![]() |
#1111 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Legnica i okolice
chbya od 6 rano jest wlasnie relacja o tej calej nawalnicy a tak od 10 praktycznie caly czas puszczaja nagrania z helikoptera... jeszcze wczoraj jak wracalam z tego kina to kolega poszedl dalej sam i nie moglam sie do niego dodzonic to myslalam ze w tym czasie na zawal zejde , to mi potem napisal ze schronil sie w sklepie to tylko liczl jak sie drzewa lamaly...
ale juz taki burz nie powinno byc , jak narazie za chlodno jest... to jeszcze wlasnie wczoraj zanim to sie zaczelo to z kolega mowimy ze chmury fajnie widac bo byly te czarne burzowe i z nich doslownie w ciagu pol minutki zaczely pedzic biale chmury i sie zaczelo ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
Konto usunięte
|
Heh no nieźle było ... ja tak patrze przez okno to tak widze, że zbiera się na burze, ale za chwile zrobiło się ciemno, cały piach liście, gałęzie zaczęły latać koło mojego okna na 4 piętrze to już wiedziałam że nie bedzie ciekawie. Chwile później miałąm powodź w mieszkaniu bo akurat centralnie zacinało na jedne okna i przez szpary przepuszczało tak że strumieniami woda leciała po parapecie
![]() No ale cóż, stało się ... z drugiej strony mogłobyć dużo gorzej.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
mam zdjęcia z parku, to horror po prostu. myślałam że to co czytam w necie to jest troche zbyt koloryzowane ale rzeczywiście HORROR
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Zadomowienie
|
Hey laski
![]() Słyszalyscie moze kiedy ma byc lub czy bylo otwarcie tego nowego klubu seven??czekam na informacje od was buzki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Raczkowanie
|
ja jestem z okolic legnicy i z banbury
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;14542867]pierwsze słysze :P a gdzie on jest ?[/QUOTE]
http://www.club-seven.pl/ ;-)
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
no prosze ![]() ![]() więcej informacji poproszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Zadomowienie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;14542867]pierwsze słysze :P a gdzie on jest ?[/QUOTE]
http://www.club-seven.pl/ Juz wiadomo wszystko wielkie otwarcie w ta sobote ![]() AA i mam pytanko doszlo do skutku to spotkanko z poczatu watku?? bo ciekawa jestem a za leniwa bylam zeby wszystko przeczytac ![]() Bo jesli spotkanie aktualne to ja bym sie tez pisala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
Nie doszło, choć kika z Nas się zna. Nie koniecznie osobiście ale tak, że utrzymujemy kontakt.
No a apropo tego to lecę odpisać na sms-ka z przed 2 dni bo mnie Apiska zastrzeli inaczej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Wtajemniczenie
|
ja wogule jestem za tym zeby ten nasz watek ozywic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
oj tak tak, ja jak najbardziej też, bo ostatnio coś nam podupada. Dziewczyny nie zaglądają, oj bacikiem je trzeba będzie
![]() Mnie też jakiś czas nie było ale mam zamiar zacząć nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Wtajemniczenie
|
nio to na poczatek standardowe pytanie : co u Was slychac ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
u mnie hmmm śmigam już sobie pewnie autkiem
![]() ![]() ![]() No a w tej chwili to się zastanawiam: będzie dzidzi czy nie będzie dzidzi, będzie, nie będzie ![]() ![]() A co u Ciebie? opowiadaj ![]() Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2009-10-08 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Zadomowienie
|
Hmm tak dlugo sie juz tu znacie ,ze nawet nie wiem co pisac
![]() Ooo a moze ktoras z pan jest fryzjerka?? albo potrafi ladny makijarz stworzyc?? hmm a co do tej dzidzi to zycze zeby bylo jak najbardziej po twojej mysli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Wtajemniczenie
|
obecnie to sie mecze z przepisaniem notatek z wykladow na czysto , bo mam tak nabazgrane ze sama tego nie moge przeczytac
![]() tak po za tym to chodze sobie na PWSZ, zostalam starosta grupy. Znowu pracuje w McDonald . Czyli studia i praca i przemeczenie to prkatycznie brak czasu wolnego :P Beat@ oczywiscie tez zycze zeby bylo jak najbardzije po Twojej mysli ![]() Asienka1702 niestety nie znam zadnego fryzjera ani makijarzystki dobrej, jesli chodzi o wlosy to zazwyczaj sama eksperymentuje z nimi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no to teraz trzymaj kciuki żeby dzidzi nie było ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Zadomowienie
|
Hmm nie no ze scinaniem to nie ma problemu bo scinam sama cieniuje i wszystko ale chodzilo mi o jakies ladne upiecie na studnioweczke
![]() sama jak cos skrece to szybko sie rozpada;P komuś umiem ale sobie juz nie bardzo ![]() ![]() ![]() To ja nie wiedzialam trzeba 7 dni czekac zeby test byl wiarygodny?? Na ulotkach pisza ze juz za dwa dni powinien wyjsc wynik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kocham z tamtad pizze jak dla mnie to nie ma lepszej w lcy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Wtajemniczenie
|
ja tam wole sama pizze zrobic, wtedy nabjardziej pyszna wychodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś pamiętam nie dowieźli ni i TŻ-towi tej pizzy a tak nam się chciało że łoooo. A że ja na drugi dzień (niedziela) pracowałam to lipa z zamawianiem. No ale siedzę sobie w pracy i dzwoni mi na dział TŻ i mówi że pizzę przywieźli. Myślałam że sobie jaja robi ale poważnie. Przywieźli tą co zamówiliśmy, cieplusieńką do tego sosy i przeprosili że dzień wcześniej nie dotarli. Oczywiście ta spóźniona niedzielna na koszt firmy była ![]() Tak się rozmarzyłam że na 1000% wszamię ją w sobotę. Palermo wezmę ![]() Sama to ja nie potrafię zrobić. Mam jakieś przepisy ale zawsze jakieś mizerne mi wyjdą. Kuzyna zaangażować muszę. Mama jadła jego pizzę i mówi że pycha i te z pizzeri się chowają. Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2009-10-08 o 22:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 |
Zadomowienie
|
Ojej dobrze ze jadlam przed chwilka przez siebie robioną bo bym sie chyba rozplynela z pragnienia zjedzenia jej teraz
![]() i sos czosnkowuu <3 kocham ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
OJjj my tu gadu gadu a to już po północy. trzeba się ruszyć i spać bo rano do pracy trzeba iść kilka aparatópw sprzedać
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1137 |
Zadomowienie
|
Nioom ja tez uciekam
![]() ![]() Buziaki dobranoc ![]() kolorowych i kosmatych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
[1=b8ae395ad20fac79699d786 016c1d68a9b01f66e_62eafdf 253efe;14646491]gdzie to ?
![]() heh a ja się przyzwyczajam do wczesnego wstawania :P .... nooo tak nie szaleję - na razie 7:15 ![]() na osiedlu to jest na ul. Izerskiej ![]() A ja zaraz do garażu po autko i śmigam do pracy. Tak mi się dziś wstawać nie chciało że hohoh ale jutro spię do południa ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Wtajemniczenie
|
ja nawet kiedy jestem chora to mi spac do poudnia nie daja bo kazdy cos odemnie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.