Slimex 15 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-01, 07:56   #1111
crookass
Raczkowanie

Dot.: Slimex 15

dopiero 2 tabletki wzięłam i waga taka sama co po odstawieniu Slim
crookass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 09:09   #1112
ewunia830
Raczkowanie

crookass a może te zawroty głowy to nie od tabletek tak sobie pomyślałam, no ale ja to się naoglądam tych mądrych programów np. ciąża z zaskoczenia więc potraktuj to jako żart
proponuje dowitaminizowanie tabletkami, więcej wody i sok pomidorowy albo warzywny

a ja dzisiejszą noc spałam dyszałam i wszystko słyszałam
spanie jak mysz pod miotłą heh
ale za to rano jestem wyspana i przytomna co mi się nie zdażało nigdy
własnie zjadłam kanapkię, witaminki, magnez i naszą tabletunię

wczoraj dokonałam pomiarów tyle że wieczorem
waga 81,4 kg przy wzroście 168 cm, rozm. ubrań 42
a chcemy 65 kg i rozm. 38 czyli jakies 16 ciężkich i długich kilogramów przedemną
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 09:28   #1113
_Khloe
BAN stały

Witajcie Dziewczyny,
Dołączam do Was jeśli można oczywiście .
Udzielałam się w atku o reduce, ale z racji tego, że biore sibu myślę, że ten jest akurat odpowiednejszy .
Dziś już jest lepiej, ale poprzednie dwa dni umierałam z powodu kołatania serca i ogólnego otumanienia.
Biorę od tygodnia i widze efekty, ale na wagę nie wchodziłam.
_Khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 09:41   #1114
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39

Cytat:
Napisane przez _Khloe Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczyny,
Dołączam do Was jeśli można oczywiście .
Udzielałam się w atku o reduce, ale z racji tego, że biore sibu myślę, że ten jest akurat odpowiednejszy .
Dziś już jest lepiej, ale poprzednie dwa dni umierałam z powodu kołatania serca i ogólnego otumanienia.
Biorę od tygodnia i widze efekty, ale na wagę nie wchodziłam.

witaj efekty widoczne i o to chodzi , a jeszcze około tyg. i samopoczucie złe powinno ustapić
wejdź na wage i zobacz spadek kg, bedzie mobilizujace i my też jesteśmy ciekawi

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez crookass Pokaż wiadomość
dopiero 2 tabletki wzięłam i waga taka sama co po odstawieniu Slim

dopiero po większej ilości tabl, spadek bedzie widoczny na wadze, 2 tabl.troszke mało
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 10:20   #1115
crookass
Raczkowanie

no wiem, ale pytałaś to odpowiedziałam

W ciaży chyba nie jestem, chociaż to nigdy nie wiadomo na 100%, ale raczej nie. Najbardziej dokucza mi to osłabienie wzroku, naprawdę mam problemy z czytaniem was dziewczyny
Stary 2012-06-01, 11:03   #1116
ewunia830
Raczkowanie

czesc Khloe witamy witamy

crookass babeczko no weź ty nie strasz !
witaminy bierzemy ?

a mi się spaaaaać zachciało jak nie wiem ehhh ta pogoda :/
ewunia830 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 11:15   #1117
crookass
Raczkowanie

biorę codziennie vigor complete. Jem warzywa, owoce, mięsko, więc chyba witamin mam dostatek.
Stary 2012-06-01, 11:47   #1118
Margaritte
Raczkowanie

A ja w końcu pierwsze dziwne objawy ... ja wiem,że przesadzam - no ale jak są jakieś objawy to znaczy że działa

W Nocy było mi tak zimno ( mimo że na zewnątrz ciepło) że spałam cała opatulona kołdrą. Czułam jak stopy mam lodowate ... ale TŻ twierdził żem ciepła ... i noc też jakoś tak mało przespana - często się budziłam , a poza tym wszystko OK.
Stary 2012-06-01, 11:55   #1119
marika39
BAN stały

Dziewczynki , dacie wszystkie rade , coś się dzieje czyli dziala

jestem ciekawa jak waga po tygodniu wykaże, chwalcie się , osiągnięcia bedą widoczne a samopoczucie sie poprawi

ja dziś z bólu głowy nie wytrzymuje, proszki nie pomagają, kawa też, a deszcz pada i ciśnienie do kitu
ale jutro nowy dzień.
Stary 2012-06-01, 12:36   #1120
Margaritte
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość

ja dziś z bólu głowy nie wytrzymuje, proszki nie pomagają, kawa też, a deszcz pada i ciśnienie do kitu
ale jutro nowy dzień.

Wytrzymasz ! Poboli i przestanie - oby szybko !

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:

jestem ciekawa jak waga po tygodniu wykaże, chwalcie się , osiągnięcia bedą widoczne a samopoczucie sie poprawi
.
Oj ja też jestem ciekawa. Miałam zważyć się po 10 dniach ale chyba nie wytrzymam i dociągnę tylko do tygodnia i w poniedziałek polecę się zważyć. Na szczęście nie mam wagi w domu

I ciekawość mnie zżera jak u Was z postępami będzie ! Bo będzie !
Stary 2012-06-01, 14:22   #1121
magdak2306
Przyczajenie

GG do magdak2306

Witam serdzecznie !
jakoś zabiegana jak cały tydzień byłam nie praca, to fitnesik. Nawet w pracy nie miałam czasu zajrzeć na forum.
Dzisiaj, po tygodniu oczekiwania dostałam paczuszke , to chyba z okazji Dnia Dziecka!
Ostatnio dałam rade podać tylko wage ok 76kg, zaopatrzyłam się w cm krawiecki i moje wymiary na początku są takie:
biust -105cm
talia - 85cm
bioderka - 115cm (i one razem z udami to jest moja największa zmora ).
Zaczyna się truskawkowy sezon, czy są jakieś ograniczenia w ilości i konsumpcji? Bo takie świeże to bym mogła zajadać cały czas
magdak2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 15:11   #1122
Dolce32
Raczkowanie

Witajcie
Jeshu, wczoraj to była jakaś katastrofa. Osłabienie, zamulenie, spadek formy, ból głowy i oczywiście dreszcze. Przy meridii tego nie miałam(inny skład). Dzis już lepiej, ale głowa nadal boli i ogólne roztrzęsienie. jakbym z lekka pijana była Pierwsze efektu już widać pasek o dwie dziurki dalej ale jak tak dalej pójdzie z samopoczuciem...:/ witaminy łykam. I magnez może zacznę..

Truskawek możesz jeść do oporu
Dolce32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 15:24   #1123
magdak2306
Przyczajenie

GG do magdak2306

dzięki za info
Superr
A co do witaminek to polecam Vitapil z biotyną na cere i włoski, brałam jak łykałam Ze... i działał.

Edytowane przez magdak2306
Czas edycji: 2012-06-01 o 15:27
Stary 2012-06-01, 15:27   #1124
Dolce32
Raczkowanie

Widzę, że sąsiadka
Też lubię truskawki i zaraz będę pałaszować
Stary 2012-06-01, 15:42   #1125
oblio84
Przyczajenie

hej..dzis 4 dzien..cos mnie podkusilo i sie zwazylam... jest 800 gram mniej cieszyc sie czy nie?

biore obestofit... tylko nie wiem czy jak napisze nazwe post przejdzie..

i zaczynam czuc glod... tak powinno byc? skoncze te moje tabletki i chyba zamowie cos innego.. moze lepiej podziala...

a jem juz normlanie.. tzn nie przekraczam 1000 kcal na dzien ale jem
oblio84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 16:01   #1126
Dolce32
Raczkowanie

A co do witaminek to polecam Vitapil z biotyną na cere i włoski, brałam jak łykałam Ze... i działał.[/QUOTE]

dzięki, słyszałam Chyba tylko vitamina C to za mało. Tez łykałam wcześniej Merz Special i byłam zadowolona. Dziś któryś zakupię.
Stary 2012-06-01, 16:03   #1127
AniaQk
Raczkowanie

chyba nie działają na Ciebie skoro czujesz głód, dziwne :P ja jak wiecie 4 tabletki za sobą działają: nie chce jesc, nie czuje głodu ale i słabo spalam wiec zrobiłam 4 dni bez tabletek tylko dlatego, ze nie mogłam sie na nich odpowiednio mocno skupić :P a tu zaliczenia:d tak czy siak 4,5 kg w doł jest :d od jutra znowu tabsy
AniaQk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 16:19   #1128
oblio84
Przyczajenie

no wlasnie juz sama nie wiem..dzialaja czy nie? niby czuje glod ale jem porcje duzo mniejsze.. dzins na przyklad razem z kolacja bedzie okolo 900 kcal... skoncze te moje i chce wyprobowac sibutril.. tylko sa dwa, zolte i niebiesko biale.. wiece moze ktore okazuja sie tak statystycznie lepsze?
Stary 2012-06-01, 16:21   #1129
oblio84
Przyczajenie

no wlasnie sama nie wiem czy dzialaja czy nie.. niby czuje glod.. ale jem duzo mniej..wiecej nie daje rady nawet jakbym chciala... po tych moich chyba przerzuce sie na inne.. chce sprobowac sibu tylko nei wiem czy te zolte czy bialo niebieskie sa lepsze?
Stary 2012-06-01, 16:33   #1130
oblio84
Przyczajenie

jak to jest..raz przechodzi moj post od razu a drugi raz nie?

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

sama wlasnie juz nei wiem czy dziala.. niby jestem glodna, ale jem duzo mniej..dziennie nie przekraczam 1000 kcal... jak skoncze te moje listki to chyba zamienie na inne...
Stary 2012-06-01, 18:02   #1131
marika39
BAN stały

hej , super, napisałam sie i znów mnie wywaliło z forum

czuję się dalej źle i nawet tabl. nie pomagają, mam nadzieję, że pogoda bedzie lepsza, ciśnienie się zwiększy i samopoczucie poprawi.

zaskoczyłaś mnie obestof...... skąd pomysł na ten lek? jeśli to nie tajemnica!

jesli chodzi o spadek 800 g , moim zdaniem jest to dobry wynik jak na 4 tabl. Ale jesli chodzi o myślenie w sprawie zmiany , daj sobie czas , żeby przekonać sie jaki efekt bedzie . Nie ma co na początku brania , juz myśleć co będzie za miesiąc.

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Tabletki działają, wystarczy spojrzeć na spadek wagi , a żadne nie spowodują braku uczucia głodu.
Tabletki mają powodować zmniejszenie apetytu , i zjadanie mniejszych porcji z powodu uczucia sytości. A nie żeby nic nie odczuwać,

Ja jeszcze się zastanawiam , co dalej . Może cos podpowiecie?
Stary 2012-06-01, 18:06   #1132
Margaritte
Raczkowanie

niej
Cytat:
Napisane przez oblio84 Pokaż wiadomość
jak to jest..raz przechodzi moj post od razu a drugi raz nie?

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

sama wlasnie juz nei wiem czy dziala.. niby jestem glodna, ale jem duzo mniej..dziennie nie przekraczam 1000 kcal... jak skoncze te moje listki to chyba zamienie na inne...

Dziewczyny Pamiętajcie, że to nie o to chodzi aby nie jeść , tylko jeść mniej, a z głową. Bo jeśli w ogóle nie będziecie jadły organizm zaraz nagromadzi tu i tam tłuszczyk na kolejne chude dni tylko jak cokolwiek weźmiecie do ust. I to wtedy wszystko pójdzie w tyłek czy w brzuszek.

Niektóre czują mniejszy lub większy głód, ale każdy nasz organizm jest inny więc nie załamujcie się ... to mam nam pomóc schudnąć a nie odwalić całą robotę za Nas Dlatego głowa do góry!!!
Stary 2012-06-01, 18:16   #1133
oblio84
Przyczajenie

hej czemu ten lek.. hmm sama nie wiem bo byl najtanszy z calej listy u pana KZ a chcialam poporstu sprawdzic czy to w ogole dziala tak jak mowilam nigdy sie nie odchudzalam wiec chcialam zobaczyc jakie beda efekty...
spadek wagi jest.. mniejszy apetyt jest... pilnuje sie zeby jesc cos..ale nie wychodzi mi przekroczenie tych 1000 kcal, a zeby sie tylko napchac zeby je przekroczyc to tez bez sensu.. zobacze jaka bedzie waga po miesiacu... a zastanawialam sie nad innymi bo duzo czytalam ze dziewczyny nie czuja glodu a mi potrafi zaburczec w brzuchu...
Stary 2012-06-01, 18:16   #1134
marika39
BAN stały

jesli chodzi o truskawki do woli mozna jeść , są dietetyczne, ich kaloryczność jest niska - 100g truskawek to tylko 35 kcal. Ze względu na dużą zawartość błonnikai związków mineralnych usprawniają perystaltykę jelit, dzięki czemu przeciwdziałają zaparciom , i akurat w naszej sytuacji jak znalazł. Ma dodatkowo dużo innych zalet , które pomagają w zrzuceniu kg i nie tylko . Zawsze jadłam duzo truskawek i powiem wam , że teraz jest dobry moment na to żeby jak najwięcej korzystać z ich dobrodziejstw bo króto możemy się nimi cieszyć!

Ja nigdy sobie ich nie żałowałam wiecej sie lata siusiu ale pycha i zdrowa
Stary 2012-06-01, 18:19   #1135
oblio84
Przyczajenie

i znow nie przeszedl post;/

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

czemu ten lek..sama nie wiem..bo byl najtanszy na liscie u pana Z. chcialam poprsotu sprawdzic czy dziala na mnie
Stary 2012-06-01, 18:21   #1136
marika39
BAN stały

tak tylko zapytałam , działanie ma takie samo jak inne, dziewczyny brały i nie narzekały
Stary 2012-06-01, 18:23   #1137
oblio84
Przyczajenie

a jem jem staram sie wychodzi mi tak okolo 800kcal.. bo nie chce pustych kalorii wpychac.. ale czasami zaburczy mi w brzuchu..
Stary 2012-06-01, 18:29   #1138
magdak2306
Przyczajenie

GG do magdak2306

Cytat:
jesli chodzi o truskawki do woli mozna jeść , są dietetyczne, ich kaloryczność jest niska - 100g truskawek to tylko 35 kcal. Ze względu na dużą zawartość błonnikai związków mineralnych usprawniają perystaltykę jelit, dzięki czemu przeciwdziałają zaparciom , i akurat w naszej sytuacji jak znalazł. Ma dodatkowo dużo innych zalet , które pomagają w zrzuceniu kg i nie tylko . Zawsze jadłam duzo truskawek i powiem wam , że teraz jest dobry moment na to żeby jak najwięcej korzystać z ich dobrodziejstw bo króto możemy się nimi cieszyć!

Ja nigdy sobie ich nie żałowałam wiecej sie lata siusiu ale pycha i zdrowa
dziękuje za kolejne info.
Dzisiaj już spora porcja zjedzona. Troszke w pracy zgłodniałam,a nie zrobiłam zakupów przed pracą oprócz truskawek. Okazało się, że miała w pracy jeszcze twarożek naturalny i powiem, że pychotka wyszła.
No właśnie, za krótki jest sezon na truskawki, a te przetworzone już nie są tak smaczne
Stary 2012-06-01, 18:31   #1139
oblio84
Przyczajenie

ja jutro wybiore sie po truskawki tylko mam nadzieje ze trafie na slodziutkie
Stary 2012-06-01, 18:41   #1140
magdak2306
Przyczajenie

GG do magdak2306

Mam do Was takie pytanko, macie jakiś prwawdzony sposób na walkę z bezsennością, o której tu tyle mowa?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości