Dobry fryzjer-Bia³ystok - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mie¶cie? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejd¼ i znajd¼ dobrego fryzjera, poleæ w³asnego.

Poka¿ wyniki sondy: .
. 0 0%
. 0 0%
G³osuj±cy: 0. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2012-03-10, 08:57   #1141
joie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 287
Dot.: Dobry fryzjer-Bia³ystok

Cytat:
Napisane przez dancer91 Poka¿ wiadomo¶æ
To ¶wietnie, je¶li bêdê potrzebowa³a strzy¿enia na pewno siê tam wybiorê Zadzwoni³am dzi¶ do Bell Capelli i niestety dowiedzia³am siê, ¿e nie wykonuj± dekoloryzacji :-(
Mo¿ecie mi kogo¶ poleciæ ?
hej a ile mniej wiêcej kosztuje ¶ciêcie u tej s³ynnej Agnieszki ?
Stary 2012-03-10, 13:52   #1142
moooniaaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 600

Cytat:
To ¶wietnie, je¶li bêdê potrzebowa³a strzy¿enia na pewno siê tam wybiorê Zadzwoni³am dzi¶ do Bell Capelli i niestety dowiedzia³am siê, ¿e nie wykonuj± dekoloryzacji :-(
Mo¿ecie mi kogo¶ poleciæ ?
Mo¿e Emilka?

Cytat:
Napisane przez joie Poka¿ wiadomo¶æ
hej a ile mniej wiêcej kosztuje ¶ciêcie u tej s³ynnej Agnieszki ?
Ja mam d³ugie w³osy, ponad 70cm. i 45z³. Ale zawsze dajê równo 50z³.
moooniaaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-10, 19:06   #1143
dancer91
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 22

I pewnie tak bêdê musia³a zrobiæ, chocia¿ jak siê dowiedzia³am za dekoloryzacjê i farbowanie bêdê musia³a zap³aciæ 200 z³ to za³amka Ale có¿ trzeba zbieraæ i umawiaæ siê do Emilki.
dancer91 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-11, 13:44   #1144
Remedios_Buendia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 352

Hej! Czy mo¿e która¶ z Was by³a ostatnio w Ambasadzie Urody i jest w stanie poleciæ mi jak±¶ fryzjerkê stamt±d?
Ewentualnie jakiego¶ innego fryzjera z okolicy Dziesiêcin, b±d¼ centrum, który nie bra³by 70 z³ za ¶ciêcie?
Atelier jest piekielnie drogie, a Bell Capelli, które równie¿ czêsto siê tu przewija jest na drugim koñcu miasta
Remedios_Buendia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-22, 09:19   #1145
dancer91
Przyczajenie

By³am wczoraj w Atelier u Dominiki na strzy¿eniu. Jak zawsze wysz³am bardzo zadowolona. Jakby kto¶ chcia³ siê tam wybraæ to strzy¿enie d³ugich w³osów kosztuje 60 z³ z myciem i modelowaniem, 50 z³ bez mycia
Stary 2012-03-23, 08:40   #1146
xxbiankaoo
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 392

Zawsze mnie dziwi³o, ¿e takie uslugi jak "mycie" czy "modelowanie" jest dodatkowo p³atne. Przeciez logiczne, ze po scieciu wlosow nie wyjdzies z mokra g³ow±,wiec nie wiem jaki jest cel opisywanie tego jako dodatkowej us³ugi .
xxbiankaoo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-23, 11:23   #1147
dancer91
Przyczajenie

Te¿ tego nie rozumiem i nie umiem sobie wyobraziæ. Takie urozmaicenie w cenniku ;|
Stary 2012-03-23, 18:50   #1148
edzia09
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 102

Cytat:
By³am wczoraj w Atelier u Dominiki na strzy¿eniu. Jak zawsze wysz³am bardzo zadowolona. Jakby kto¶ chcia³ siê tam wybraæ to strzy¿enie d³ugich w³osów kosztuje 60 z³ z myciem i modelowaniem, 50 z³ bez mycia
A d³ugo trzeba czekaæ na wizytê? U Agnieszki w Bell Capelli maj± wolne terminy za 2 tygodnie dopiero.
edzia09 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-23, 20:27   #1149
kosmitka26
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

By³am dzis na metamorfozach w :altelier" Emili dyryndy w Bia³ymstoku. Sciêcie i farbowanie ok ale .... kosmetyczka ktora tam jest to najgorsza kosmetyczka jaka spotka³am! Zrobila mi z naturalnych brwi -brwi ciemne jak u starej baby! Koszmar! Pozatym na stronie i jak dzwonilam poinformowano mnie ze w sklad metamorfozy (300 zl) wchodzi: fryzura-sciecie +kolor + makijaz + stylizacja brwi. Jak sie na miejscu okazalo za hmmm"stylizacje brwi" trzeba bylo doplacac.Ja pytam sie za co??? Komedia! Nigdy wiecej tam nie pojde.
kosmitka26 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-23, 21:02   #1150
dancer91
Przyczajenie

Mi pasowa³y tylko konkretne dni i godziny to do Dominiki tydzieñ nieca³y.
Stary 2012-03-24, 08:12   #1151
xxbiankaoo
Raczkowanie

Fajnie, ze Dominika wrocila Chodzi³abym do niej, gdyby zmienili farby na Loreal'a
Stary 2012-03-26, 19:39   #1152
Blondinbella
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 401

Polecam Salon Fryzjersko kosmetyczny Framesi na ul. Jana Paw³a II
Blondinbella jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-26, 23:21   #1153
Justyna888
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8

Hej w ostatni± sobotê by³am w Studio B na ul Rocha, u p. B³a¿eja, który wcze¶niej pracowa³ w Kameleonie ( z tego co tu na forum wyczyta³am ). Mam krêcone ciemne w³osy, na których w zesz³ym roku i rok wcze¶niej fryzjerki wy¿ywa³y siê wod± 12% pesemka i ombre hair... . Oczywi¶cie ombre hair i tak nie wysz³o takie jak mia³o byæ ech a w³osy siano i s³aby skrêt loków... wygl±d w³osy mimo ¿e d³ugie to bez jakiego kolwiek zachwytu.... chyba ¿e po lokach z prostownicy . Przejd¼my do opinni. Na pocz±tku zdziwi³a mnie mi³a i lu¼na atmosfera w salonie... zazwyczaj gdy szef pracuje z podw³adnymi czuæ w powietrzu pod przykrywk± u¶miechu stres ... czêsto te¿ w³a¶ciciel jest inaczej ubrany ni¿ pracownicy, aby nikt go nie pomyli³ z "pospolitym ruszeniem", a co mnie ju¿ najbardziej wkurza pokazuje przy klientach swoj± wy¿szo¶æ poni¿aj±c pracowników ... Tutaj nic takiego nie mia³o miejsca p. B³a¿ej by³ ubrany w tak± sam± koszulkê jak dwie dziewczynki pracuj±ce razem z nim, wszyscy nawzajem u¿ywali w stosunku do siebie s³ów proszê i dziêkujê... nie by³o ¿adnych uszczypliwo¶ci... mi³o sympatycznie, bez nadêci± ±³ czy ê³ ... szczerze mówi±c zamurowa³o mnie... sama bym sie zatrudni³a w takim miejscu hihihihi Przejdzmy do p. B³a¿eja... otó¿ nie próbowa³ wcisn±æ mi rudo¶ci tylko dla tego ¿e mam piwne oczy .... nie cierpie czerwono¶ci na w³osach. Nie krytykowa³ ani mego naturalnego koloru w³osów, ani tego jak kto¶ wcze¶niej mnie ¶ci±³, ani stopnia zniszczenia moich w³osów. Je¶li wiecie o czym mówie ... czasami mo¿na us³yszeæ od razu po usadowieniu siê we foteliku... o Bo¿e jakie zniszczone, a kto Pani± tak ¶ci±³, a ten Pani kolor w³osów (naturalny) w ogóle do Pani nie pasuje .... ogólnie ¶rednio fajnie sie tego s³ucha.... W tym wypadku powiedzia³am panu, ¿e chcia³abym jednak te ombre hair w koñcu do¶wiadczyæ na w³osach, a on... Dobra³ kolor tak aby nie by³o za bardzo widaæ odrostów, zamiast niszczyæ mi w³osy kolejnymi pasemkami skorzysta³ z tych które ju¿ mia³am na w³osach ( powyci±ga³ pasma tak jak do balejage w sreberka i w maskê zamiast w rozja¶niacz !!!) na resztê w³osów po³o¿y³ mi farbê w podobnym kolorze do moich naturalnych w³osków ... pó¼niej ¶ci±³ mi zniszczone koñcówki tyle ile sie umówili¶my i podci±³ po wierzchu aby mi siê uk³ada³y loki. Jestem zadowolona z koloru i efektu... w³osy wygl±daj± zdrowo a nie tanio jak do tej pory... ombre hair jest subtelne a nie nachalne i zó³te. Za ca³o¶æ zap³aci³am 170 z³ tak¿e nie majatek bior±c pod uwagê ¿e mia³am d³ugie w³osy... teraz ciut krótsze przy okazji nikt na chama nie próbowa³ mi wcisn±æ profesjonalnych kosmetyków do kupienia ( uwa¿am ¿e s± dobre i u¿ywam je w domku, ale nie lubie, gdy kto¶ co¶ próbuje mi wepchn±æ). A na odchodne dosta³am w prezencie b³yszczyk z L'oreala, który w drogerii kosztuje 30 z³. A na wizytê czeka³am tydzieñ bo zale¿a³o mi na sobocie Na pewno tam jeszcze wrócê
Justyna888 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-03-27, 09:24   #1154
xxbiankaoo
Raczkowanie

B³azej jest dobrym fryzjerem A jak z cennikiem u niego? Rozumiem, ze Ty zaplacilas 170 z³, ale jak to sie ma do roznych dlugosci wlosow? Pracuje na Loreal ?
Stary 2012-03-27, 10:51   #1155
Justyna888
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 8

B³a¿ej pracuje na L'oreal . Za ¶ciecie farbowanie ale nie zwyk³e farbowanie + zabawy z mask± i sreberkami w miêdzy czasie farbowania; za w³osy do "cycuszków" za p³aci³am 170 z³. teraz mam za ramiona bo mia³am masakre na koñcówkach ... koñcówki to siê nazywa³o ale by³o d³ugie na ok 10 cm
Justyna888 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-02, 11:24   #1156
la figa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 679

dlaczego ktos niepoprawnie nazwal salon "Bell Capelli"? przypuszczam, ze chodzilo o jezyk wloski, ale wtedy to sie pisze.. "Capelli belli" lol.. mniejsza o to uwielbiam przejazdzke bstokiem i podziwianie takich bledow jezykowych

jednak ja nie o tym.. szukam fryzjera, ktory wie, ze centymetr to centrymetr a nie piec, i nie sugerujac sie dlugoscia wlosow (do pasa) nie kaze mi wybulic 80zl za podciecie. chcialabym podciac warstwy bo wlosy mam niestety cieniowane. nie mam zaufania do fryzjerow sama scinam najdluzsze wlosy
Stary 2012-04-02, 17:45   #1157
Dalenka
Przyczajenie

WYbierz siê do zdz na ¶wiêtojañskiej, najlepiej w weekend. wtedy s± zajêcia pod nadzorem P.Ma³gorzaty. Ona dopilnuje wszystkiego, jest ¶wietnym fryzjerem z wieloletnim do¶wiadczeniem. Nie pomyl nauczycielki, bo reszta nie jest tak ¶wietna w praktyce.
Dalenka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-15, 22:40   #1158
lewa102
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 205

Hej dziewczyny, po przeczytaniu watku zamierzam sie wybrac do p. Emilii z Atelier. Mam tylko pytanie ile teraz u niej kosztuje ¶ciêcie i czy jak zadzwonie i sie umowie konkretnie do niej to ona mnie bedzie scinac? czy moga mi dac jakas inna?
lewa102 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-16, 09:31   #1159
dancer91
Przyczajenie

Tu masz cennik http://www.atelierhbf.pl/cennik.html
Tak je¶li zadzwonisz i chcesz siê omówiæ do Emilki to ona siê Tob± zajmie

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-16, 15:15   #1160
lewa102
Raczkowanie

Cytat:
Tu masz cennik http://www.atelierhbf.pl/cennik.html
Tak je¶li zadzwonisz i chcesz siê omówiæ do Emilki to ona siê Tob± zajmie

Dzieki
Stary 2012-04-17, 08:12   #1161
ulamisiula
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 97

Cytat:
Napisane przez la figa Poka¿ wiadomo¶æ
dlaczego ktos niepoprawnie nazwal salon "Bell Capelli"? przypuszczam, ze chodzilo o jezyk wloski, ale wtedy to sie pisze.. "Capelli belli" lol.. mniejsza o to uwielbiam przejazdzke bstokiem i podziwianie takich bledow jezykowych

jednak ja nie o tym.. szukam fryzjera, ktory wie, ze centymetr to centrymetr a nie piec, i nie sugerujac sie dlugoscia wlosow (do pasa) nie kaze mi wybulic 80zl za podciecie. chcialabym podciac warstwy bo wlosy mam niestety cieniowane. nie mam zaufania do fryzjerow sama scinam najdluzsze wlosy
polecam salon Capri i pani±Ewelinê.Ja równie¿ mam w³osy do pasa , czasem d³u¿sze i jak chcê by podcie³a 5 cm to jest 5 a nie 10.Cenowo te¿ super.
ulamisiula jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-17, 20:49   #1162
xxbiankaoo
Raczkowanie

A jak cenowo u Blazeja ?
Stary 2012-04-19, 14:26   #1163
lewa102
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xxbiankaoo Poka¿ wiadomo¶æ
A jak cenowo u Blazeja ?
tez jestem ciekawa
Stary 2012-04-19, 17:09   #1164
silent_wishper
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 53

Niestety zawiod³am siê na Bell capelli. Pani Agnieszka fatalnie mnie ostrzyg³a, w³osy w ogóle siê nie uk³adaj±, ka¿dy w swoj± stronê, s± postrzêpione a mia³y fajnie siê uk³adaæ. Spodziewa³am siê czego¶ wiêcej za 45 z³. Nie polecam.
Stary 2012-04-19, 21:35   #1165
niuniaaa86
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 428

Cytat:
Napisane przez silent_wishper Poka¿ wiadomo¶æ
Niestety zawiod³am siê na Bell capelli. Pani Agnieszka fatalnie mnie ostrzyg³a, w³osy w ogóle siê nie uk³adaj±, ka¿dy w swoj± stronê, s± postrzêpione a mia³y fajnie siê uk³adaæ. Spodziewa³am siê czego¶ wiêcej za 45 z³. Nie polecam.
W takim razie nie jestem jedyn± osob±, której nie przypad³a do gustu wychwalana Pani Agnieszka

http://www.suwaczki.com/tickers/bfaregz2gb8h75rh.png

Yummy Mummy

niuniaaa86 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-26, 08:54   #1166
Martu2
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 9

Studio b na Rocha to wielkie rozczarowanie.
W³osy nie chc± siê uk³adaæ po strzy¿eniu. Fryzura bez polotu na pewno niewarta swojej ceny. Szukam dalej.
Martu2 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-26, 15:00   #1167
xxbiankaoo
Raczkowanie

Mo¿e Ty nam w takim razie powiesz jak wygl±da cennik i B³a¿eja?
Stary 2012-04-26, 15:49   #1168
spacja_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 297

Cytat:
Napisane przez niuniaaa86 Poka¿ wiadomo¶æ
W takim razie nie jestem jedyn± osob±, której nie przypad³a do gustu wychwalana Pani Agnieszka
Ja te¿ posz³am tam kierowana opiniami wiza¿anek, a po wizycie rozczarowanie. I nie potrafi³a dobrze obci±æ mi grzywki
spacja_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-26, 19:19   #1169
MalinowaRozkosz
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 51

A kogo polecacie je¶li chodzi o ombre hair kolorowe? Oczywi¶cie chcialabym ¿eby cena te¿ by³a ptzystêpna
MalinowaRozkosz jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2012-04-27, 16:31   #1170
joie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 287

Cytat:
Napisane przez xxbiankaoo Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿e Ty nam w takim razie powiesz jak wygl±da cennik i B³a¿eja?
Ja by³am na ¶ciêciu u B³a¿eja i zap³aci³am 60 z³. Mam w³osy za ramiona

Nowe w±tki na forum Dobry fryzjer

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2020-08-11 11:23:39

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.