| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem. 
 | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-06-01, 07:56 | #1111 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: Slimex 15

dopiero 2 tabletki wzięłam i waga taka sama co po odstawieniu Slim    | 
|     | 
|  2012-06-01, 09:09 | #1112 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-02 Lokalizacja: 1oo-lica 
				 | 

crookass a może te zawroty głowy to nie od tabletek   tak sobie pomyślałam, no ale ja to się naoglądam tych mądrych programów np. ciąża z zaskoczenia więc potraktuj to jako żart  proponuje dowitaminizowanie tabletkami, więcej wody i sok pomidorowy albo warzywny a ja dzisiejszą noc spałam dyszałam i wszystko słyszałam  spanie jak mysz pod miotłą heh ale za to rano jestem wyspana i przytomna co mi się nie zdażało nigdy własnie zjadłam kanapkię, witaminki, magnez i naszą tabletunię  wczoraj dokonałam pomiarów tyle że wieczorem waga 81,4 kg przy wzroście 168 cm, rozm. ubrań 42  a chcemy 65 kg i rozm. 38  czyli jakies 16 ciężkich i długich kilogramów przedemną   | 
|     | 
|  2012-06-01, 09:28 | #1113 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2011-11 
				 | 

Witajcie Dziewczyny, Dołączam do Was jeśli można oczywiście  . Udzielałam się w atku o reduce, ale z racji tego, że biore sibu myślę, że ten jest akurat odpowiednejszy  . Dziś już jest lepiej, ale poprzednie dwa dni umierałam z powodu kołatania serca i ogólnego otumanienia. Biorę od tygodnia i widze efekty, ale na wagę nie wchodziłam. | 
|     | 
|  2012-06-01, 09:41 | #1114 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
 witaj  efekty widoczne i o to chodzi , a jeszcze około tyg. i samopoczucie złe powinno ustapić   wejdź na wage i zobacz spadek kg, bedzie mobilizujace i my też jesteśmy ciekawi  ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- dopiero po większej ilości tabl, spadek bedzie widoczny na wadze, 2 tabl.troszke mało   | |
|     | 
|  2012-06-01, 10:20 | #1115 | 
				 | 

no wiem, ale pytałaś to odpowiedziałam   W ciaży chyba nie jestem, chociaż to nigdy nie wiadomo na 100%, ale raczej nie. Najbardziej dokucza mi to osłabienie wzroku, naprawdę mam problemy z czytaniem was dziewczyny   | 
|     | 
|  2012-06-01, 11:03 | #1116 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-02 Lokalizacja: 1oo-lica 
				 | 

czesc Khloe witamy witamy   crookass babeczko no weź ty nie strasz !  witaminy bierzemy ? a mi się spaaaaać zachciało jak nie wiem ehhh ta pogoda :/ | 
|     | 
|  2012-06-01, 11:15 | #1117 | 
				 | 

biorę codziennie vigor complete. Jem warzywa, owoce, mięsko, więc chyba witamin mam dostatek.

| 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-06-01, 11:47 | #1118 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-07 
				 | 

A ja w końcu pierwsze dziwne objawy ... ja wiem,że przesadzam - no ale jak są jakieś objawy to znaczy że działa   W Nocy było mi tak zimno ( mimo że na zewnątrz ciepło) że spałam cała opatulona kołdrą. Czułam jak stopy mam lodowate ... ale TŻ twierdził żem ciepła  ... i noc też jakoś tak mało przespana - często się budziłam  , a poza tym wszystko OK. 
				__________________  Szczęście Jest ukryte w drobiazgach ... więc nie czekaj na zrządzenie losu, tylko ciesz się z tego co masz - zazwyczaj Masz więcej niż zauważasz  | 
|     | 
|  2012-06-01, 11:55 | #1119 | 
| BAN stały | 

Dziewczynki , dacie wszystkie rade  , coś się dzieje czyli dziala  jestem ciekawa jak waga po tygodniu wykaże, chwalcie się , osiągnięcia bedą widoczne a samopoczucie sie poprawi  ja dziś z bólu głowy nie wytrzymuje, proszki nie pomagają, kawa też, a deszcz pada i ciśnienie do kitu  ale jutro nowy dzień. | 
|     | 
|  2012-06-01, 12:36 | #1120 | ||
				 | 

Cytat: 
 Wytrzymasz ! Poboli i przestanie - oby szybko ! ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat: 
  I ciekawość mnie zżera jak u Was z postępami będzie ! Bo będzie !   
				__________________  Szczęście Jest ukryte w drobiazgach ... więc nie czekaj na zrządzenie losu, tylko ciesz się z tego co masz - zazwyczaj Masz więcej niż zauważasz  | ||
|     | 
|  2012-06-01, 14:22 | #1121 | 
| Przyczajenie | 

Witam serdzecznie ! jakoś zabiegana jak cały tydzień byłam nie praca, to fitnesik. Nawet w pracy nie miałam czasu zajrzeć na forum. Dzisiaj, po tygodniu oczekiwania dostałam paczuszke  , to chyba z okazji Dnia Dziecka! Ostatnio dałam rade podać tylko wage ok 76kg, zaopatrzyłam się w cm krawiecki i moje wymiary na początku są takie: biust -105cm talia - 85cm bioderka - 115cm (i one razem z udami to jest moja największa zmora  ). Zaczyna się truskawkowy sezon, czy są jakieś ograniczenia w ilości i konsumpcji? Bo takie świeże to bym mogła zajadać cały czas   | 
|     | 
|  2012-06-01, 15:11 | #1122 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Trójmiasto 
				 | 

Witajcie  Jeshu, wczoraj to była jakaś katastrofa. Osłabienie, zamulenie, spadek formy, ból głowy i oczywiście dreszcze. Przy meridii tego nie miałam(inny skład). Dzis już lepiej, ale głowa nadal boli i ogólne roztrzęsienie. jakbym z lekka pijana była  Pierwsze efektu już widać  pasek o dwie dziurki dalej  ale jak tak dalej pójdzie z samopoczuciem...:/ witaminy łykam. I magnez może zacznę.. Truskawek możesz jeść do oporu   | 
|     | 
|  2012-06-01, 15:24 | #1123 | 
| Przyczajenie | 

dzięki za info   Superr  A co do witaminek to polecam Vitapil z biotyną na cere i włoski, brałam jak łykałam Ze... i działał. Edytowane przez magdak2306 Czas edycji: 2012-06-01 o 15:27 | 
|     | 
|  2012-06-01, 15:27 | #1124 | 
				 | 

Widzę, że sąsiadka  Też lubię truskawki  i zaraz będę pałaszować   | 
|     | 
|  2012-06-01, 15:42 | #1125 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: warszawa 
				 | 

hej..dzis 4 dzien..cos mnie podkusilo i sie zwazylam... jest 800 gram mniej  cieszyc sie czy nie?  biore obestofit... tylko nie wiem czy jak napisze nazwe post przejdzie.. i zaczynam czuc glod... tak powinno byc? skoncze te moje tabletki i chyba zamowie cos innego.. moze lepiej podziala... a jem juz normlanie.. tzn nie przekraczam 1000 kcal na dzien ale jem   | 
|     | 
|  2012-06-01, 16:01 | #1126 | 
				 | 

A co do witaminek to polecam Vitapil z biotyną na cere i włoski, brałam jak łykałam Ze... i działał.[/QUOTE] dzięki, słyszałam  Chyba tylko vitamina C to za mało. Tez łykałam wcześniej Merz Special i byłam zadowolona. Dziś któryś zakupię. | 
|     | 
|  2012-06-01, 16:03 | #1127 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Wieliczka 
				 | 

chyba nie działają na Ciebie skoro czujesz głód, dziwne :P  ja jak wiecie 4 tabletki za sobą działają: nie chce jesc, nie czuje głodu   ale i słabo spalam  wiec zrobiłam 4 dni bez tabletek  tylko dlatego, ze nie mogłam sie na nich odpowiednio mocno skupić :P a tu zaliczenia:d tak czy siak 4,5 kg w doł jest :d od jutra znowu tabsy | 
|     | 
|  2012-06-01, 16:19 | #1128 | 
				 | 

no wlasnie juz sama nie wiem..dzialaja czy nie? niby czuje glod ale jem porcje duzo mniejsze.. dzins na przyklad razem z kolacja bedzie okolo 900 kcal... skoncze te moje i chce wyprobowac sibutril.. tylko sa dwa, zolte i niebiesko biale.. wiece moze ktore okazuja sie tak statystycznie lepsze?

| 
|     | 
|  2012-06-01, 16:21 | #1129 | 
				 | 

no wlasnie sama nie wiem czy dzialaja czy nie.. niby czuje glod.. ale jem duzo mniej..wiecej nie daje rady nawet jakbym chciala... po tych moich chyba przerzuce sie na inne.. chce sprobowac sibu tylko nei wiem czy te zolte czy bialo niebieskie sa lepsze?

| 
|     | 
|  2012-06-01, 16:33 | #1130 | 
				 | 

jak to jest..raz przechodzi moj post od razu a drugi raz nie? ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- sama wlasnie juz nei wiem czy dziala.. niby jestem glodna, ale jem duzo mniej..dziennie nie przekraczam 1000 kcal... jak skoncze te moje listki to chyba zamienie na inne... | 
|     | 
|  2012-06-01, 18:02 | #1131 | 
| BAN stały | 

hej , super, napisałam sie i znów mnie wywaliło z forum  czuję się dalej źle i nawet tabl. nie pomagają, mam nadzieję, że pogoda bedzie lepsza, ciśnienie się zwiększy i samopoczucie poprawi. zaskoczyłaś mnie obestof...... skąd pomysł na ten lek? jeśli to nie tajemnica! jesli chodzi o spadek 800 g , moim zdaniem jest to dobry wynik jak na 4 tabl. Ale jesli chodzi o myślenie w sprawie zmiany , daj sobie czas , żeby przekonać sie jaki efekt bedzie . Nie ma co na początku brania , juz myśleć co będzie za miesiąc. ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Tabletki działają, wystarczy spojrzeć na spadek wagi , a żadne nie spowodują braku uczucia głodu. Tabletki mają powodować zmniejszenie apetytu , i zjadanie mniejszych porcji z powodu uczucia sytości. A nie żeby nic nie odczuwać, Ja jeszcze się zastanawiam , co dalej . Może cos podpowiecie? | 
|     | 
|  2012-06-01, 18:06 | #1132 | |
				 | 

niej Cytat: 
 Dziewczyny Pamiętajcie, że to nie o to chodzi aby nie jeść , tylko jeść mniej, a z głową. Bo jeśli w ogóle nie będziecie jadły organizm zaraz nagromadzi tu i tam tłuszczyk na kolejne chude dni tylko jak cokolwiek weźmiecie do ust. I to wtedy wszystko pójdzie w tyłek czy w brzuszek. Niektóre czują mniejszy lub większy głód, ale każdy nasz organizm jest inny więc nie załamujcie się  ... to mam nam pomóc schudnąć a nie odwalić całą robotę za Nas  Dlatego głowa do góry!!! 
				__________________  Szczęście Jest ukryte w drobiazgach ... więc nie czekaj na zrządzenie losu, tylko ciesz się z tego co masz - zazwyczaj Masz więcej niż zauważasz  | |
|     | 
|  2012-06-01, 18:16 | #1133 | 
				 | 

hej  czemu ten lek.. hmm sama nie wiem  bo byl najtanszy z calej listy u pana KZ a chcialam poporstu sprawdzic czy to w ogole dziala  tak jak mowilam nigdy sie nie odchudzalam wiec chcialam zobaczyc jakie beda efekty... spadek wagi jest.. mniejszy apetyt jest... pilnuje sie zeby jesc cos..ale nie wychodzi mi przekroczenie tych 1000 kcal, a zeby sie tylko napchac zeby je przekroczyc to tez bez sensu.. zobacze jaka bedzie waga po miesiacu... a zastanawialam sie nad innymi bo duzo czytalam ze dziewczyny nie czuja glodu a mi potrafi zaburczec w brzuchu... | 
|     | 
|  2012-06-01, 18:16 | #1134 | 
| BAN stały | 

jesli chodzi o truskawki   do woli mozna jeść , są dietetyczne, ich kaloryczność jest niska - 100g truskawek to tylko 35 kcal. Ze względu na dużą zawartość błonnikai związków mineralnych usprawniają perystaltykę jelit, dzięki czemu przeciwdziałają zaparciom , i akurat w naszej sytuacji jak znalazł. Ma dodatkowo dużo innych zalet , które pomagają w zrzuceniu kg i nie tylko . Zawsze jadłam duzo truskawek i powiem wam , że teraz jest dobry moment na to żeby jak najwięcej korzystać z ich dobrodziejstw bo króto możemy się nimi cieszyć! Ja nigdy sobie ich nie żałowałam  wiecej sie lata siusiu ale pycha i zdrowa   | 
|     | 
|  2012-06-01, 18:19 | #1135 | 
				 | 

i znow nie przeszedl post;/ ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- czemu ten lek..sama nie wiem..bo byl najtanszy na liscie u pana Z. chcialam poprsotu sprawdzic czy dziala na mnie   | 
|     | 
|  2012-06-01, 18:21 | #1136 | 
| BAN stały | 

tak tylko zapytałam , działanie ma takie samo jak inne, dziewczyny brały i nie narzekały   | 
|     | 
|  2012-06-01, 18:23 | #1137 | 
				 | 

a jem jem  staram sie  wychodzi mi tak okolo 800kcal.. bo nie chce pustych kalorii wpychac.. ale czasami zaburczy mi w brzuchu.. | 
|     | 
|  2012-06-01, 18:29 | #1138 | |
| Przyczajenie | 

Cytat: 
  dziękuje za kolejne info. Dzisiaj już spora porcja zjedzona. Troszke w pracy zgłodniałam,a nie zrobiłam zakupów przed pracą oprócz truskawek. Okazało się, że miała w pracy jeszcze twarożek naturalny i powiem, że pychotka wyszła. No właśnie, za krótki jest sezon na truskawki, a te przetworzone już nie są tak smaczne   | |
|     | 
|  2012-06-01, 18:31 | #1139 | 
				 | 

ja jutro wybiore sie po truskawki  tylko mam nadzieje ze trafie na slodziutkie   | 
|     | 
|  2012-06-01, 18:41 | #1140 | 
| Przyczajenie | 

Mam do Was takie pytanko, macie jakiś prwawdzony sposób na walkę z bezsennością, o której tu tyle mowa?

| 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.