![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: modne dzieci
A ja kupiłam córce takie szorty:
http://www.hm.com/pl/product/28939?a...=Large_picture I bluzkę: http://www.hm.com/pl/product/30630?article=30630-B Kurna, a miałam se dać na wstrzymanie. Chyba policzę, ile córka ma t-shirtów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Zadomowienie
|
Czy ktoś widział gdzieś normalne klapki takie na basen dla dwulatki? Zwyklaki wsuwane na stopę. Nie crocsy, nie paskudne fioletowe sandałki w różowe kwiatki dodatkowo skąpane w brokacie. W zeszłym roku upolowałam w tk maxx - no ale tam nigdy nie wiadomo co będzie. Jak ktoś gdzieś widział to dajcie znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1114 |
Zadomowienie
|
Dzięki karolca jakoś nie pomyślałam o sklepach typowo sportowych!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 | |
BAN stały
|
Cytat:
Kombinezony fajnie wyglądają, ale właśnie mało praktyczne są dla maluchów... A jak pogoda nie zachęca do zakupów, to przecież jeszcze zawsze zostają sklepy internetowe ![]() ![]() Edytowane przez shonyen Czas edycji: 2014-10-01 o 06:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też mamy dwa kombinezony, i jak narazie się sprawdzają bez problemu, a młoda tez ledwo co odpieluchowana ![]() Ze smyka też już od czasów body i śpiochów nic mi się nie podoba ;/ Teraz u nas najlepiej to zara i mayoral, chociaż w mayoralu nie podoba mi się to, że są za szerokie na moją córe i nie mają regulacji w pasie szczególnie spodnie i nie raz wygląda jak półtora nieszczęścia. Ja mam sklep z butami dla dzieciaków i niedawno wprowadziłam troche ubrań, głownie minoti i jestem tez zachwycona ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2014-06-13 o 15:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A zakupy same w sobie uwielbiam nie zależnie od pogody. I kocham tłoczne galerie. ![]() Nie w moim stylu ta kiecka, taka dla starszej pani.
![]() |
![]() |
#1118 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
A my dzisiaj robimy laurkę:
http://www.lamillou.com/co-slychac Ciekawe, jaki prezent dostaniemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z la Millou mamy apaszkę bawełnianą http://www.lamillou.com/shop/chustki...a-mucha-yellow i super się sprawdza ![]() no i mamy też bubel - http://www.lamillou.com/shop/czapka-...ki-rick-rack-1 taką czapę tylko o troche innym kroju i młoda wygląda w niej jak kucharz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
Ja bardzo lubię produkty z LaMillou, mamy dwa kocyki (w truskawki i koniki), trzy apaszki (polecam, fajnie wygląda, ożywia ubranie), chustkę. Koc piknikowy mi się marzy, ale trochę szkoda mi pieniędzy, bo wiadomo, ile to razy zostanie wykorzystane
![]() ![]() I kapelusiki też są fajne, ale nie wiem czy by pasowały, niby z Zary mała ma taki słomkowy kapelusik na 12-24 chociaż ma dwa lata, ale to zawsze lepiej przymierzyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już dłuższy czas szukam zwykłego słomkowego kapelusza na młodą. Z jakąś delikatną tasiemką granatową albo z takiego sznura. I nic nie mogę znaleść ![]() Raz był na chłopięcym dziale w h&m taki ale juz nie moge na niego trafić ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Mnie się też te kosmetyczki podobają:
http://www.lamillou.com/shop/travel-bag-kosmetyczka A kapelusz udało mi się dostać w Zarze, ale teraz już ich nie ma, nawet na stronie. Czekam na wyprzedaż, to kupię corce dżinsową kurtkę tylko mam dylemat czy nie lepiej na 3 lata już, na pewno będzie za duża, ale za to na przyszłą wiosnę. I ten plecaczek bym chętnie przygarnęła ![]() http://www.mamissima.pl/akcesoria_dl..._jambonos.html Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2014-06-16 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym, jak dla mnie czyt. mojego dziecka - mus mierzyć okrycia głowy. Mój syn ma główkę na 75 centylu (i 15 miesięcy) i w kaszkiecik nie wszedł (jak miał 13 miesięcy) ![]() Niedawno na targach dzieciowego dizajnu skusiłam się na fajną apaszkę na szyję http://ekoubranka.pl/pl/letnie-dres-...-roznosci.html - fajną do pierwszego prania (więc syn nawet na szyjce nie miał), 25 zł (cena targowa) i od razu musiałam podszywać, bo się szmaciło. i za to lubię La Millou. używamy non stop i nic się nie dzieje.
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2014-06-16 o 16:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
Ja nie bardzo rozumiem idee tych apaszek z koca ... Ze niby na zimę?
Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
One nie są z koca, jedną warstwę mają z minki. Sens głównie wizualny
![]() Wysłałyśmy dzisiaj kartkę do La Millou, jak coś przyjdzie, dam znać. Mam nadzieję, że coś fajnego, chociaż chyba najbrzydszą kartkę świata stworzyłyśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myslalam, że tego koce szyją. ojj to ja mam zupelnie inne odczucia wizualne ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
Podobno za każdą laurkę dostaje się prezent, nawet za te najbrzydsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam dziwne wrażenie, że dostaniemy serduszko ![]() Bardzo lubię "kocową" apaszkę. Niestety mamy z białym tłem, a to przy amatorze marchewki kiepski pomysł.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
na dniach zrobimy. zgłosiliśmy się na fb.
![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
a mnie jeszcze kusi ta poduszka angel wings ale czy ona się nadaje dla takich przedszkolnych dzieci? 3+ czy raczej dla maluszków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
Mówisz o tej samochodowej? Moim zdaniem to bardziej dla niemowlaków. Dla starszych dzieci to chyba wolałabym poduszkę świnkę.
Ja bym chciała kocyk w wersji light (moja córka nie uznaje kołder, musi być kocyk), może kupię w przyszłym miesiącu jak jakieś fajne wzorki będą. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
bo najbardziej dla niemowlaków.
ale mój 15miesięczniak wciąż uskutecznia w parasolce. świnka - płaska podusia służy nam w nocy. a mała kura - na podróże i jako przytulanka ![]() moc kocyka light tkwi w plastyczności. kocyk (grubszy) nie bardzo się nadaje np. do wózka. u nas robi za kołderkę w chłodniejszy czas. tak, jestem lamillouholiczką.
![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
To tak jak ja
![]() Policzyłam apaszki, jednak mamy 4 ![]() Parę razy odbierałam zamówienie osobiście, aż mi gały wyłaziły na widok tych wszystkich wspaniałości ![]() Coś takiego mi się marzy: http://www.lamillou.com/shop/light-c...ka-kelly-green Nie, nie płacą mi za reklamę ![]() Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2014-06-17 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
hehe, popadłam w uzależnienie, bo mieszkamy w pobliżu sklepu. Macanki mnie przekonały
![]() Nie wiem czy przez neta, bym się zdecydowała. Uważam, że dla dziewczynki są o wiele fajniejsze wzory ![]()
![]() |
![]() |
#1137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To prawda, dziewczynki mają fajniej także jeśli chodzi o ciuchy. Co z tego, skoro większość w jakimś okropnym różu z nadrukami od stóp do głow chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
A ja niestety nie mam możliwości pomacać na żywo tylko on line. Dlatego z tą czapką tak wyszło :/
myślałam własnie o tej angel wings na wakacje do samochodu czy wózka , chociaz w wózku młoda już coraz mniej jezdzi. Muszę sie przyjrzeć tej śwince ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Świnka jest fajna, może służyć jako przytulanka, podróżna poduszka i jest imo ładna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie chciałabym, bo to obciach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.