![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie VIII
![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1142 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Stazjo nieustajaco trzymam kciuki!
Szachowa, glaski dla Balbiny! Katt, jak sie czujesz? Tak mi sie przypomnialo, Rawito, w zwiazku z Twoimi niedawnymi rozkminkami na temat Gwiezdnych Wojen ![]() ![]() Prosze o kciukasy dla syna w przyszlym tygodniu! Moze sie dostac na fajne praktyki ale jest duzo kandydatow.
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak pewnie pamiętacie, moje dziecko rozumie i mówi tylko kilka wyrazów i zdań, ale właśnie potwornie wkurzone, że chciałam mu zmienić mokre rękawiczki... pokazało mi środkowy palec ![]() a później zrobiło minkę niewiniątka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1145 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kupiłam nowy rower i oczywiście spadł śnieg ![]() Kattarino - Adaś jest cudny ale ja tu nie widzę niewiniątka, ta mina podszyta jest łobuziakiem, małym irlandzkim łobuziakiem ![]() Takie mam skojarzenie jakoś, jest przesłodki.
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() racja, łobuziak się czai, ale w porównaniu z małą wścieklizną, która wymachuje paluchem, to niewiniątko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1147 |
Piers do przodu
|
Katt
![]() ![]()
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
Lubo was wszystko w porządku? Do nas właśnie doszedł ten okropny wiatr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Majek
![]() Ale w sumie to juz sie do tego przyzwyczailismy, u nas co jakis czas sa takie wichury, ze drzewa wyrywa z korzeniami a sciezki w lesie sa zasypane polamanymi galeziami. Trza przeczekac
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Tak, tak zgadzam się z Tymką co do Adasiowej przyszłości
![]() A rower mam taki zwykły miejski bo ja na takim tylko umiem ![]() Szybko podejmowałam decyzję bo mój stary odmówił posłuszeństwa a ja dojeżdżam do biura prawie codziennie i myślałm że muszę mieć na szybko nowe zastępstwo. A tu psikus w postaci tej nierowerowej pogody. Ale jest cudny ma taki piękny kolor satynowego brązu i zamieniłam siodełko na bardziej wygodne, stylowe i koszyk mam też ![]() Na razie odwiedzam go w garażu i podziwiam sobie. A i z Gdańska on przybył Tymcio, jakby co to służę namiarem. rower.jpg
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2018-01-18 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1152 |
Piers do przodu
|
Swietny rower
![]() Luba trzymaj sie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uważaj na spacerach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
Katt Adaś wdał się urodą w mamę
![]() Ragutko gratuluję roweru! Fajny, bardzo lubię taki miejski typ. Lubo świetny temat! Myślałam, że dzisiejsza młodzież już nie wie, co to Matrix, a to przecież super film do takich analiz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
Piękny jest Ragutko! Ja pomykam też na rowerze miejskim. Służy mi od osiemnastych urodzin
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1156 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczynam już teraz trzymanie! Dostanie się, zdolniacha jest ! ![]() Cytat:
![]() Mały spryciul! tak mamusie załatwić ! ![]() ![]() Adaś jest prześliczny ![]() ![]() Kup sobie teraz sanki ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ragutko, śliczny ! Młodemu wybuchl dziś e-papieros! Sam z siebie, nie dotykany, nie palony! Nosi go na takim łańcuszku na szyi. I nagle poczuł przez koszulkę,że się zaczął sam z siebie bardzo mocno rozgrzewać. Zdążył zdjąć i odrzucić. A wybuch byl na tyle mocny, że na bank by poparzylo mu twarz ! Nie ma to ustrojstwo jego nawet roku, kazałam szukac paragonu ( pewnie wywalil ![]() Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2018-01-18 o 22:54 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozbywam sie nadmiaru oraz rzeczy nam już niepotrzebnych. Od piątku pracuje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Ragutko gratuluje roweru! Kattarino, ja chciałabym zobaczyć twoja minę ![]() Śliczny jest Adaś ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- Lubo, trzymam kciuki za was. Niech was nie wywieje! Za Syna również ![]() Stazjo, normalnie szok, dobrze, ze twój brat jest przytomny w takich sytuacji. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#1158 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I tak sobie myślę - Ci pierwsi osadnicy, którzy tu przypłyneli... jacy oni musieli być twardzi... Zero klimy, zero wentylatorka nawet, babki w tych długich kiecach, susza, pożary, jadowite ustrojstwa, bo raczej szpreja na padżąki nie mieli, w baseniku się raczej nie pławili, tylko zasuwali na polu... Szacun normalnie Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() stazjo, brat się wykazał refleksem, koniecznie powinnien to zgłosić do producenta nawet bez paragonu ![]() katt, adaś jest przesłodki i nie ma problemów z komunikacja pozawerbalną ![]() U nas już nie wieje, drzewa za oknem stoją, dzień się zaczyna , miejcie się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
Katko uściski dla małego łobuziaka
![]() Ragutko gratuluję roweru. Justyno - bratu gratulować refleksu, na internetach pisali wcześniej o wybuchających e-fajkach, a z tego co kiedyś się doczytałem są bardziej szkodliwe od zwykłych. Szachu pomiziaj Balbinę ![]() Witaj Saśko ![]() ![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Razem z rowerkiem dziękujemy za miłe słowa
![]() Trzymajcie się wszyscy czego tam się da coby nas nie wywiało ![]() No poza Saśką, która tylko raczej przegrzania się może obawiać. Jak napisałaś o tych osadnikach to mi od razu film Fortepian się w myślach pojawił choć to chyba NZ była ale z europejskiej perspektywy to i to kraj świata.
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję pięknie za mile słowa pod adresem Juniorka
![]() moja mina; najpierw szok, a później walka z parsknięciem, bo nie chciałam, żeby sobie pomyślał, że to super dowcipne ![]() podobno juz wczoraj rano, gdy wkurzył się na przyciasne kalosze z nowymi skarpeto-wkładkami też wymachiwał palcem w stronę Briana. ![]() i racja Shachu- pozawerbalnie nieźle komunikuje swoje uczucia ![]() Ragutko, rower pierwsza klasa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Sasiu
![]() Przespałam dzisiaj cały dzień, z powodu nawrotu grypy. Już sama nie wiem, czy to ciągle ten sam wirus mutuje (ponad miesiąc), czy dopada mnie co chwilę coś innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1165 |
Piers do przodu
|
Rawito - bo te wirusy w tym roku są bardzo zjadliwe i długo trzymają
![]() ![]() Katt - Junior przekochany ![]() ![]()
![]() |
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Rawito, ja też wciąż jestem chora. rano się nie budzę, tylko zmartwychwstaję, literalnie. nigdy nie przechodziłam tak przeziębienia czy grypy. 5 dni ciężkiego chorowania to było maksimum, a teraz trwa już 5 tygodni.
i nie mam pojęcia, co zrobić, bo do lekarza za ChRL mnie nie zapiszą. (nawet tej recepty, którą w poniedziałek zamowilam na czwartek, wciąż nie wypisał) imbir pomógł tylko przez pierwsze 2 dni. i co to cholerstwo rozchodzę w ciagu dnia, rano wraca. Shachownico, też czytałam o powikłaniach, ale nie mam pojęcia, jak im zapobiec. czy skoro wciąż dycham ![]() Kattiuszko, ten egzemplarz akurat daje popalić odkąd się wykluł. ![]() Lubo, i jak Michał? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Katt ja też czytam o powikłaniach, ale nie wiem, co z tym zrobić. W grudniu lekarz mnie odesłał po prostu do domu, bez żadnych lekarstw, bo stwierdził, że nie ma sensu pakować w siebie chemii, jak i tak na sam wirus nie ma niczego skutecznego. Dopiero gdy infekcja wirusowa przekształci się w bakteryjną, zaczyna się leczyć antybiotykami.
W styczniu dostałam już antybiotyk, pomógł, jakiś tydzień byłam prawie całkowicie zdrowa. A potem nawrót. I właśnie nie wiem, czy zapisać to na rzecz starego wirusa, czy jakiegoś nowego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Dziewczyny, Katt, Rawito, z grypą nie ma żartów. Naprawdę. Ja tak nie bardzo wierzylam w te powiklania pogrypowe, do zeszlego roku. Dopóki mąż mojej koleżanki nie wylądowal w szpitalu z zapaleniem mięśnia sercowego na prawie miesiąc. Z nie doleczonej grypy. Także nie ma z tym żartów , a tak dlugo się wlec...to naprawdę jest coś nie tak... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
Kattko, a jak w ogole sprawa zdrowia Adasia? Ciagle o Was mysle
![]() A co do Twojego chorowania, to ja bym chyba poszla na ostry dyzur, jakbym sie nie mogla dopchac do lekarza normalnie (Boziu, co za porazka ten kraj!). Bo takie powiklania moga wyjsc teraz a moga i po czasie, wiec nie ma co czekac. Rawito, tez sie dolecz, bo nie ma zartow. Kattko, wiadomosci o Michale beda dopiero pod koniec przyszlego tygodnia, wiec czekamy... Ragutki rower supcio ![]() ![]() ![]() Slyszeliscie ostatnia nowine? Grupa mlodziezy cwiczyla jazde w psich zaprzegach i mysliwi ich przepedzili z lasu? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.