|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
Ja jedzonko lidl;
17,00; jogurciki kiełbaska natka dla zwierzaczka pomidorki płatki w saszetkach do pracy potem jeszcze idę do kina na horror ''coś'' ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Raczkowanie
|
U mnie biedronka 40 zł. Jutro imieniny mamy więc robię parówki w cieście, no ale jutro też wizyta księdza po kolędzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Zadomowienie
|
Ja dziś 6,5 lakier do paznokci (kolejny zresztą)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Raczkowanie
|
Ile juz masz?
![]() Ja ostatnio kupuje z avonu-dobre są, bo inne kosmetyki kiepskie, przynajmniej dla mnie niestety, bo są tanie, ale niestety moja wymagająca buzka ich nie toleruje i musze z apteki kupować vichy albo la roche posay ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym sie w 100e na nas dwoje na zycie nie zmiescila na tydzien mi schodzi jakies 80e na jedzenie i chemie a o reszcie nie wspomne ale wiem ze jak sie upre to i mniej da rade wiadomo funty to nie euro i inne ceny tam macie ale sprobowac mozna ja czasem sobie tak wyjmuje na zycie na 2 tyg i mniej wiecej na rachunki ( bo placimy 1.3 za rachunki ) Cytat:
a u nas nie chodza i mam spokoj a ja dzis: obiektyw + filtr uv 410e razem niewiem co sie dzieje ale juz sprzedawcy ze sklepow foto w okolicy mnie poznaja i pamietaja co u nich wzielam jakies tam kilka mies temu ![]() lidl( ogorek i 2 bulki) i zel pod prysznic - 4,36e fajki dla tz-a 25e ( ale on dal kase wiec spoko) sprezone powietrze + karta itunes dla tz-a - 39e ah i bym zapomniala - awear - pasek 1,5e z 8 przeceniony i 2 reczniki do kapieli - 14e Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-01-02 o 18:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zadomowienie
|
Przecież ksiądz na siłę nie wchodzi, nie trzeba go wpuszczać, jak się nie chce.
A ja sobie nie wyobrażam stycznia bez kolędy ![]() Zaraz mnie coś trafi, od wczoraj co chwilę wyskakuje mi 'brak dostępu do sieci' i przez około pół minuty nie mam internetu ![]() ![]() Ja dzisiaj: -11zł papierniczy (dwie baterie i 3 zakreślacze) - 26zł wysłanie paczki (zwróci się z all) +40zł z Oriflame Zabieram się za robienie tabelki z wydatkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby sie nie wprasza ale jak go nie zaprosisz i nie dasz ,,odpowiedniej " koperty to potem obrobi ![]() nie kazdy ksiadz taki jest ale u nas pamietam tak bylo trafiali sie normalni i takie koledy lubilam tak czy inaczej tu gdzie mieszkam nie chodza a nawet jakby chodzili to w takich godzinach pracuje ze to i tak by sie nie udalo niemam nic przeciwko ale tez jakos nie ubolewam z tego powodu ze tu nie chodzi coffee a wiesz u mnie tez czasem tak jest ze u tz-a smiga net i u innych ( w sumie z 5 kompow w domu jest ; wiadomo wszystkie na raz nie chodza ale z 2 u nas i jeden u nich to napewno a i czasem na tel korzystamy z netu ) ja wtedy po prostu resetuje router ( jak nie pomaga restart ) i dziala Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-01-02 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zaraz zresetuję router, ale nie chcę mi się na dół schodzić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam tabelkę w exelu, z wydzielonymi kolumnami typu: opłaty, jedzenie kosmetyki, ubrania itp. itd dopisując jakiś wydatek od razu sumuje mi odpowiednio wydatki na daną kolumnę i wydatki na dany miesiąc poza tym na bieżąco odejmuje ile kasy zostało po każdym wydatku ![]() drugi arkusz podlicza mi oszczędności w skali całego roku - 12 kolumn, w każdym miesiącu wpisuję ile odłożyłam, ile mam z odsetek, ewentualnie ile wypłaciłam z oszczędnościowego /tego unikam ![]() sumuje mi to w skali miesiąca i odpowiednio w skali roku, i dolicza do oszczędności, które już mam ![]() już sobie nie wyobrażam nie wpisywać tam moich wydatków ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmykam film ogladac ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
chleb 1,79e
mam tylko 2 dni pracy w tym tygodniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj nic, ale auto mi padło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dopiero dotarłam do domu po Sylwestrze ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Coffee With Milk;31368115]Przecież ksiądz na siłę nie wchodzi, nie trzeba go wpuszczać, jak się nie chce.
A ja sobie nie wyobrażam stycznia bez kolędy ![]() Wiem,że nie trzeba Cofee. Ja nie chodzę po domach i nie sprzedaję leków, a oni wiadomo po co idą-po pieniadze. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- [QUOTE=martita99;31371890] Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś poszło tylko 25zł w Biedronce na spożywkę.Zrobiłam sobie michę sałaty na jutro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
after hours
|
bijcieeeeeeeeeeee
kupiłam 31 kardigan na allegro, o taki: http://moda.allegro.pl/amisu-wdziank...997899493.html czarny, tylko na innej aukcji, odbiór osobisty więc 35 zł. dzisiaj poszłam oddać stanik do new yorkera, a pani pyta, czy nie chcę wymienić. a że oboje uwielbiamy z tż ten sklep, to weszliśmy, ja wyszłam z nowym stanikiem, i identycznym kardiganem, tylko granatowym, tż z bluzą (razem 140 zł) + spodnie w reserved dla mnie, czarne rurki 50 zł +rajstopy ze szwem z tyłu <3 -15 zł (zdzierstwo) +pomadka ochronna i maseczka w rossmanie, nawet nie wiem ile, niecałe 8 zł chyba +spożywka i kosmetyki dla tż, niecałe 50 zl. potrzebuję jeszcze pójść do fryzjera (w środę się wybieram) i kupić jakąś maskę/odżywkę do włosów.. i stopuję z zakupami, muszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę ęęęęęęę
#1129 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() uczys się kolezanko, a nie po sklepach włóczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=martita99;31371890][QUOTE=Coffee With Milk;31368115]Przecież ksiądz na siłę nie wchodzi, nie trzeba go wpuszczać, jak się nie chce.
A ja sobie nie wyobrażam stycznia bez kolędy ![]() Wiem,że nie trzeba Cofee. Ja nie chodzę po domach i nie sprzedaję leków, a oni wiadomo po co idą-po pieniadze. ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- No to dlatego mówię, że nie trzeba księdza wpuszczać, żeby dawać pieniądze, jak się nie chce. Ja akurat nie uważam, żeby ksiądz chodził po kolędzie tylko dla pieniędzy, bo jak ktoś ich nie ma i nie da księdzu ani grosza, to ksiądz za rok do niego nie przyjdzie, albo zwróci mu uwagę? Mam trochę inne podejście co do księży, może dziwne, ale u mnie w rodzinie nigdy się nie żałowało pieniędzy na kolędę i na kościół, rodzice starają się przynajmniej raz w roku dać jakąś większą sumę na kościół, albo coś zasponsorować, no bo niby skąd księża mają brać na to pieniądze, jak nie od wiernych? ![]() Ale ja to ja, każdy może mieć przecież inne zdanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
after hours
|
musiałam pójść oddać stanik, bo wzięłam zły rozmiar
![]() tż mówi: to chodź zobaczymy do re jeszcze..to poszliśmy.. i do rossmana, bo potrzebowałam nowej pomadki i do new yorkera oddać stanik ![]() dzisiaj już się nie uczę ![]() jutro pewnie, w czwartek egzamin, ale tylko 9 str a4 do wkucia. odpuściłam zaliczenie 4, tzn pójdę na konsultacje, przeproszę i przyjadę za 2 tyg ![]()
#1132 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Coffee With Milk;31373063][QUOTE=martita99;31371890]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro od rana się dowiem co z autem. Oby nic strasznego, bo od srody chodze na 6 do pracy i musze miec czym dojezdzac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=martita99;31373314][QUOTE=Coffee With Milk;31373063]
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | |
after hours
|
Cytat:
ustny i to do księdza! :/ eh.. może jednak na wieczór je założę ze znajomymi ze studiów ![]() ![]() a kardigan bosko leży i ma zawaliste kieszenie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1138 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Coffee With Milk;31373063][QUOTE=martita99;31371890]
Cytat:
Oczywiście są na świecie jeszcze dobre parafie, ja miałam tego pecha, że trafiłam na taką przez która i płakałam jak mi nie pozwolili iśc np do Bierzmowania z moją klasą, chodziłam z inną szkołą gdzie nikogo nie znałam, tylko 1 moją sąsiadkę a ksiądz był tak perfidnie chamski, że 2 dni przed bierzmowaniem powiedział, że mnie jednak nie dopóści do bierzmowania jak okien nie wymyję, no to stałam na drabinie i myłam pół dnia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Raczkowanie
|
u mnie chodzili ojcowie bernardyni
#1140 |
Raczkowanie
|
My w tym roku kolędy nie przyjęliśmy z 2 powodów: jeszcze nie należymy do tej parafii i żyjemy bez ślubu, więc w celu uniknięcia niepotrzebnych stresów pojechaliśmy do mojej mamy
![]() Moim zdaniem, jak ktoś chce to niech księdza wpuszcza, jak nie to nie. Ale faktem jest, że coraz mniej się spotyka księży z prawdziwym powołaniem, nie jestem "zbytnio wierząca", ale z kilkoma przedstawicielami zawodu duszpasterza miałam okazję rozmawiać i z daleka widać który to wyrachowany hipokryta, a dla którego powołanie to największy dar z niebios. Proboszcz z mojej "rodzimej" parafii jest tak nawiedzony, że kilka lat temu na kolędzie wręczał parafianom list z informacją, żeby na zapas wykupić miejsce na cmentarzu, dla wdów i wdowców rabat 50% i atrakcyjny system ratalny. Nie był to ani 1 ani ostatni taki wybryk tego pazernego człowieka. Nie raz już o nim w gazetach pisali... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.