|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11401 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#11402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogę dodać jeszcze tyle,że termin składania zamówień przez net ma byc w poniedziałki co tydzien, a dostawa co tydzień w piątki. Katolgów faktycznie ma być 17 roku, tylko w tym roku będzie ich 16. Widziałam tez już jak wygląda ekran komórki w tej sieci My avon ![]() ![]() wywąchałam avon shine i island vibe i na pewno biorę spray do ciała island vibe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11403 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11404 |
Zakorzenienie
|
aha, jeszcze dodam (dla osób zainteresowanych klubem róży
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o co chodzi z tym telefonem? że dostaniemy go? ![]()
![]() |
#11406 |
Zakorzenienie
|
Mam dzień I, według hormonogramu powinnam w poniedziałek paczkę dostać
![]()
#11407 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#11408 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4332231]jassne
![]() Nooo ja przypuszczam, że cena też będzie ciekawa... ![]()
#11409 |
Zakorzenienie
|
aż się boje pomyśleć jaka
![]()
#11410 |
Zakorzenienie
|
A ten Alcatel to może taki?
![]()
#11411 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
byc moze taki. ![]() jestem ciekawa jak to bedzie z wymiana tych pkt na nagrody. mogli by zmienic upusty, ze mniej kasy trzeba na wyzszy rabat, ale niestety, nie pomysleli ze skoro katalogi czesciej to troche trudnej bedzie uzbierac wieksze kwoty. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11412 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4332393] mogli by zmienic upusty, ze mniej kasy trzeba na wyzszy rabat, ale niestety, nie pomysleli ze skoro katalogi czesciej to troche trudnej bedzie uzbierac wieksze kwoty.
![]() No właśnie. Trudno będzie namówić klientki żeby częściej kupowały. A jeśli warunki dostaw się nie zmieniają tzn że na pierwszy termin trzeba mieć 150zł, na drugi 50? a na trzeci? Gorzej jak każdej klientce będzie pasował inny, jeśli będą koszty małego zamówienia to i tak nie bede miała paczki co tydzień bo nie będę na każdy termin zamawiać :P |
![]() ![]() |
![]() |
#11413 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jestem ciekawa, czemu tak pozno bedzie wiadomo o harmonogramach, ja zazwyczaj nie robie zawmoeinia na 2 termin a co dopiero na 3 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11414 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11415 |
Wtajemniczenie
|
A i ceny katalogów pewnie też zostaną takie same?
Hm.... teraz kupowałam co 4 tygodnie, teraz będą co 3 tygodnie.... a cena taka sama..... Jesli będą częściej katalogi, to mogliby zmniejszyć tę kwotę małego zamówienia.... no cóż.... to tylko moje życzenia....
![]() |
#11416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiepsko...
![]() |
#11417 |
Raczkowanie
|
Gąbeczka kwiatowa wygląda tak
![]() Co prawda nie wiem jak w użyciu ale jako ozdoba jest ok i zamówiłam sobie jeszcze jedną do pary ![]()
#11418 |
Zadomowienie
|
No wlasnie... Mi wprawdzie zdarzalo sie robic 3 zamowienia, ale jak katalogi beda czesciej to watpie zebym sie bawila w tyle zamowien. Ciekawe jak bedzie z terminami zamowien do COKow
|
![]() ![]() |
![]() |
#11419 |
Czekam na Ragnarok
|
Mnie zaciekawiło to: "3. będzxie nowa akcja, Avon LiFe czy jakoś tak. Planet spa i nowa linia botanicsource wchodza w jej skład. Sądze, że takie coś jak w amerykańskich cyzli świeczki i takie tam" - bardzo dobrze, że wprowadzą tego typu pierdółki
![]() Czy wciąż pierwsze zamówienie będzie musiało być za 150zł, a kolejne za 50zł? Fajnie, że dostawa co tydzień, ale pewnie i tak będę jeździła do COKu (choć nie wiem, bo przenoszę się na Śląsk). |
![]() ![]() |
![]() |
#11420 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja ostatnio też miałam taką sytuację niestety (niestety, bo to nerwowa dość sytuacja dla mnie i moich klientek). Zadzwoniłam do avon i spytałam co mogę w tej sytuacji zrobić. Pani mi powiedziała,że automatycznie moje zamówienie przechodzi na II termin. Ale jeśli chcę, to moję zapłacić 28 zł i paczka będzie szybciej. Cóż było robić, zapłaciłam i paczka dotarła 3 dni po planowanym terminie.
![]() |
#11421 |
Wtajemniczenie
|
Nie, żeby nie było, że ciągle narzekam...
Ale ja zawsze mam jakieś "ale" ![]() Dziękuję za fotkę myjki ![]() ![]() Szkoda, że do mnie nie doszły, rzeczywiście ładnie wyglądają, fajna ozdóbka ![]() Muszę się w takim razie wybrać do jakiejś drogerii poszukać czegoś fajnego do łazienki ![]() Dobranoc....
![]() |
#11422 |
Raczkowanie
|
fajnie jakby nie było podziału na dni wysyłkowe, choć praktycznie nie wiem jakby to wyglądało. nie było by podziału na wyróżniony a i wiecznie czekający j. pozdrawiam wszystkie dziewczyny z dnia j które mają nadzieje że jurto będzie paczka. dajcie znać jak dostaniecie paczkę. coś przeczuwam że jutro mnie jednak nie obudzi dzwięk domofonu i pan dostawca o 8 rano. mam jednak cichą nadzieję. nie cierpię tego oczekiwania na paczkę
|
![]() ![]() |
![]() |
#11423 |
Zadomowienie
|
dostalam dzis paczuche :d oczywiscie brakowalo probek ino, ale i tak zalapam sie na 4 az
![]() powiedzcie mi, dostalam 4 kupony [jeden dam klientce mimo ze nie zamoiwlaza tyle]. w jakich porach trzeba wysylac smsy [o kazdej porze?] hmm no chyba tyle. w ogole moze i to gdzies bylo napisnae ale w ogole jakas taka dzis zabiegana bylam i nie zdazylam doczytac. pochwale sie ze dostalam okulary przeciwsloneczne te za 29.90 i sa swietne, nie zaluje zakupu ;]. szminka gratisowa sliczniutka i od rzu sie nia pomalowalam. pewnie bede jej wierna na wieki hihi jak narzekalam na katalog nr 7 to jednak w papierowej wersji jest o wiele bardziej interesujacy i juz kilka rzeczy wypatrzylam ![]() ![]()
#11424 | ||||||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#11425 |
Zadomowienie
|
fajnie ze zmieni sie troche w avonie. m to odpowiada, szkoda ze progi sie nie zmienia no ale az tak laskawy avon dla nad nie moze byc przeciez hihi.
wczoraj wyslalam smsa z kuponu i cholercia zle odpowiedzialam na pytanie ;/ a z nastepnym kuponem odpowiedzialam dobrze ale zapomnilama wpisac za kodem literki produktu na ktory glosuje i boje sie teraz ze tez nic nie wygram. zostal mitylko jeden kupon.
#11426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No tak najlepiej na noc sie tym kremem posmarować ![]() ![]() Raz się tym kremem w ciągu dnia posmarowałam, ale za dużo kremu nałożyłam i się ślizgałam, ale gdy mniej go nałożyłam to było wsio oki ![]()
![]() |
#11427 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4331779]Też mam taką nadzieję, ostatnio też w sobotę dostaję
![]() nie obudził mnie dostawca z paczuszka co było do przywidzenia. więc rozpoczęłam dzień od poszukiwań. zadzwoniłam do dostawcy i okazało się że on nie rozwozi tym razem. zadzwoniłam do drugiego dostawcy a ten nie odbiera. postanowiłam więc zadzwonić do miejsca przechowywania paczek. tam powiedzieli, ze jeszcze nie dostali paczek, choć prosili żeby były wcześniej. dostawa będzie jutro jeśli dziś dotrą do nich paczki. czyli wszystko przesunięte o jeden dzień. szkoda, bo sobota zawze była dobrym dniem dzięki tej paczce. już bym chciała kosmetyki mieć i papierowy katalog |
![]() ![]() |
![]() |
#11428 |
Raczkowanie
|
dni wysyłkowe zostaną ale się zmienią. Ja byłam dzień E a teraz będę C. Dzień C będzie dniem E. akurat w nasyzm przypadku trwają pertraktacje, bo jakoś nasze okregi nie chcą się zamieniać, z nieznanych mi przyczyn.
Co do telefonu - ten z linka jest podobny ale to nie to ![]() Co do paczek. Tak jak pisałam, puerwsze będzie musialo być na 150zł a każde następne na 50zł. Upusty ani ceny się nie zmieniają. Wcale mnie nie cieszą te katalogo co 3 tygodnie...zawsze bylo tak, że kobiety od mamy z pracy coś zamiawiały, ja po ygodniu to zawoziłam do domu z COKu, rozdawałam, a po tygodniu-dwóch zdawały relacje cyz coś jest dobre, i drugie tyle Pań kupowało te produkty. Często miałam na 2termin 30%. A teraz? Krótsza kampania w moim przypadku = mniejsze zarobki...:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#11429 |
Wtajemniczenie
|
To wiecie co?
Ja nie cieszę się na te zmiany... Robiłam zamówienia zawsze raz na miesiąc, i wtedy miałam te 150 zł (kupuje prawie tylko dla siebie, mamy, babci, czasami koleżanki z grupy no i jeszcze koleżanki mamy)... i teraz, kiedy zamówienia bede "musiała" składać co 3 tygodnie, a nie jak do tej pory, co 4 tygodnie, to nie wiem czy za każdym razem bede miała te 150.... zobaczymy, chyba się z tego wypiuszę i bede już zamawiać tylko razem z moją koleżanką.... Pozdrawiam ![]()
![]() |
#11430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.