|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!!
Mi też ulżyło, bo myślałam, że tylko ja mam takie rączki- pajączki
|
|
|
|
#1142 |
|
BAN stały
|
takkk dokuczja i to bardzo
ja zawsze byłam chuda i nic tego nie zmieni jem dużo i wchodzi mi tylko w brzuszek ehh ![]() ważę 48 kg .... wzrostu mam 1.68 moje wymiary to biust 83 talia 62 biodra 89 ale mieze je w pupie chyba dobrze?? udo w narszerszym miejscu 49 nad kolanem 35 biceps 25 tam gdzie się nosi zegarek 15 |
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Jesteś grubsza ode mnie
|
#1144 |
|
BAN stały
|
mam 18 lat ...
a ha jescze jedno czy to prawda żę po 20 szybcbciej sie tyje?? |
|
|
|
#1145 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam takie myśli
dobrze, że nie jestem sama. Boję się właśnie tego, że jak utyję to będę po prostu gruba, a jak popatrzę na jakąś fotkę nie w lustro, bo w lustrze jakoś tego tak bardzo nie widzę, że jestem taka chuda nie wiem czemu A gdy zobaczę te fotki to sobie myśl "przydałoby się przytyć, przecież jestem chuda!"Aguś mi też wszystkie bransoletki spadają jeszcze nigdy nie miałam takiej która mi by nie spadała Jak miałam zegarki to tata mi dziurki dorabiał żeby było mniejsze na moją rączkę
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
magdaa_j ja też jak patrzę w lustro to nie widzę siebie takiej chudej. Mój facet mi wmawia, że fajnie tak wyglądam, że on nie chciałby abym wyglądała inaczej, bo przecież poznał mnie i pokochał taką jaka jestem. Co z tego jak za chwilę słyszę od kogoś znajomego: "Jakaś Ty chuda", choć wiele osób też mi mówi "Chciałabym być taka chuda jak Ty" (nie wiem co wtedy myśleć, czy to złośliwośc czy komplement??)
anitka12345 ja mam 25 lat i po przekroczeniu 20 nic szybciej nie tyłam. Nawet ciąża i poród mi nie pomógł
|
|
|
|
#1147 |
|
Zadomowienie
|
Mioj facet karze mi jesc zebym przytyla. Czesto przynosi mi lakocie
albo zabiera gdzies na jedzonko
|
#1148 |
|
Przyczajenie
|
Kochana rozumię Ciebie co czujesz mam podobny problem, ponieważ przy wzroście 1,80 cm ważę 54 kg
jednak popatrz na to z innej strony: masz swojego mężczyznę, dla którego jesteś najpiękniejsza na świecie i to się liczy a nie jakaś pani W. ogromnym plusem Twojej przemiany materii jest to, że możesz pochłaniać bezkarnie każdą ilość kalorii możesz wcinać ciacha czipsy czekoladę i i nic się nie martwić! wiesz ile dziewczyn o tym marzy? głowa do góry
|
|
|
|
#1149 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jednak popatrz na to z innej strony: masz swojego mężczyznę, dla którego jesteś najpiękniejsza na świecie i to się liczy a nie jakaś pani W. ogromnym plusem Twojej przemiany materii jest to, że możesz pochłaniać bezkarnie każdą ilość kalorii możesz wcinać ciacha czipsy czekoladę i i nic się nie martwić! wiesz ile dziewczyn o tym marzy? głowa do góry
|
|
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w savyou to łazisz w kr.otuch spodenkach no wiesz ja jestem, chuda i sie tak na imprezy nie ubieram, aha a na innym forum, zalozylas watek, a tam pisalas ze wazysz 51 a nie 48
|
|
|
#1151 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
nie moja wina... ona tego nie rozumieją. Czasem jak zaczynają się komentarze to wymownie patrzę na mojego chłopaka i on wie, że musi zareagować na teksty rodzinki. Ciężkie życie chudzinki...
|
|
|
|
|
#1152 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
może macie ulubiony krój spodni, który maskuje zbyt chude nóżki? |
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupuje na allegro bo w sklepach i miescie nie ma ma mnie, chyba ze oryginalne za 250 zł na ktore mnie nie stac ! na allegro maja peeeełno 34, gdzie tam nawet 32. Nosze oczywiscie mega niskie biodrowki, obcisle w udach i na pupie , a nogawki na dole szersze , by zatuszowac szpare miedzy nogami , ktora jest ogoromna witamy kolejną chudzinę
|
|
|
#1154 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
.Oczywiście powiększenie tarczycy jest znakiem ostrzegawczym i nie należy tego lekceważyć.ALe czy tarczyca się zmniejszyła?Nie.. mimo,że lecze i mimo,że często robie wyniki krwii.(hormony) Cytat:
Z tym,że ja zegarków nie nosze:P Qrcze myślałam,że to ja tylko tak mam.. Ja jak patrze w lustra w domu to nigdy mi się prawie nie wydaje,że jestem chuda.Podobam się sobie.Mówią,że u nas takie jedno lustro to poszerza hehe (mówią to inne - grubsze kobietki)no nie wiem,ale zawsze w nie patrze. Jak pójdę do mojego TŻ to zawsze jak na sebie tam patrze to wydaje mi się,że to ne ja,jakiś taki patyczak stoi.Tak samo w sklepach z ciuchami..w przymierzalniach..Bardzie j się skupiam wtedy na figurze z niedowierzaniem niż na ciuchu który mam przymierzać...Ale akurat tym lustrom nie ufam w ogóle, bo to takie chwyty marketingowe! :P Cytat:
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
Aneth
a czego ja mam się bać jak zawsze są podane wszytskie wymiary ? a jak nie ma to się pytam, pas,talia, biodra nawet udo ile ma to jak tu mozna kupic zle ? wszytskie spodnie mam z allegro i są na mnie IDEALNE tylko za długie
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
ojj widze ze nas tutaj coraz wiecej
hih ![]() Niki, Agus ja tez mam tak ze boje sie ze utyje, ale nie boje sie ze bede za gruba tylko ze wyrosne ze wszystkichswoich malenkich ciuszkow i bede musiala wymienic cala garderobe hehe przeraza mnie to bo bede musiala obrabowac bank hehe a pozatym to dol !!! wazylam juz 46 a dzis sie zwazylam i 45 kurde, gdzie ten kilogram sie schowal !!?!?!: ((
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
girls ! ja mam tak samo, tzn ja sie boje, jak Aneth, kupilam ostatnio spodenki S, kurcze, jakie byly szerokie ! musialam dac do przerobki no ale chyba musze sie odwazyc jak Agus, moze uda mi sie kupic cos fajego? tylko nie mam teraz kasy;( eeh zawsze cooos
|
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
później w domu zmierz jakies swoje które są ci dobre i juz uu moze ten kg gdzies na chwile uciekł co ? a ile ty masz wzrsotu bo znow zapomnialama ja mam moj rekord zyciowy niezle od powrotu z niemiec juz mi 3 przybyło te to juz takiemu chudzielcowi jak mi są obcisłe :P kupiłam kiedys podobne 2 pary tylko obecnie mnie juz nie stac na takie :/ http://www.allegro.pl/item123233160_...drowki_34.html http://www.allegro.pl/item123807602_..._wings_34.html
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia kurde super te spodnie ! ale troche za drogie, ostatnio max sie splukalam
eee musze troche nazbierac ale sa extra !!teraz w Zielonej gorze sie zaczelo winobranie, moj TZ pojechal dzis z mama i bracmi i dzwonil mi ze pelno ciuchow i duzeprzeceny, wiec musze sie wybrac ![]() wzrostu mam 166, 5 waze teraz 45 kg. dokladnych wymiarow nie znam bo nie moge znalezc miary jak znajde to sie zmierz,e bo jeszcze nie podawalam swoich
|
|
|
|
#1160 |
|
Rozeznanie
|
Ja już nie wiem gdzie ja mam kupować spodnie
w dziecięnych nie ma mowy. Oni chyba myślą , że nie ma szczupłych dzieci. Jak pasuje w pasie to jest za krótkie. Jak długość dobra to w pasie za szerokie Tak trudno na mnie spodnie znaleźć |
|
|
|
#1161 |
|
Rozeznanie
|
no to muszę coś wyznać. zawsze byłam chuda i ludzie z politowaniem na mnie patrzyli. nie byłam na nic chora, jadłam i jem do tej pory 'jak słoń'. w zeszłym roku zaczęłam stosować ćwiczenia siłowe i teraz nawet oglądają się za mną na ulicy, a znajomy, który kiedyś stwierdził 'ty chudzielcu', teraz do mnie 'jaka ty seksowna laska'. nie wiem, ile ważę, zdjęcia nie wkleję, ale mogę podać swoje wymiary w cm(obsesja na tym punkcie, zawsze się cieszę, gdy jest o centymetr więcej): 'biceps'-25, nadgarstek-niestety tylko 14,
biust(okrągły, bo wyćwiczony, nie chcę większego)-ok.80(mierzę co miesiąc i tak się 'wacha'), talia-70(nie tłuszcz, tylko 'kaloryfer) biodra-95(sukces, bo kiedyś miałam nawet 79), udo-max. 58, łydka-34. powiem tak, jak chcecie przytyć zdrowo, to naprawdę trzeba stosować ćw. siłowe, ja w dodatku robię rozciągające, bo wysmuklają ciało. kiedyś płakałam, bo tyłka w ogóle nie miałam, teraz nawet tatuś stwierdza' ty to masz taką półkę, jak Serena Williams'. poza tym, jak już się jest w formie, sport to czysta przyjemność- ćwiczę w domu przy głośnej muzyce. żadnego biegania(nie cierpię!), roweru, pływania itp. a z fotek na tym forum muszę przyznać, że wszystkie JESTEŚCIE LASKI I LUDZIE WAM ZAZDROSZCZĄ! jestem koneserką piękna-zarówno męskiego(stąd jestem Ms.Torres) jak i damskiego, więc można mi wierzyć. |
|
|
|
#1162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przed ćwiczeniami ile ważyłaś i przy jakim wzroscie? mozesz tez podac, opisac te ćwicznia moze nam też pomogą
|
|
|
#1163 |
|
Zadomowienie
|
biiibiii jakbys znalazla cos malenkiego w zg na winobraniu dajj znac i namiary gdzie sprzedaja takie malenskie rzeczy
![]() Wiem ze w Hausie sa malenkie XS. mam nawet jedna bluze ktora jest na mnie strasznie dopasowana. mama mi mowi ze jest za mala na mnie jednak ja lubie tak przylegajace ciuszki, lepsze to niz mialo by wisiec jak na wieszaku
|
#1164 |
|
Rozeznanie
|
Ej czy możliwe jest , że mój wzrost stoi w miejscu
Mierzyłam się dwa miesiace temu i mialam 153. A teraz nadal mam tyle czy to możliwe , że stanelam nie chce byc taka niska
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Ms.Torres napisz nam prosimy mniej wiecej jak te swiczenia maja wygladac
i zaczynam od zaraz !!![]() blue_eyesoczywiscie, jak pojade to napewno napisze nie wiem tylko w jaki dzien tygodnia moj TZ bedzie mial wolna chwile jak ty bys cos znalazla to pisz tez koniecznie... a tak wogole to ty z zg albo okolic ?
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to się mylisz, prewni teraz rozniesz juz wolniej,ja od czasu jak skonczylam 15 lat bodajze, urosłam 3-4 cm
|
|
|
#1167 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez mialam tsaki okres, jakos 14 lat mialam kiedy intesywnie roslam bolaly mnie kolana i wszystkie miesnie, potem juz spokojnie, heh teraz mam 166 i juz chyba ne urosne;( |
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Ms Torres ja też proszę o te ćwiczenia
, może i nam pomogą, podziel sie z nami prosimy .Wczoraj mierzyłam rękę w nadgarstku i miałam 13,5 dziś mam 14, niemożliwe żeby mi tam przybyło od wczoraj
|
|
|
|
#1170 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj byłam w New Jorkerze i przymierzałam topy. I o dziwo ikseska była za ciasna
myślałam , że się posikam ze szczescia! Przedtem czasem ikseski były za małe. A eska była idealna ^_^ hihi!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

dobrze, że nie jestem sama. Boję się właśnie tego, że jak utyję to będę po prostu gruba, a jak popatrzę na jakąś fotkę nie w lustro, bo w lustrze jakoś tego tak bardzo nie widzę, że jestem taka chuda nie wiem czemu
A gdy zobaczę te fotki to sobie myśl "przydałoby się przytyć, przecież jestem chuda!"
jeszcze nigdy nie miałam takiej która mi by nie spadała
albo zabiera gdzies na jedzonko 

no wiesz ja jestem, chuda i sie tak na imprezy nie ubieram, aha a na innym forum, zalozylas watek, a tam pisalas ze wazysz 51 a nie 48 

Mierzyłam się dwa miesiace temu i mialam 153. A teraz nadal mam tyle