|
|
#1111 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - czy ktoras tez to przeżywa?
Cytat:
To się dopiero okaże
|
|
|
|
|
#1112 |
|
Raczkowanie
|
nono widze, ze humorke Wam dzis dopisuje to swietnie kobietki ![]() tylko mi sie nie pobijcie na tym forum:P albo nie, wiem co zrobimy, urzadzimy walki w kisielu :P zarcisz:PBu |
|
|
|
#1113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tam budyń wolę Właśnie wróciłam z siłowni, nigdy się tak nie zmęczyłam chyba, będę spała jak suseł... A w autobusie widziałam taaaakie ciacho!! Śliczniutki był. Nawet na mnie nie spojrzał, ale cóż To był i tak wspaniały dzień. A jutro Slavius będzie w Warszawie, więc też bedzie fajnie A co tam u Was, jak Wam minął dzień? Ściskam mooocno |
|
|
|
|
#1114 |
|
Raczkowanie
|
A wiec, hmmmm, moj dzien byl stosunkowo nudny...nie poszlam do szkoly, na jeden wyklad, bo mi sie nie chcialo :P Wlasnie wrocilam z basenu, musialam pojsc i odreagowac, bo mnie strasznie wkur*** moj chlopak :/ troche pomoglo, ale nie do konca. Nadal jestem na niego zla...
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestes niesamowita, tylko z ciebie przykład brac...taka silna dziewucha ...i faktycznie jak tu się nie trzymać na powierzchni skoro cały Wizaż Ci pomaga....buziaczki cieplutkie i uszy do góry!!!!!!p.s. takich ciasteczek jak dziś w autobusie widziałaś jest jeszcze wolnych całe mnóstwo... ![]() ![]() :
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
A ja męczę pracę magisterską już cały dzionek
Pozdrówka
|
|
|
|
#1117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Praca poniekąt o ochronie środowiska... ale tylko poniekąt, temat trochę zawiły |
|
|
|
|
#1119 |
|
Zadomowienie
|
Tylko trzeba znaleźć najlepszą cukiernie
a wtedy to już od wyboru do koloru
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NO TAK TO JUTRO KONIECZNIE DO CUKIERNI
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Rozeznanie
|
a ja tak w zwiazku z wiodącym tematem - zawsze przezywałam.
Zawsze ja zrywałam i zawsze szalenie płakałam, ze zraniłam kogoś moim odejściem.. Bardzo też przeżywałam, gdy zostałam odrzucona przez kogoś, na kim mi zależało...Teraz za to los się do mnie uśmiechnął i jestem z kimś - wprawdzie dopiero 3 tygodnie, ale znamy się od roku... I jestem zakochana po uszy (Miłosć od 1ego wejrzenia - nigdy w to nie wierzyłam,a zdarzyło mi sie - no prosze )Na każdego przyjdzie pora, kobitki wierzyć!! Wiara i dążenie do urzeczywistnienia marzeń oraz uśmiech po łzach to przepis na pokazanie światu, że płynie w nas energia, pragnienie miłości... Ten Właściwy z czasem to odkryje ![]() buziaczki
|
#1124 |
|
Zadomowienie
|
Kawał dla Was Kochane
![]() Mężczyzna spaceruje kalifornijską plażą pogrążony w głębokiej modlitwie. Nagle przemówił głośno: - "Panie Boże spełnij jedno moje życzenie" I usłyszał głos Boga: - "Ponieważ zawsze chodziłeś moimi drogami spełnię twoje życzenie". Mężczyzna poprosił: - "Zbuduj dla mnie most na Hawaje żebym mógł tam jeździć samochodem, kiedy tylko zechce". Bóg odpowiedział: - "Twoje życzenie jest bardzo materialistyczne. Pomyśl logicznie, jak wielkich nakładów wymaga takie przedsięwzięcie. Ile betonu, stali. Rzecz jasna mogę to zrobić, ale trudno znaleźć usprawiedliwienie dla takiej prośby. Może wymyśliłbyś inne życzenie, które bardziej oddałoby mi chwalę. Mężczyzna długo się zastanawiał i w końcu odrzekł: - "Dobrze Panie Boże, w takim razie chciałbym być w stanie zrozumieć kobiety. Chciałbym, wiedzieć, co one czują, w głębi duszy, co myślą, kiedy nie odzywają się do mnie albo, kiedy płaczą. O co tak naprawdę im chodzi, kiedy na moje pytanie - Co ci jest? - odpowiadają - a nic. I chciałbym wiedzieć, jak mogę uczynić kobietę naprawdę szczęśliwą". Po kilku minutach ciszy Bóg odpowiedział: - "Chcesz dwa, czy cztery pasy ruchu na tym moście?" |
|
|
|
#1125 |
|
Zadomowienie
|
... ale czy nas tak naprawde trudno zrozumiec
|
|
#1126 |
|
Rozeznanie
|
ale święta w tym prawda - kobiety to bardzo złożone istoty^^
|
#1127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dawno mnie nikt tak nie zawstydził, dziękujęOreganko ja też jutro idę do Cukierni |
|
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DOBRE
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Zadomowienie
|
Mam dzisiaj dobry dzień.
Drink - > bardzo dobry przepis ![]() Dziewczyna z chłopakiem wpadli do pubu na parę drinków. Siedzą, dobrze się bawią, i nagle kobieta zaczyna mówić o nowym drinku. Im więcej o nim mówi, tym bardziej się podnieca i w końcu namawia chłopaka, aby go skosztował. Chłopak się zgadza i pozwala, by zamówiła mu tego drinka. Barman podaje drinka i umieszcza na stole następujące składniki: solniczkę, kieliszek śmietankowego likieru Baileys oraz kieliszek soku z limonki. Chłopak patrzy na składniki z głupią miną, więc dziewczyna mu tłumaczy: "Po pierwsze, sypiesz trochę soli na język, po drugie - wypijasz kieliszek Baileya i trzymasz w ustach, a następnie zapijasz wszystko sokiem z limonki." Chłopak, pragnąc zadowolić dziewczynę, robi to, co mu kazała. Sypie sól na język - słone, ale OK. Dalej idzie likier - gładki, aromatyczny, bardzo przyjemny... W porzo! W końcu bierze kieliszek z limonką... W pierwszej sekundzie uderza go w podniebienie ostry smak soku z limonki, w d rugiej sekundzie Baileys się zwarza, w trzeciej - słono-zwarzono-gorzki smak daje mu w przełyk. To wywołuje, oczywiście, odruch wymiotny, ale nie chcąc sprawić dziewczynie przykrości, przełyka z trudem. Kiedy udaje mu się opanować, obraca się do dziewczyny. Ta usmiech się szczerze i szeroko: "I jak ci smakowało? Ten drink ma nazwę "Zemsta za loda." ![]() http://media2.ugoto.com/videos/she-w...ou-out-d68.wmv hehehe ![]() http://media2.ugoto.com/videos/he-ne...nglish-7f0.wmv Edytowane przez Biricchina Czas edycji: 2006-04-21 o 03:13 |
|
|
|
#1130 |
|
Raczkowanie
|
Dawno nie pisałam i nawet nie zaglądałam do tego wątku. Jest mi lepiej. Nie myslę o nim, pokasowałam smsy, pochowałam zdjęcia. Dostałam zyczenia od niego na święta. Bardziej oschłego smsa nie mógł mi wysłać ale co tam. Mam go w 4 literach. Po kilku dniach zagadał do mnie na gg. Żadnego cześć ani nic, tylko sie spytał co u mnie. Odpisałam, że dobrae i tyke było rozmowy. Smutne jest to, ze ludzie, których łączyło wszystko przez 4,5 roku sa teraz dla siebie zupełnie obcymi osobami. Z jedej strony to dobrze, bo jak by sie odzywał to gorzej bym to wszystko zniosła ale z drugiej wkurzające jest to, że nic go nie interesuje, ze tak łatwo zapomniał.
A teraz najlepsze. Od tygodnia mam nowego TŻa. Nie pisałam wczesniej, bo nie chciałam zapeszać. Nie wiem co do niego czuje. Zaczeło sie to wszystko z jego strony. Ja stwierdziłam, że tym razem pozwolę, żeby działo się to co ma się dziać. Zobaczymy jak bedzie. Wiem, że to za szybko, że powinnam poczekac zanim się z kimś zwiąże. Ale nie chce sie teraz z tego rezygnowac. Dzięki niemu tez szybciej wyleczyłam sie z exa. Śni mi sie ex. Cały czas porównuję nowego do byłego. Nie wiem czy to normalne czy nie ale mam nadzieje, że mi przejdzie. Jejku dziewczyny nie wiem co o tym wszytkim mysleć. Nie wiem. Może źle robie
|
|
|
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję nowego TŻ To co o nim myślisz i co czujesz do niego wiesz tylko Ty, a porównania na początku to chyba normalne, z czasem przecież przestaniesz myśleć o byłym i pewnie przestaniesz porównywać, pamiętaj tylko żebyś go nie raniła!!(nowego TZ) Powodzenia życzę dużo miłości |
|
|
|
|
#1132 |
|
Zadomowienie
|
-->Biri:
-->Soofka: Nie martw się tym tak, w końcu przejdzie. Myślę, że to normalne. No a z obecnym TŻ-em byś nie była, gdyby nic między wami nie było, tylko chciałabyś zapomnieć, prawda? Może trzeba tylko trochę poczekać. ![]() Na marginesie: czy wasi faceci też uważają, że TŻ - Towarzysz Życia to idiotyczne określenie?
|
#1133 |
|
Zadomowienie
|
Ale ja leń jestem, dopiero wstałam...
Soofko suuupeerrr!!!! Daj Wam szansę Moje uczucia w stosunku do mężczyzn też się powoli zmieniają. Jeszcze 2-3 tyg. temu mogłyby gnidy nie istnieć Jadeitko też mi się podoba
|
|
|
|
#1134 |
|
Raczkowanie
|
Mnie hasło Towarzysz Zycia kojarzy się z psem, ne wim czemu
![]() Soofko cieszę się, że jest dobrze ![]() Biririri Ty leniuuuuuuuuuu |
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Teraz jadę do Krakowa zawieźć siostrę do szkoły, więc lepiej nie wychodźcie z domu hyhy ![]() A podczas mojej nieobecności proszę tylko pozytywne rzeczy tu wpisywać, bo jak nie to będzie Buziaki
|
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
no tylko i wyłącznie pozytwne posty będą, bez obaw
ostatnio zrobiło się bardzo wesoło i tak ma być!!!!!!!!!!!! ![]() Dziewczyny a jak Wam dzionek mija?? Mam nadzieje że pozytywnie. Ja właśnie zabieram się za pisanie pracy, oj duuuuuużo poprawiania mnie czeka!! |
|
|
|
#1138 |
|
Rozeznanie
|
To mnie proszę
Przepraszam ale jestem załamana. Wczoraj zerwałam ze swoim chłopakiem po 2 latach bycia razem. Nie chce wdawać się w szczegóły bo mam już dość łez. Ogólnie pisząc od 4 miesiący mnie okłamywał (chodzi o inną kobietę). Pomimo tego, że od miesiąca nie jest juz najlepiej i trzymałam się troszkę na dystans, bo zaczynałam coś podejrzewać to i tak jest mi okropnie przykro, że mógł mi takie coś zrobić. Jestem wściekła, nienawidze go, ale po chwili mam napad płaczu. Nie bardzo mam sie komu wyżalic i zaczynam wariować, a od zerwania minął raptem jeden dzień. Widze, że Wy już sie pozbierałyście i humory dopisują, mam nadzieje, że ja za jakiś czas też będe mogła sie uśmiechnąć. Znowu mnie naszło, ide sobie popłakać |
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To przykre kiedy dowiadujemy się że ktoś na kim nam tak bardzo zależało po prostu nas okłamywał!! Ja po zerwaniu (on ze mna zerwał) przez około tydzień czułam się tak fatalnie że myślałam że już po mnie!!Ale dziewczyny dzielnie mnie wspierały!! Na początku będzie Ci trudno, najważniejsze żebyś miała się czym zająć i nie mieć zbyt wiele wolnego czasu na myślenie!! Ja jestem "wolna" już przeszło miesiąc, nadal nie jest łatwo ale powoli się zbieram i wychodzę na prostą!! Wierz mi z czasem będzie coraz lepiej i lepiej!! Na początku może się to wydawać nie realne, ale przecież co nas nie zabije to nas wzmocni! Jeżeli on Cię oszukiwał to naprawdę nie było warto tkwić w tym związku, być tą "drugą"!! Gosiaczku trzymaj się cieplutko i pisz jak tylko będziesz miała ochotę się wyżalić!! Mi to pomaga!! Przesyłam trochę ciepła
|
|
|
|
|
#1140 |
|
Zadomowienie
|
Przepraszam, nie czytałam co pisałyście bo nie mam kiedy
Teraz weszłam tylko po to żeby się pozalić, może mi przejdzie. Widziałam dzi s mojego exa ;/ pierwszy raz od 4 miesięcy, od zerwania, momentalnie ścisneło mnie serce i zrobiło sie duszno i ogólnie źle On mnie chyba nie widział, jechał samochodem... Jeszcze wczoraj mówiłam, że mi już przeszło, że nic dla mnie znaczy, że już nic nie czuję... wcale nie, czuję taksamo i ból czuje taki sam... chcće do niego znów, choc wiem że to nie jest dobre Ehh niech mnie ktos przytuli ;( To tyle, dziękuje za uwagę, jutro mi przejdzie prawda??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

to swietnie kobietki 
zarcisz:P
To był i tak wspaniały dzień. A jutro Slavius będzie w Warszawie, więc też bedzie fajnie

życzę dużo miłości