|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1111 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1112 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja też mam dzieciaczka 2,5 letnią córeczkę. Przed ciążą schudłam w 3 miesiące 33kg, później przytyłam około 10kg, i tak z niezłą wagą trzymałam się 2 lata, aż zaszłam w ciążę. W ciąży przytyłam 38kg, to był koszmar. Urodziłam córeczkę i schudłam 15kg. i tak jak piszesz dostałam depresjii poporodowej ( na którą lecze się do dzisiaj), i od nowa przytyłam 15kg, i później jeszcze 5kg, więc waga była olbrzymia. Teraz schudłam 10kg. Zdecydowałam się na meridie po wielu miesiącach przemyśleń i prób innych diet, które kończyły się po 1 lub 2 dniach. No i tak to trwa 2,5 roku. Teraz postanowiłam się wreszcie wziąść za siebie i zdecydowałam się na meriidię z czego bardzo się cieszę, bo mi pomaga. Przyznam że jest to moje 4 podejście do meridii, wcześniejsze kończyły sie po 4-5 dniach bo stwierdzałam że na mnie nie działają i nic mi już nie pomoże, więc dalej tkwiłam w mojej olbrzymiej wadze i z jeszcze głębszą depresją. W tej chwili biorę meridie ponad 3 tygodnie i wiem że trzeba było dłużej poczekać na działanie meridii, dopiero teraz działa w 100%, no ale oczywiście na każdego działa inaczej. Jeżeli przez dłuższy czas (3-4 tygodnie) czujesz się źle, jesteś przygnębiona, i ten stan pogłębia meridia, to przerwij jej branie i zacznij od wyleczenia psychiki ze smutku i przygnębienia. Meridia hamuje wytwarzanie serotoniny która jest odpowiedzialna za nasze dobre samopoczucie ( tzw. hormon szczęści) i jeżeli masz go za mało będziesz miała depresję, więc najpierw trzeba zająć sie swoją psychiką. Ja po 2 latach leczenbia depresjii, właśnie zmniejszam dawki leków przeciwdepresyjnych i myślę że jeszcze tydzień będe na psychotropach, ale pozostanie mi meridia do czasu kiedy nauczę się jeść dietetycznie i rozsądnie, bo niestety my "okrągłe" dziewczyny będziemy mieć skłonności do tycia całe życie, i musimy zmienić swoje nawyki żywieniowe też na całe życie. Myślę że z czasem i tobie uda się pozbyć swojego ciężaru, i może (czego Ci życzę z całego serca) będzie to inny sposób jak meridiia. Może cię zanudziłam, ale chciałam Ci przekazać że nie jesteś sama, i że trzeba walczyć, najpierw ze swoim stanem psychiczny, podnieśc produkcję serotoniny, i wtedy napewno dojrzejesz do jakiejś świetnej diety, która pozwoli Ci pozbyć sie twojego ciężaru, a póki co to ciesz się z tego co masz, głowa do góry i zobaczysz wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam Cię cieplutko |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1113 |
Raczkowanie
|
A ja mam pilne pytanie !:P
Bo od wczoraj znów biorę m15 ale mam sesje zaniedługo... i czy przez meridie ma się jakieś problemy z pamięcią? Bo ja i tak mam słabą;P i biore na pamięć lecytyne... czy można to łączyć? albo czy dziewczyny dawałyscie rade biorac m15 i ucząc się? proszęę o szybką odpowiedz... z góry dziękuje ![]()
![]() |
#1114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1117 |
Raczkowanie
|
Dokłądnie
![]() ![]() ![]() I zastanawia mnie to.. bo przecież każde tabletki prędzej czy pozniej 'wypłukują' się z organizmu.. a ja już raz brałam m10 , raz m15 i nie miałam skutków ubocznych... wiesz coś o tym? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1119 |
Raczkowanie
|
Kochane!
Dziś kupiłam sobie kolejne opakowanieM15.Dziś zapłaciłam w aptece tylko 58zl.Na dodatek kolejne 2kg mniej tak więc ze 105kg zeszłam do 89.Rewelacja i to w 4mc. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 |
Raczkowanie
|
Edziunia 2005 ! tak... mi się zrobiło cieplutko Wszystko co napisałaś przyjełam do siebie powiem wam że problemy tak poważne z nadwagą ktore wpędzają w depresje zostają na całe życie !!! Ja osobiście to wiem i w ciąży nie myślałam o ciałku i otym co się dzieje po zjedzonym kolejnym pysznym jedzonku tylko o dziecku było mi poprostu anielsko kochający mąż rodzina i przyjaciele same achy i ochy tylko dlaczego nikt mi nie powiedział że takie tycie to masakra lekarz mnie nawet nie ważył a ja zaślepiona tak sobie tyłam i tyłam ...Po pierwszej ciąży ważyłam super bo 49 kg. Mój TZ krzyczał !!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1121 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1122 |
Raczkowanie
|
Drogie kobietki!!
Tak się zastanawiam czy aby to już nie obsesja mną włada ,że chce ważyć tylko 75kg przy wzroście 175cm.Wiem,że może i powinnam ale jednak od długich lat nigdy nie byłam taka chuda.Już i tak całą garderobę musiałam zmienić a co dopiero jak spadnę kolejne 15kg.?Ale z drugiej strony dla czego nie skoro bym mogła to pewnie dlaczego nie mam sobie poprawić samopoczucie!Pozdrawiam was serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
BAN stały
|
PANIUSIA
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1125 |
BAN stały
|
![]()
NIe boj sie laska
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1127 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1129 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1133 |
Raczkowanie
|
witam wszystkich moja historia z odchdzaniem zaczeła sie 5 lat temu z wagi 97 schudłam do wagi 55 utrzymywałam ja 4 lata potem zaszłam w ciąże waga po ciąze117 kg teraz waże 103 kg niezmiennie przez 3 miesiące przy stosowaniu diety dziś wziełam pierwszą dawke meridi 15 mam nadzieje ze zadziała waga startowa 103 wzrost169 waga docelowa65 wiemdużo o meridii bo za nim ją wziełam miałam sporo konsultacji z lekarzami i fachową literature na temat meridii i diet moge pomuc i licze też na waszą pomoc i wsparcie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio muszę powiedzieć, że chyba zwolniłam sobie metabolizm na maxa, bo nawet od sałaty tyję ![]()
![]() |
![]() |
#1135 |
Raczkowanie
|
a jak długo przyjmujesz meridie i co robisz dla utrzymania diety i jakie ćwiczenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1137 |
Raczkowanie
|
powiem ci tak meridie przyjmuj co dziennie dieta jest wskazana a dla leniuchów są sprzenty typu wibra bel i sałna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Raczkowanie
|
wiesz co może powinnaś brać co dziennie dieta 800-1200 kalc i może coś w stylu pas wibrujący albo sauna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 |
Raczkowanie
|
dziwią mnie nie które posty na tym forum coś w stylu brałam meridie 2 miesiące i schudłam 14 kilo a po odstawieniu efekt jojo
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1140 |
Raczkowanie
|
każdy chyba jest na tyle inteligentny żeby wiedzieć że meridii nie odstawia się z dnia na dzień tylko stopniowo z codziennej dawki najpierw przez 2 tygodnie co 2 dzień potem 2 tygodnie co trzeci dzień i tak stopniowo aż zostanie jedna na tydzień oczywiście przy zachowaniu diety którą sie stosuje od początku brania a w ogóle to jak ktoś przez 2 miesiące je mało a po odstawieniu wymiata lodówkę i niczego sobie nie odmawia to przepraszam ale pretęsje nie do meriidji tylko do siebie i do swojej głupoty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.