![]() |
#1141 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część V
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trafiałam i na palantów, i nie na palantów.
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Ja nie widzę przeszkód, żebym z racji braku partnera miała się ograniczać - zawsze odczuwałam to wręcz w drugą stronę - że jak będę mieć kogoś, to nie wyskoczę na spontanie z koleżankami na drinka albo przywlecze mi się do domu, a ja będę chciała oglądać film z maseczką na twarzy i co wtedy
![]()
#1145 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zadomowienie
|
A miałyście kiedyś tak, że facet zaproponował spotkanie w połowie drogi?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I podejrzewam, że nie starsza niż jakaś część z nas :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szczyt niemęskości! Tak nie mógł napisać prawdziwy mężczyzna! W gestii mężczyzny powinno leżeć, by przyjechać do kobiety, pokazać, że jest zaangażowany, że się stara, że jest ona dla niego ważna. Ja założyłam konto na Badoo, ileż tam Januszy, mężczyźni w ogóle nie dbają o swoją fizyczność, wygląd, wiedzę - MASAKRA!!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opcja z dojazdem obydwóch stron - sprawiedliwa. W końcu to obydwoje chcą się spotkać i ja nie widzę powodów dla których to facet ma tylko poświęcać więcej czasu i pieniędzy. Bez przesady. Zwłaszcza jak ma to być spotkanie jakieś pierwsze. Jechanie w ślepo do nieznanej panny wcale nie czyni moim zdaniem kogoś bardziej "męskim". A co drugiego - z tym "w ogóle" też poleciałaś. Miałam tam konto i jakoś nie zauważyłam takiego problemu. A oprócz konta mam oczy i widzę mężczyzn na co dzień. Twoja diagnoza moim zdaniem serio jest przesadzona. Jakoś widuję i poznaję dobrze ubranych, inteligentnych i ogarniętych facetów. A nie sądzę abym trafiała na same wyjątki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ogólnie nie widzę w tym niczego złego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 |
Zadomowienie
|
60 km to jeszcze jest do zrobienia ale 150-200 to już nie bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
Spotkanie w połowie drogi jest dobrym i sprawiedliwym rozwiązaniem. A czy dla kogoś wygodnym i możliwym - to już inna kwestia.
Miałam delikwentów, którzy oferowali się przyjeżdżać do mnie do domu - mam uznać to za supermęskie, że nieznajomy facet wprasza mi się na wycieraczkę? Nie. I w ogóle nie ogarniam tego zrzędzenia na portale. Że tacy brzydcy na tym badoo. Tacy chamscy na tym tinderze. Dziewczyny, Wy myślicie, że tam siedzą ludzie z Marsa? Nie, ci sami, których spotykamy na ulicy, w klubie, w sklepie i na siłowni. Często też znajomi z uczelni i pracy. Internet dał nam taką supermożliwość, żeby mieć większe pole do popisu w relacjach damsko-męskich. A chyba logiczne, że nie zawsze od razu wyłowimy księcia - czy to na portalu, czy na uczelni, czy wśród znajomych znajomych. To już nie te czasy, że męża to poznawało się na tej samej/ sąsiedniej wiosce i koniec kropka.
“Would you tell me, please, which way I ought to go from here?" "That depends a good deal on where you want to get to." "I don't much care where –" "Then it doesn't matter which way you go.” Edytowane przez Shawtty Czas edycji: 2017-01-05 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2017-01-05 o 22:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Rozeznanie
|
W tym roku założyłam na Sympatii konto z dużo lepszym zdjęciem. W dodatku takim "moim", w moim stylu. I muszę przyznać, że jest o wiele lepiej. Zagadali do mnie naprawdę fajni faceci, tacy właśnie w moim guście. Co prawda z dalszych rejonów, ale to dla mnie nie jest jakiś duży problem, bo miałam ochotę po prostu pogadać.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proponują seks, bo go tam szukają. Część kobiet również szuka tam seksu. Ja takie propozycję dostawałam i na portalach, i w realu, więc nie widzę różnicy.
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Propozycje seksu dostawałam i na portalu i na żywo. I te na żywo potrafiły być wyrażone w tak samo bucowaty sposób jak te internetowe. Więc dla mnie zarówno oblechów, jak i fajnych facetów można spotkać i w realu i w internecie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Raczkowanie
|
Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część V
Cytat:
No dla mnie jest to nie do przyjęcia, by jeździć za facetem, skoro Ci pasuje, że facet już ma samym początku zakłada, ze straci na Ciebie za dużo kasy, za dużo czasu, to Ok, ale dla mnie to całkowity brak klasy ze strony mężczyzny. Ja mogę się zrewanżować mezczynie za przyjazd jakąś fajną kolacją, zapłacić za nią, ale w życiu nie jechałabym do faceta. Za drugim razem już bym mogła jechać, poznać jego miasto, etc., ale za pierwszym razem to dla mnie nie do pomyślenia, by ganiać za facetem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez bbrownie Czas edycji: 2017-01-06 o 07:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Konto usunięte
|
Z moim ex spotkaliśmy się w taki sposób, on mieszkał poza 3miastem, ja w Gdańsku, prawie 80 km od siebie. Spotkaliśmy się po środku 40 km i nie widzę w tym nic dziwnego. Potem, jak się przeprowadził było dużo łatwiej. Jednak dla mnie takie spotkania po środku mają sens, jeśli odległość nie jest bardzo duża. Gdyby dzieliło nad np. 200 km, o nie spotykałabym się.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
No dokładnie takie porządne chłopaki jak Lolek też szukają przez internet
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Ja ustawiam sobie filtr do 20km i nie mam tego problemu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zainwestuj w swetry, gdzie za ciasne to się ponaciąga, prasować nie trzeba ![]() Ale z koszulami już trudniej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie spotkania w połowie drogi mają jak najbardziej sens, ale u mnie maksymalna odległość to 70 km. Jak na portalu zagaduje chłopak, który mieszka dalej niż 70 km ode mnie to nawet nie zaczynam znajomości. Zbyt problematyczne dla mnie.
#1166 |
Zadomowienie
|
Jak dla mnie 100 km dzielącej odległości jeszcze jest ok ale więcej to już nie bardzo. Na pewno nie chciało by mi się jechać tak daleko do obcego faceta nawet jakby to miało być w połowie drogi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 |
Gotowa do ataku
|
Ja tam jestem zwolennikiem związków na odległość. Czułabym się osaczona, gdyby miała, zwłaszcza przez pierwszy rok znajomości, spotykać się z kimś kilka razy w tygodniu. Wspólny weekend (niekoniecznie każdy) + max. jedno spotkanie w tygodniu jest dla mnie zupełnie wystarczające, dlatego nawet wolę facetów z daleka
![]() W tym momencie przyjaźnię się (nie wiem jak to do końca nazwać) z facetem, który mieszka w mieście oddalonym o 120 km i jest super ![]() ![]() I jak najbardziej jestem za spotkaniem się w połowie drogi. Ciężko po kilku rozmowach w sieci twierdzić, że któraś ze stron ma udowodnić swoje zaangażowanie jadąc do drugiej. Jakie zaangażowanie, chciałoby się zapytać ![]()
#1169 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez kasia5266 Czas edycji: 2017-01-06 o 11:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 |
Raczkowanie
|
Jestem singielką, jest nas więcej? 25 + - część V
No każdy ma inaczej, moim zdaniem, nie potraficie wymagać od mężczyzn elementarnych zasad kultury. Ja za obcym facetem bym nie pojechała, zresztą gentleman by na to nie pozwolił.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.