Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-09, 13:14   #1111
nataszka25
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
chodz,mam dużo cukierków

kot to kotka przeca kret ślepy to mojej kocicy na oczy nie widział
no te cukiery zachęcają

a kret może czuje... nie musi widzieć, nie oczy a serce...

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy Tz by to przeżył. On juz teraz myśli gdzie by tu domek dla dzieci postawić bo na jego trawie przecież stać nie moze. Niedługo to zabroni nam po niej chodzić.
wtedy nauczycie się latać
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 13:23   #1112
evitka21
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

no właśnie ana, toś się nastała przy tych pudłach z cuksami-2,5kg nadziubać ; to ci w sumie na 3-4 dni starczy

evitka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 13:32   #1113
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy Tz by to przeżył. On juz teraz myśli gdzie by tu domek dla dzieci postawić bo na jego trawie przecież stać nie moze. Niedługo to zabroni nam po niej chodzić.
jak będziesz chciała starego wykończyć,zgłoś się-kreta wyślę
Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
no właśnie ana, toś się nastała przy tych pudłach z cuksami-2,5kg nadziubać ; to ci w sumie na 3-4 dni starczy
ochroniarz stał przy mnie

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 13:42   #1114
anakazar
Zakorzenienie

o nie

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2013-03-09, 14:13   #1115
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
o nie

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Wszystkiego co najlepsze kochanemu Igorowi Megi przekaż solenizantowi mnóstwo buziaków

P0P
już rok jesteś po ślubie gratulacje

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
Mamuski chłopców, zeby tamte nie marudziły :P patrzcie jakie cudaki znalazlam

http://allegro.pl/cars-trampki-tenis...034796958.html

http://allegro.pl/geox-sport-trampki...060441023.html chyba łyknę na wiosne
fajne te zygzaki chyba je kupię , dzięki ,mloda ty częściej linkuj jakieś fajne rzeczy
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 14:31   #1116
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
o nie
no ale nie znacie fajnego balsamu do piersi???
koleżanka tak ładnie prosi...
ja nie znam;P

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
o nie
Ana szare mialam identyczne, mala je lubiła, a jaki rozmiar tak jest napisany? te drugie fajne do biegania
pisz na prv jak załatwiamy koszty

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Cytat:
jak będziesz chciała starego wykończyć,zgłoś się-kreta wyślę

ochroniarz stał przy mnie
podejrzana byłaś ale pewnie widział ten błysk w oku na widok ukochanego smaku i wszystko stało się jasne
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 14:51   #1117
monka23
Zakorzenienie

Megi złóż swojemu małemu alpiniscie dużo buziakow , najcudowniejszej siostrzyczki na świecie i cycatej sexi mamuski pełnej energi i kondycji zeby dotrzymała mu kroku

o bys z tym czopem bujala sie jeszcze te 9 dni .

Pop a wam zeby każdy dzien był lepszy od poprzedniego .

Moj mały tak chrapie , ze aż go na dole wczoraj słyszałam , cieżko mu sie oddycha . Kataru nie ma nic. Chrapie , jakieś bezdechy ma . Tak sobie teraz myśle ze on mi sie chyba przebudza w nocy , bo nie moze pełnego oddechu wziasc. Oddycha oddycha coraz trudniej i ciezej az sie w koncu blokuje i przez sen tak podskakuje , rekami macha albo z rykiem Sie obudzi . Musze iść do lekarza i zapytać , co i jak w poniedziałek sie umowie .
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-09, 15:01   #1118
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JASTA79 Pokaż wiadomość
Libra - nie mam pomysłu jak zachęcić małego do jedzenia nabiału, może ta niechęć jest tylko chwilowa, zawsze można spróbować tych słomek polecanych przez Megi. U nas mleko i przetwory mleczne grają obecnie główną rolę w menu dziewczynek. Rano mleko Nestle, na II śniadanie Agatka zjada jogurt owocowy + owoc lub jakieś mięsko, obiad bez nabiału, na podwieczorek Agatka pochłania 250 ml jogurtu naturalnego lub serek wiejski a Ania kaszkę na mleku, przed snem Agatka mleko Nestle i Ania jeszcze 2 razy mleko po 210 ml i 3 raz o trzeciej w nocy. Swoją drogą to u nas pudełka z mlekiem idą jak woda.
A jeśli chodzi o królika to tz jakiś miesiąc temu kupił 2 króliki już rozprawione i gotuję na nich zupki, dziewczynkom bardzo smakuje to mięsko a ja jakoś nie potrafię się do niego przemóc.
zazdroszczę że tyle nabiału jedzą ,te mleka kupne to mojemu w ogóle nie wchodziły przetestowałam chyab wszystkie

Ja królika zjem ,jak uduszony w sosiku śmietanowym pychotka

Wszystkiego najlepszego dla malutkiej
Cytat:
wyszłam wrzosy obciąć i co?3 nowe kopce kreta kolejne w tym tygodniu,nie napiszę co mnie mało nie strzeliłoPrzebrałam siebie i dziecko w auto posadziłam i do ogrodniczego po świece brosa kret będzie miał jutro taką imprezę,że nie dojdzie już do siebie.Z takim impetem do garażu wpadłam,że staremu połamałam jakiś nowy pilnik stihla-no nic,na dziecko zgonie.
Na pocieszenie wpadłam do biedry i wybrałam 2,4 kg wedlowskiej wanilii
Chciałam z kretem po dobroci,ale jak nie chcę to nie

Pop ja wam życzę wszystkiego co najlepsze
Tylko 3, to malutko chyba muszę trzasnąć fotkę żebyś zobaczyła jak to u mnie wygląda ,załamać się idzie co wykurzę jedną mendę pieprzoną to następny przylezie
już zakupiłam następne fajerwerki
Będę stawiać puszki na prętach metalowych to nie mogą być na kijach tylko na prętach bo wtedy tarabani i mu tam dudni po korytarzach

Chyba faktycznie trza P0P wysłać bo tak szkoduje krecika

2,5 kg zwariowła kobieta ,nie dziwię się że ochroniarz stał

Ja jak coś zepsuję to też na małego zganiam

Megi trzymaj się
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 15:55   #1119
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Tylko 3, to malutko chyba muszę trzasnąć fotkę żebyś zobaczyła jak to u mnie wygląda ,załamać się idzie co wykurzę jedną mendę pieprzoną to następny przylezie
już zakupiłam następne fajerwerki
Będę stawiać puszki na prętach metalowych to nie mogą być na kijach tylko na prętach bo wtedy tarabani i mu tam dudni po korytarzach

Chyba faktycznie trza P0P wysłać bo tak szkoduje krecika

2,5 kg zwariowła kobieta ,nie dziwię się że ochroniarz stał

Ja jak coś zepsuję to też na małego zganiam

Megi trzymaj się
Libra od wczoraj 3,bo codziennie chodzę i kolejne rozgrabiam tam gdzie mogęNajgorzej jak mi pod kamieniem tak rozpierdzieli to wszystko razem z agrowłókniną rozwalone

mówisz na prętach?ja miałam na bambusowych kijkach.

ja też

Stary 2013-03-09, 16:09   #1120
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Ana- mail

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 16:26   #1121
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Ana- mail
Asia-mail

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Natasza trampki 23

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-09, 16:30   #1122
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Nic nie mam

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 16:37   #1123
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Nic nie mam
aaa to Ty mi już odpowiedziałaś na niego,a ja odpowiedzi nie zauważyłam

Stary 2013-03-09, 16:37   #1124
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

ana - tż był w biedronce i mial mi kupić te cukiery i lipa - nie ma ani sztuki! nie muszę mówić jak się wściekłam
Ja po fryzjerze - łeb mi pęka od ciągniecia - jak zwykle włosy mam sporo obcięte, ledwo do ramion siegają, ale trza było bo już sie układać nie chciały na odrostach wyszła żółć reszta ładnie, ale mam szmpon rewitalizujący więc 2-3 mycia i żółć ładnie przyszarzeje (I hope)
Zrobiłam właśnie sałatkę z kurczaka winogron i mozarelli i właśnie nabiera mocy w lodówce, redd's żurawinowy już na mnie czeka więc dzisiaj mam rozpustęaaaa zapomniałam sie pochwalić, że na dzień kobiet mogłam sobie wybraćporządne okulary przeciwsłoneczne u siostry w optyku - tż płacił nareszcie mam porządne okulary z filtrem i polaryzacją co prawda daleko im do moich ukochanych ray ban'ów, ale tych już pewnie w swoim życiu nie będę miała

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 16:53   #1125
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JASTA79 Pokaż wiadomość
Sara - przyszła Agatce już kurteczka dżinsowa z C&A, jestem z niej bardzo zadowolona i dla mnie ładniejsza od tej z H&M. Ale widzę, że ich już nie ma na stronie.
no własnie nie ma, a szkoda. Zamówie chyba tą kremową. A powiedz mi rozmiarowo dobra jest? bo Ty chyba na 104 wziełaś? ile wzrostu ma Agatka?

Wszyskiego najlepszego dla Igorka

Pop gratuluje rocznicy slubu

Z koleżankami robimy sobie dzisiaj dzień kobiet i uderzamy do klubu jutro robie tż urodziny więc musze się jakoś trzymać dzisiaj, coby nie zdychać jutro

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-09, 17:07   #1126
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Megi - czop, skurcze, rozwarcie .... To chyba juz niedługo.
Na razie nie wiem, co się tam dzieje - nie zaglądam Goście właśnie wyszli... ufff przeżyłam, mogę usiąść. Krzyż nawala mnie do stania w kuchni kilka godzin.

Sara - sałatka ze szpinakiem cudna. Dodałam słoneczniku prażonego - idealnie pasuje. Dzięki za przepis.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 17:11   #1127
monka23
Zakorzenienie

Nataszka tak dla pewności , to ty kiedys wspominalas o chanel coco mademoiselle ? Śliczna no chodzę i wącham łapę i naniuchac sie nie mogę , napewno dołącza do moich ulubionych .

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Sara bawcie sie dobrze .
Stary 2013-03-09, 17:22   #1128
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ana - tż był w biedronce i mial mi kupić te cukiery i lipa - nie ma ani sztuki! nie muszę mówić jak się wściekłam
Ja po fryzjerze - łeb mi pęka od ciągniecia - jak zwykle włosy mam sporo obcięte, ledwo do ramion siegają, ale trza było bo już sie układać nie chciały na odrostach wyszła żółć reszta ładnie, ale mam szmpon rewitalizujący więc 2-3 mycia i żółć ładnie przyszarzeje (I hope)
Zrobiłam właśnie sałatkę z kurczaka winogron i mozarelli i właśnie nabiera mocy w lodówce, redd's żurawinowy już na mnie czeka więc dzisiaj mam rozpustęaaaa zapomniałam sie pochwalić, że na dzień kobiet mogłam sobie wybraćporządne okulary przeciwsłoneczne u siostry w optyku - tż płacił nareszcie mam porządne okulary z filtrem i polaryzacją co prawda daleko im do moich ukochanych ray ban'ów, ale tych już pewnie w swoim życiu nie będę miała
Bao ja przezornie pojechałam do tej mniej popularnej u nas biedry i były eweidentne braki"bajki"i "pierota"bleeeee.Babc ia mi poszła kupić w swojej biedrze moich cukierków i wyszło jej 1,6.Mówiła że ze strachu wrzuciła kilka innych,bo ochroniarz się koło niej też kręcił i się bała,że jednakowe wciąż wrzuca
Szansa jest,że po takiej ilości zacznę z odrazą patrzeć na te cuksy

zazdroszczę redsa żurawinowego,ja mam jabłkowe.

żeby się na dzisiaj zapachać już,zrobiłam sobie budyń czekoladowy

Sara baw się dobrze

Megi odpoczywaj

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Libra mój różanecznik wypuścił parę pączków na nowej łodydze i ze strachu opatuliłam go gałązkami świerku,choć całą zimę stał goły.A,że go dzisiaj podlałam(i azalie również)i że mróz idzie go jego nakryłam i azalie.Dobrze zrobiłam?bo na kołderkę ze śniegu nie mam co liczyć raczej

Stary 2013-03-09, 17:28   #1129
megi-megi
Zakorzenienie

A powiem Wam, że Igor dzielnie zniósł urodziny. Dostał te robaki elektroniczne - na początku bał się ich dostał ciuchcię i hulajnogę. Hulajnoga chyba najbardziej go kręci i już całkiem daje sobie radę. Pewnie za tydzień będzie śmigał jak dzikusek mały.
Świeczki zdmuchnął pięknie. Tortu zjadł jeden kawałek i wszystkie ozdoby czekoladowe. Na koniec już pluł czekoladą - pierwszy raz w życiu.
Jutro przejrzę fotki, to Wam pokażę jubilata.
Teraz się kąpie i idzie spać zaraz.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-09, 18:41   #1130
megi-megi
Zakorzenienie

Nie zrzuciłam Igora, ale moje są już na serwerze z poprzedniego tygodnia, to Was postraszę nieco
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130302_132717_DSC03501__.jpg (83,5 KB, 50 załadowań)
Stary 2013-03-09, 18:53   #1131
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Nie zrzuciłam Igora, ale moje są już na serwerze z poprzedniego tygodnia, to Was postraszę nieco
ładnie się trzymasz

Stary 2013-03-09, 18:56   #1132
evitka21
Zakorzenienie

megi, piękna, zgrabna piłeczka

Stary 2013-03-09, 19:01   #1133
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
ładnie się trzymasz
A jaki mam cyckozwis Haha - pięknie mój biust leży na brzuchu No trudno - nie ma co dramatyzować - liczy się, ile takie cycki potrafią

Boziu - prawie dzisiaj nic nie jadłam, jak na mnie oczywiście i cały dzień mam mdłości. Teraz kawałek ciasta marchewkowego i ble...

Igor próbował zasnąć w kąpieli, normalnie siedział w brodziku i zamykał oczy- była niedawno mowa, które dzieci śpią w dzień - mój zdecydowanie TAK. W nocy znacznie mniej przez to, ale w przedszkolu mają 2 godzinną drzemkę i tak się nauczył i korzysta. A jaka była awantura, że go wyciągamy z ciepełka.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-09, 19:14   #1134
evitka21
Zakorzenienie

ana, wyjadałam resztki tych cukierków co z przedszkola zostały i te waniliowe mi nie smakowały za bardzo-zmuliło mnie po jednym-szacun za 1,5kg

a jeszcze miałam napisać, że tort mi nie wyszedł wcale-zjadłam jeden kawałek i byłam gotowa wywalić, ale tż powiedział, że zje.
Wyszedł bardzo mdły i bez wyrazu i do tego za mało cukru dałam do tego kremu ze śmietany i mascarpone na obłożenie. Jakoś mi te tory nie wychodzą...najlepiej mi wyszedł póki co tiramisu...aż mi się robić następnych odechciało, bo zawsze coś wymodzę i bryndza wychodzi, a potem się wściekam, że na darmo się napracowałam....

Stary 2013-03-09, 19:21   #1135
agnieszka09
Wtajemniczenie

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LENKI OLI I IGORKA ZYCZA CIOCIA WIZAZOWA KARINKA I ADRIANEK:roza :

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

MEGI : p: cudownie wygladasz.brzuch mega duzy i piekny

ASIULEK Wercia tez mamy te leginsy i uwielbiam jak Karinka jest w nie ubrana.dokupilam bluzke do tych spodni i bedzie miala komplecik.malubki tez sa fajne.

EVITKA nie wiem co Ty chcesz od tego torta ale mi sie wizualnie bardzo podoba a smakowko juz nie pisze bo bym pewnie polowe wciagnela na raz

duzo zdrowka dla choroskow

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-09, 19:25   #1136
evitka21
Zakorzenienie

aguś, dziękuję za życzenia

ana
, a ty o elefanty pytałaś o półbuty czy sandały? bo właśnie oglądałam jakąś gazetkę i sandały były w rozmiarówce 25-30

Stary 2013-03-09, 19:30   #1137
monka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Ale bandzior Fiu Fiu , urosl od ostatniej fotki . Juz ostatnie chwile . Piękne zdjęcie ja to bym sie w kadrze nie zmiescila
A masz takie z Guciem ? Porównywalas bandziory ?

Evi ej no nie gadaj , a moze tobie nie smakuje , a ojcu dalas ? Co mówił ? Tez tego nie lubię , człowiek sie napracuje , a tu cos nie wyjdzie . Moze sie zdarzyc .
Nie bój nic , następnym razem sie uda , praktyczna czyni mistrza , i następnym razem wiesz co trzeba poprawić .
Stary 2013-03-09, 19:32   #1138
agnieszka09
Wtajemniczenie

ANAKAZAR vansy w panterke wypuscil next ale od rozm 9. za to w nexcie sa conversy fioletowe http://www.next.co.uk/girls/shoes/ol...rls-branded/10

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2013-03-09, 19:40   #1139
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
ana, wyjadałam resztki tych cukierków co z przedszkola zostały i te waniliowe mi nie smakowały za bardzo-zmuliło mnie po jednym-szacun za 1,5kg

a jeszcze miałam napisać, że tort mi nie wyszedł wcale-zjadłam jeden kawałek i byłam gotowa wywalić, ale tż powiedział, że zje.
Wyszedł bardzo mdły i bez wyrazu i do tego za mało cukru dałam do tego kremu ze śmietany i mascarpone na obłożenie. Jakoś mi te tory nie wychodzą...najlepiej mi wyszedł póki co tiramisu...aż mi się robić następnych odechciało, bo zawsze coś wymodzę i bryndza wychodzi, a potem się wściekam, że na darmo się napracowałam....

1,5 zjedzone,opylam 2,4 kg

już ja widzę jaka bryndza Ci wyszła
Cytat:
aguś, dziękuję za życzenia

ana
, a ty o elefanty pytałaś o półbuty czy sandały? bo właśnie oglądałam jakąś gazetkę i sandały były w rozmiarówce 25-30
półbuty,jak masz gazetkę to sprawdz czy są jakieś 26.
Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
ANAKAZAR vansy w panterke wypuscil next ale od rozm 9. za to w nexcie sa conversy fioletowe http://www.next.co.uk/girls/shoes/ol...rls-branded/10
dzięki Aguś,ale ja na Ninową stopę w ciemno brać nie mogę

Stary 2013-03-09, 19:46   #1140
agnieszka09
Wtajemniczenie

ANAKAZR ja trampek sie nie poje brac ale sandalki czy inne jakies baletki to juz strach

dziewczyny powiem Wam,ze ja jestem bardzo zadowolona z tych trampek z h&m.Karinie kupilam rozowe i pomaranczowe i sa swietne i niedrogie

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości