|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011XI i żona z października też :)
Hej
![]()
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() ![]() Aa i kurcze mam taki dziwny ucisk na dol brzucha a bardziej na wiecie co... :/ Nie wiem czemu to tak... Za tydzień musze lekarzowi powiedzieć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
Passion co za randka co za historia
![]() Nie dziwie sie ze sie wszyscy patrzyli jak nom stop sie calowaliscie ![]() ![]() Ja robie ptasie mleczko bo maja przyjsc znajomi ze zdjeciami z wesela ![]() Swoja droga ptasie mleczko z przepisu passion ktore uwielbiamy! Kupilam tz spodnie na mikolaja to mi powiedzial ze troche gejowskie ![]() W sumie nie sa takie szerokie do jakich jest przyzwyczajony i wyglada dziwnie ![]() A ze umowilam sie ze sprzedawczyni ze moge je oddac to albo tz pojedzie przymierzyc inne albo odda te
19.12.2014 ![]() Edytowane przez ewka1368 Czas edycji: 2014-12-06 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
Poznaliśmy się na studiach w październiku. Na początku nie zwróciłam na Niego uwagi. Miał fatalna, białą bluze
![]() 2 tygodnie później mnie nie było bo miałam wesele w rodzinie w tym czasie moja bardzo wygadana koleżanka poznała Go bliżej. Następnym razem i ja go poznałam. Trzymałam się razem. W kilka osób. Zresztą miał wtedy kogoś. Jeszcze bo ten związek dogorywal. Wcześniej pisaliśmy na GG później smsy i nawet jak zaczęliśmy się spotykać to dużo pisaliśmy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
Asiu, jak tam w gościach? Jak się czujesz?Ból minął?
Passion, teraz jak napisałaś, to przypomniało mi się, rzeczywiście juz kiedyś opisywałaś ![]() ![]() Ja się powinnam za jakieś świąteczne porządki zabrać, bo za tydzień wyjeżdżamy, ale mam lenia.... bleeeeee W klubie coś Wam zostawiłam ![]()
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
O kurde myślałam że nie dodało.
Monita P zadowolony z prezentów? ![]() My tak ostatnio gotujemy na 2-3 dni. Rodzice zrobiło niespodziankę u wczoraj w południe przyjechali do M. Dostała książkę owoce i słodycze. Zuzia tez, ale była radość jak się zobaczyly. Od nas M dostała juz to duplo. Podobały się. Mezowi tez ![]() Z została na noc i teraz szaleją. Siostra z konkubentem mają później przyjechać. Bluzę oddał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
Passion, chyba nie bardzo kuma jeszcze
![]() ![]() Fajnie, że dziewczynki miały niespodziankę. Ile Z ma lat już?
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
Fajnie ze prezenciki juz wreczone
![]() Monitko w gościach fajnie. Nie boli mnie tak samo z siebie alejak hmmm czy wstaje czy siadam to ucisk dziwny dalej jest. Moze to normalne? No i kurcze za tydzien juz smigacie jak to minelo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Zakorzenienie
|
Asia dziewczyny na mamusiowym pisały o tym ale nie przypominam sobie zęby to oznaczało złego. Na pewno powiedz o tym lekarzowi i przydałoby się usg szyjki.
Który tc u Ciebie? ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Monita Z 8, w kwietniu 9. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jakoś tam nie bywam
![]() Ja zaczynam 32. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Zakorzenienie
|
Kiedy wizyta?
Wiem, że pisałaś ale nie pamiętam kiedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Za tydzien dokladnie. Moze to normalne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
Coś mi się kojarzył poniedziałek
![]() Jak nastrój? ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Poza tym jak coś Cię niepokoi to warto podjechać na IP ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
Zakorzenienie
|
Po dwoch dniach nastroju kiepskiego wtedy co pisalam juz jest dobrze. Wyplakalam sie i jest git. Trzeba mi slooonca. A tego niestety brak. Byle do wiosny!
Na chwile obecna nic sie nie dzieje wiec poczekam ![]() Dzieki ze pytasz ![]() A u Was piec hula? No i jak zdrowko M? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
![]() M wydaje się, że lepiej. Mam nadzieje! We wtorek kontrola. Pić grzeje. Teraz zawrotne 23 ![]() Dom na wygwizdowie. Biała cegła. Ściany cienkie. Wilgoć i grzyb ![]() Trzeba ocieplic. Do tego czarne brudne ściany od starego pieca. Klatka schodowa czarna. Na wszystko trzeba kasy. Mam nadzieje, ze kwestia czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 |
Zakorzenienie
|
Dacie rade
![]() Buziaki dla M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja mialam tak ze czulam mala "tam" na dole Mialam wrazenie ze palcem bym ja dotknela Czasami tak mocno naciskala glowa ze nogi zaciskalam aby przestala I niewiem czy to nie bylo przy skracajacej sie szyjce Passion super ze piec dziala ![]()
![]() |
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
Asia ja bym się przejechała na IP. Moje doświadczenia. Z tego wątku Ik czy Ewki.
Nie czekalabym do wizyty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
![]()
Obiecuję, że jeśli będę odczuwać ból czy taki ucisk, pojadę. Tyle, że musiałabym na Rzeszów jechać, bo u nas po 1 nie chodziłam do lekarza tutejszego. A po 2 są takie konowały, że mogą nam zaszkodzić niż pomóc...
Swoją drogą chciałam wczoraj zamówić te pierdoły kosmetyczne dla Tośka. Wyszło mi ponad 20 sztuk i więcej do koszyka dodać nie mogę. Ta i siedzę i nie wiem co dalej ![]() No i dzień dobry!!! Ja się w końcu wyspałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
Cześć. U mnie znów ponury dzień i kolejny w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
![]()
Zamiast spaść choć odrobinę śniegu i przykryć ten ponury widok to jest jak jest
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja dzis mam gina stresuje sie co mi powie ![]() dzis pakuje torbe i niech sobie czeka spakowana a powiedzcie mi jakie macie termometry dla swoich szkrabow? bo moze dzis bym w aptece kupila ![]()
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
Hej
U nas sypie śnieg właśnie ![]()
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kuleczko wywołałam Cię myślami
![]() ![]() Ewcia o której śmigasz? Też jestem ciekawa jak wizyta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 | |
Zakorzenienie
|
daj troche!!!!!!
Cytat:
a samej mi ciezko i niewygodnie juz autem ![]() przeczuwam ze powie ze moge sn ![]()
![]() |
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ewcia ja myślę,że lekarz wybierze dobrą i bezpieczną opcję dla Ciebie i Małej. Na pewno będziecie w dobrych rękach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
Helooo
![]() ![]() My wczoraj na zakupach byliśmy ![]() Kupiliśmy te śniegowce dla M tylko przez to ciągłe pospieszanie wzięłam jej za duże ;/ Sugerowałam się tym,że w sobote bylyśly po buciki i w większości firm miała jednak 22/23 . Złapałam z półki 22/23 wsadziłam na nogę czy wchodza i poszliśmy dopiero w domu lepiej zamierzyłam i sa za duże. Niewiem tylko czy rozmiar mniejsze nie będą za małe ![]() http://www.decathlon.pl/media/828/82...e13c6cc679.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Zakorzenienie
|
Bardzo chętnie wyślę śnieg do Was dziewczyny
![]() Zaraz idę kawę robić i będę nadrabiać Zaspaliśmy dzisiaj ![]()
![]() |
#1140 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to ladnie ![]() jak tz budzik zadzwoni to ja czuwam bo on by wylaczyl budzik i spal dalej ![]() takaya ladne te buciki ![]() i pewnie tak jak mowisz te mniejsze mogly by byc za male ![]() a tak to ubierzesz grubsza skarpete i beda dobre ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- aaa pada snieg!!! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.