|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ząbkujemy i wstajemy a wkrótce roczek świętujemy! Lipcówki 2016!
Cytat:
Świetne !!! ❤️ Kuba kocha cycki dopiero od niedawna, największa radość jest jak idzie na drzemkę ja ściągam stanik i on aż piszczy i się cieszy . Śmieszne to . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1142 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Mój syn w przeciwieństwie do córek nie kocha książek, wręcz je ignoruje i udaje że nie istnieją 😂 jedyną przyjemność z kontaktu z literaturą czerpie wówczas, gdy zrzuca MOJE książki z meblościanek 😜
Ale chętnie się dowiem jakie książki lubią Wasze dzieci - będę miała pretekst aby zamówić coś dla siebie 😛 Mój wychowawczy " urlop " to never ending story, chyba że przekonam małżonka swego, aby zainwestował w mój mały biznesik😊Naciskam go już kilka dobrych lat, ale stale nam się dzieci rodzą 😜 Rewelacyjnie się Was czyta o tym kp! Junior ma radochę gdy tata trzepie butelką z mlekiem 😀 Rozpoczęliśmy dzisiaj spuszczanie wody w basenie. Mam nadzieję, że upały już do nas nie wrócą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moli reac miekkie strony niz przekladac kartonowe, nawet ksiazeczke edukacyjna ma wdupce. Na Czeresniowa jest jeszcze za wczesnie. Ona lepsza dla dwulatka Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1145 |
|
Zadomowienie
|
SERCE dobrze wiedzieć to na święta dostanie na spokojnie dwie a na dzień dziecka następne . ROK w LESIE jest zajarany wiec myślałam ,że ulica to podobny styl.
Dziś jadę zobaczyć dom nareszcie jaram się i mam obawę , że jak zobaczę to stwierdzę , że mi się nie podoba Nocki u nas nadal tragedia ! Ewidentne 4 idą ale ile pójdą ? KOSIA żyjesz ?! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1146 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Histerycy po rodzicach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
My mamy jedna czeresniowa i byl hit, potem Opowiem Ci mam co robia Auta (tego tez jest cala seria) i to do tej pory jest w uzyciu a Duzy ma ponad 4lata. Jeszcze jedna obrazkowa o autach i tez jest w uzyciu caly czas... jak mial 2.5 roku to dostal Rok w lesie obejrzal, odlozyl i uzywam na zajeciach w zlobeczku bo w domu nikogo nie urzeka. Wiec albo juz byl za Duzy, albo temat Mu nie podpasowal ![]() Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis wielkie pakowanie. Jutro spacer po wroclawskim zoo i od poniedzialku szara rzeczywistosc
![]() A bylo tak pieknie... ![]() Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
|
#1148 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
![]() Też podbijam pytanie co za biznesik ci się marzy. |
|||
|
|
|
#1149 |
|
Zadomowienie
|
Podczepiam się do dziewczyn . Jaki biznes ?!?
Tetetka daj znać jak u Was z nocami jak ukrócisz pierś . Jestem bardzo ciekawa co się u Was wydarzy . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1150 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1152 |
|
Zadomowienie
|
mnie to sie marzy praca na pol etatu, ale zebym zarabiała mniej wiecej tyle co teraz
tak np.od poniedzialku do srody a od czwartku dlugi weekend
|
|
|
|
#1153 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
Ząbkujemy i wstajemy a wkrótce roczek świętujemy! Lipcówki 2016!
Tetetka taaak. Obecnie tż na ręce nie może zabrać bo mamamamamammamamamammamam amammamamamamammama
Jest promocja -20 procent w HM stacjonarnie jeśli nie wiecie. Wybrałam buty dla K IMG_1503812936.756347.jpg Wolałam geox, ale 300 zł adidasy czy nike najładniejsze są , ale podobno dla dzieci nie robią zbyt dobrych modeli a ja chce tylko jedna pare dla młodego wiec duuuuuzo będzie je używał. Oby było ciepło dziś pragnę iść na basen odkryty . Nie lubię zamkniętych . W ogóle NESTLE my tak blisko siebie mieszkamy jak jestem u mamy , że dlaczego Ciebie u mnie nie było jak siedziałam ba tyłku 3 miesiące ?! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Marie Madeleine Czas edycji: 2017-08-27 o 07:54 |
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za książkowe propozycje 😘
Marie jak domek? Może być? 😉 Niejednokrotnie myślałam o spotkaniu, ale zawsze coś ☺ No i nie wiedziałam, że tyle czasu tu byłaś! Teterka a ile dzieci planujecie? Trzymam kciuki za pozytywne zmiany ✊ Margosia daj znać jak kolejki! Udanego ostatniego życzę! A o moim pomyśle to Wam kiedyś w klubie napiszę 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Tetetka jakie to prawdziwe 😂 chociaz jak teraz biore ze sobą Meteo do łazienki to wyciaga ubrania z kosza albo rozciaga papier... mam przygotowana miske, kubek, pudelka plastikowe aby sie chwile zajał ale roznie z tym bywa
![]() Juz nie raz o tym pisalam, 31.08 konczy mi sie umowa w pracy i tak jakos mi z tym zle. Nie zarabialam kokosow ale zawsze te pare zł na koncie mialam na swoje ☠☠☠☠☠☠☠ki :/ no ale bez mojej wyplaty glodem przymierac nie bedziemy, bede musiala ali ograniczyc ;p
|
#1157 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fajne butki. Kupujesz bez mierzenia? Ja właśnie na nike się czaje, mówisz że nie są za dobre? Już tak nie trzęsę się nad butami bo to nie są jego pierwsze ale teraz sama nie wiem. Wypad na basen wypalił? U nas było cieplutko i jak zawsze gdy była ładna pogoda mąż w pracy :/ ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() Zawsze możesz mu też rzucać kulki z papieru ![]() A propos Ali, co ciekawego ostatnio zamówiłaś? |
|||
|
|
|
#1158 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
dobry plan. Ten czas kiedy są malutkie tak szybko i bezpowrotnie mija Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio przyszla mi szczoteczka soniczna Lansung - jestem zadowolona ![]() I maskotka krokodyl - mi sie podoba, Mateusz ma ją gdzieś
12.06.2010 "A potem świat znowu zaczął istnieć, ale istniał zupełnie inaczej.." Pamiętaj: kiedy znów zdziczeję, Odrzyj mnie z wichrów i ugłaskaj! Edytowane przez reniferek01 Czas edycji: 2017-08-27 o 22:05 |
|
|
|
|
#1160 |
|
Zadomowienie
|
Ząbkujemy i wstajemy a wkrótce roczek świętujemy! Lipcówki 2016!
Basen był wewnętrzny , mocno u nas zwiało. Padam wymęczona pływaniem . Fajny dzień , a jutro podróż do babci i tża nie zobaczymy do soboty.
Dom super jestem szczęśliwa . Nie będę musiała nareszcie spotykać innych ludzi zawsze kiedy chce wyjść na świeże powietrze ❤️ ![]() A buty pojadę kupić w centrum handlowym . Muszę zobaczyć. Nie wiem sama czy nike dobre czy nie. Taka opinie czytałam i wole do wiosny emele czy bartki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Marie Madeleine Czas edycji: 2017-08-27 o 22:16 |
|
|
|
#1161 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ostatnio na Ali zamówiłam woreczki, mam nadzieję że się sprawdzą bo recenzję miały super: https://pl.aliexpress.com/item/8pcs-...311.0.0.aeGZVv To też jest fajne, mam gdzie kawusię i butelkę dla Małego włożyć: https://pl.aliexpress.com/item/BS-S-...311.0.0.aeGZVv Te skarpetki też są super choć mąż uważa, że babskie: https://pl.aliexpress.com/item/Child...311.0.0.iB4Kd6 To takie ost dzieciowe zakupy na Ali
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
Prawda, że fajowe?
|
|
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Za☠☠☠iaszcze są! Ale moj maz tez na pewno stwierdzi ze babskie i bedzie mi dokuczał... na jedna parę sie chyba skusze
Elektrycznej szczoteczki uzywalam co prawda dawno temu ale ta jest chyba jednak lepsza. Ma znaczniej wiecej ruchow, czuje ze zeby mam naprawde doczyszczone ja mam taką LANSUNG Wireless Rechargeable Ultradźwiękowy BrushSets Prezentowane 4 głowice Szczoteczki Sonic Szczotka Elektryczna Szczoteczka Do Zębów Wybielanie Zębówhttp://s.aliexpress.com/VFFfmiei (from AliExpress Android) tez dobre recenzje widzialam ![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- A taki krokodyl Hamtoys Krokodyl Pluszowe Zabawki 60 CM Pluszowe Zabawki Prezent Dla dzieci Dziecko Zabawka Prezent Urodzinowy Nadziewane Pluszowy Krokodyl Zabawki Dla Zwierząt pluszowe http://s.aliexpress.com/Vn6nABfY (from AliExpress Android) Teraz ida do mnie paczki dla dziecia, a przez to ze zaczyna sie tydzień wyprzedazy to jeszcze cos kupie. Mam w koszyku pare rzeczy Ja tez sie musze rozejrzec za butami, tylko co ja znajde na te wałeczki... emelki są piękne te co Marie wybralas tez fajne Moge zapytac ile kosztują?
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
RENIFERKU 170. Tylko my jedna pare zawsze mamy. W lecie popylał w sandałach . Teraz aż śnieg spadnie w tych. Kalosze kupię jak będzie mokro . Zależało mi na sznurowanych bo on ma 22 rozmiar nogi czyli długi , ale niesłychanie wąska i tak lepiej dopasuje . Mam nadzieje , że będę te stacjonarnie . Jeśli nie to zamówię przez internet.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ kusicie tym Allie ☺
Córka już w domu, mieli wracać dopiero dzisiaj rano, ale w autobusie zepsuła się klimatyzacja i już wczoraj w nocy wyruszyli ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1166 |
|
Zakorzenienie
|
No to tak znosnie. My tez w jednej parze poki co chodzimy, bez sensu dla mnie kupowac wiecej
ja chyba na rzepy bede szukala bo rozmiar niby 20 ale Mateusz ma wysokie podbicie. Z sandalkami byl problem bo te co mi sie podobaly to nie wchodzily, musial miec takie calkiem rozpinane. 22 to juz duza stopka!
|
#1167 |
|
Zadomowienie
|
On pierwsze miał już 21. Może potem zwolni . Ja mam 36 a tż pomimo bardzo dużego wzrostu tylko 45. Lepiej jakby miał max 45- inaczej wiem jak znajomym ciężko kupić inne buty niż sportowe . Rekord jaki znam u kolegi to 55
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1168 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale fajowy krokodyl! Poka co masz w koszyku ![]() Zasadziłaś drzewko na Ali? Wiesz, że z tymi ich wyprzedażami to różnie bywa? Czasem specjalnie podnoszą cenę przed, że niby na wyprzedaży taniej. Jak teraz w Rosssmanie. ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Marie super, ze Ci sie domek spodobal
![]() Od wrzesnia sie przeprowadzacie? Cytat:
ale bylismy po obiedzie, a do Afrykarium jak wchodzilismy to stalo duzzzo ludzi i przy wejsciu bylo napisane czas oczekiwania ok 30min.Ale zanim wszystko obeszlismy to weszlismy z marszu bez stania ![]() My buty tez mamy jedne, z sandalow wyrosl to teraz mamy adidaski. Wysłane z mojego HUAWEI Y560-L01 przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

Za bardzo to kocham aby juz odstawic
no i Mateo tez to kocha, wieczorem po kapieli gdy go ubieram pytam "i co teraz bedziemy robic?" To usmiecha sie rozbrajająco i mowi "cicii"
❤️ Kuba kocha cycki dopiero od niedawna, największa radość jest jak idzie na drzemkę ja ściągam stanik i on aż piszczy i się cieszy . Śmieszne to . 
moli reac miekkie strony niz przekladac kartonowe, nawet ksiazeczke edukacyjna ma wdupce. Na Czeresniowa jest jeszcze za wczesnie. Ona lepsza dla dwulatka

tak np.od poniedzialku do srody a od czwartku dlugi weekend
adidasy czy nike najładniejsze są , ale podobno dla dzieci nie robią zbyt dobrych modeli a ja chce tylko jedna pare dla młodego wiec duuuuuzo będzie je używał.
pragnę iść na basen odkryty . Nie lubię zamkniętych .
dobry plan. Ten czas kiedy są malutkie tak szybko i bezpowrotnie mija