![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3
Cytat:
![]() Jelsi jest pasażerem to można ją wysadzić i samemu normalnie zaparkować ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1142 |
Wtajemniczenie
|
Jak daleko musi byc lozeczko od lozka rodzica gdy montuje sie monitor odechu? Ktos, cos? Sq?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno nie może dotykać łóżka to na 100% i wydaje mi się że takie info powinno znaleźć się w instrukcji ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Rozeznanie
|
Chyba doszliśmy w końcu to porozumienia z imieniem. Będzie Martynka, będziemy mieli mała Martynkę
![]() ![]() A co do monitora oddechu... U nas chyba sobie odpuścimy. Szukam niani z kamerą na Aliexpress Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Dostojna peema.
|
Ja uważam, że miejsce dla kobiety ciężarnej jest także jeżeli ona jest pasażerem bo te miejsca są blisko drzwi a czasami calutki parking jest zawalony samochodami i trzeba parkować gdzieś naprawdę daleko. Ale to z myślą o tych dziewczynach, które naprawdę-szczegolnie już pod koniec- mają ciężko i słabo się czują.
#1147 |
Rozeznanie
|
Co do miejsc parkingowych to ja zawsze mówię mężowi, że ma parkować na tych oznaczonych. Jeszcze nikt nam uwagi nie zwrócił 😀
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My z kolei musimy wybrać fotelik jakiś 15 kg+, dla syna. Córa będzie miała ten którego używa teraz Dominik. Jest w zasadzie nowy, ma jakieś 2 lata. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Dostojna peema.
|
Ja raz skorzystałam z takiego miejsca, jak serio wszystkie dostępne były dalekooo od drzwi, a mnie te plecy bolą mocno, do tego przy każdym dłuższym spacerze brzuch mnie ciągnie. Dlatego już teraz bardzo mało chodzę po sklepach, na szmaty zajde z raz w tygodniu przy okazji wyjścia do Biedry to potem cierpię
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1151 |
Zakorzenienie
|
Właśnie posegregowalysmy z Zosia ubranka, to co na wieszaki to powiesiłam bo kosze są przeładowane. Póki co chyba dam sobie spokój z zakupami i muszę w końcu zrobić miejsce w szufladach na bodziaki.
Koszula w czerwoną kratę- nie znoszę czerwonego, ale babka nam dorzuciła gratis do zakupów, to może kiedyś założy ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2019-02-05 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas nie ma miejsc dla kobiet w ciąży na żadnym parkingu, masakra. A ja zawsze przepuszczam kobiety w ciąży i z małymi lub wrzeszczącymi dziećmi, wiem jak to jest. Mnie do tej pory tylko raz przepuszczono, w ciąży z Zosią,może mam za mały brzuch zawsze...ale za to z dzieciakami już częściej się to zdarzało. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
A teraz właśnie już ich w pepco nie spotykam. Są takie trochę większe, ale one są na teraz dla Zosi i Natalki, a właśnie na takie malutkie są za wielkie. Jeszcze kiedyś w Auchan widziałam takie malusie. Cytat:
![]() a w ogóle kurtki są 68 i 74, dużo sweterków i bluz też, bo kupowaam teraz na wyprzach w myślą o przyszłej jesieni i zimie ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2019-02-05 o 15:36 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak znajdziesz cos fajnego to daj znac z ta kamerka ![]() ![]() Cytat:
bo pozniej wpada kierowca ciezarna i nie ma gdzie stanac..tych miejsc jest zazwyczaj 2-3 ![]() wiadomo - tez zle sie czuje moze isc. wiadomo, ale ja czasmi mijam 5-10 miejsc parkingowych zanim znajed takie gdzie otworze drzwi zeby z brzuchem sie zmiescic ![]() Cytat:
![]() ![]() teraz nadal nie wiem czy chce... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() wieszaczki ja mam z hm bo tam daja jak sie kupuje to co na wieszaku. sa tez w ikei takie kolorowe plastikowe ale one tak 1-2latka plus w tkmaxx zamszowe ![]() ja malo kiedy kobiety ciezarne przepuszczam i zrozumialam to dopiero bedac w ciazy - nikt nie ma oczu na pleacach. nie dziwie sie ze mnie np w lidlu ktos nie puszcza...ja sama nie ogladam sie i nie patrze kto za mna stanal i czy wypada przepuscic.. z dziecmi przepuszczam zawsze jak wyją ![]() raz moj maz slyszal od ekspedientki "tak plakal, chcialam juz pana wolac, ale przestał" ![]() ![]()
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1157 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
no i fakt, można gdzieś dorwać w sklepach jak się kupuje stacjonarnie, wtedy czasem dają takie wieszaczki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1160 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() Słuchajcie, czy któraś miała/zamierza mieć łóżeczko dzięcięce z Ikei i ich materac piankowy do niego? Jutro tam jadę i przeglądam asortyment, zaczęłam się poważnie zastanawiać nad tym, żeby kupić.
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Mąż właśnie wrócił ze sklepu fotelikowo-wózkowego, w którym zawsze kupujemy i sprowadzą nam fotelik ( bo ten kolor jest w jakiejś limitowanej edycji) i odłożą nam do kwietnia, nabiją paragon w kwietniu więc wtedy nam dopiero zacznie lecieć gwarancja
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- a nie da się kupić łóżeczka z Ikei i jakiegoś innego materaca do niego?Piankowe to raczej kiepskie rozwiązanie, krótka trwałość, odkształcanie...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2019-02-05 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Dostojna peema.
|
Dzięki za uwagę, nie wnikałam w to, jaki materac będzie dobry, ale Wasze uwagi są cenne
![]() W takim razie materac sobie odpuszczę - jaki doradzacie? A co z łóżeczkiem, któraś miała? Ja rozważam te tańsze, bez szuflad ![]()
#1164 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- A te Ikea 2 poziomy to ten najwyższy i najniższy czy środkowy i najniższy? Bo jak rozwiązanie pierwsze to bym wzięła. Na środkowym może mieliśmy 2 tygodnie ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Butterfly a możesz doradzić materac dla starszaka? Gdzieś mi mignelo że pianka już może być.. Ale nie wiem. Podpowiesz coś? Masz podobne podejście do fizjoterapii to chętnie posłucham ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1165 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no polowa to nie, ale zawsze coś ![]() https://ewozki.eu/pl/p/Kiddy-Evoluna...e-Edition/3074 do tego chyba wezmę Bebetto Nico, bo jest obracane siedzisko, pasuje adapter do tego fotelika i dużo moich znajomych go chwali, a w dodatku cena przystępna. I wezmę sobie szary z białym stelażem, ten fotelik też będzie fajnie wyglądał na tym białym stelażu ![]() echm ja jestem zdecydowaną fanką lateksu, pianek nie testowałam jako tako...tzn mamy jakąś najzwyklejszą piankę do łóżeczka turystycznego, ale to używane sporadycznie-na wyjazdy- także no... ![]() Wszyscy mamy lateksowe materace, a dziewczynki mają Hevea Junior bodajże.
![]() |
#1167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o matko, 9 poziomów?Moje stare miało trzy, muszę zobaczyć ile ma to, nad którym myślałam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.