Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 385 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-31, 14:34   #11521
aniolek199007
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Ja ogarnęłam dom, ugotowałam obiad i padam a tu dopiero 15

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Haha silna wolaaa!!!
Ja np moglabym zyc bez cukru, nie slodze nic, slodyczy tez nie jadam a ciasta z mamuska robie bo to dla rodzinki a czasami nawet nie sprobuje tego co zrobie mojemu tż robie Rafaello .. To to jest dopiero bomba kaloryczna

o kurka rafaello to jest chyba najlepsze ciasto jakie jadlam pyszne poprostu, zwlaszcza jak polezy w lodowce 3dni ostatnim razem jak robilam to pol blachy w 3dni zjadlam a mialam zostawic(zamrozic) i jesc tylko w niedziele...ahhh ta silna wola
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 14:36   #11522
Saba08
Zadomowienie

Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Klaudus a wiesz co tam u joasi? A i jest na forum swiezynka od naszego doktora chyba dwa tygodnie po operacji

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-31, 14:41   #11523
Kachuula
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

[QUOTE=klaudeczka2010;4255 8419]
Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość

no tak książe..he he...ale wiele moich przyjaciół mówi że mi się należało ...w sumie wszystkim się należy...ale przyszła kolej na mnie
a zapraszałaś mnie???jak tak to dawaj do albumuaczkolwiek to są zdjęcia sprzed pół roku,jak coś cyknę to wam wrzucę nowego
Kaludeczko witaj , super ze ci się w życiu już poukładało , dużo szczęścia dla Ciebie i masz racje każdemu się należy
Zazdroszczę wytrwałości w udoskonalaniu swojego ciałka

Gawisz witaj i ty kochana , baty ze tak dawno cię tu nie było Amorcio ma racje książka miała być

I witam Was wszystkie kobitki
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 14:41   #11524
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez commelediable Pokaż wiadomość
i taka różnica była przy tej samej szerokości i wysokości implantu?
gdyby to nie był AŻ centymetr to bym się nie zastanawiała i wzięła większą projekcję.. ale w takim wypadku nie jestem pewna.
Wiesz co Ty masz anatomy miec to tez co innego ja mam miec okragle
Zazwyczaj jak sie zmienia projekcja to i szerokosc
Dla przykladu podam ci moj przypadek
Mialam miec 325 okragle 11,5 szerokosci i wysokosci , 4,8 projekcja - jest to model HP - wysoki profil
Z dr zmienilismy na 320 okraagle 10 cm szerokosci i wysokosci , 5,3 projekcja - jest to model UHP ultra wysoki profil .

Tutaj praktycznie widac jak inny moze byc implant przy prawie tej samej ilosci mililitrow (320-325)

Ale jak masz miec anatomki to zapytaj moze ktorejs z dziewczyn,moze Ci pomoze

Cytat:
o kurka rafaello to jest chyba najlepsze ciasto jakie jadlam pyszne poprostu, zwlaszcza jak polezy w lodowce 3dni ostatnim razem jak robilam to pol blachy w 3dni zjadlam a mialam zostawic(zamrozic) i jesc tylko w niedziele...ahhh ta silna wola
Pyszne to fakt ale zazwyczaj go nie jem, zrobie, ukroje kawalek zeby sprobowac czy zjadliwy i pozniej juz inni go wcinaja ale naprawde przypomina to rafaello w kuleczkach
Stary 2013-08-31, 14:41   #11525
aniolek199007
Zadomowienie

[QUOTE=klaudeczka2010;4255 8419]
Cytat:

no tak książe..he he...ale wiele moich przyjaciół mówi że mi się należało ...w sumie wszystkim się należy...ale przyszła kolej na mnie
a zapraszałaś mnie???jak tak to dawaj do albumuaczkolwiek to są zdjęcia sprzed pół roku,jak coś cyknę to wam wrzucę nowego
ale masz swieeeetne cycki jaki to rozmiar i czy okragle czy anatomki ??? pisz szybko taki rozmiar mi sie marzy
wogole to sylwetka pierwsza klasa
Stary 2013-08-31, 14:43   #11526
Kachuula
Zadomowienie

Klaudeczko czekamy na aktualne focie
Stary 2013-08-31, 14:49   #11527
sonyo
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, tu kolejna wizażanka z cyckowym problemem .

Wczoraj byłam na pierwszej konsultacji i okazało się, że mam piersi bulwiaste. Zawsze wiedziałam, że są okropne (stąd marzenie o operacji), ale dopiero teraz wiem, jak to się nazywa. Wydaje mi się, że nie jestem ciężkim przypadkiem, ale naczytałam się na zagranicznych forach, że przy tuberous breasts sam implant nie wystarczy, ale trzeba też naciąć tkankę obciskającą. Jak to było u innych "bulwiastych"? Doczytałam, że jest Was tu niemało, więc może się czegoś dowiem . Operację mam w październiku.
sonyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 15:01   #11528
Saba08
Zadomowienie

Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Sonyo, a u kogo byłaś na konsultacji? Napisz inicjały i miasto bo nie używamy tu nazwisk. Nie słyszałam o takich piersiach, może warto by było iść jeszcze do innego lekarza.

Stary 2013-08-31, 15:33   #11529
Kachuula
Zadomowienie

Dziewczynki zrobiłam test z woreczkami 310ml. , dodałam zdjęcia
Stary 2013-08-31, 15:52   #11530
commelediable
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Dziewczynki zrobiłam test z woreczkami 310ml. , dodałam zdjęcia
Po pierwsze są super
Po drugie nie wiem jak udało Ci się to zrobić. Za każdym razem jak próbowałam, to kończyłam oblana wodą
Stary 2013-08-31, 15:54   #11531
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Po pierwsze są super
Po drugie nie wiem jak udało Ci się to zrobić. Za każdym razem jak próbowałam, to kończyłam oblana wodą
Ja tak samo dlatego zrobilam z ryzem..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-31, 15:56   #11532
sonyo
Raczkowanie

Dot.: Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Sonyo, a u kogo byłaś na konsultacji? Napisz inicjały i miasto bo nie używamy tu nazwisk. Nie słyszałam o takich piersiach, może warto by było iść jeszcze do innego lekarza.
Byłam u JJ we Wrocławiu. W zeszłym roku byłam u 3 chirurgów plastyków, bo wtedy nazwano to u mnie niedorozwojem piersi po prostu i nawet narobiono mi nadzieję na refundowaną operację (!!!!!! ), ale nikt nie mówił nic na temat tuberous breasts ani operowaniu tego. Dopiero wczoraj Pan Doktor mi powiedział, co mam, wyguglałam i zgadza się w 100%. Muszę go dopytać, jak zamierza przeprowadzić u mnie operację. Na razie mówił tylko, że mój przypadek jest trudniejszy od zwykłego powiększania piersi i że po zabiegu będę nosiła pas, żeby rozciągnąć skórę poniżej sutka, a do tego czasu (od momentu operacji) lepiej, żebym nie patrzyła w lustro........

Edytowane przez sonyo
Czas edycji: 2013-08-31 o 15:57
Stary 2013-08-31, 15:56   #11533
commelediable
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Ja tak samo dlatego zrobilam z ryzem..
O, i dało radę? Super pomysł, lecę sprawdzić
Stary 2013-08-31, 16:05   #11534
Saba08
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu pi

Cytat:
Napisane przez sonyo Pokaż wiadomość
Byłam u JJ we Wrocławiu. W zeszłym roku byłam u 3 chirurgów plastyków, bo wtedy nazwano to u mnie niedorozwojem piersi po prostu i nawet narobiono mi nadzieję na refundowaną operację (!!!!!! ), ale nikt nie mówił nic na temat tuberous breasts ani operowaniu tego. Dopiero wczoraj Pan Doktor mi powiedział, co mam, wyguglałam i zgadza się w 100%. Muszę go dopytać, jak zamierza przeprowadzić u mnie operację. Na razie mówił tylko, że mój przypadek jest trudniejszy od zwykłego powiększania piersi i że po zabiegu będę nosiła pas, żeby rozciągnąć skórę poniżej sutka, a do tego czasu (od momentu operacji) lepiej, żebym nie patrzyła w lustro........
Zastanów się czy by nie iść do M.W. Też z Wrocławia. Nie ten co ma klinikę że swoim nazwiskiem, tylko ten na Bielanach. Panowie są tak samo dobrzy, ale warto czasami mieć inne spojrzenie. No chyba że już u niego byłaś, ale nie sądzę, żeby Ci bezpodstawne nadzieje robił. Bo to co piszesz wydaje się dość drastyczne. A niedorozwój piersi ja miałam i nikt nie mówił o żadnej refundacji

Stary 2013-08-31, 16:24   #11535
sonyo
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powieksza

Cytat:
Zastanów się czy by nie iść do M.W. Też z Wrocławia. Nie ten co ma klinikę że swoim nazwiskiem, tylko ten na Bielanach. Panowie są tak samo dobrzy, ale warto czasami mieć inne spojrzenie. No chyba że już u niego byłaś, ale nie sądzę, żeby Ci bezpodstawne nadzieje robił. Bo to co piszesz wydaje się dość drastyczne. A niedorozwój piersi ja miałam i nikt nie mówił o żadnej refundacji
No właśnie z tą refundacją to mi narobili idiotycznej, bezpodstawnej nadziei, bo mnie pewna Pani Doktor zakwalifikowała, a potem się okazało, że nie ma nawet takiej opcji XD.

Może faktycznie powinnam zasięgnąć jeszcze innej opinii, ale szczerze mówiąc, na JJ byłam zdecydowana już od 6 lat. Naczytałam się o nim, pooglądałam zdjęcia i tak naprawdę już byłam u niego na konsultacjach te kilka lat temu, ale nie udało się uzbierać na operację. Wtedy nic nie mówił o bulwiastych piersiach. Teraz mam ustalony termin na październik i pasuje mi idealnie. A jakie doświadczenie ma MW w przypadku powiększania "niestandardowych" piersi?
Stary 2013-08-31, 16:35   #11536
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Oczywiscie ze z ryzykiem sie sprawdzili, sprawdz u mnie w galerii

Stary 2013-08-31, 16:38   #11537
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powieksza

Cytat:
Napisane przez sonyo Pokaż wiadomość
No właśnie z tą refundacją to mi narobili idiotycznej, bezpodstawnej nadziei, bo mnie pewna Pani Doktor zakwalifikowała, a potem się okazało, że nie ma nawet takiej opcji XD.

Może faktycznie powinnam zasięgnąć jeszcze innej opinii, ale szczerze mówiąc, na JJ byłam zdecydowana już od 6 lat. Naczytałam się o nim, pooglądałam zdjęcia i tak naprawdę już byłam u niego na konsultacjach te kilka lat temu, ale nie udało się uzbierać na operację. Wtedy nic nie mówił o bulwiastych piersiach. Teraz mam ustalony termin na październik i pasuje mi idealnie. A jakie doświadczenie ma MW w przypadku powiększania "niestandardowych" piersi?
Ciężko mi powiedzieć. Ale możesz też do niego najpierw zadzwonić (zawsze odbiera telefon lub oddzwania). Ja też byłam zdecydowana na JJ, ale dziewczyny mnie namówiły, żebym poszła jeszcze do kogoś innego zasięgnąć opinii (poleciły jego) i... zostałam tam, ponieważ bardziej wzbudził moje zaufanie. Tym bardziej jeśli masz niestandardowe piersi, warto iść do kogoś jeszcze. Wiem, że to wydatek, ale przy cenie operacji, te 100 zł to już nie jest duża różnica.
Stary 2013-08-31, 16:52   #11538
unsafe_girl
Rozeznanie

Wygoglowałam sobie to "tuberous breasts" i doszłam do wnosku, że my tu czasem narzekamy, że mamy małe, choć ładne piersi, trochę nie takie jak byśmy chciały, minimalnie asymetryczne, a co mają powiedzieć kobiety z taką przypadłością? To jest dopiero powód do narzekania. Dobrze, że są teraz dobrzy chirurdzy, którzy przywracają piersiom normalny wygląd i zmieniają życie wielu kobiet, głównie tych naprawdę ciężkich przypadków.

Sonyo dobry lekarz zdziała cuda
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-31, 17:01   #11539
sonyo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Wygoglowałam sobie to "tuberous breasts" i doszłam do wnosku, że my tu czasem narzekamy, że mamy małe, choć ładne piersi, trochę nie takie jak byśmy chciały, minimalnie asymetryczne, a co mają powiedzieć kobiety z taką przypadłością? To jest dopiero powód do narzekania. Dobrze, że są teraz dobrzy chirurdzy, którzy przywracają piersiom normalny wygląd i zmieniają życie wielu kobiet, głównie tych naprawdę ciężkich przypadków.

Brawa za ten wniosek. Ja z zazdrością patrzę nawet na maleńkie, ale kształtne biusty. Wiele dziewczyn nawet nie docenia tego, co ma. Mały biust nie jest tragedią, dopiero niedorozwój i deformacja... W ogóle nie czuję się seksownie ani kobieco, mam cycki jak gruby facet :/. A nawet niektórzy grubi faceci mają większe cycki niz ja, fuck yeah .
Stary 2013-08-31, 17:43   #11540
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Po pierwsze są super
Ha ha ha Woreczki śniadaniowe dwa jeden w drugi włozylam i jakoś się udało.
Super ze ci się podobają tzn. Moje testy he ... No dla mnie idealny ten rozmiar
Stary 2013-08-31, 17:47   #11541
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:

tez bede chciala zrobic sobie jak doktor oczywiscie pozwoli 310 przynajmniej, tyle ze boje sie ze nie zbyt naturalnie bedzie to wygladac i wszyscy zauwaza ze powiekszylam a moj TZ tylko wie o planowanej operacji(nie wiezy ze chce to zrobic)
nie mam stanika sportowego ale sprobuje pokombinowac i tez wstawie fotki a Twoj rozmiar planowany to C?
Stary 2013-08-31, 17:50   #11542
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość

Ja właśnie oglądałam zdjęcia pan z ta przypadloscia. I przypomniała mi się jedna z forumowiczek która powiększała piersi i miała problem ze spuchnietymi sutkami po operacji i jej piersi wyglądały tak jak na tych zdjęciach . Muszę polatac po albumach to sobie przypomnę . Ciekawi mnie jak to się skończyło ???
Stary 2013-08-31, 18:01   #11543
commelediable
Przyczajenie

Cytat:
Ha, też o tym pomyślałam, ale i tak wszystko się wylało
Jak będę miała chwilę dla siebie to biorę się za ryż.

I takie pytanie. Czy któraś z Was planuje nie mówić nikomu o zabiegu? (no może prócz najbliższych) Mam na myśli znajomych chociażby.
To nie jest zmiana, której nie da się nie zauważyć. Teraz mam prawie rok na wymyślenie takiej wymówki, żeby wszyscy uwierzyli, że w ciągu kilku dni mam nagle 2 rozmiary więcej
Stary 2013-08-31, 18:13   #11544
Saba08
Zadomowienie

Przy rozsądnym podejściu do rozmiaru implantu, nikt się nie domyśli. U mnie nikt nie zauważył, a zmiana jest obiektywnie oceniając spora. Po prostu to, co kiedyś bylo gąbką, teraz jest piersią
Stary 2013-08-31, 18:13   #11545
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
tez bede chciala zrobic sobie jak doktor oczywiscie pozwoli 310 przynajmniej, tyle ze boje sie ze nie zbyt naturalnie bedzie to wygladac i wszyscy zauwaza ze powiekszylam a moj TZ tylko wie o planowanej operacji(nie wiezy ze chce to zrobic)
nie mam stanika sportowego ale sprobuje pokombinowac i tez wstawie fotki a Twoj rozmiar planowany to C?
Nie wiem czy c , stanik pod sportowcem to zwykły chiński z bazaru 70c, ale w domu jeszcze sprawdze,
Stary 2013-08-31, 18:57   #11546
commelediable
Przyczajenie

Cytat:
Przy rozsądnym podejściu do rozmiaru implantu, nikt się nie domyśli. U mnie nikt nie zauważył, a zmiana jest obiektywnie oceniając spora. Po prostu to, co kiedyś bylo gąbką, teraz jest piersią
Ja żadnych gąbek nie noszę, więc różnica będzie kolosalna. Ponadto przebywam w takim środowisku, że nie ma możiwości, żeby ktoś nie zauważył. Nawet zmieniając rodzaj biustonosza z dnia na dzień ktoś się uszczypliwie przyczepi. (moi znajomi to kretyni za przeproszeniem)

Chyba po prostu odpowiednio wcześniej zacznę stopniowo dopychać do niego co nieco
Stary 2013-08-31, 19:01   #11547
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka...ja po 3 miesiącach zaczęłam ćwiczyć,bez obciążeń a po pół roku zaczęłam trenować crossfit ,i powoli zaczęłam dzwigać najpierw samą siebie..pompki itd...a teraz......teraz po ponad roku śmigam ze sztangą,robię pompki w staniu na rękach i inne cuda,nie pamiętając nawet że mam implanty

co do fotek...to jak mi mój zrobił kilka pleców ostatnio(w spięciu)to oniemiałam ...u mnie genetycznie nie mam problemu z przyrostem mięśni i wyglądam dosyć atletycznie ale na luzie aż tak mięśni nie widać,chociaż...wszyscy je zauważają...w sumie....jest to fajne
No,nieeee-musiałam się odezwać,skoro i Klaudek się pojawiła po dlugim czasie Ja też tak sobie tu podczytuje,bo czekam na termin nowej konsultacji(już niedługo!!) i też moim zmarwieniem był /jest powórt do formy po operacji,bo jestem dość aktywną fizycznie kobitą i dłuższej przerwy w ćwiczeniach sobie nie wyobrażam
Skoro Kochana tak żeś się "wysportowała" to dawaj jakieś nowe foty,może z tegorocznych wakacji w jakimś sexy stroiku

Gawisz
Ciebie też pozdrawiam,bo rzadko tu zaglądam ale do Twojego albumu oczywiście zajrzę

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Star na dawnym forum poruszałyśmy tez inne tematy niż piersi i byłyśmy ze sobą raczej zżyte. Nie traktuj tamtego sformułowania osobiście

[B]Klaudeczka,
jak miło czytać to co piszesz
Stary 2013-08-31, 19:03   #11548
aniolek199007
Zadomowienie

ja nosze caly czas push upy tak wiec niedlugo zaczne dodawac wiecej wkladek i nie bedzie problemu dla kolezanki ktora ma wscibskich znajomych stopniowo rowniez wypychaj stanik a pozniej powiedz ze bralas albo sterydy albo cudowne tabletki z ameryki i kremy do biustu ja naszczescie mieszkam od domu rodzinnego 120km wiec oni nie zauwaza, choc gorzej bedzie jak moj TZ powie mojej mamie, bedzie hardcor
Stary 2013-08-31, 19:04   #11549
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość

Dziewczyny a ja waze juz 55kg pomimo tego, ze zdarza mi sie pozrec pol blachy drozdzowki
To Ci pogratuluję tu-oficjalnie-niech będzie
klask i:

Dziewczyny-Amorcio,
to taka nasza dobra duszyczka tutaj (i nie tylko tutaj)
więc jej słuchajcie
Stary 2013-08-31, 19:08   #11550
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Ja żadnych gąbek nie noszę, więc różnica będzie kolosalna. Ponadto przebywam w takim środowisku, że nie ma możiwości, żeby ktoś nie zauważył. Nawet zmieniając rodzaj biustonosza z dnia na dzień ktoś się uszczypliwie przyczepi. (moi znajomi to kretyni za przeproszeniem)

Chyba po prostu odpowiednio wcześniej zacznę stopniowo dopychać do niego co nieco

z wypowiedzi roznych dziewczyn na forach, rodzina i znajomi raczej nie chetnie podchodza do tego by zrozumiec kobiete ktora powiekszyla biust, najczesciej mysla sobie ze glupia lala powinna mozg wymienic zamiast tracic tyle kasy na ☠☠☠☠☠☠☠y:/ niestety tacy sa ludzie zwlaszcza polacy, czlowieka niestety nie da sie tak latwo poprzestawiac pod wzgledem toku myslenia
byli by w naszej skorze to by dopiero zrozumieli
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości