|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11431 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11432 |
Rozeznanie
|
Cześć.
![]() Ja jeszcze raz : Ja zawsze robie zamówienia z odbiorem w COKu. Ale ostatnio odbierał mi brat i nie wiem od kiedy sie zaczyna katalog 07 w COKach. Czy moze mnie ktos oświecić? |
![]() ![]() |
![]() |
#11433 |
Rozeznanie
|
W strefie konsultantki dostałam wiadomość od Avonu:
Droga Konsultantko/ Drogi Konsultancie W związku z wprowadzeniem nowego cyklu kampanijnego, może ulec zmianie Twój dzień składania zamówień i dostaw. Informacje na ten temat możesz sprawdzić w komunikacji umieszczonej na fakturze. Aktualnie harmonogram od kampanii 08, a dla okręgów prognozujących od kampanii 10, nie jest dostępny. Pełny harmonogram będzie dostępny w Internecie od 21 czerwca. Serdecznie pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek Wiec dni sie albo zmienia albo nie |
![]() ![]() |
![]() |
#11434 |
Rozeznanie
|
Cześć.
![]() Ja jeszcze raz: Ja zawsze robie zamówienia z odbiorem w COKu. Ale ostatnio odbierał mi brat i nie wiem od kiedy sie zaczyna katalog 07 w COKach. Czy moze mnie ktos oświecić? |
![]() ![]() |
![]() |
#11435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
prononuje zadzwonić do COK-wydaje mi się że na początku czerwca Petitka4 też dostałam tą wiadomość |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny dzieki za wszystkie nowe info. W sumie duzo pozytywnych. Dla mnie super ze wraca seria Botaniseur czy jakoś tak. Kiedyś dawno temu to był mój uluibiony krem do twarzy. Czekam niecierpliwie co tam sie pojawi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11437 |
Zadomowienie
|
7 wchodzi w COKach 25 maja (i trwa do 21 czerwca).
Juz na forum club avon napisalam co mysle o tych harmonogramach. Chyba upadli na glowe. Nowy harmonogram dadza dopiero jak juz wejdzie. Przeciez katalog 8 obowiazuje w COKach wlasnie od 22 czerwca! Co maja wpisac na katalogu konsultantki ktore wczesniej dolaczaja katalog do zamowienia dla klientek? |
![]() ![]() |
![]() |
#11438 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś z "J" dostał już paczke. Ja z 116 ciągle czekam. Może dzisiaj przyjdzie
#11439 |
Raczkowanie
|
witaj milagrosx. też jestem z nieszczęsnego j. pisałam wcześniej jakie telefony wykonałam bo jak zawsze jestem niecierpliwa. oddzwonił dostawca co nie odbierał i okazało się że on tez mi nie przywiezie. więc znów nowy będzie? ci nowi to zazwyczaj miasta nie znają i przez to długo to trwa. powiedział mi że dopiero dziś ok 14 dostaną paczki, czyli nie wiem czy dziś jeszcze uda się je rozwieść. a babka z miejsca przechowywania powiedziała że jutro będą rozwozić. ale ta babka zawsze mnie denerwuje i zbywa i nie udziela rzetelnych informacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11440 |
Raczkowanie
|
Katalog zaczyna sie 25 maja
#11441 |
Rozeznanie
|
Zestaw produktów-nowości z Katalogu 07/2007
Skład zestawu: vPoczwórny cień do powiek Vintage Violets vAC szminka Ultra Colour Rich Pout Cream vAvon podkład w płynie Natural Zestaw można zakupić w kampanii 06/2007 (okręgi prognozujące 07/2007) (Cena zestawu 14,00 zł, numer zestawu 83089 dla Klubowiczek Róży) Nieźle klubowiczki moga nabyć taki zestaw tylko za 14 zł ![]() albo to : Zestaw produktów-nowości z Katalogu 06/2007 Skład zestawu: vWoda toaletowa Island Vice vAnew Clinical krem "laser" na popękane naczynka na nogach vSSS spray opalający "satynowy połysk" do jasnej karnacji vPlanet Spa śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką tylko 25 zł ![]() Chyba zaczynam zbierać zamówienia na KR ![]() ps 400 post ![]()
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2007-05-12 o 11:05 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#11442 |
Raczkowanie
|
Ja mam dostawce takiego, że jak on nie może przyjechać to jego córka rozwozi. Ja jestem z małego miasta Pasłęk więc u mnie nie mają zbyt wiele do roboty i może się wyrobią. Mam nadzieje
#11443 |
Raczkowanie
|
co sądzicie o: słuchajcie każda konsultantka po złożeniu zamówienia w katalogu 09 na kwote
350, katalog 10- 450zł, katalog 11- 500 i katalog 12- 600 otrzyma zupełnie nowy telefon w sieci My Avon!!!! jeszcze zrobie 2 zamówienia i telefon będzie mój! sony ericsson k510i ![]() to chyba kolejny chwast na forum gazetowym bo chyba nie prawda i skąd ona mogła już na 9 i 10 składać! |
![]() ![]() |
![]() |
#11444 |
Raczkowanie
|
też jestem z małego miasta ale najpierw chyba w okolicznych wsiach rozwożą, a zmiejsca przechowywania jest prawie 70 km. ale nie wiem czy u Ciebie też o 14 dowiozą bo chyba tylko do Ełku sie odnosiło. może bedziesz miałą wcześniej niż ja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten pierwszy zestawik dostałam w czwartek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11446 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#11447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam i stwierdzam ,że to kolejny troll szukający rozgłosu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam dziś telefon od OMS i dowiedziałam się ,że u mnie zmieni się dzień wysyłkowy z F na D -więcej szczegółów poznam w następną sobotę na spotkaniu KR |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11449 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chyba rzeczywiście jakaś ściema ![]() O Avonowym telefonie była gdzies tu mowa, i dziewczyny pisały, że to Alcatelik ... Więc skąd tu SE ![]() A poza tym to by było zbyt piękne :P Ale może...może.... No niezłe te zestawy dla KR ![]() Szczególnie ten drugi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#11450 |
Raczkowanie
|
jakiś czas temu pojawiła się informacja ze okręgi prognozujące będą miały kat 10 jak my 8, więc dostaniemy dzięki ich uprzejmości o dwa po przodu do wglądu w necie. niektórzy ubolewali że nie obejrzymy 9 z wyprzedzeniem. ale przecież klub róży ma następny 1 egzemplarz dla siebie. więc jeśli klubowiczki będą tak miłe to obejrzymy też 9. czyli dzięki naszym kochanym koleżankom za niecały miesiąc będziemy oglądać 9 i 10 jednocześnie. chyba ze się mylę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#11451 |
Zadomowienie
|
Eehh....zla jestem....
![]() Mialam miec wczoraj paczke, a bede miec dopiero w poniedzialek ![]() Cos ostatnio nawalaja z tymi dostawami. Czy ktoras z was uzywala juz olejku oliwkowego do wlosow ?
#11452 |
Raczkowanie
|
Ja niestety mam pecha i nigdy nie mogę złapać dostawcy aby wziąć od niego nr telefonu. Zawsze kiedy przychodzi to mnie nie ma
#11453 |
Rozeznanie
|
Jak widze ten zestaw nr 2 w cenie 25 zl to mi slinka cieknie. OOOO
![]() Ale ja mam tylko pare kolezanek co stale u mnie zamawiaja i raczej nigdy sie do KR nie dostane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11454 |
Zakorzenienie
|
ja też czekam na pakę, bo skoro dzień J może dostawać w sobotę zamiast poniedziałku, to moje H tym bardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11455 |
Raczkowanie
|
Ja też raczej nie uzbieram. Największa suma u mnie to 850 zł. A wyliczyłam, że do końca kampani powinnam mieć co katalog przynajmniej 1300 zł
#11456 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11457 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11459 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i nic nie wygrałam ![]() ![]()
![]() |
#11460 |
BAN stały
|
ja w tą bajkę o telefonie nie wierzę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.