rzucalo w oczy, ze jestes umalowana

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 11:42   #1118
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
jesli na co dzien sie nie malujesz to on bedzie idealny, zmatowi i nie bedzie sie rzucalo w oczy, ze jestes umalowana
Właśnie, zapomniałam o nim Też sądzę ze będzie najlepszy
Stary 2011-04-05, 11:48   #1119
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
To może Ivory, bo creamy natural jest zdecydowanie ciemniejszy od Nude (ja mam wszytskie trzy odcienie) . Tak naprawdę Nude jest najjaśniejszy z tonacji żółtej a Ivory z tonacji różowej.
Dla mnie mineralny jest fajny i nic się nie świecę, moje koleżanki też są zadowolone, tylko jedna co ma bardzo suchą cerę stwierdziła ze ten podkład nie jest dla niej bo ściąga. Zresztą próbka kosztuje bodajże 80gr także zawsze można wziąć i samemu się upewnić
Ok dzięki bardzo za rady Wezmę próbki i będę próbować

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
Super dzięki , a czy są jakieś próbki do zamówienia czy trzeba od razu cały puder kupić?? Bo na formularzu do kat. 5 nie widzę w próbkach tego bezbarwnego Magix'a

Cytat:
Właśnie, zapomniałam o nim Też sądzę ze będzie najlepszy
Dzięki jeszcze raz
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 11:49   #1120
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amigagdynia Pokaż wiadomość
Dziewczyny tez tak macie z szybkoschnacymi lakierami ze wam nastepnego dnia odlaza platami?? Ja w niedziele wieczorem pomalowalam kolorem bronzess a rano juz jak chcialam wyjsc musialam poprawic bo mi odlazil platami!!!
ja mam rose amour i odchodzi szybko a mambo melon tak jak np. mocze ręce bardzo długo i trochę odchodzi.. Mnie ciekawią te nowe odcienie co bedą w 8

Cytat:
Napisane przez dokia;26164099[COLOR=Black
]dokładnie trzeba najpierw nauczyć się [/COLOR]robić makijaż i najlepiej podkład wg mnie rozprowadza się palcem a nie gąbeczką, wtedy równiejsza jest warstwa

tez tak sądzę.. gąbeczka wchłania nieco produktu i jest do mniej .. praktyka czyni mistrza Ja na poczatku tez nie umiałam się malować i czasem miałam maskę ..ale poźniej było coraz lepiej.. z cieniami tak samo

Kusicie mnie ta maseczka do włosów farbowanych..
choc nie wiem czy cokolwiek uratuje moje włosy nam porozdwajane końcówki (które wczoraj podcinałam).. ale wypróbuje ..
Polecam tez maseczkę śródziemnomorską niestety nie jest tania

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 12:00   #1121
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie mam zbyt miłych wspomnień po bezbarwnym Magixie. Był tępy, trudny do nałożenia, przy codziennym używaniu strasznie zapychał pory i okropnie pachniał - jakąś chemią. Na szczęście kupiłam tylko kilkumilitrową miniaturkę.

Barwiony to zupełnie inna bajka Będzie wyglądał naturalnie, bo fajnie się rozprowadza i średnio kryje. Odcień nude jest rzeczywiście dosyć ciemny.

Ale wiadomo, że dużo zależy też od konkretnej osoby i skóry i to na własnej skórze najlepiej testować
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 12:08   #1122
francesca22
Zadomowienie

Czy jest juz jakas nowa oferta z logo avon ??
jesli nie ma nowej to gdzie mozna stra zobaczyc bo gdzies zawieruszyłam w domu

Edytowane przez francesca22
Czas edycji: 2011-04-05 o 12:09
francesca22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 12:09   #1123
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula1109 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

1694 9
a dostepny wogole jest ?
Ja mam zieloną kropkę
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 12:09   #1124
zlotqo
Zadomowienie

cześć dziewczyny, zrobiłam sobie znów przerwę od wizażu
witam wszystkich i proszę o powtórne przyjęcie w zacne progi

ja dowiedziałam się o "ofercie dnia" dopiero wczoraj ah ten mój refleks dzisiaj zestaw Windscape ale chyba się nie skusze... to działa tak że jak sobie zapisze kod to potem mogę go przy zamówieniu wykorzystać, tak?

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 12:11   #1125
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez francesca22 Pokaż wiadomość
Czy jest juz jakas nowa oferta z logo avon ??
jesli nie ma nowej to gdzie mozna stra zobaczyc bo gdzies zawieruszyłam w domu
strefa-pliki do pobrania

oferta jest do 11/2011
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 12:13   #1126
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ale ogólnie zakupu nie żałujesz?? nie wyciera się ona nigdzie?? nosisz ją już??
Zakupu nie żałuję. Bardzo elegancka torebka. Miałam ją tylko raz ubraną. W niedzielę do Kościoła i z powrotem (autem), więc trudno mi powiedzieć jak z jakością.
Stary 2011-04-05, 12:13   #1127
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
to znaczy???ale jak moj maz to uzywa to tez ma taki wysyp pryszczy, to w takm razie jak to dziala?nie ma byc nic?
Mnie ten tonik pomagał, wysuszał mi pryszcze i przy okazji twarz.
Masz trądzik na co dzień czy tylko jak zaczęłaś tego używać? Tonik z racji obecności kwasu salicylowego zasusza wypryski, ale wysusza też twarz co powoduje, że zwiększa się produkcja sebum. Dlatego po zastosowaniu tak silnego toniku konieczne jest nawilżenie skóry, bo jeśli nie nawilżymy, nadmiernie wysuszona skóra sama sobie wyprodukuje nawilżenie a efekt - nowe wypryski. Jest też opcja, że tonik Ci zwyczajnie nie służy i powinnaś przestać go stosować. Mam nadzieję, że trochę pomogłam.
Stary 2011-04-05, 12:17   #1128
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny mam do Was pytanie jeszcze odnośnie podkładu....szukam jakiegoś podkładu do cery tłustej lub mieszanej tak żeby trochę matowił...czy możecie mi coś polecić?? Generalnie się nie maluje, ale od wielkiego dzwonu czasem potrzeba a nic nie mam i chciałam sobie jakieś próbki pozamawiać ale jestem zielona w tym temacie Pomóżcie!!!
Natychmiastowe matowienie jest przy podkładzie perfect wear. Nie błyszczę się do końca dnia. Jest naprawdę trwały. Mam cerę mieszaną i problem z świecącym się czołem. (Mam grzywkę, ale czasem daję na bok, albo całkiem spinam)
Stary 2011-04-05, 12:20   #1129
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Natychmiastowe matowienie jest przy podkładzie perfect wear. Nie błyszczę się do końca dnia. Jest naprawdę trwały. Mam cerę mieszaną i problem z świecącym się czołem. (Mam grzywkę, ale czasem daję na bok, albo całkiem spinam)
ja też używam perfect wear od ponad 10 lat w międzyczasie kupowałam próbki innych, ale żaden inny mi nie pasuje
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 12:28   #1130
patrycja11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja też używam perfect wear od ponad 10 lat w międzyczasie kupowałam próbki innych, ale żaden inny mi nie pasuje
Ja też ostatnio zdecydowalam się na Perfect Wear i jestem zadowolona. Jest bardzo trwały, no i nawet fajnie matowi Mam cerę mieszaną.
patrycja11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 12:28   #1131
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ja właśnie użyłam próbek tego podkładu bo czaję się na niego jakiś czas i choć efekt końcowy jest super to nie pasuje mi w nim to, że ciężko sie go nakłada tzn trzeba to zrobić bardzo szybko bo im dłużej się go rozprowadza tym ciężej- Wy też tak macie

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 12:40   #1132
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Wpadłam się pochwalić ,że wygrałam w loterii Avon. Było na mailu ale mąż mi nic nie mówił i dopiero dzis odkryłam. Było juz ze 2 dni.Kazali potwierdzic dane osobowe.
Coś mało nas wygrało. jak był ten konkurs z aparatami to pamiętam,żę mnóstwo z Was wygrało.
Cytat:
Gratulacje!!
Jeszcze będzie kilka losowań więc jest szansa że któraś z nas coś wygra
Cytat:
Napisane przez Justaa555 Pokaż wiadomość
gratuluję. no mało soób wygrało, ale jeszcze będzie trochę tych losowań, więc może każdej się uda coś wygrać.

niby tyle losowań to zawsze większa szansa na wygranie o ile osoby, które już wygrały po raz kolejny nie zostaną wylosowane

wg. mnie osoby, które raz wygrały nie powinny być brane pod uwagę przy kolejnym losowaniu mimo nadesłania prawidłowego kodu

a Wy co o tym myślicie??

często w konkursach jak podawali pełne imię i nazwisko oraz miasto na listach widniało po kilkanaście osób o tym samym nazwisku z tego samego miasta- na zbieg okoliczności mi to nie wyglądało
Cytat:
Napisane przez kissms Pokaż wiadomość
Witam , rzadko się tu udzielam ..bardziej wrzucam co jakis czas cos i znikam
Dzis chciałam się z wami podzielic odpowiedzią na temat oferty podkładu rozświetlająco-antystrsowego ... tak wieć przychodzi nawilżający ....

"Szanowna Konsultantko,

Przepraszamy za błędny opis Oferty.
Informujemy, że w Ofercie jubileuszowej jest dostępny Podkład
rozświetlająco-nawilżający.
Zachęcamy do złożenia zamówienia." Mam nadzieje ,że trochę pomogłam
dziękujemy za wiadomość, Sarunieczka się ucieszy

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2011-04-05 o 12:41
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 12:41   #1133
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
ja właśnie użyłam próbek tego podkładu bo czaję się na niego jakiś czas i choć efekt końcowy jest super to nie pasuje mi w nim to, że ciężko sie go nakłada tzn trzeba to zrobić bardzo szybko bo im dłużej się go rozprowadza tym ciężej- Wy też tak macie
Ja też tak mam. To jest minus tego podkładu, ale efekt końcowy super.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 12:45   #1134
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
nie zwróciłam na to uwagi, nakładam na twarz i od razu rozcieram
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 12:46   #1135
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Mnie ten tonik pomagał, wysuszał mi pryszcze i przy okazji twarz.
Masz trądzik na co dzień czy tylko jak zaczęłaś tego używać? Tonik z racji obecności kwasu salicylowego zasusza wypryski, ale wysusza też twarz co powoduje, że zwiększa się produkcja sebum. Dlatego po zastosowaniu tak silnego toniku konieczne jest nawilżenie skóry, bo jeśli nie nawilżymy, nadmiernie wysuszona skóra sama sobie wyprodukuje nawilżenie a efekt - nowe wypryski. Jest też opcja, że tonik Ci zwyczajnie nie służy i powinnaś przestać go stosować. Mam nadzieję, że trochę pomogłam.
nie mam tradziku wogole!tlyko zaczelam cos uzywac i nie moge sie tego pozbyc od pol roku, szukam przycyzny i nie chce mi to zejsc a ja jestem taka glupiutka ze jeszcze to dusze!
mam sucha skore i jak zaczelam jak pozdanie nawilzac mam coraz wiecej tego dziadostwa, juz sama nie wiem ..pomocy!
Stary 2011-04-05, 12:51   #1136
patrycja11
Raczkowanie

Cytat:
To racja. Trzeba go bardzo dokaldnie i miare szybko rozprowadzić, no i nie przesadzić z ilością Mimo to ja jestem zadowolona;D Kupiłam ostatnio puder w kompakcie do zmatowienia ale nie jest mi potrzebny przy tym podkładzie;p

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
nie mam tradziku wogole!tlyko zaczelam cos uzywac i nie moge sie tego pozbyc od pol roku, szukam przycyzny i nie chce mi to zejsc a ja jestem taka glupiutka ze jeszcze to dusze!
mam sucha skore i jak zaczelam jak pozdanie nawilzac mam coraz wiecej tego dziadostwa, juz sama nie wiem ..pomocy!
Dermatolog może Ci pomoże
patrycja11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 12:52   #1137
Agatheska
Zadomowienie

Tak się zaczęłam zastanawiać nad torebką Dinah
Odkopałam fotki, wstawione przez dokię i podoba mi się, ale się waham, czy warto za tą cenę
Dokia jakbyś mogła doradzić, byłabym wdzięczna

Chociaż znając moje szczęście to pewnie już będzie w brakach
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 12:53   #1138
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez amigagdynia Pokaż wiadomość
Dziewczyny tez tak macie z szybkoschnacymi lakierami ze wam nastepnego dnia odlaza platami?? Ja w niedziele wieczorem pomalowalam kolorem bronzess a rano juz jak chcialam wyjsc musialam poprawic bo mi odlazil platami!!!
Tak, one szybko odłażą i wiele dziewczyn tu pisało o nich to samo.
też oczywiście używam odżywki pod spód, ale tu już w sumie nie o to chodzi ... przecież używam też innych lakierów i reszta potrafi w tych samych warunkach utrzymać się na paznokciu dłużej. Szybkoschnące przy takim samym użytkowaniu tylko dzień, wiec coś tu z nimi jest ewidentnie nie halo.
Cytat:
Napisane przez francesca22 Pokaż wiadomość
Dziewczyny!
Czy Avon posiada tusze wodoodporne?? Jesli tak to ktore to sa ??
Wydłużający, Superextend.
Stary 2011-04-05, 13:05   #1139
Justaa555
Raczkowanie

mam już fakturkę. cienie i tusz pomimmo żółtej kropy są na fakturze. naszyjnik slip into też wreszcie jest..
no ale zawsze coś wymyślą..

2528-8 PIERSCIONEK BEATRICE ROZM.10
Brak w magazynie. Produkcja zakończona - prosimy nie zamawiać.

w kat. 04 było napisane na fakturze, że doślą w następnym zamówieniu, a teraz brak. ehhhh.

dali mi 2 katalogi 05 gratis. po jakiego kija.
no to jutro święto paczki.

jeszcze 14 miesięcy
Justaa555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:07   #1140
Dagusiac
Zakorzenienie

Cytat:
A dlaczego mając suchą skórę używasz toników do cery tłustej i trądzikowej? Proponuję wybrać się do dermatologa. A nawilżanie nie oznacza zapychania twarzy tłustymi kremami. Nawilżaj czymś lekkim.

Dziewczyny co do lakierów szybkoschnących mi Red Wine odchodził jak malowałam pod spód odżywką. Wtedy chyba przyczepność jest mniejsza i sa już 3 warstwy a im więcej warstw tym większe prawdopodobieństwo, że zacznie odłazić. Jak przestałam używać tego podkładu nie mam już tego problemu

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości