|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Justyna co sie dzieje ??
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Karolinek
![]() Kawka, no co się może dziać... to, co zawsze, różnica pokoleń, zdań i całej reszty jesteśmy już blisko finału tej całej awantury przeprowadzkowo-mieszkaniowej, tak czuję. Teraz tylko kwestia miejsca i finansów, bo na pewno nie zostanę w domu. Już nawet nie mam za bardzo wyrzutów z tytułu, że zostanie sama, tak mnie rozpiernicza ta cała sytuacja, że przestałam na to zwracać uwagę.
|
|
#1113 |
|
Wtajemniczenie
|
Wracam do żywych
I słońce wpada mi przez okno |
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wczoraj brnęłam przez miasto w śnieżycy To trzeba być zameldowanym by chodzić do szkoły rodzenia? Głupota. Przecież nie każdego stać na kupno mieszkania a w wynajmowanym niekoniecznie można się zameldować bo właściciel robi problemy (choć teoretycznie nie może).
|
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
aha...ja chciałam jeszcze powiedzieć, że jak Cz. się do czerwca nie oświadczy to mu nakopie w
tyle mi gada ostatnio na ten temat, że jestem zdezorientowana..wczoraj usilnie próbował się dowiedzieć jaki mam rozmiar palca..(?) to tak w temacie wątku..musiałam to z siebie wyrzucić ![]() poza tym mam dzisiaj spadek formy..
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Maja i co podałaś?
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Jeee, w końcu widać Cię zza tego kataru ![]() Nie mogę pisać, no nie mogę, w pół godziny napisałam 1,5 strony i oczy mi się zamykają, nie cierpię ryczeć jak mam coś ważnego do zrobienia, potem się nie mogę ogarnąć
|
|
|
#1118 |
|
Zadomowienie
|
Ja 20 lat, on 24
![]() razem od 4 lat, on pracuje, ja z racji studiów dziennych dorywczo ![]() Zazdrościć zaczęłam odkąd kuzyn mojego TŻ oświadczył się swojej dziewczynie z takim samym stażem
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiadaj o Was ![]() i ja poproszę torcika wiedeńskiego zamiast żelek wkupnych ![]() ![]() :brzy dal:tak za mna chodzi ten torcki, że chyba w końcu ulegnę |
|
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinek a co on na ten temat myśli? coś o tym rozmawiacie?
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
powiedziałam, że skoro jemu palce nie przytyły przez 10 lat to niech zgadnie czy mi się w ciągu niespełna roku zmienił rozmiar..
chyba zrozumiał, bo powiedział "aha".. on mnie ogólnie wkurza już tym gadaniem..wczoraj mówi, że nie może mi nic zdradzić, ale cos się zbliża wielkimi krokami i nawet nie wiem jak szybko to się stanie..a jak coś powie to nie będzie niespodzianki..to mu wypaliłam, że niespodzianke to bym miałam co najwyżej 2 lata temu, a teraz to już czas najwyższy..Cytat:
Ty i tak jesteś wielka z tym pisaniem..tempo masz rewelacyjne |
|
|
|
|
#1122 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I specjalnie do Ciebie się uśmiecham![]() I nie płacz Cytat:
|
||
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1124 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie, że rozmawiamy
![]() Ja bym chciała już, teraz, w tym momencie ![]() On też ale jak do tej pory nic. Wcześniej mnie nastawił, że zrobi to w Święta, romantycznie i doopa A najbardziej mnie dobija, że ten jego kuzyn oświadczył się dziewczynie i jest na utrzymaniu rodziców, którzy za WSZYSTKO płacą, a my dalibyśmy radę sami. Jak na razie oduczam się wytykania mu braku pierścienia
|
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz, podziałało ale nie musiałaś mu pyskować ważne że coś robi w tym kierunku
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny cos Wam napisze chcecie chcecie ???
nawet jak nei chcecie to powiem ![]() Narzut zgodzil sie pójśc ze mna na kurs tańca niby nci niezwyklego ale moj Narzut nie tańczy wogole
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1129 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, wczoraj miałam wysłać całą pracę, dzisiaj już muszę, a zostało mi jeszcze 15 stron... ![]() Dziękuję! ![]() Już nie płaczę chwilowo, jest ok
|
|
|
#1131 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć moje Mysie Pysie Kolorowe
![]() Cytat:
Cytat:
Ale już mi prypomniałaś Ostatnio nie byłam TBS, bo Tż juz nie pracuje koło Galerii Kazimierz.Cytat:
W Krakowie też piękna wiosna |
|||
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, ja też mu nakopię! I mojemu!
![]() Kawa, jeee, tańce! Co do mamy Madzi - jak to wczoraj czytałam, to autentycznie się śmiałam. Ja wiem, że to głupie, ale mnie to rozśmieszyło. Jeszcze apartament, za który płaci Rutkowski, mam w nosie, choćnie kumam po co dwóm osobom 150-metrowe mieszkanie, ale wakacje i praca mnie rozśmieszyły totalnie - mi nikt pracy nie załatwia i urlopu nie funduje. Nie żebym była zawistna, na pewno ciężko im się zaaklimatyzować, ale kurde - mało jest ludzi, którzy naprawdę potrzebują pomocy? I podkreślam - pomoc dobrego psychologa, pomoc ludzi z pośredniaka, nie wiem, mieszkanie socjalne, ale żeby od razu coś takiego? jeszcze niech im limuzynę i szofera ”kupi”. Rutkowski mistrz, zawsze na pierwszych stronach
|
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1134 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa to super, że chłop tak się stara. Widać, że Cię kocha skoro nawet tańczyć się zgodził
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co z tego, że mamy mieszknaie jak nie możemy jeszcze się w nim nawet tymczasowo zameldować. Trzeba kombinować i meldować się u znajomych ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Kawa ciesze się razem z Tobą, bo masz "ciężkiego zawodnika" jeżeli chodzi o współpracę w tańcach. a teraz to już z górki chłop został urobiony
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Nadrobiłam na szybko i powiem tak: Co do rodziców Madzi- z tego wynika, że można być mordercą, kłamać, oszukiwać bezczelnie i ma się z tego profity w przeciwieństwie do bycia dobrym człowiekiem. Co do tej laski a la Barbie- mi się nie podoba. Ma za duże oczy w porównaniu do całej twarzy, co z niej robi nieco nieforemną lalunię. A poza tym jest przeraźliwie chuda i w ogóle bleeee..... A poza tym to się chwalę swoją lwią grzywą
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie zagralam w pierfidny sposob i zapytalam go czy chce zebym byla neiszczesliwa hahahahahahaha
i zgodzil sie moralnie nie za dobrze sie z tym czuje ale efekt osiagniety i najwazniejsze on mysli ze sam podjal decyzje ![]() to będzie taniec uzytkowy 2 na jeden i obrocik takz eby chociaz troche sie poruszal i rytmu nauczyl genralnie robie to dla jego dobra no przeciez z matka i tesiowa na weselu mysi zatanczyc dziemy w poniedzialek tutaj http://www.studioverso.pl/ byla promocja na happydayu i za 2 osoby 8 lerkcji zaplacilismy w sumie 120 zl to wychodzi po 15 zl za godzine od pary wiec grosze a fajni prowadzacy
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmienia się chłop na lepsze
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nową zazdrośnice
Wróciłam z miasta . Byłam u kosmetyczki wyregulowała mi brwi nałożyła hennę na rzęsy i namówiła na przyciemnienie brwi ![]() i teraz tak się przeglądam i nie wiem czy mi pasują te brwi mam mówi , że mi dobrze w nich ale ja jakoś dziwnie się czuję zobaczymy co TŻ powie . Powiedziała również , że nie mam takiej złej buzi i abym wiosną sobie przyszła ją oczyścić a potem jeszcze przed ślubem miesiąc zajrzeć i też coś zrobić. ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Kawka gratuluję ! Ja swojego chciałam namówić to mi powiedział, że nie ma czasu na szczęście potrafi tańczyć nie to co jego brat chyba pierwszy raz widziałam na oczy człowieka który naprawdę nie potrafi tańczyć !
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

jesteśmy już blisko finału tej całej awantury przeprowadzkowo-mieszkaniowej, tak czuję. Teraz tylko kwestia miejsca i finansów, bo na pewno nie zostanę w domu. Już nawet nie mam za bardzo wyrzutów z tytułu, że zostanie sama, tak mnie rozpiernicza ta cała sytuacja, że przestałam na to zwracać uwagę.
To trzeba być zameldowanym by chodzić do szkoły rodzenia? Głupota. Przecież nie każdego stać na kupno mieszkania a w wynajmowanym niekoniecznie można się zameldować bo właściciel robi problemy (choć teoretycznie nie może).
01.08.2013
15.08.2014

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ważne że coś robi w tym kierunku
13.03.2008

Ale już mi prypomniałaś