Mamy czerwcowe 2018 r. - cz. II - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-11-27, 00:08   #1141
aankaa092
Zakorzenienie

Dot.: Mamy czerwcowe 2018 r. - cz. II

Cytat:
Napisane przez natinatka Pokaż wiadomość
Agugus

Misiol masz rację, już w zeszłym roku poczułam zmianę nastawienia do Świąt, a teraz przy dziecku będzie tylko lepiej A co do komputera tatusia to myślę, że dla chwili spokoju będzie skłonny się poświęcić

aankaa092 jest to jakiś pomysł. Pokombinujemy z TŻem, może się uda z tą choinką Moja mama też nie przepada za tymi życzeniami przy opłatku, więc idzie szybciutko, gorzej u teściów
Jeśli chodzi o towarzystwo do zabawy przy macie to jakaś koleżanka na pewno się znajdzie

Dziękuję Wam bardzo za wszystkie opinie. Skonsultuję to jeszcze z TŻem, ale chyba sprawa już przesądzona Wieczorkiem poszukamy jakiejś sensownej maty
U nas też zawsze wypytujemy co dana osoba chciałaby dostać. Ustalamy jakiś budżet i później wspólnie kupujemy prezent z nieco wyższej półki cenowej. Z moim 6-letnim chrześniakiem też nie mam problemów bo kuzynka zawsze podsyła mi listę rzeczy, których Młody aktualnie potrzebuje i zawsze coś z tego sobie wybieram, zawsze jest zadowolony Jedynie z chrześnicą TŻa mamy zawsze problem bo wpadamy do niej zawsze na Mikołaja z niespodzianką. No i ja mam zawsze kłopot z wymyśleniem prezentów dla siebie. Nie dość, że pod choinkę to jeszcze drugi urodzinowy (mam urodziny tuż po Świętach)

Mam nadzieję dziewczyny, że te krwawienia Wam już ustały. Nie wiem co bym zrobiła w razie W, TŻ zaraz pewnie na izbę by mnie wiózł.

Co do paskudnych myśli to sama też zazwyczaj siedząc w domu z nimi walczę. Mimo że ciąża wymarzona i zaplanowana to tak mnóstwo złych rzeczy zaprząta moją głowę, też czasem wariuję. Także jestem z Wami dziewczyny, jakoś damy radę przez to przejść

Tak w ogóle to mówię dobry wieczór w nie najgorszym nastroju i samopoczuciu
To już macie trochę z głowy moja siostra tez zawsze podsyła linki do prezentów i wtedy łatwiej jest coś wybrać
Ja mam urodziny w styczniu i tez mi ciężko coś wymyślać nie wyobraża. Sobie wymyślać prezentów i na urodziny i na święta jednocześnie
Cytat:
Napisane przez _annika_ Pokaż wiadomość
Ale żeście naprodukowały w ten weekend... ledwie nadrobiłam

Ja to cały weekend zwijałem sie z bólu w łożku. Juz sama nie wiem co mnie boli, czy pęcherz czy macica czy jeszcze cos innego. Takie silne skurcze mam, a najgorzej to jak wstaje, siadam albo wykonam jakiś gwałtowny ruch. Na szczęście juz dziś pod wieczor zaczęło troche przechodzić i wracam do świata żywych.

Mam mega dola, ze za mało czasu poświęcam córce. Cały czas sie wyręczam mężem albo dziadkami. A ona sama mowi, ze tak bardzo mnie potrzebuje Jedyne co daje radę to czytam jej bajki w łożku
Nie dziwie ci się i nie powinnaś się obwiniać, tak czasem jest ze przy złym samopoczuciu trzeba zadbać najpierw o siebie.

Mi coś jeździ po żołądku. Byłam na spotkaniu ze znajomymi i jadłyśmy sałatkę, chipsy i pizzę i coś mnie uwiera w zoladku nie mogę przez to zasnac

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ----------

Cytat:
Napisane przez aguchaw1 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! Podczytuje Was od kilku dni i nieśmiało dołączam nazywam się Agnieszka, mam 30lat i to będzie drugi dzidziuś termin z UG 15.06 miło mi będzie z Wami przeżyć ten czas

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Witamy
Pierwsze dziecko wie już o ciąży?

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 06:49   #1142
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguchaw1 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny! Podczytuje Was od kilku dni i nieśmiało dołączam nazywam się Agnieszka, mam 30lat i to będzie drugi dzidziuś termin z UG 15.06 miło mi będzie z Wami przeżyć ten czas

Witaj

A ja się witam w 13 tygodniu jeszcze 8 dno czekania.

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 07:04   #1143
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marmoladkazjablka Pokaż wiadomość
Dziewczyny jaki macie stosunek do domowych detektorów tętna płodu?
Planujecie zakup czy nie?
Ja szczerze mówiąc, planuje zakup. Głównie po to aby ukoić moje skołatanej myśli pomiędzy wizytami.

Ja pomyślalam o tym ze bym chciala ale jakos szybko mi przeszlo..

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ----------

Cytat:
Napisane przez _annika_ Pokaż wiadomość
Ale żeście naprodukowały w ten weekend... ledwie nadrobiłam

Mam mega dola, ze za mało czasu poświęcam córce. Cały czas sie wyręczam mężem albo dziadkami. A ona sama mowi, ze tak bardzo mnie potrzebuje Jedyne co daje radę to czytam jej bajki w łożku
Tez mam 4 latka i jest chory wiec kisniemy razem w domu. 3/4 czasu bawi sie na dywanie wiec ja sie klade obok i sie bawie z nim no i zaczynam ostro tlumaczyc dlaczego nie moge go podnieść dlaczego czasem musze sie wyprostowac odpoczac czy cos mam 6cy na przygotowanie go a wiem ze bedzie przezywal. Teraz jest juz oswojony ale na poczatku mowil ze nikogo niechce w domu a dziecko mozemy komus oddac jak wyjdzie z brzucha. Dopiero ponysl z lozkiem pietrowym mu sie spodobal, zapewnienie ze te zabawki sa jego ktore ma i dzidzie nie bawia sie lego bo sa male elementu wiec tylko jakies zabawki dla maluszkow pozyczymy rodzenstwu go przekonuje. Najlepsze jest to ze Filip dzieli sie zabawkami a tu wyszlo jakie mysli.ma 4 latek widzac kolegow, kuzynow z mlodszym rodzenstwem

Stary 2017-11-27, 07:36   #1144
pacia91
Wtajemniczenie

Właśnie przeżyłam najdłuższe i najgorsze 30 min podczas dotychczasowej ciąży - jazda zatłoczonym autobusem to nie dla mnie. Pomimo tego, że siedziałam to myślałam, że zaraz zwymiotuje na tych wszystkich ludzi dookoła mnie

Dzisiaj po tygodniu bycia bez samochodu w końcu go odbiorę ale coś czuję, że najgorsze przede mną. Z pracy do serwisu mam ponad godzinę jazdy dwoma autobusami i tramwajem
Stary 2017-11-27, 07:44   #1145
aaby
Zakorzenienie

Bry poniedziałkowo! Oczywiście znad kawki, jakżeby inaczej, tylko tym razem z domku
Zawiozłam małą do babci, wróciłam do domku, zrobiłam sobie śniadanko, kawkę, i niedługo wybieram się na UG
Mam być po 9.00, ale UG będę miała w szpitalu i procedura jest taka że najpierw siedzę w kolejce na pobranie krwi, potem w kolejce na usg, potem w kolejce do genetyka. Babka przez telefon powiedziała, żebym zarezerwowała sobie 3-4h A jeszcze mam pół godziny samochodem w jedną stronę, więc może wrócę na obiad
Ale może dokończę w końcu książkę...

Nie śpię od 4.30. Nie będę mówić co mi się śniło, bo po co Już zdążyło mnie w nocy przeczyścić i czuję, że to nie koniec.
Ech... oby już było po. I oby było dobrze

edyta, Feliska - kciuki za wizyty!
Fiole, tylko 8! A dopiero co było 15 Niech leci!
annika, doskonale Cię rozumiem Nadrobicie jeszcze wspólny czas

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 07:44   #1146
tanzanka
Zadomowienie

Pacia, pozdrawiam z takiego miejsca codziennie minimum 2h tak spędzam... ale siadam bez skrupułów.

Dzień dobry!
Fiole, nim się obejrzysz będzie wszystko jasne
Ja wczoraj byłam biegać z Mama! To taki truchcik, ale ponad 5km zrobiłyśmy. Sama nie wiem jak! W tygodniu brak czasu. Wieczorem były u mnie dwie przyjaciółki z psami, jedna jeszcze śpi w dużym pokoju z psem, a my z TZ już w obowiązkach.
Środa już tak blisko

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tanzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 08:01   #1147
ladyroses
Zakorzenienie

Dzień dobry wszystkim! Powodzenia na wizytach

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ----------

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Bry poniedziałkowo! Oczywiście znad kawki, jakżeby inaczej, tylko tym razem z domku
Zawiozłam małą do babci, wróciłam do domku, zrobiłam sobie śniadanko, kawkę, i niedługo wybieram się na UG
Mam być po 9.00, ale UG będę miała w szpitalu i procedura jest taka że najpierw siedzę w kolejce na pobranie krwi, potem w kolejce na usg, potem w kolejce do genetyka. Babka przez telefon powiedziała, żebym zarezerwowała sobie 3-4h A jeszcze mam pół godziny samochodem w jedną stronę, więc może wrócę na obiad
Ale może dokończę w końcu książkę...

Nie śpię od 4.30. Nie będę mówić co mi się śniło, bo po co Już zdążyło mnie w nocy przeczyścić i czuję, że to nie koniec.
Ech... oby już było po. I oby było dobrze

edyta, Feliska - kciuki za wizyty!
Fiole, tylko 8! A dopiero co było 15 Niech leci!
annika, doskonale Cię rozumiem Nadrobicie jeszcze wspólny czas

Aaby masz te usg darmowe? Mam nadzieję, że chociaż tyle bo tyle czekać szok.
Powodzenia, czekamy na zdjęcia maleństwa

---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

Cytat:
Napisane przez fioleciasto Pokaż wiadomość
Witaj

A ja się witam w 13 tygodniu jeszcze 8 dno czekania.

Hej fiole
Nie wiesz czy 8, może w piątek już będą wyniki?

ladyroses jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 08:02   #1148
agugus90
Zadomowienie

A ja się witam z łóżka
Od sobotniego obiadu biegunka, myślałam, że po surowce lub domowym gyrosie (bez żadnego sosu, tylko przyprawy), ale wczoraj jeszcze też mnie trzymało, także TZ pobiegł do apteki, po bezpieczne leki. Na noc chciałam wziąć jedna smecte, ale ją zwymiotowalam. Także 13 tydzień nie rozpoczął się jakoś za fajnie. Dzisiaj dzwoniłam do szkoły, że nie przychodzę, zwłaszcza że jutro badania i boję się że będę musiała zeslizgiwac się i biec do toalety w trakcie

Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy

agugus90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 08:26   #1149
Agnessssa
Rozeznanie

Witam się i ja

Powodzenia wszystkim na dzisiejszych wizytach, kciuki zaciśnięte

Ja wczoraj miałam gości i znowu brak czasu. Ja zwariuje bo codziennie ktoś, coś

Młody jeszcze spi, a ja już poleguje i od nowa zaczyna się Polska ludowa 😂 Ciekawi mnie ile na PAPPe będę czekac, bo w sumie zrobilam, ale nie wiem teraz ile czasu poświęcić bo zapomniałam się spytać skleroza ze mnie 🤣
Stary 2017-11-27, 08:27   #1150
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
Witam się i ja

Powodzenia wszystkim na dzisiejszych wizytach, kciuki zaciśnięte

Ja wczoraj miałam gości i znowu brak czasu. Ja zwariuje bo codziennie ktoś, coś

Młody jeszcze spi, a ja już poleguje i od nowa zaczyna się Polska ludowa Ciekawi mnie ile na PAPPe będę czekac, bo w sumie zrobilam, ale nie wiem teraz ile czasu poświęcić bo zapomniałam się spytać skleroza ze mnie 🤣
Mi powiedzieli, że wyniki do 2 tygodni, ale na mailu miałam je już na 4 dzień.

Stary 2017-11-27, 08:35   #1151
fioleciasto
Zakorzenienie

lady, to prawda, ale wolę się nastawić na dłuższe czekanie. Poza tym też wiem, że sam wynik bez usg mnie nie uspokoi całkowicie. Więc 8 dni! Gorzej jak wyniki będą jeszcze 1-3 dni później, bo tak też może być.

Feliska, aby :kciuk:

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

I jeszcze Edyta

Stary 2017-11-27, 08:41   #1152
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
lady, to prawda, ale wolę się nastawić na dłuższe czekanie. Poza tym też wiem, że sam wynik bez usg mnie nie uspokoi całkowicie. Więc 8 dni! Gorzej jak wyniki będą jeszcze 1-3 dni później, bo tak też może być.

Feliska, aby :kciuk:

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

I jeszcze Edyta
A te wyniki to będzie też takie prawdopodobieństwo jak przy pappa czyli np 1:20000 czy 100% pewności?

Poza tym jak to tyle pieniędzy kosztuje to chyba musi być pewność i bez usg

Już niedużo zostało, szybko zleci

Stary 2017-11-27, 08:45   #1153
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladyroses Pokaż wiadomość
A te wyniki to będzie też takie prawdopodobieństwo jak przy pappa czyli np 1:20000 czy 100% pewności?

Poza tym jak to tyle pieniędzy kosztuje to chyba musi być pewność i bez usg

Już niedużo zostało, szybko zleci

Wyniki są podawane również jako prawdopodobieństwo, bo nikt nigdy pewności nie da. Tylko taki wynik 1:2000000 to praktycznie na 100% dziecko zdrowe, bo tutaj jest naprawdę mała możliwość pomyłki. A np. jeśli chodzi o dodatkowy chromosom (w przypadku zespołu downa) to po prostu jeśli go znajdą w dna dziecka masz wynik np. 1:1,23 czyli właściwie na 100% dziecko chore, no bo chromosom znaleziony.

Wiec wyniki dają prawie 100% pewności, ale tylko jeśli chodzi o choroby genetyczne, dlatego mówię, że potrzebuje jeszcze usg. Nasz dzidziuś może mieć poważnie chore serce, obrzeki, złe przepływy itd. i to nie wyjdzie w genach jeśli to problem po prostu rozwojowy. To wszystko jest naprawdę złożone i tylko obie rzeczy dadzą mi spokój (lub też nie).

Stary 2017-11-27, 08:52   #1154
aankaa092
Zakorzenienie

Aaby, Edyta i feliska trzymam kciuki za badania

Witam się, wczoraj zasnęłam dopiero po północy przez pełny żołądek. Tam to jest jak się pojedzie na imprezę powiem wam, ze będąc na wątku ślubnym 2 lata nie spodziewałam się ze tak się zzyjemy z dziewczynami z lubelskiego, a jednak

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2017-11-27, 08:52   #1155
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:
Wyniki są podawane również jako prawdopodobieństwo, bo nikt nigdy pewności nie da. Tylko taki wynik 1:2000000 to praktycznie na 100% dziecko zdrowe, bo tutaj jest naprawdę mała możliwość pomyłki. A np. jeśli chodzi o dodatkowy chromosom (w przypadku zespołu downa) to po prostu jeśli go znajdą w dna dziecka masz wynik np. 1:1,23 czyli właściwie na 100% dziecko chore, no bo chromosom znaleziony.

Wiec wyniki dają prawie 100% pewności, ale tylko jeśli chodzi o choroby genetyczne, dlatego mówię, że potrzebuje jeszcze usg. Nasz dzidziuś może mieć poważnie chore serce, obrzeki, złe przepływy itd. i to nie wyjdzie w genach jeśli to problem po prostu rozwojowy. To wszystko jest naprawdę złożone i tylko obie rzeczy dadzą mi spokój (lub też nie).
Ok, już rozumiem. Dziękuję za wytłumaczenie

Trzymamy wszyscy tutaj mocne kciuki za Was! Żeby wszystko wyszło dobrze i żebyś mogła odetchnąć z ulgą i z całych sił cieszyć się tą ciążą

Stary 2017-11-27, 08:54   #1156
fioleciasto
Zakorzenienie

lady kochana jestes, zreszta wszystkie jestescie Lżej się czeka, gdy ma sie z kim

Stary 2017-11-27, 08:56   #1157
Feliska
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Dziś będziemy podglądać naszą małą kaczuszkę, ale fajnie !
A no i witam się w 10 tc czas leci...

Fiole już połowa czekania za Wami, zobacz, jakoś leci

marmoladka ja nie planuję kupna detektora dla mnie to zbędny wydatek i przysparza tylko dodatkowych nerwów, jak ciężko znaleźć tętno

Inne dziewczyny, które mają dziś wizyty - kciukaski!
Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 08:57   #1158
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:

To na pewno. Dziękuje ze wytłumaczyłas, bo sama zastanawiałam się jak to będzie z wynikami, jak będą podane. Caly czas trzymam kciuki za to by wszystko wyszło Ok
Na twoje wyniki czekam znacznie bardziej niż na swoje.

~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
Stary 2017-11-27, 09:02   #1159
Olanzapinka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny jaki macie stosunek do domowych detektorów tętna płodu?
Planujecie zakup czy nie?
Ja szczerze mówiąc, planuje zakup. Głównie po to aby ukoić moje skołatanej myśli pomiędzy wizytami.

Ja się poważnie zastanawiałam nad zakupem. Po poprzednich przejściach jestem mega zestresowana ciążą. Ale z drugiej strony tak jak dziewczyny pisały nie tak łatwo znaleźć to tętno, dopiero po 10 tygodniu jest to możliwe a około 18 już czuć ruchy więc tak naprawdę to na dwa miesiące gadżet. No i jakiego musiałabym mieć pecha żeby po raz drugi się stało to samo co ostatnio.... Więc chyba jednak odpuszczam chociaż z ciężkim sercem

Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach
Olanzapinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 09:03   #1160
marmoladkazjablka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agugus90 Pokaż wiadomość
A ja się witam z łóżka
Od sobotniego obiadu biegunka, myślałam, że po surowce lub domowym gyrosie (bez żadnego sosu, tylko przyprawy), ale wczoraj jeszcze też mnie trzymało, także TZ pobiegł do apteki, po bezpieczne leki. Na noc chciałam wziąć jedna smecte, ale ją zwymiotowalam. Także 13 tydzień nie rozpoczął się jakoś za fajnie. Dzisiaj dzwoniłam do szkoły, że nie przychodzę, zwłaszcza że jutro badania i boję się że będę musiała zeslizgiwac się i biec do toalety w trakcie

Dzięki Dziewczyny za słowa otuchy

Ja miałam 2 razy w ciąży taką biegunkę, że poprostu woda ze mnie leciała. Ale podejrzewam,że to po ostrych rzeczach, które jadłam. Więc teraz już unikam takich mocno pikantnych. U mnie obyło się bez leków, ale też się strachu najadłam

marmoladkazjablka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 09:03   #1161
lina84
Rozeznanie

Hey kochane, oczywiście 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Jakoś przeżyłam urodzinowy weekend syna, dałam radę, tylko mąż musiał kroić tort.
Najważniejsze że młody zadowolony.
Teraz muszę pomyśleć o prezentach świątecznych, chyba pozamawiam fotoksiazki i kalendarze, bo to zawsze cieszy rodzinkę.

lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 09:07   #1162
agugus90
Zadomowienie

Cytat:
Ja miałam 2 razy w ciąży taką biegunkę, że poprostu woda ze mnie leciała. Ale podejrzewam,że to po ostrych rzeczach, które jadłam. Więc teraz już unikam takich mocno pikantnych. U mnie obyło się bez leków, ale też się strachu najadłam

U mnie to elektrolity i syrop z jagód, przy wodzie i chrupkach/biszkoptach jest ok, może po glodowce dojdę do siebie

agugus90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 09:10   #1163
Guerka
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Ogromne kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja nadal w łóżku, nie potrafię się zebrać. Leżę i myślę co szybkiego na obiad zrobić zeby sie nie nameczyc i zeby móc sobie dziś mega poleniuchowac z książką albo filmem.

Wysłane z mojego LG-K420 przy użyciu Tapatalka
Stary 2017-11-27, 09:11   #1164
freddy296
Wtajemniczenie

Hello witam juz z domu. Pierwszy dzień na wolnym. Ale jeszcze musze do pracy podskoczyc po bon do Rosmana. Mamy takie dla dzieci na Mikołajki. Kiedyś były paczki a teraz sobie wymyślili bony do Rosmana na 100 zł. Ja to wymieniam na gotowke u brata i dam synowi do skarbonki bo generalnie nie lubie rosmana i bardzo rzadko tam bywam.
Cytat:
Napisane przez lina84 Pokaż wiadomość
Hey kochane, oczywiście 3mam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Jakoś przeżyłam urodzinowy weekend syna, dałam radę, tylko mąż musiał kroić tort.
Najważniejsze że młody zadowolony.
Teraz muszę pomyśleć o prezentach świątecznych, chyba pozamawiam fotoksiazki i kalendarze, bo to zawsze cieszy rodzinkę.

Tez mam plan Tztowi zrobix fotoksiazke. Rok temu mu pierwszy raz taka zrobilam to wzruszony był nie spodziewał się ze takie rzeczy można robić

Syn chce podświetlana klawiaturę i myszkę do komputera wiec juz mam upatrzylam tylko kupić.

Wigilię robie u siebie wiec pewnie każdemu jakiś drobiazg zrobię. Pewnie jakiś kosmetyk a dzieciom paczki porobie.

Oczywiście trzymam kciuki za wasze kolejne wizyty!!

Stary 2017-11-27, 09:29   #1165
Feliska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość
Hello witam juz z domu. Pierwszy dzień na wolnym. Ale jeszcze musze do pracy podskoczyc po bon do Rosmana. Mamy takie dla dzieci na Mikołajki. Kiedyś były paczki a teraz sobie wymyślili bony do Rosmana na 100 zł. Ja to wymieniam na gotowke u brata i dam synowi do skarbonki bo generalnie nie lubie rosmana i bardzo rzadko tam bywam. Tez mam plan Tztowi zrobix fotoksiazke. Rok temu mu pierwszy raz taka zrobilam to wzruszony był nie spodziewał się ze takie rzeczy można robić
jak można nie lubić rossmana?

Mam do Was dziewczyny takie śmieszne pytanie - czy za każdym razem jak chodzicie do gina to się golicie w miejscach intymnych? Czy Wam nie zależy?
Feliska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-11-27, 09:30   #1166
pacia91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Feliska Pokaż wiadomość

Mam do Was dziewczyny takie śmieszne pytanie - czy za każdym razem jak chodzicie do gina to się golicie w miejscach intymnych? Czy Wam nie zależy?
Ja zawsze staram się być tam ogolona
Stary 2017-11-27, 09:34   #1167
Guerka
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja sie gole, ale nie ze wzgledu na gina tylko regularnie i czasami wychodzi ze mam tam wiecej włosków czasami mniej, juz sie zastanawiam jak ja to bede robić z wielkim brzuchem??

Stary 2017-11-27, 09:34   #1168
ladyroses
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się zawsze gole ale czasem mam 2-3 dniowy odrost

Stary 2017-11-27, 09:35   #1169
pacia91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Guerka Pokaż wiadomość
Ja sie gole, ale nie ze wzgledu na gina tylko regularnie i czasami wychodzi ze mam tam wiecej włosków czasami mniej, juz sie zastanawiam jak ja to bede robić z wielkim brzuchem??

Też się nad tym zastanawiam przed ciążą się śmiałam do męża, że on to będzie musiał robić
Stary 2017-11-27, 09:37   #1170
lina84
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez freddy296 Pokaż wiadomość
Hello witam juz z domu. Pierwszy dzień na wolnym. Ale jeszcze musze do pracy podskoczyc po bon do Rosmana. Mamy takie dla dzieci na Mikołajki. Kiedyś były paczki a teraz sobie wymyślili bony do Rosmana na 100 zł. Ja to wymieniam na gotowke u brata i dam synowi do skarbonki bo generalnie nie lubie rosmana i bardzo rzadko tam bywam. Tez mam plan Tztowi zrobix fotoksiazke. Rok temu mu pierwszy raz taka zrobilam to wzruszony był nie spodziewał się ze takie rzeczy można robić

Syn chce podświetlana klawiaturę i myszkę do komputera wiec juz mam upatrzylam tylko kupić.

Wigilię robie u siebie wiec pewnie każdemu jakiś drobiazg zrobię. Pewnie jakiś kosmetyk a dzieciom paczki porobie.

Oczywiście trzymam kciuki za wasze kolejne wizyty!!

Ja bym wolała bon, bo u męża w pracy to paczka słodyczy i jest to wielki bezsens dla mnie. Tym bardziej że moje dziecko nie jest jakimś wielkim fanem. Jedynie co to zainteresowany jest kalendarzem adwentowym.

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Napisane przez pacia91 Pokaż wiadomość
Ja zawsze staram się być tam ogolona
Ja też

lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości