|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy
Czy ktoś wybiera się z biura Ok tours do Rimini w terminie 21lipca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Zadomowienie
|
Ja jade 13 lipca. Jedzie ktoś? ![]() ![]() ![]() Już się nie moge doczekać. Jeszcze 5 dni! Jeszcze chciałam zapytać o Hotel ***STELLA D'ITALIA. Był ktoś? Edytowane przez mala2806 Czas edycji: 2009-07-08 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Raczkowanie
|
Moze orjętuje się któraś z Was ile mniej wiecej kosztuje wódkeczka we Włoszech ?; p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Zadomowienie
|
Nikogo tu nie ma? Gdzie się wszystkie podziałyście?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Raczkowanie
|
a jedzie ktoś na obóz z travel shop'u 25.07-5.08?
![]() ![]() tu jest link: http://www.travelshop.com.pl//lato,173.html bardzo proszę o odzew ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Raczkowanie
|
umowę na travel shop mam już podpisaną, także... cóż. pieniądze też wpłacone.
z resztą toz oktours za 4 dni a wątpię żeby wszystko zorganizować ![]() ![]() życzę Ci miłej wycieczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
mala2806- wybacz mi, że tutaj, ale nie chciało mi się odpisywać na prywatną (jestem leniem, wiem
![]() Kurczę tyle czasu mnie tu nie było, przeglądam poprzednie strony i moje stare posty, w których się żaliłam, że jeszcze tyle czasu, a tu proszę-w niedzielę już jadę! ![]() Z tego wszystkiego się zacznę chyba dzisiaj pakować i tak pewnie zapomnę masę rzeczy. Ale cóż, cała ja ![]() Ciągle nie wiem ile wziąść pieniędzy. Dziewczyny ile wy bierzecie? ![]() Rimini-będziesz w końcu w okolicach 12 lipca w Rimini,czy może już pojechałaś? ![]()
Edytowane przez monilkaa Czas edycji: 2009-07-10 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Rozeznanie
|
Wlasnie wczoraj wrocilam z Rimini. I juz chce tam wracac. Piekne miasto, cudowni ludzie a zwlaszcza mezczyzni
![]() Co do baletow to my mielismy wykupione juz wejsciowki do Carnabi- swietna dyskoteka, kazdy znajdzi cos dla siebie. My chodzilismy tam o 23 kiedy wszytko juz sie rozkrecala, jedyny minus to to ze poziom z hip-hopem i rnb otwierali o polnocy. ejsciowki z tego co wiem kosztowaly 9 euro, dostaje sie zazwychaj kuponn z darmowych drinkiem (my dostawalismy z bezalkohholowym) , ale my czasami zamienialismy te drinki darmowe bezalkoholowe na normalne tylko trzeba bylo dobrze zbajerowac barmana. Do plazy mielismy okolo 10min. Kazdy Hotel ma przydzielona swoja plaze, sa lezaki, piasek strasznie parzy w stopy ale da sie przezyc,jest taki metalowy stojak z woda pitna i prysznic poniewac morze jest strasznie zasolone, nie radze moczyc oczu bo pozniej piecze. To chyba juz wszytko. Milego pobytu zycze
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Młodzieży z naszej grupy radzilismy wziąc ok. 80-100 Euro na wydatki własne, nie licząc ewentualnych fakultetów. A i tak dwójka pożyczyła po kilkadziesiąt Euro od rezydenta, a rodzice przekazali te pieniądze w gotówce pilotowi jadącemu z kolejną grupą
![]()
![]() |
#1124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety dopiero 18 lub 21 lipca jadę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie jade 12.07 o 22.30 ![]() ![]() ![]() Ciesze sie bardzo i boje bo to moj pierwszy obóz/kolonia i jade SAMA! Też nie wiem ile kasy mam wziąć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Przyczajenie
|
jedzie ktos 12 lipca do rimini z primatour do Hotelu Luna Rossa??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Zadomowienie
|
Ponawiam pytanie. Był ktoś w Hotelu ***STELLA D'ITALIA ???
Aaaa i jeszcze jedno. Co można kupić we Włoszech jako pamiątki? ;> Co mają fajnego? Edytowane przez mala2806 Czas edycji: 2009-07-10 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | ||
Zakorzenienie
|
ja jadę!
![]() miałam być w evelyn, ale się pozmieniało ![]() ile masz lat i gdzie wsiadasz? ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
![]() myślę, że mi wystarczy ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez monilkaa Czas edycji: 2009-07-10 o 17:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Raczkowanie
|
A drinki ile kosztują?
Ja jade w srode i nie moge sie juz doczekac. A z rodzicami o kasie nie rozmawialam, ale bede probowala z 200 euro ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Drinki tak od 4,5 uro i w gore. Ja mialam 80 euro na 12 dni i starczylo mi tylko ze drinki stawiali mi faceci ;d
![]() |
![]() |
#1132 |
Przyczajenie
|
591249 odezwij sie na moje gg too sie zgadamy
Edytowane przez koko666 Czas edycji: 2009-07-11 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Zadomowienie
|
Powiedzcie jeszcze co bierzecie na drogę. Ile litrów wody? ;>
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
mala2806 ja jadę z kumpelą i bierzemy do bagażnika do autokaru zgrzewkę wody, żeby tam nie wydawać pieniędzy na nią
![]() A do autokaru myślę, ze dwie butelki 1,5 litrowe wody? Zawsze coś można później dokupić, a więcej chyba nie wypiję. ![]() ![]() ![]() Co do kanapek, to pojęcia nie mam, nigdy ich nie mogę przejeść w autokarze. Zresztą dużo brać nie ma sensu, bo i tak po paru godzinach nie będą kusić ani wyglądem, ani zapachem. :P
Edytowane przez monilkaa Czas edycji: 2009-07-11 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
Ja bym uważała ze zgrzewkami. Czasem jest tak, że bagaże mieszczą się na styk w luku, wiele razy widziałam luk naładowany po brzegi i trzy-cztery walizki, ktorych nie dałosię nigdzie upchnąć. No i wielkie przepakowywanie od nowa. Wtedy nie pozwolą Wam wziąć zgrzeki do luku. Na wszelki wypadek trzeba się nastawić na to, że wodę bęziecie kupować na miejscu.
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
Jestem na to przygotowana, ale spróbować zawsze można.
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niedawno na forum pilockim czytałam historię, jak to pewna grupa (dorosłych) czekała na autokar z bagażami i zgrzewkami wody mineralnej - każdy wziął sobie zgrzewkę wody, czyli jakies 40 zgrzewek. Dzika awantura, kiedy pilot i kierowcy doszli do siebie po szoku i oświadczyli, że nie da się tego wszystkiego zabrać. W końcu kierowcy spakowali bagaże, pokazali wypełniony po brzegi luk i powiedzieli "to proszę nam teraz pokazać, gdzie mamy schować tych 40 zgrzewek". Dopiero wtedy ludzie wzieli po 1-2 butelki pod pachę, a resztę odesłali z rodzinami do domu. ![]()
![]() |
![]() |
#1138 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie no woda chyba aż taka droga to nie jest ![]() Ja sobie wezmę 2 butelki do bagażu podręcznego i trzecią do torby jak mi się zmieści ![]() ![]() ![]() Chyba dwie kanapki, żelki (!), i herbatniki, jakieś owoce i tyle... Najwyżej będe głodować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Kanapek za dużo nie bierz, bo po kilku, kilkunastu godzinach będą taknieapetyczne, .że ich nie zjesz. Zwykle jest tak, że tuż przed polską granicą robi się postój i tam można za złotówki kupić sobie coś cieplego do zjedzenia. Dwie kanapki na parę godzin jazdy OK, ale weź kilka batonow (niekoniecznie czekoladowych) typu Corny ze zbożem, herbatniki, parę bananów, brzoskwiń, itp. No i jak piszesz, jakieś żelki czy landrynki.
![]() |
#1140 |
Przyczajenie
|
hej
![]() a wiec chcialam wiedziec ile kosztuje wino we Wloszech ![]() ![]() piszcie jesli wiecie ! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.