|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Butter, masz moje kciuki na dziś i jutro
![]() Onyks, ciesze się że Cię podbudowałyśmy ale kompleksów to Ty nie powinnaś mieć ![]() Mała, brawa za remont ![]() Aaby, Cytat:
a te 500zł to jak spisaliśmy wszystko to powiedział sam od siebie "ślub Was będzie kosztował 500zł. 300zł + 200zł na odnowienie kościoła a organistę sobie musicie załatwić" w zeszłym roku było 300zł ale co tam... może przez to że jesteśmy z innej parafii? nie wiem ciuszki świetne.... patrzę na ceny i kurczaki doceniam że wszystko dostałam...TŻtowi dałam wolne i.... skorzystał no ale cóż moja wina, pozwoliłam pojechał do taty i siedzi tam już od 9tej szybki obiadek teraz, kawusia, jak Kamil zaśnie to poćwiczę i wieczorem posegreguje zeszyty tak żeby już było czysto na następny klierunek
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Dzień dobry
![]() Kaska, Kochana, wszystkiego najlepszego dla Ciebie, dużo radości, miłości, szczęścia! Ciesz się życiem i spełniaj swoje marzenia ![]() Dziękuję Was za kciuki Nie było tak źle chyba
|
|
|
|
#1113 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
racja! Cytat:
wow to faktycznie szybko urodzila Cytat:
68 to na 6 miesięcy?Mam znajomych co zawsze zmieniali imiona. Za pierwszym razem tylko trzymali się Natali później miała być Dominika jest Gabryska a ostatnio miał być Damian jest Michal ![]() kaska - Wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin! Duzo zdrowka, milosc , spełnienia marzen! Spokojnego i szybkiego rozwiązania Hej ![]() Domino dal mi dzisiaj pospać i zamiast wstać o 6 wstal przed 8 Wiedzial ze dzisiaj mama ma przy nim dyżur i się chłopak zlitowal ![]() Wybieramy się dzisiaj na urodziny do kolegi Domino , jutro znowu na urodziny Katelyn ( dziewczyna która się opiekowałam ) Na szybko robimy zakupy bo w następnym tyg znowu nie będzie kiedy.... Dalej nie wiem co z ta spacerówka robic ![]() Mileo dnia! Aaaa dzisiaj dostane fotki z sesji ( mam już pare na emailu ) Jak będę miała czas przed weeked to wrzuce a jak nie to w poniedziałek
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Co masz ze spacerowka Zabciu?
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część
Nie wie czy brac swój Maxi Cosi do PL czy jakas zwykla spacerowke kupic.
![]() Kochana kiedy robisz urodziny Kamilkowi? Slodka fote wrzucilas na fb jak spicie
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Kochane za życzenia
info z wizyty 31tydzieńwszystko pozamykane na cztery spusty, niestety jak podejrzewałam mam infekcję, ale już globuły dostałam na to, dupka mam już 1x dziennie a jakby było gorzej to znowu 2x dziennie, ale mam nadzieję, że już pojadę na 1 na noc Mikołajek zbój sobie spał w najlepsze mam filmik, ale tylko 2D i buzinki nie widziałam buu, ale może i lepiej go nie naświetlać, główka w dół, parametry pomierzone, pępowina poszła w maliny mój Pączek-Bączek waży 1400g a mamusia kuleczka ma już 4kg na plusie
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasko, super
i Wszystkiego dobrego z okazji urodzin ![]() Żabcia, weź Macicosi, po co Ci nowy wózek będzie? Chociaż jak ja teraz mam pożyczaną tą zwykłą spacerówkę to uznałam że nieraz by się przydała, jedna reką spakować do auta i na szybko gdzieś wyskoczyć. Wiadomo że to mniej wygodny dla dziecka wózek ale na szybki wyskok na masto jest ok. Przemyśl czy może też nie przyda Ci się w USA taki "prosty i szybki" wózek" jeśli chodź raz pomyślisz że przydałby się to kup. Szaleńczo za niego nie zapłacisz a wykorzystasz w PL i potem u siebie. Jeśli za to uznasz że nigdy więcej prócz PL z wózka nie skorzystasz to nie kupuj i przemecz się z tym MaxiCosi. Odpisałam Ci w sprawie urodzin w poprzednim poście: Cytat:
a fotkę wcale nie ja wrzuciłam i chyba nie muszę mówić kto mi taki miły żart zrobił!
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. Edytowane przez strongwomen Czas edycji: 2013-06-29 o 16:46 |
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka tam kuleczka, skoro sam mały to 1400g, a gdzie wody i reszta. Chudzina
|
|
|
|
|
#1119 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Obwiam się tylko ze będzie problem z spakowaniem się na lotnisku. Tesciu ma nowe auto i nie wiem jak u niego z bagażnikiem. U nas będzie cisno żeby zapakować 3 walizki + wozek a mamy większe auto. Także tylko tym się wsumie martwię. Bo z wozka jestem zadowolona. No i rozkłada się na plasko wiec maly może spac na lotnisku w nim spokojnie ... A z drugiej strony spacerówka zajmuje bardzo mało miejsca. Sama nie wiem co robic Nie zdziwie się jak rano w niedziele będę jechala po wozek O to gdzies mi umknelo . super ze już dekoracje kupilas A co dobrego będziesz robila do jedzenia?Hehe tak myslalam ze to TZet wrzucil ta fotke , ale wyglądacie słodko ![]() Hej ![]() My dzisiaj byliśmy na urodzinach było bardzo fajnie Domino się wyszalam tak ze prawie zdarlo sobie buciki ![]() a za 8 dni ... POLSKA
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Żabcia super Domino auto prowadził
obudziłam się i zasnąć nie mogę, w dodatku kot szaleje w przedpokoju
|
#1121 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A 4 kg na + całkiem ładnie ![]() Cytat:
![]() Zazdroszcze ![]() A ja za 2 tyg bede miała moja mame ![]() Czesc
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Żabcia z tym wózkiem to ja chyba bym wolała mniejszy
lżejsze jest, myślę, że Domino da radę no i później jej nie musisz do stanów znowu zabierać
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
BLONDE w jakiej czesci Angli jestes?
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- no i oficjalnie koniec karmienia. noc bez cyca zaliczona
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Tomalinko gratulacje ![]() Kasiu 100 lat kochana
|
|
|
|
#1125 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
ale Mikołajek już duży, super, że wszystko w porządku, a twoje 4 kg to naprawdę bardzo mało to super, że nie było źle, to jeszcze za drugi trzymam kciuki Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ja dzisiaj sama, tz dopiero jutro wraca z pracy ale w dzień nie będę miała czasu się ponudzić bo idę do mamy a potem do przyjaciółki to szybko zleci. Najgorzej w nocy bo nie lubię sama spać ale trudno trzeba dać radę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję za życzenia
Aaby miałam pisać, że super ubranka
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.
Ugh....kurczak mnie dziś zawodzi...dwie godziny się piecze i dalej surowy... Na 17 jedziemy do mojego chrzestnego z zaproszeniem...
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
onyks super kiecka ale ja tez bym Cie nigdzie w niej nie pusciła ![]() tomalinka ogromne gratulacje, Cytat:
![]() wszystkiego dobrego dla taty, aaby super zakupy, to i ja sie pochwale ze zribilam pierwsze zakupy dla dzidziuska tz mowil ze to za wczesnie ale w c&a byla promocja![]() kaska super ze wizyta udana, z okazji urodzin wszystkiego najlepszego Butter zrobiłam wczoraj babke ziemniaczana z Twojego przepisu i wyszła pycha ![]() własnie wrocilismy z obiadu od tesciów, wczoraj bylismy w zoo safari, fajnie tyle ze daleko ajeszcze jak wracalismy to stalismy ze 40 min w korku
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Tomalinko, gratulacje kochana!! Kaska, super , że po wizycie wszystko ok ![]() Co do reszty nie pamietam ...W piatek nawiedziała mnie kumpela, do 3 nad ranem siedziałysmy na balkonie z winem i plotkowałysmy Wczoraj odwiedziałam chrzesnice a dzisaj dzien pełen lenistwa. Piatkowa wizyta u gina ok. Miałam zrobionom cytologie, w nastepnym cyklu mam przyjsc na usg w polowie cyklu, zeby sprawdzic co tam sie dzieje z jajeczkiem do tego dostałam do zrobienia z krwi, prolaktyne, tsh i progesteron. Pani dr powiedziała, ze tyle na poczatek.. po tym pakiecie badani, bedą ewentualnie kolejne. Butter, wyniki badań o których rozmawialysmy ostatnio są dobre.
|
#1130 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część
Dzieki
Domino miał mega frajde ale jak maz zacal sterowac autkiem to już nie był taki zadowolony Cytat:
Seba pewnie się nie może doczekać babci co ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witajcie Mowilam Wam ze pare tyg temu kupiłam sobie sukienke na wesele. No i wczoraj pojechałam do sklepu z mysla ze kupie cos na poprawiny lub na przebranie w pierwszy dzień ... no i wrocilam z dwiema kieckami. Tak to jest jak baba nie ma problemu to sobie go sama robi
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
na pw napisze, a o co chodzi?
![]() Cytat:
jest kilka parasolek rozkladanych całkiem na plasko... musialabys poszukac, ja niewiem jakie firmy sa u Ciebie dostepne ...z tego co kojarze to maclaren techno ma (ogldałam go), rozejrzyj sie za maxi cosi wozkami...u mnie jest jeszcze Mamas and Papas- kilka modeli maja rozkładanychZe spacerowek u mnie na mamusiowym chwalone były cybex calisto, topaz, ale one chyba nie rozkładaja sie całkiem na płasko... kolezanak tez miała jakis model silver cross z rozkaldanym siedziskiem na płasko. My wszyscy czekamy na babcie ![]() za sukienki Pochwal sie![]() Bylismy na zakupach . Kupilam sobie mega kwiata i donice Juz stoi pod oknem
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry...
Dzisiaj dziewczyny dostały pierwszy raz jabłuszko...a właściwie jabłuszko z marchewką...zasmakowało im, ale jaki miałam ubaw, jak co którąś łyżeczkę się krzywiły .. A poza tym to mam chyba doła...
|
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popatrz, może to Ci chwilowo poprawi humor http://www.youtube.com/watch?v=zIA_6...ature=youtu.be wyobraź sobie że Ciebie to czeka razy 2
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I na to chwilę Bikuś naprawdę wolałabym, żeby moje dziewczyny były na takim etapie jak Emilka...naprawdę... ![]() A poza tym...rozwaliło mnie łapanie pieska za ogon i wcinanie go...jakbym moją Asię widziała..tylko że ona wcina trąbę słonia ![]() No i ten gumowy młotek ostatnio moja koleżanka synkowi kupiła |
|
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Maleństwo
Pamiętasz jak Maja się krzywiła na jabłuszko jeszcze z dodatkiem marchwi było spoko, ale samo ale jej przeszło ![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Bika ładnie Emilka już raczkuje. Fajna zabawka
|
|
|
|
#1136 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dla Emilki![]() Cytat:
Wakacje masz, ciesz sie ![]() Jak Maja ze spaniem w swoim pokoiku?
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Blonde jeszcze nie poczułam, ze to wakacje. Cały weekend byłam z Mają sama. Jestem wymęczona bo biednej czwórka się przebija (już maluśki kawałek widać) i jeste bardzo marudna. W nocy też się częściej budzi (na szczęście szybko usypia) ale o 5.30 już jest na nogach (o 19 pada w 3 min). Do tego coś ją dziś wywaliło a nic nowego nie dostała. Ma cały polik czerwony, nie pamiętam kiedy miała tak silnie i ma od czwartku bardzo luźne kupki ( moze przez zęby) tak, zę codziennie mam ze 3 pary spodni do prania
bo wszystko przelatuje. No masakra normalnie. Do tego mąż ma sesję i jakoś nie umiemy się dogadać. No i jeszcze dziś dostałam plamienia (a tydzień temu mi się @ skończył) - miesiąc temu było dokładnie to samo |
|
|
|
#1138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Emilka ma teraz etap sznureczków, paseczków itp. jak jakaś zabawka ma np ogon to zabawa polega na trzymaniu za ten ogon..... Młotek...... eh, głupi prezent od teścia ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Cytat:
A to to jeszcze nic, jak chcę żeby poszła to idzie tak jak na tym filmiku, za to jak sama gdzieś chce dojść to prawie biegnie i piszczy do tego
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Bika napisałam
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie ominęło mnie wieczorne kp Emilka zasnęła tż podczas ubierania na przewijaku....
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.

Czy ogólnie za ślub, kościelnego itp.?
no ale cóż moja wina, pozwoliłam
szybki obiadek teraz, kawusia, jak Kamil zaśnie to poćwiczę i wieczorem posegreguje zeszyty tak żeby już było czysto na następny klierunek
16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

Ale ogólnie trochę już tego mamy 

lżejsze jest, myślę, że Domino da radę no i później jej nie musisz do stanów znowu zabierać
ale w dzień nie będę miała czasu się ponudzić bo idę do mamy a potem do przyjaciółki to szybko zleci. Najgorzej w nocy bo nie lubię sama spać ale trudno trzeba dać radę
...z tego co kojarze to maclaren techno ma (ogldałam go), rozejrzyj sie za maxi cosi wozkami...u mnie jest jeszcze Mamas and Papas- kilka modeli maja rozkładanych

Pamiętasz jak Maja się krzywiła na jabłuszko