Sierpniówki 2017 ♥ cz.3 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-03-13, 12:40   #1141
cesarskie cięcie
Rozeznanie

Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
Apropo szumisia to ma mi pożyczyć siostra bo u nie się nie przydał bo mały nie mial żadnych problemów z zasypianiem. Niektórzy nie wyobrażają sobie bez niego życia A na innych nie działa, musimy przekonać się same.

A kupujecie jakieś zabawki z termoforem na kolki? Tex mam dostac od siostry Bo u niej się nie przydał A akurat to był prezent ode mnie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja się zastanawiam nad zabawką, która się nazywa Mr. B. Widziałam ją na kilku vlogach, na Allegro można dostać też używane.

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Napisane przez we00 Pokaż wiadomość
Hehe ale wiecie jaki ma instynkt macierzyński?
Przyszła do kuchni napić się wody a ja w tym czasie poszłam zobaczyć małe z bliska to jak się zorientowala że ktoś do maluchów poszedł to biegiem z kuchni do kojca. I tak słodko łapką te małe masuje

Boże, ja też chcę kocurka Ale mam już dwa pieseły i to byłoby już przegięcie...
cesarskie cięcie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 12:41   #1142
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez judis Pokaż wiadomość
my w kawalerce 34m i chyba na razie tak zostanie bo zanim uzbieramy wkład własny to trochę czasu minie... zastanawiam się tylko jak to wszystko urządzić, myślałam nawet nad wydzieleniem małej sypialni ale przydałby się jakiś projektant do tego bo chyba mi wyobraźni brakuje...
Judis, masz plan mieszkania? Albo narysujMozesz napisac do mnie to Ci cos pomoge ogarnąć moze 'po godzinach'

Cytat:
Napisane przez bianca30 Pokaż wiadomość
Dzien dobry 👋😘

Ale u mnie dzis szaro buro i ponuro. Ale o dziwo i tak mi sie lepiej wstaje po 6-tej niz jesienia czy zima kiedy to ledwo budzilam.sie po 7-mej a potem sprintem do pracy.

Hanala i Judis, no to mnie pocieszylyscie. Ja mam niecale 50 mkw a panikuje jak to wszystko pomieszcze bo sypialnia nieduza a z salonu jeszcze teraz nie chcialabym rezygnowac. Tak jakos to wszystko urzadzilismy te duze szafy, lozko, naroznik, ze nie bardzo jest co wetknac. A moze po prostu dlatego, ze kiedys mieszkalam na wiekszym metrazu i teraz wydaje mi sie, ze mam za malo miejsca?

Ochote na hamburgera to i ja mam po tym programie. Ale chwilowo chyba musze przystopowac z fast foodami. Ciekawe ile wytrzymam? 😉

Na razie Crescent chyba narobila mi smaka na wiosenne kanapeczki i w ruch dzis poszlo ciemne pieczywko, rzodkieweczka, ogorek. I pierwszy raz w ciazy wzielo mnie w koncu na jajka. Zobaczymy jak to moj zoladek (i maly pasozycik w srodku) przyjmie...

Dzis po pracy wizytuje wiec poprosze o kciuki bo nie bylabym soba gdybym sie nie martwila i nie bala.

Milego dnia wszystkim. Lece do pracy!
Ja u rodzicow mieszkalam na 130mkw wiec tez mi troche zajelo przyzwyczajenie sie do 36

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Heloł

Moja siostra tak zrobiła - gondola pożyczona, a później kupiła spacerówkę z chicco i jest bardzo zadowolona

Dobrze, że ja nie ma tego licznika

Gratulacje

Oj to widzę, że jak u mnie się potwierdzi córcia, to będzie mogła w chłopakach przebierać, bo jest ich sporo
To ja chyba zaczynam trzymac kciuki zeny u mnie zostala dziewczyna
Cytat:
Hehe no chłopaków będzie sporo do wyboru.

A ja zaczynam poniedziałek od miłej wiadomości. Sąsiadów kotka w nocy urodzila kociaki. A od kilku dni kibicowalam i dzwoniłam z pytaniem już już babcia została. A dzisiaj sms o 7 że w nocy przyszły na świat.
Nigdy wcześniej nie widziałam takich kociakow więc po śniadaniu lecę oglądać.

Ooooh, jestes ciocia

Cytat:
Napisane przez cesarskie cięcie Pokaż wiadomość
Ja wczoraj też miałam jazdę z nastrojami. Chodziłam cały dzień nabuzowana, wszystko mnie doprowadzało do szału, miałam ochotę wybuchnąć na każdego po kolei. Dziś jest już na szczęście OK.

Miałam iść dzisiaj na 10:00 na pilates, ale zaspałam, bo znów nie mogłam spać Szczęście w nieszczęściu, że mam dzięki temu zwolnienie z pracy. Tym bardziej się cieszę, że będę niedługo wchodzić z pracodawcą na sądową ścieżkę wojenną
A bylas juz na jakis zajeciach?
Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość
Moja jest lepsza jak powiedziałam jej, ze bedzie siostrzyczka to na drugi dzień rano wstała i mówi , że jej siostra bedzie miała na imie "Ania" nie wiem czy usłyszała od kogoś czy jej się jej ciocia Ania przypomniała czy co, wiec prawie od dwóch tygodni chodzi i mówi Ania malutka, Ania. Będziemy musieli jej to jakoś przetłumaczyć, że bedzie Iza albo Ola... No ale jak niespełna dwulatce można to wytłumaczyć? Gorzej jak my nadamy imię, a ona przechrzci w domu dziecko na Anie 😂 kazdy sie śmieje,że chyba tak zostanie

Wysłane za pomocą mTalk
Malenka, moze wlacz jej jakas bajke gdzie jest bohaterka o tym imieniu piraci z nibylandii maja Ize.
Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Na tyle fajne, że się na dniach przeprowadzamy

Pokaż

Pookaż

Super Witaj wśród niebieskich

Dziękuję za gratulacje bycia ciocią i dla mojej przyjaciółki Wczoraj u niej byliśmy i... mogłam z tej okazji zaszaleć z zakupami dzieciowymi, póki co dla niej, ale ja bym pół Pepco wczoraj wykupiła mała jest taką kruszynką malutką ja chcę już sierpień!

My tutaj przeżywaliśmy nasze 37 m i chcieliśmy się jak najszybciej przeprowadzić na 2 pokoje, a widzę że kilka z Was mieszka na takim metrażu i ze zwierzakami, i z dziećmi i dajecie radę u nas tutaj był problem z miejscem do przechowywania i nie byłoby gdzie i jak rzeczy Małego wstawić stąd taka a nie inna decyzja
Super Anetka!!! Gratulacje
Cytat:
Przedstawiam 5 kociakow Załącznik 6966716

Kocham, je kocham, przygarne wszystkie

Hanala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 12:47   #1143
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez helloalex Pokaż wiadomość
Weź, bo mleko zaczną tu produkować xD Ja nawet nie patrzę!!!

Przyszła paczka z bebiprogramu. Myślałam, że większa ta teczka będzie Chyba zdjęcia usg do niej powkładam
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 12:47   #1144
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się zastanawiam nad zabawką, która się nazywa Mr. B. Widziałam ją na kilku vlogach, na Allegro można dostać też używane.

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

też pisałam o Mr.B.
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 13:00   #1145
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:

Przyszła paczka z bebiprogramu. Myślałam, że większa ta teczka będzie Chyba zdjęcia usg do niej powkładam
W skrzynce miałaś? czy listonosz do drzwi przyniósł?

A powiedzcie mi: czy do szpitala muszę mieć oryginaly badań? bo ja drukuje z portalu pacjenta a jak odbierałam w przychodni to tez mialam wydruk i czy to mi uznają w szpitalu czy muszę do labo iść po jakieś oryginały? bo na tych wydrukach nie ma pieczątki ale jest jakiś zapis coś tam że niby nie potrzebna, nie pamiętam jak dokładnie to leci.
Stary 2017-03-13, 13:02   #1146
we00
Rozeznanie

Cytat:

Ja kocurka też bym chciała, ale moja alergia jest na tyle silna że bym codziennie zapłakana i opuchnięta chodziła. A te łyse koty mi się nie podobają.

we00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 13:03   #1147
helloalex
Raczkowanie

Help. Mój brzuch się rusza :O widzę to nawet oczami. Co to? :O

helloalex jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-03-13, 13:05   #1148
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Nasza ma 480 m, więc wszystko pomieścimy, tylko potrzebujemy dużo czasu i hajsu, żeby to ogarnąć
Warzywa mnie jakoś nie przekonują, ale może dlatego, że w zeszłym roku się nagrzałam na pomidory, ale burza mi je zniszczyła

Mamy 525 m, tylko że wieksza czesc dzialki zajmuje dom, taras, podjazd, niezliczona ilosc tujek i innych iglakow nasadzonych przez poprzednich wlascicieli

Termoforu na kolii nigdy nie miałam, teraz z tego bebi mi przyszedl, ale czy uzyje to pewnie nie
Dzieciaki pd poczatku dostawaly probiotyk i karmilam je brzuszek do brzuszka, kolek nie było, a ze uklad pokarmowy jest niedojrzaly to trudno, trza przezyc. Mam nadziej, ze ty razem tez jakos sie uda spokojnie przetrwac

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 13:06   #1149
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:

A powiedzcie mi: czy do szpitala muszę mieć oryginaly badań? bo ja drukuje z portalu pacjenta a jak odbierałam w przychodni to tez mialam wydruk i czy to mi uznają w szpitalu czy muszę do labo iść po jakieś oryginały? bo na tych wydrukach nie ma pieczątki ale jest jakiś zapis coś tam że niby nie potrzebna, nie pamiętam jak dokładnie to leci.
W skrzynce

Te ważniejsze, typu grupa krwi, to pewnie oryginały, ale takie zwykłe morfologie itp., to chyba wydruk wystarczy, ale to tylko tak na chłopski rozum
Stary 2017-03-13, 13:06   #1150
diablica80
Zakorzenienie

Cytat:

Obcy
Jak pulsuje to ty.... jak kopniaki to lokator

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
diablica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 13:09   #1151
Hanala
Zadomowienie

A w czym w ogole trzymacie swoje ciazowe dokumenty? Ja mam taka rozowa teczkę, ktora mi TZ sprawil jak sie dowiedzial o ciąży wielka ale mam wszystko.

Nasza dzialka ma 2050mkw ale poki co ja czyscismy... budowa to tak na 3 lata. Zdrowe jedzonko mam od tesciow

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Mamy 525 m, tylko że wieksza czesc dzialki zajmuje dom, taras, podjazd, niezliczona ilosc tujek i innych iglakow nasadzonych przez poprzednich wlascicieli

Termoforu na kolii nigdy nie miałam, teraz z tego bebi mi przyszedl, ale czy uzyje to pewnie nie
Dzieciaki pd poczatku dostawaly probiotyk i karmilam je brzuszek do brzuszka, kolek nie było, a ze uklad pokarmowy jest niedojrzaly to trudno, trza przezyc. Mam nadziej, ze ty razem tez jakos sie uda spokojnie przetrwac
Tez nie uzywalam termoforku, czasem ciepla uprasowana pieluszke tetrowa kladlam na brzuszek wielkich kolek nie bylo, mimo ze ksiadz mi obiecywal

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-13, 13:09   #1152
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

Tasiemiec

Cytat:
Ja kocurka też bym chciała, ale moja alergia jest na tyle silna że bym codziennie zapłakana i opuchnięta chodziła. A te łyse koty mi się nie podobają.

Sasiedzi maja kota z włosami, a nie sierścia, ze wzgledu na alergie u dzieci na koty, no i jest ponoc ok, ale nie zaglebiałam sie w temat bardziej.

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-03-13, 13:09   #1153
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a_nn_a_ Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj ambitnie na obiad postanowiłam zdrowo zjwsc- sałatka z kaszy z warzywami. Właśnie zjadlam i co? Glodna jestem! Tylko mnie ta sałatka rozjuszyła 😂

Tez tak mam. Czekam wlasnie na sajgonki i boje sie ze to za malo
Cytat:
Przedstawiam 5 kociakow Załącznik 6966716

Jacieeeee...slodziaki!!! Tulilabym

Serenely Ty na multisporta znalazlas zajecia dla kobiet w ciazy? A jak szukalas? Dzwonilas do obiektow? Bo ja szukam na ich stronie czegos w pozku i nie mam filtra takiego i nie wiem..a dzwonic to mi sie nie chce...

Stary 2017-03-13, 13:12   #1154
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Mały kosmita

Cytat:
U nas tylko altana 35 metrów plus taras. Ale iglaków też mnóstwo. Nie kumam po co poprzedni właściciele tyle tego nasadzili i to jeszcze pośrodku działki a nie przy płocie Może kiedyś taka dziwna moda była
Stary 2017-03-13, 13:14   #1155
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość
A w czym w ogole trzymacie swoje ciazowe dokumenty? Ja mam taka rozowa teczkę, ktora mi TZ sprawil jak sie dowiedzial o ciąży wielka ale mam wszystko.

Nasza dzialka ma 2050mkw ale poki co ja czyscismy... budowa to tak na 3 lata. Zdrowe jedzonko mam od tesciow

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Tez nie uzywalam termoforku, czasem ciepla uprasowana pieluszke tetrowa kladlam na brzuszek wielkich kolek nie bylo, mimo ze ksiadz mi obiecywal

Dostałam teczke od gina zaraz na pierwszej wizycie, do wyboru mniejsza czy wieksza z reklama prenatalu

Marze o takiej dzialce, gdyby stary sie zgodzil to bysmy sprzedali ten dom i wyprowadzili sie poza miasto...

Moje chrzczone jak miały po pół roku, to wiesz kolki tez mogly miec diabelskie

synuś
córeczka
synuś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-13, 13:17   #1156
Hanala
Zadomowienie

Moja teka:1489411024890.jpg1489411034366.jpg

Stary 2017-03-13, 13:17   #1157
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam teczkę a4, ale powoli się w niej nie mieszczę, więc właśnie te fotki przerzucę do tej z bebiprogramu, bo z samego genetycznego mam taki długaśny wydruk na 13 zdjęć
Tak się zastanawiam czy muszę trzymać wszystkie morfologie i badania moczu z całej ciąży, czy tylko te aktualne?
Stary 2017-03-13, 13:19   #1158
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
W skrzynce

Te ważniejsze, typu grupa krwi, to pewnie oryginały, ale takie zwykłe morfologie itp., to chyba wydruk wystarczy, ale to tylko tak na chłopski rozum
Muszę sprawdzić skrzynkę

No właśnie niby też tak myślę, ale skąd ja mam wziąć oryginały jak nawet hiv który miałam osobiście odebrać w przychodni miałam w formie takiego wydruku

Cytat:
Ja na razie w zwykłej takiej A4 trzymam, ale chyba sobie zamówię ten pakiet od mamyginekolog. Czekam jak coś więcej o nim napisze/powie i pokaże jak ta teczka będzie wyglądać, bo chcę coś mniejszego by się mieściło do małej torebki
Stary 2017-03-13, 13:19   #1159
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam teczkę a4, ale powoli się w niej nie mieszczę, więc właśnie te fotki przerzucę do tej z bebiprogramu, bo z samego genetycznego mam taki długaśny wydruk na 13 zdjęć
Tak się zastanawiam czy muszę trzymać wszystkie morfologie i badania moczu z całej ciąży, czy tylko te aktualne?
Martoolka a nie masz do ksiazczki wpisywanych?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-03-13, 13:21   #1160
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Mały kosmita

U nas tylko altana 35 metrów plus taras. Ale iglaków też mnóstwo. Nie kumam po co poprzedni właściciele tyle tego nasadzili i to jeszcze pośrodku działki a nie przy płocie Może kiedyś taka dziwna moda była
Ej no serio, były dosłownie wszedzie tylko ta jedn aczeresnie mieli z jakims sensem, miedzy reszta iglakow nie dalo sie chodzic, sciezki robili betonowe w ogrodku moze jak to bylo malutkie to jakos to wygladalo, ale teraz to jakas puszcza byla
albo big brzoza przy wjezdzie, nic nie urosnie przy niej.
Kiedys po pijaku sie wkurzylam i poskakalam na krzakach i czesc polamalam staremu si enie chcialo wyrywac tylu, ale wyjscia chlopina juz nie mial
Tak patrze co by tu jeszcze wyciac, zeby posadzic malinki, jezynki, czy jakies drzewko owocowe

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-03-13, 13:34   #1161
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Bankowo w niej wszystko pomieścisz

Cytat:
No właśnie niby też tak myślę, ale skąd ja mam wziąć oryginały jak nawet hiv który miałam osobiście odebrać w przychodni miałam w formie takiego wydruku
Jak takie Ci dali, to raczej muszą wystarczyć

Cytat:
Martoolka a nie masz do ksiazczki wpisywanych?
Te podstawowe mam

Cytat:
Ej no serio, były dosłownie wszedzie tylko ta jedn aczeresnie mieli z jakims sensem, miedzy reszta iglakow nie dalo sie chodzic, sciezki robili betonowe w ogrodku moze jak to bylo malutkie to jakos to wygladalo, ale teraz to jakas puszcza byla
albo big brzoza przy wjezdzie, nic nie urosnie przy niej.
Kiedys po pijaku sie wkurzylam i poskakalam na krzakach i czesc polamalam staremu si enie chcialo wyrywac tylu, ale wyjscia chlopina juz nie mial
Tak patrze co by tu jeszcze wyciac, zeby posadzic malinki, jezynki, czy jakies drzewko owocowe
Brzozy też były Chyba mamy bliźniacze działki
Stary 2017-03-13, 13:40   #1162
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

Brzozy też były Chyba mamy bliźniacze działki
No ja mam jeszcze jedna Ale ludzie fakt mieli podobne pomysły na stylizacje

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-03-13, 13:41   #1163
oriane
Rozeznanie

Ja mam zwykłą teczkę a4. Na pewno kupię pakiet od mamaginekolog bo już samych usg mam 5 i ciężko mi coś znaleźć. Ona na snapie pokazuje kolejne składowe tego pakietu jak dostają z produkcji. Pokazywała już torbę na zakupy, przypinkę, magnesy, naklejki. Niby w kwietniu ma być

oriane jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-03-13, 13:55   #1164
Serenely
Zakorzenienie

Cytat:
Crescent, z powodu nieprawidłowego wyliczenia kwoty zasiłku. Mam wygrodzenie dwuskładnikowe: podstawa + prowizja od sprzedaży (jestem headhuterem) i prawnie należy mi się wyliczenie zasiłku od obydwu tych składników, czego mój zakład pracy nie zrobił, nie powołując się nawet na żadną prawną podstawę. Zasiłek z samej podstawy będę miała głodowy, więc idę na szable, bo jest o co walczyć.
To powodzenia!

Ja właśnie po zakupach. Podstawowe rzeczy - żarcie, coś do domu. I człowiek wychodzi zawsze z Biedry/Lidla z rachunkiem na 100+. W tym kraju się nie da żyć.

Chyba zacznę układać jadłospis pod aktualne promocje, bo jak wskoczy nam maluszka, to dojdą wydatki jakby nie było - co miesięczne.

we, urocze kociaki!!! U wujostwa jakiś czas temu też się urodziły i takie malutkie były, nawet mąż był zauroczony, choć on psy woli. Ale niestety - alergie... Tak że w dalszym ciągu będziemy hodowcami gryzoni, jak się zamarzy zwierz naszemu dziecku.

Cytat:
Tak jak ja wczoraj po smoothie z awokado, bananem, ananasem o pomarańczą na śniadanie, które mi mój TŻ zrobił I twierdził później, że on do 14:00 nie był po nim głodny...
Dopisuję do listy. Mam otwarty kefir i przynajmniej go spożytkuję.

Cytat:

Bez przesady, ja wszystko drukuję od lat.

Cytat:

NIE MOGŁAM SIĘ POWSTRZYMAĆ!!!

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
Tez tak mam. Czekam wlasnie na sajgonki i boje sie ze to za malo

Jacieeeee...slodziaki!!! Tulilabym

Serenely Ty na multisporta znalazlas zajecia dla kobiet w ciazy? A jak szukalas? Dzwonilas do obiektow? Bo ja szukam na ich stronie czegos w pozku i nie mam filtra takiego i nie wiem..a dzwonic to mi sie nie chce...

Na stronie benefitu masz mapę i szukasz. Wskazujesz jaką masz kartę, jakie dyscypliny i wsio.

Cytat:
Aktualne.

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Kupiłam sobie na wyprzedaży kostium:

Niestety, lipa z dwuczęściowymi GDZIEKOLWIEK, a z ciążowych tylko dwa modele w jednym sklepie, ten leżał najlepiej...
Serenely jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 14:00   #1165
_km
Raczkowanie

Cytat:

Pasożyt!
_km jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-03-13, 14:09   #1166
Serenely
Zakorzenienie

I znowu zamawiam...

https://www.aliexpress.com/item/3274...ddresstype=600
Stary 2017-03-13, 14:18   #1167
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serenely Pokaż wiadomość
Bez przesady, ja wszystko drukuję od lat.
No ja też zawsze drukowałam, ale zgłupiałam jak na stronie szpitala zobaczyłam że do porodu chcą oryginał np grupy krwi etc.
Stary 2017-03-13, 14:24   #1168
Serenely
Zakorzenienie

No bo grupa krwi to dokument, który odbiera się osobiście. Mi lekarz ten papier na zszywacz do karty ciąży podpiął. Mam krew kartę, więc mi to akurat nie robi, ale akurat ten papier masz jako oryginał. U mnie nie wrzucali ani grupy, ani HIV do sieci.
Stary 2017-03-13, 14:30   #1169
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Serenely Pokaż wiadomość
No bo grupa krwi to dokument, który odbiera się osobiście. Mi lekarz ten papier na zszywacz do karty ciąży podpiął. Mam krew kartę, więc mi to akurat nie robi, ale akurat ten papier masz jako oryginał. U mnie nie wrzucali ani grupy, ani HIV do sieci.
Ja tylko hiv musiałam odebrać osobiście no i mimo że odbierałam osobiście to też mam jako wydruk, żadnej pieczątki, no nic dopytam o to jak będę robić badania przed wizytą a na wizycie dr jak to u nich w szpitalu jest
Stary 2017-03-13, 14:34   #1170
Serenely
Zakorzenienie

Grupę zawsze odbierałam osobiście - jak robiłam badania w szpitalu parę lat temu i w swoim lab teraz. Przeciwciała anty-RH też osobiście. U mnie HIV zakosił lekarz, więc nawet nie mam w papierach. Na pewno się go spytam o to przy jednej z "ostatnich" wizyt. Bo niby mam wszystko w karcie ciąży, ale wydruk to wydruk.

Chyba dopada mnie popołudniowa senność.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości